Investering i Kryptovaluta: Alt Hvad du Skal Vide

investering i kryptovaluta
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Mange er begyndt at overveje investering i kryptovaluta, da det er et enormt spændende emne i øjeblikket, både for erfarne investorer og nybegyndere.

Nogle tror, at krypto enten er en måde at blive hurtigt rig på eller det rene svindel, mens andre mener, at det er en revolutionerende ny valuta, som bliver det næste store gennembrud inden for økonomi og teknologi. Uanset om det er én eller alle disse ting, er det helt sikkert, at kryptovaluta er her for at blive.

Så hvorfor ikke undersøge, hvordan du kan tjene penge på det?

I denne artikel vil vi lære dig alt om investering i kryptovaluta, dine muligheder for at tjene penge, og hvordan du kan forblive sikker, mens du gør det.

Det er ikke kun nemt, det er også sjovt og potentielt utroligt givende!

Men gik jeg glip af min chance?

Mange af dem der har overvejet investering i kryptovaluta og digitale mønter, tror måske at de er for sent ude til have en mulighed for at tjene penge. Bitcoin havde godt nok et kæmpe spring og derefter fald, men hvem kan forudsige, hvor mange flere spring der kommer?

Bitcoin er desuden kun én ud af hundredvis af kryptovalutaer derude! Måske har du hørt om Ethereum, Litecoin og Ripple? Disse er blot nogle få eksempler på de mest populære kryptovalutaer på markedet, og du vil gøre klogt i at holde øje med dem, for de er helt sikkert på vej op!

Mange kryptovalutaer er skabt af virksomheder eller enkeltpersoner, som også bygger og forbedrer blockchain-teknologien, som Bitcoin startede med tilbage i 2009.

Det betyder, at der højst sandsynligt er “uopdagede” kryptovalutaer med fremragende potentiale til at overgå Ethereum, Ripple, Litecoin og måske endda Bitcoin i fremtiden!

 På trods af mange negative holdninger til kryptovaluta (ofte hos skræmte regeringer og etablerede banker) har de ændret, hvordan det finansielle marked og teknologien kan udvikle sig sammen i fremtiden.

Derfor er så mange investorer, selvom de er forsigtige på grund af den massive trend og flygtighed, stadig spændte på fremtiden for kryptovaluta.

Så, gik du glip af muligheden for investering i kryptovaluta og tjene penge med kendte coins som Bitcoin og Litecoin? Absolut ikke!

Skal jeg bare komme i gang med det samme?

investering i kryptovaluta

Ved hjælp af kryptografi og blockchain-teknologi har kryptovaluta ændret, hvordan vi ser på digital sikkerhed, decentraliserede systemer og informationsejerskab.

Så selvom det er spændende bare at tage chancer på forskellige kryptovalutaer og krydse fingrene i håb om det bedste, vil du få mest udbytte af din investering, hvis du lægger lidt arbejde i det og lærer at investere klogt.

Men fortvivl ikke, vi har alt hvad du skal bruge.

Investering i Kryptovaluta: en oversigt til at komme i gang

Her er de trin, du skal gå igennem, hvis du vil lære hvordan investering i kryptovaluta fungerer:

investering i kryptovaluta

Se på historien bag den kryptovaluta, du overvejer at investere i: Hvem startede den, hvornår og hvordan blev den skabt?

kryptovaluta investering

Læs også hvidbogsrapporter om den specifikke valuta

sikker investering i kryptovaluta

Undersøg prishistorien og kursbevægelserne for at afgøre hvad tendenserne er, eller hvordan kryptovalutaen klarer sig generelt

investering i kryptovaluta

Husk altid at sprede dine investeringer (du skal ikke lægge 100% af dine disponible midler i én valuta)

kryptovaluta investering

Begynd med mere almindelige og troværdige coins, såsom: Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Ripple

sikker investering i kryptovaluta

Opsæt en kryptovaluta wallet for alle valutaer, du vil investere i

investering i kryptovaluta

Vælg en handelsmetode, du vil bruge til at købe dine coins med. Der er tre muligheder: en handelsplatform, direkte handel eller en kryptovaluta-mægler

kryptovaluta investering

Vælg din overordnede strategi: langsigtet eller kortsigtet investering

Vi vil nu se nærmere på hvert punkt, så du får en trinvis guide til hvad, du skal gøre.

