Arbejd Hjemmefra: Den Fulde Guide

Arbejde hjemmefra
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Hvor skal man starte for at arbejde hjemmefra? Hvad skal man bruge for at kunne arbejde hjemmefra, og hvordan tjener man i det hele taget penge fra sit hjem? Ikke mange er klar over, hvor nemt det egentlig er at komme i gang med at tjene penge fra hjemmet, og det har vi hos SkejsNinja.dk tænkt os at lave om på! Velkommen til den store “Guide til at arbejd hjemmefra”.

For at komme i gang med at arbejde hjemmefra skal du:

hvordan du kan arbejde fra dit hjem

1. Lære om, hvordan du kan arbejde fra dit hjem

mens du arbejder hjemmefra

2. Beslutte dig for hvilke indkomstmetoder, du gerne vil prøve, og hvordan du vil tjene dine penge, mens du arbejder hjemmefra

Beslutte hvor, du vil arbejde

3. Beslutte hvor, du vil arbejde, gøre dig klar og sørge for at have alt, hvad du har brug for

Sørge for at du ved alt om de fordele og ulemper

4. Sørge for at du ved alt om de fordele og ulemper, der følger med at arbejde hjemmefra, så du er sikker på, at dette er noget, du virkelig vil!

Komme i gang!

5. Komme i gang!

Her på siden kan du læse en grundig guide til, hvordan du kan komme til at arbejde i dit hjem og de bedste måder at gøre det på. I guiden vil du kunne læse hvad du skal gøre for at komme i gang med at arbejde hjemmefra, hvilke redskaber der kan hjælpe dig med at få succes og hvad du absolut ikke skal gøre, hvis du vil arbejde hjemmefra.

Hvad du kan forvente at få af vide

Du vil desuden kunne se en række udvalgte indkomst metoder, som man kan bruge til at arbejde hjemmefra, og samtidig se hvilke fordele og ulemper der er ved at hjemme arbejde. Husk på, at du her på SkejsNinja, kan læse om mere end 20 forskellige indkomst metoder, der alle kan udføres fra dit hjem.

Tag et kig på indholdsfortegnelsen nedenfor, for at få en idé om hvad du kan læse om her.

Vi lover, at du er klar til at arbejde fra hjemmet når du har læst denne guide!

De 3 bedste indkomst metoder til at arbejde fra hjemmet

Før du kan begynde at arbejde og tjene penge hjemmefra, kræver det naturligvis at du har fundet en måde at arbejde fra dit hjem. Man kan desværre ikke bare forvente at få penge for, bare at lave et eller andet hjemmefra, og der kan være forskel på de indkomstmetoder man kan bruge. Det er derfor vigtigt at find ud af præcis hvad man kunne tænke sig at arbejde med.

Du kan nedenfor se de metoder som vi hos SkejsNinja.dk har vurderet til at være de bedste måder at arbejde hjemmefra.

1. Arbejd hjemmefra med krypto valutaer

Krypto valutaer (også kaldet “coins”) er en form for digital valuta, og der er mange måder man kan tjene penge med det på:

For absolut begyndere er den nemmeste måde at tjene penge med kryptovaluta at “trade”. Dette er sammenligneligt med hvordan aktiemarkedet fungerer, hvor du kan tjene penge ved at købe til en lav pris og sælge til en høj pris.

Kig på Bitcoin for eksempel. For et par år siden var én coin mindre en 10 kroner værd. I 2020 er prisen nu omkring 60.000 kr.! Tænk hvis du havde været en af de tidlige investorer… så havde du været millionær nu. 

Heldigvis er du ikke for sent på den. Vi har testet mange måder at tjene penge med krypto og vi har fundet frem til at den bedste metode for nybegyndere er at bruge Profitfarmers

Denne gratis service har værktøjer og læringsmateriale som hjælper begynder tradere. Brug servicen og få hjælp til at vide hvornår det er bedst at købe og sælge kryptovalutaer og tjen penge på op og nedturene!

Se hvordan vi tjente mere end 15.000 kr på en måned ved brug af ProfitFarmers
Klar til at arbejde hjemmefra uden besvær?

Hvis du vil lære mere omkring hvordan du kan tjene penge med ProfitFarmers kan du læse vores fulde anmeldelse her.

2. Arbejd hjemmefra med Bitcoin

ninja sidder på bitcoins

SkejsNinjas bedste måde at tjene penge i 2020

Du har sikkert allerede hørt om den digitale valuta Bitcoin, som har gjort flere helt normale mennesker millionærer! Hvis du havde købt for 30kr. Bitcoin i 2011, ville du i dag have ca. 30 mio.! Med en så lille investering i fortiden, ville du være en millionær i dag!