Sådan undersøger du hvilke kryptovalutaer, du skal investere i

sikker investering i kryptovaluta
tjen penge hjemmefra

Historie

Undersøg hvem, der skabte kryptovalutaen:

Vær grundig i dette trin for at sikre at den valuta, du kigger på, er velrenommeret og pålidelig. Find deres side på LinkedIn, for at tjekke legitimationsoplysninger, hvis du føler det er nødvendigt! En af de vigtigste ting ved sikker investering i kryptovaluta er at vide hvem der står bag valutaen, og om de har hvad der skal til for at indgyde den nødvendige tillid.

tjene penge

Hvidbogsrapporter

Alle gode og velrenommerede kryptovalutaer vil have en hvidbogsrapport der opstiller hvad deres kryptovaluta er, dens formål, strategi og mål. Det er med andre ord en forretningsplan. Sørg for, at den kryptovaluta du er interesseret i, har offentliggjort sin hvidbogsrapport, og endnu vigtigere, LÆS DEN GRUNDIGT.

I deres rapport bør de have et klart formål, en veldefineret strategi og konkrete mål, som de ønsker at nå inden en bestemt dato.

Hvorfor?

Fordi det giver virksomheden troværdighed, legitimitet og, vigtigst af alt, ansvarlighed over for sine købere. Det kan også give dig en bedre ide om, hvad du kan forvente, hvis du investerer i én kryptovaluta fremfor en anden.

Hvis denne hvidbogsrapport har mangler eller ikke ser professionel ud, så lad være med at investere din tid eller energi i den valuta.

tjen penge hjemmefra

Kryptovalutaens prishistorie

Når du har bekræftet, at den kryptovaluta, du har fundet, er en, du vil investere i, skal du se på prishistorikken. Kryptovalutaers prishistorier og aktiekurser synes at følge et lignende mønster for markedstendenserne.

Dette betyder ikke, at priserne vil stige og falde på samme tid, men snarere at du kan bruge aktieinvesteringsstrategier til kryptovaluta.

Hvordan kan det hjælpe dig? Kryptovalutaers værdi stiger og falder generelt hurtigere og mere dramatisk, i forhold til aktiemarkeder. Men hvis du kigger på en kryptovalutas prishistorie, kan det give dig et indblik i, hvordan den klarer sig, og om den viser tegn på en mulig forøgelse eller forringelse i værdi.

Og ved at følge disse trin kan du træffe gennemtænkte beslutninger om, hvornår du skal købe (eller sælge) en kryptovaluta.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

De professionelles tips til investering i Kryptovaluta: Lær af de bedste

investering i kryptovaluta

Spred, spred, spred

Enhver erfaren investor vil sige til dig at du skal “sprededin portefølje”, og ikke kun investere i én ting. Hvorfor? Tja, hvis den aktie, du har sat alle dine penge i, falder i værdi eller bryder sammen, har du lige mistet alle dine penge!

Af den grund vil de mest kyndige investorer lægge mindre beløb af deres investeringspenge forskellige steder. På den måde kan nogle af investeringerne stadig give nok afkast til, at din portefølje kan vokse, selvom én af dem fejler.

 Den samme regel gælder for investering i kryptovaluta: Spredning er nøglen!

Forestil dig, at du investerede penge i Bitcoin, da den var på sin højeste værdi på 130.000 kr. i december 2017. Den er nu faldet til 40.000 kr., så du ville have tabt på omkring 70% af din oprindelige investering.

Men havde du investeret i Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og måske et par andre kryptovalutaer, ville tabet fra Bitcoin være blevet afbalanceret af de mulige gevinster, du opnåede med de andre.

Ved at sprede risikoen rundt til andre kryptovalutaer reducerer du i sidste ende risikoen for at miste hele din investering på én gang.

Så sørg for, at du har en god mængde omhyggeligt udvalgte kryptovalutaer i din investeringsportefølje!

Kryptovalutaer, som du kan starte dit investeringseventyr med

investering i kryptovaluta

Hvis du kun lige er begyndt på investering i kryptovaluta, anbefales det at starte med de mest populære. Fordi deres markedspriser er højere, er der masser af tilgængelig information om dem. En mindre kendt kryptovaluta kan være billigere, men sværere at arbejde med.

Her er en lille smule information om de mest populære kryptovalutaer, vi synes du skal starte med:

Bitcoin

Bitcoin er sandsynligvis det første og mest populære valg for mange. For at give lidt baggrundshistorie var Bitcoin den første kryptovaluta på markedet, tilbage i 2009. I dag er dens popularitet eksploderet og dens værdi svinger ret drastisk.

Bør du købe Bitcoin?

På trods af den enorme inflation og fald i Bitcoins værdi i 2017, er der stadig meget plads til at vokse. Bitcoin har endnu ikke nået sin coingrænse på 21 millioner BTC. Desuden betyder det, at Bitcoin er den mest populære kryptovaluta, at der gøres en stor indsats for at gøre den til en succes, og ikke bare en forbigående trend.

Så skal du købe Bitcoin?

Absolut!

Hvis det er første gang, du køber kryptovaluta, er Bitcoin en god måde at dyppe dine tæer i vandet på. Ja, dens markedsværdi er lidt høj med ca 40.000 kr. for 1 BTC, men der er også masser af information derude, så du kan følge de store trends og markører inden for kryptovaluta.

Det er endda muligt at mine Bitcoin, hvis du er mere interesseret i at forsøge at tjene penge på den måde.

Det er ikke kun for begyndere, da mange langsigtede investorer også er aktive inden for kryptovaluta! Så hvis du ønsker et forsigtigt udgangspunkt, hvor du blot køber og sælger en kryptovaluta, i modsætning til at tage avancerede risici som daytrading, er Bitcoin måske det helt rigtige valg for dig!

litecoin vs bitcoin

Ethereum

Ethereum er næsten lige så populær som Bitcoin, men den fungerer lidt anderledes. Mens Bitcoin blev skabt til at være en digital valuta, blev Ethereum bygget til at være dette og meget mere. Ethereum skaber og driver desuden decentraliserede apps, der kan gøre det muligt at tjene penge på forskellige former for arbejde.

Hvis du sammenligner Bitcoin og Ethereum, vil du nok undre dig over, hvorfor dens markedsværdi ikke er så høj som Bitcoins…

Der er en større efterspørgsel på Bitcoin i forhold til Ethereum. Mens Ethereums vækst måske ikke accelererer så hurtigt som Bitcoin, kan det ændre sig i fremtiden, da udviklere fortsat bygger videre på Ethereums kode, for at skabe flere apps.

Så er det en god ide at købe Ethereum som begynder?

Ja! Det er måske ikke den bedste coin til daytrading lige nu, men det er en god mulighed for langsigtet investering. Eller, hvis du ønsker at bygge en app selv, kan Ethereums blockchain-teknologi hjælpe dig med at starte en fantastisk virksomhed!

litecoin vs bitcoin

Litecoin

Litecoin er også en af de store 4 kryptovalutaer. Litecoin blev skabt til at være en forbedret version af Bitcoin for at opnå hurtigere, men stadig sikre, online transaktioner.

Med hensyn til efterspørgslen på markedet forbliver den konsekvent i toppen af kryptovalutaer og vokser stødt. Nogle tror, at den har potentiale til at overgå Bitcoin, da den er designet til at løse nogle af de problemer, der er opstået i Bitcoins teknologi.

Så hvis du overvejer investering i kryptovaluta, er Litecoin absolut værd at tilføje til din liste.

litecoin vs bitcoin

Ripple

Den fjerde af de mest populære kryptovalutaer på markedet er Ripple. Selvom den er en kryptovaluta, er den mere kendt for sin unikke digitale betaling bygget på en konsensusprotokol, designet til at forhindre dobbeltudgifter.

Dens struktur er bygget til at opnå 3 ting:

kryptovaluta investering
Hurtige transaktioner
investering i kryptovaluta
Lave transaktionsomkostninger
hvilken kryptovaluta investering
Lavesatser for transaktionsfejl

Denne opsætning er indtil videre lykkedes med at gøre det nemt at gennemføre Ripple-transaktioner, på tværs af grænser.

På grund af denne struktur er det værd at investere i Ripple, især hvis du gerne vil bruge den som en form for international betaling!