Ting du har brug for + gode ting at have:

 • En computer eller tablet/iPad
 • En internet forbindelse
 • Graferne på SkejsNinja
 • Konto på BDSwiss

3. Arbejd hjemmefra med betalte undersøgelser

Arbejde hjemmefra med betalte undersogelser

Vidste du at du kan tjene penge hjemmefra blot ved at give din mening? Virksomheder prøver altid at forbedre eller opfinde produkter, og de har brug for data fra potentielle forbrugere til at finde ud af, hvad de skal gøre. Derfor blev betalte undersøgelser opfundet og du kan tjene penge fra dem!

Firmaer vil betale dig for at udfylde et spørgeskema, der blot tager et par minutter. Mens dette ikke er den mest lukrative måde at tjene penge hjemmefra, kan det stadig give et par ekstra tusinde kroner om måneden!

Der er virkelig let at komme godt i gang med betalte undersøgelser: Alt du gør er at tilmelde dig nogle få portaler, lad undersøgelses forespørgsler komme til din email og begynde at besvare dem. Du kan læse mere om, hvordan du tjener penge ved at bruge betalte undersøgelser i vores guide her.

Hvis du har lyst til at komme igang med det samme, kan du checke de forskellige betalte undersøgelses portaler ud her:

betaalde enquetes

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

Besøg side
betaalde enquetes

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen 100 point velkomstbonus med det samme!

Besøg side
betaalde enquetes

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese

Besøg side

Ting du har brug for + gode ting at have:

 • En computer
 • En internet forbindelse

Gode links:

 • Vores guide til at tjene penge ved hjælp af betalte undersøgelser (som indeholder vores links og vurderinger af de bedste undersøgelsesportaler for dig)

4. Arbejd fra dit hjem som blogger

 Arbejde hjemmefra gennem blogging

Denne måde at arbejde hjemmefra er rigtig selvstændig, og kræver en del tålmodighed, men som kan være utrolig givende. Det er ekstremt populært at blogge og dette er af flere årsager. For det første er det rigtig sjovt at blogge, man kan eksponere sig selv, sit CV eller andet, og man kan samtidig tjene penge på det.

For det andet er det ekstremt befriende, at man kan gøre lige hvad man vil med sin blog, og skal ikke stå til regnskab overfor nogen arbejdsgiver eller chef.

Man kan tjene gode penge ved at blogge, men det kræver også en del kendskab indenfor nogle forskellige områder og en masse tid. Man skal kunne finde ud af at lave en hjemmeside, man skal skrive nogle gode tekster til siden og så skal man samtidig finde reklamer til den (Det er jo disse man tjener penge på).

Som vi allerede har været inde på, er det i dag rimelig let at lave en hjemmeside, og tager ofte ikke helt vildt lang tid. Kan man samtidig finde ud af at skrive tekster er man rimelig langt med at kunne begynde at arbejde hjemmefra.

Det næste skridt er reklamerne på ens side. Her kan man benytte sig af affiliate marketing, som er en rigtig god indkomstmetode. Hvis du vil læse endnu mere om det at arbejde hjemmefra som blogger, kan du læse vores mere detaljerede guide her.

Hvis du er interesseret i at komme igang med affiliate marketing, kan du tilmelde et af disse affiliate netværk:

I modsætning til de to andre metoder, som kan give resultater meget hurtigt, tager det meget længere tid at tjene penge med blogging. Vi foreslår, at du enten gør det sammen med en anden metode, dit nuværende job for at erstatte det, så du snart vil arbejde hjemmefra, eller bare nyde processen.

Når du først begynder at tjene penge på blogging, er indkomsten ret passiv. Det betyder, at du bare ser pengene rulle ind på din bankkonto efter du har lagt det hårde arbejde i!

Ting du har brug for + gode ting at have:

 • En computer
 • En internet forbindelse
 • En hjemmeside eller en blogside
 • En brugerkonto med et affilieret netværk
 • En side på Facebook eller Instagram

Begynderens guide til at arbejde hjemmefra

Derfor er det ikke alle der arbejder hjemmefra

Rigtig mange mennesker går med ønsket om en hverdag uden stress, uden bekymringer, og hvor man helt selv styrer hvad man bruger sin tid på. Men hvordan kan man selv disponere sin tid, hvis man skal stå op kl. 7 for at være på arbejde kl. 8, og så først har fri kl. 5? Ville det hele ikke være meget nemmere hvis man bare kunne arbejd hjemmefra?

Nu skal vi ikke skære alle over én kam, men størstedelen af de mennesker som har et fast 9 til 5 arbejde ville ønske at de selv kunne bestemme over deres egen tid, og ikke skulle stå til regnskab for et arbejde. Rigtig mange ville ønske at man helt simpelt, blot kunne arbejde hjemmefra, og det ville for langt de fleste også gøre livet væsentligt nemmere. Så hvorfor kvitter folk ikke bare deres nuværende arbejde, og tager beslutningen om at arbejde hjemmefra? Det er desværre fordi det ikke bare er så lige til, for mange.

At komme i gang med at arbejde hjemmefra, kan for mange være en smule intimiderende, og udfordrende at hoppe ud i. Er man vant til at arbejde under faste rammer, på et kontor, en butik eller hvad end det nu kan være, i et job hvor dagsordenen på forhånd er sat for én, er det at skulle arbejd hjemmefra, under eget ansvar og egne rammer, for de fleste noget som ligger fjernt fra dem. Du synes måske endda det er svært at få noget gjort.

Denne form for arbejde er dog steget ekstremt i popularitet de seneste år, og dette er absolut med god grund. Eftersom at internettet efterhånden er fuldstændig inkorporeret i alle mennesker, unge som gamle, har flere og flere fået øjnene op for de fantastiske fordele og muligheder der er ved at arbejde hjemmefra.

tjen penge hjemmefra

Denne artikel kan hjælpe dig med at blive fuldstændig afklaret med, hvad det vil sige at arbejde hjemmefra, hvilke fordele der er ved det og vigtigst af alt, hvordan man arbejder i sit hjem. Når du har læst denne guide, vil du være rigtig godt rustet til, at gå i gang med at arbejde hjemmefra!

Her skal du starte!

Øverst i artiklen kan du se de bedste indkomst metoder til at arbejde i hjemmet, og disse kan være en god start på at realisere ønsket om at arbejde fra hjemmet. Har du endnu ikke fundet en metode til at arbejde hjemmefra som du virkelig føler passer til dig, har vi nedenfor listet en række andre måder at tjene penge hjemmefra.

Vi anbefaler at man ikke blot vælger én af metoderne til at arbejde hjemmefra, men flere af gange. Ved at gøre dette spreder du din indtjening ud på flere forskellige metoder, og indtjeningsmulighederne bliver væsentlig større. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig godt gå 100% ind i blot én slags arbejde.

Tjen penge hjemmefra som freelancer

Vidste du, at du kan tage de færdigheder, du allerede har, eller færdigheder, der er meget nemme at lære, og bruge dem til at tjene penge hjemmefra samme dag? Det er sandt!

Virksomheder har brug for folk til “engangsarbejde”, og de ansætter entreprenører eller freelancere til at udføre dem. De kan have brug for artikel skrivning, copywriting, webdesign eller endda mere specialiserede tjenester, der kræver uddannelser som lov, teknik, og så videre. Der er ingen grænse for hvad du kan gøre som freelancer!

Nogle af de nemmeste færdigheder at freelance med er:

 1. Artikel skrivning
 2. Search engine optimization (SEO)
 3. Web design (som vi dækker mere senere i artiklen)
 4. Programmering og softwareudvikling
 5. Copywriting (også dækket senere i artiklen)

For at komme i gang, skal du bare tilmelde dig en freelance platform som Upwork eller Fiverr, lave en profil og begynde at søge jobs! For at lære mere om, hvordan du kommer i gang, kan du læse vores komplette guide til at komme i gang med freelancing her.

Tjen penge hjemmefra med Instagram

Instagram er et af de hotteste sociale medier lige nu, og du kan også tjene penge på det! Du kan sælge billeder, du allerede har taget, opbygge et publikum, få sponsoraftaler og meget mere.

Der er rigtig mange historier om folk der går fra intet, til enorme indkomster med Instagram, men det er faktisk virkelig nemt at lære at tage billeder, der tiltrækker mennesker. Se vores guide til, hvordan du tjener penge på Instagram, hvis du vil komme i gang.

Tjen penge hjemmefra med YouTube

Lige meget hvor du læser nyheder, kan du altid finde noget om en der er blevet millionær fra YouTube. Folk starter med bare at lave sjove videoer, de elsker. Men i sidste ende tjener de penge gennem crowdfunding, sælger deres egne produkter, sponsoraftaler og meget mere.