Sådan køber du kryptovaluta

investering i kryptovaluta

Selvfølgelig skal du først vide, hvordan du køber kryptovaluta, hvis du vil starte med investering i kryptovaluta. Hvis du vil det, er der to ting du skal have:

Lad os se, hvad det er.

Kryptovaluta-wallet

Den første ting du skal bruge for at komme i gang er en kryptovaluta-wallet. Det er præcis, hvad navnet antyder: et sted at opbevare din kryptovaluta, ligesom du ville have brug for en fysisk pung til din fiat valuta.

Du skal bruge den til at opbevare din kryptovaluta mens du køber, sælger og handler.

Der er forskellige typer wallets derude, men de fleste begynder med en online wallet, da du kan tilmelde dig dem og linke dem til en handelsplatform. De er perfekte til at købe, sælge og veksle små mængder valuta.

Men hvis du vil investere mere kapital i din kryptovaluta-portefølje, kan du købe en mere sikker wallet, der har mindre risiko for at blive hacket.

Der findes en software-wallet, der kan installeres direkte på din computer og bruges til at gemme kryptovaluta offline. Der findes også hardware-wallets og papir-wallets, som opbevarer din kryptovaluta fuldstændig offline, så muligheden for at blive hacket reduceres til et minimum.

At afgøre hvilken type kryptovaluta-wallet, der er den rigtige for dig, kan være svært, især hvis du vil købe den mest sikre wallet, der dækker alle dine behov.

At vælge en handelsplatform

Det næste du skal gøre er at vælge en kryptohandelsplatform: Et sted, hvor du faktisk kan købe og sælge kryptovaluta, samt veksle fiat valuta til en kryptovaluta.

Det er også her, du kan få en bedre ide om, hvor meget markedspriserne for kryptovalutaer stiger eller falder.

Der er tre typer platforme: en handelsplatform, direkte handel eller kryptovaluta-mæglere.

kryptovaluta investering

Handelsplatform

Dette er som en åben markedsplads for køb og udveksling. Her vil købere og sælgere selv slå op, hvor meget de ønsker at sælge og til hvilken pris.

Hver handelsplatform har et transaktionsgebyr, som normalt udtrykkes i kryptovaluta.

Du skal sørge for, at transaktionsgebyret ikke er for højt, da det kan lyde som en rimelig mængde kryptovaluta… som så bliver til tusindvis af kroner!

Når du har afgivet dit bud, og der er en anden, der matcher dit bud, vil din udveksling være komplet!

litecoin vs bitcoin
hvilken kryptovaluta investering

Direkte handel

Dette kaldes også peer-to-peer-handel eller udlån, og er en metode hvor du køber direkte fra en fremmed (eller en ven) uden brug af en handelsplatform eller mægler. Mens der ikke er nogen transaktionsgebyrer for direkte handel, vil den som sælger til dig, have frihed til at sætte deres egne priser.

For nogle investorer der har restriktioner i deres eget land, men stadig er interesserede i investering i kryptovaluta, kan dette være en god løsning.

litecoin vs bitcoin
investering i kryptovaluta

Kryptovaluta-mægler

De fleste mæglerplatforme ligner handelsplatforme ret meget. Men forskellen er, at mægleren sætter prisen for køb og salg, ikke individerne.

Fordelen ved dette er at mæglere vil strømline systemet for dig, hvis du synes det er forvirrende at lede efter de bedste købs- og salgspriser. De vil også kræve en provision, så sørg for at den pris, de har sat, er okay med dig.

Hvis du vil læse mere om platforme, kan du læse vores guide til at købe kryptovaluta. Du kan også hoppe direkte ud i at købe en bestemt kryptovaluta ved hjælp af følgende artikler:

bitcoin
Sådan køber du Bitcoin
litecoin
Sådan køber du Litecoin
ripple
Sådan køber du Litecoin
ethereum
Sådan køber du Ethereum
monero
Sådan køber du Monero
ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Kryptovaluta investeringsstrategier: Langsigtet vs. daytrading

Da markedet for kryptovaluta er så flygtigt, er langsigtet eller kortsigtet handel så bedst? Er begge strategier lige velegnede til investering i kryptovaluta?

Ja. Begge kan fungere godt, afhængigt af hvad dine behov og forventninger til at tjene penge online er.

Som tidligere nævnt ligner markedscyklusserne for kryptovaluta meget aktiemarkedets, bortset fra at de er mere flygtige og også kortere. Både langsigtede investeringer og daytrading er også kortere.

hvilken kryptovaluta investering

Hvis du lige er begyndt på investering i kryptovaluta, kan det være en fordel at gøre det langsomt og vælge langsigtet handel. Dette er den bedste måde at lære hvordan industrien fungerer, og finde ud af, hvad din foretrukne investeringsstrategi for kryptovaluta er.

Men når du får lært lidt mere om kryptovaluta, får mere erfaring med langsigtet handel, eller hvis du allerede har en smule erfaring med daytrading, er det en god ide at prøve kortsigtet daytrading, for at se om det er noget for dig.

Hvis du ikke er sikker på, om du skal vælge langsigtet handel eller daytrading, er der nogle få spørgsmål du kan stille dig selv:

investering i kryptovaluta

Har du bestemt dig for et bestemt overskud du vil opnå, eller en bestemt dato, du vil sælge din kryptovaluta på?

Hvis du ikke har sat mål og grænser for dig selv, anbefaler vi, at du tænker lidt over dem, før du begynder at investere seriøst.

Ja, du vil nok ærgre dig hvis du sælger, og værdien fordobles den næste dag, men du kan også spare dig selv for tab, hvis det modsatte sker. Ved at gøre dette kan du sikre en jævn stigning i din portefølje i en industri, hvor tendenser ikke er nemme at forudsige.

Følelsesladede og impulsive køb har været mange ivrige investorers undergang. Vær streng og disciplineret med din investering, og du vil have en meget højere chance for succes.

investering i kryptovaluta

Hvad er tidsrummet for langsigtet handel og daytrading?

Langsigtet handel kan vare mellem alt fra en uge til en måned og måske endda et år, afhængigt af den kryptovaluta du vælger at investere i. Det kan endda vare indtil du går på pension!

Daytrading kan vare et par timer eller endda et par minutter. Selv om dette kan minde om børsdaytrading, kan handel med kryptovaluta køre hurtigere, så husk på det.

investering i kryptovaluta

Projekt eller profit?

De fleste investorer, der er interesserede i langsigtet handel med kryptovaluta, tror også virkelig meget på den kryptovalutas projekt og mål.

Normalt kan oplysninger fra kryptovalutaens hvidbordsrapport hjælpe investorer med at afgøre, hvorvidt de ønsker at starte en langsigtet handel.

Selvom profit er det ultimative mål med investering i kryptovaluta, skal du overveje projektets overordnede mål med langsigtet handel. Fortsæt med at undersøge din valgte valuta, for at sikre at det du investerer i, er velrenommeret og al din tid værd!

Kryptovaluta mining: Er det det værd?

kryptovaluta investering

Afhængigt af hvor du er, kan det være værd at se på mining som en mulighed for investering i kryptovaluta. Kryptovaluta mining med henblik på fortjeneste kan gøres ved at tilslutte sig en pulje af andre minearbejdere, for at bidrage med ressourcer som processorkraft, opbevaring, et lager og/eller elomkostninger for at sikre bekræftelser af transaktioner og sikkerhed for en blockchain.

Det kan også gøres alene, men omkostningerne ved at skulle køre et minecenter er måske ikke det hele værd i sidste ende. Hvis du arbejder som freelancer i forbindelse med mining, er der et stort behov for pålidelig (helst billig) elektricitet, og computere med høj ydeevne er afgørende.

Hvis du ikke kan eller vil gå så langt, kan du overveje Cloudmining. Denne metode bruger en opsætning, der allerede er i gang, så du bare skal betale et kontraktgebyr.

Konklusion

For mange kan det være skræmmende at begynde på investering i kryptovaluta, og det er helt sikkert et eventyr. Teknologien forandrer den måde, vi bevæger os mod fremtiden på! Markedet for kryptovaluta er meget mere flygtigt end almindelige aktiemarkeder, og du skal sætte dig grundigt ind i det, for at finde ud af, hvilken type investering og strategi, der er bedst for dig. Men er kryptovaluta værd at investere i? Absolut! Og det er ikke for sent at starte nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top