Det er faktisk ret vanvittigt hvor hurtigt du kan blive en YouTube-berømthed og tjene penge. Du kan også bruge Googles AdSense-netværk til at tjene penge fra folk, der klikker på annoncer, der også afspilles eller vises i nærheden af dine videoer.

Vi har lavet en hel guide til den trinvise proces for at tjene penge på YouTube, som du kan læse mere om her.

Arbejd i hjemmet som oversætter

Er man god til mere end ét sprog, kan man tilbyde både firmaer og private at oversætte tekster, hjemmesider, lydfiler med mere., og endda gøre det hjemmefra! Behovet for oversættelser bliver i takt med en mere og mere globaliseret verden større for hver dag, og dette kan man absolut drage nytte af.

Det eneste man behøver for at gå i gang med at arbejde hjemmefra som oversætter, er sådan set en computer og en internetforbindelse. Så snart man har dette, findes der utallige sider som kan sørge for, at kontakten mellem dig som oversætter, og firmaer eller private der har brug for oversættelser. Dette er absolut en god måde at arbejde hjemmefra!

Hvis du vil læse mere om det at tjene penge som oversætter, kan du læse vores guide her.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • Kendskab til et eller flere sprog
 • En computer eller tablet/iPad
 • Internet
 • Word eller et andet tekst-program
 • Et eksternt tastatur

Gode links for arbejde som oversætter:

Arbejd hjemmefra som support repræsentant

Når du ringer til et firma med en forespørgsel, en klage eller hvad det nu end kan være, er det første der kommer til de hoved måske et stort kontor med op til flere forskellige kundesupportere.

Personen der tager telefonen i den anden ende, kan dog ligeså godt være en person der sidder og arbejder hjemmefra. Flere og flere virksomheder ansætter uafhængige supportere, til at arbejde fra deres eget hjem. Dette sparer virksomhederne for betaling af kontorplads, og er også med tiden blevet mere og mere populært. For dig, går det ret simpelt ud på at besvare opkald, e-mails og evt. chats, på vegne af den virksomhed som har ansat dig.

Arbejdet kan som nævnt gøres hjemmefra, og ofte er betalingen den fuldstændig samme, hvis ikke bedre, som de supportere der sidder hos virksomheden fysisk.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En god internetforbindelse
 • En computer
 • En telefon
 • Et godt head-set
 • En aftale med en virksomhed

Gode links hvis du vil arbejde som supporter:

Arbejde hjemmefra som en virtuel assistent

tjen penge hjemmefra

En meget populær måde at arbejde hjemmefra, er som en virtuel assistent. En virtuel assistent er en person, som praktisk talt fungerer som assistent for en eller flere virksomheder. Som en virtuel assistent kan du arbejde fra hvor som helst du vil i verden, da næsten alt arbejde sker via internet, telefon, email osv. Derfor er det helt op til dig, hvor du vil arbejde, hvilket gør det til en god måde at arbejde hjemmefra.

Du kan læse meget mere om at tjene penge som en virtuel assistent her.

Ting du har brug for + gode ting at have:

 • Gode links:
 • En computer
 • En internetforbindelse
 • Et headset med mikrofon
 • Et webcam
 • Skype eller andet videoopkaldsprogram
 • Vores guide til at tjene penge som en virtuel assistent
 • Skype download
 • Fiverr.com – en hjemmeside til at finde arbejde
 • PeopleperHour – en hjemmeside til at finde freelance arbejde

Arbejd i dit hjem som tekstforfatter

Med et flair for at skrive tekster, eller blot en god skrivestil, kan man tjene gode penge hjemmefra som tekstforfatter. Efterspørgslen på tekst til nettet er i takt med flere og flere hjemmesider voksende. Skal virksomhederne i dag være foran konkurrenterne, bliver de nødt til at hente hjælp udefra, og på tekstområdet er det meget populært at hyre hjemme siddende tekstforfattere.

Selv folk uden ekstremt meget erfaring kan blive tekstforfattere, da helt normalt og naturligt skriftsprog, ofte også anses som værende godt. Når man skal arbejd hjemmefra med denne metode kræver det ikke andet end en computer eller en tablet, og så selvfølgelig en internet forbindelse. Indtjeningsmulighederne er rimelig gode, og mange mennesker arbejder hjemmefra som tekstforfattere.

Når vi siger tekst skrivning, mener vi at tekster der er rettet mod salg og markedsføring. Tænk på e-mails til kunder, salgssider, reklamer og meget mere. Der er unikke måder at skrive disse emner på, og de er nemme at lære online gratis! Gode tekstforfattere kan opkræve op til 60.000 for en enkelt salgsside, så der er helt sikkert penge i det!

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer eller tablet/iPad
 • Internetforbindelse
 • Word eller et andet tekst-program
 • Et godt tastatur

Gode links:

 • Tips til at skrive gode tekster
 • Copyblogger blog – God ressource til alt hvad der handler om tekster
 • Fiverr.com – Til forskellige tekstjob

Lær fra dig og arbejd hjemmefra

Med internettet er det blevet muligt at hjælpe andre mennesker med at lære noget over nettet. Ofte  kræver det ikke meget mere end en computer med et webcam, og den næsten obligatoriske internetforbindelse, for at kunne komme i gang med at arbejde hjemmefra som ’tutor’ eller ’lærer’.

Man kan lære andre mennesker utallige forskellige slags ting, og i og med at viden er noget af det mest værdifulde i vores samfund, kan man hurtigt tjene gode penge ved at lære fra sig.

Er man god til at spille guitar, kan man tilbyde kurser i dette, er man god til et specielt sprog kan man tilbyde både skoleelever og voksne mennesker hjælp med at lære det, og har man lyst kan man hjælp folkeskolelever med deres lektier. Denne måde at arbejde hjemmefra er rigtig populær, og i fremtiden er der helt sikkert også flere der både tilbyder, og efterspørger det.

Ting du skal bruge + gode ting at have:

 • En computer og med en internetforbindelse
 • Et godt sæt høretelefoner
 • Et webkamera
 • Noget materiale som dine ”elever” kan bruge

Gode links:

Den oplagte – Bliv selvstændig

Det er naturligvis også oplagt at blive selvstændig erhvervsdrivende. Ved at blive dette kan man selv kontrollere sin tid, og dermed selv bestemme om man har lyst til at arbejd hjemmefra. Man skal være klar over at denne form for hjemmearbejde, ofte er rigtig hård og risikabel, men det vil i mange tilfælde også være det værd.

Ved at arbejde som selvstændig er der ikke nogen max-løn, og størstedelen af den indkomst du generer går til dig selv. Man kan blive selvstændig med mange forskellige ting, men hvis man vil arbejde hjemmefra er det dog ikke hvad som helst man kan starte selv. Gode idéer til hvad man kan gå i gang med som selvstændig, med ønsket om at arbejde hjemmefra kunne være:

 • Start af egen webshop
 • Frisør i eget hjem
 • Massør i eget hjem
 • Freelancer
 • Telemarketing sælger
 • Kunstner
 • Grafisk designer
 • Økonomi revision
 • Musiker
 • En form for konsulent
 • Produkttester

De førnævnte metoder til at arbejde hjemmefra er bare nogle idéer, og er man lidt mere kreativ, kan man sagtens finde andet at lave også. I virkeligheden er det bare fantasien der sætter grænser, når det gælder arbejde fra hjemmet!

Gode ting at have (afhænger af hvad du skal lave):

 • En computer
 • Internetforbindelse
 • En telefon

Gode links for selvstændige:

Opsætning af din arbejdsstation derhjemme

Når du nu engang har fundet ud af hvordan du kunne tænke dig at arbejde hjemmefra, handler det om at gøre dine timer i hjemmet så gode og så produktive som muligt. Du skal have en god arbejdsstation, det rette udstyr og være klar over nogle helt andre ting, ind hvis du skulle arbejde på et 9-5 job.

tjen penge hjemmefra

Din arbejdsstation derhjemme

arbejd hjemmefra

Det kan ikke understreges nok, vigtigheden i at have en god arbejdsstation når man arbejder hjemmefra. Vi anbefaler klart at man dedikerer et rum i ens hus eller lejlighed, som bruges som kontor og arbejdsstation. Et kontor eller et dedikeret rum til arbejde, gør dig væsentlig mere produktiv, og får dig selv til at se mere professionelt på tingene. Sørg for at have en god stol, et skrivebord, noget musik hvis du er til det og god belysning i rummet. Ved at sørge for småting som disse, kommer du hurtigt til at føle at du har en ”arbejdsplads” og dette er vigtigt, da hjernen skal kunne skelne dit arbejde i hjemmet fra, fra dit private liv i hjemmet.

Hvordan ens arbejdsstation bør se ud, afhænger naturligvis rigtig meget af hvilken slags arbejde man laver fra sit hjem. Der er stor forskel på hvordan en kunstners arbejdsstation bør se ud, og hvordan en person som tjener penge på brugerundersøgelsers arbejdsstation bør se ud. Dybest set handler det faktisk også mest om, hvordan man selv føler at man arbejder effektivt og godt.

Der er dog nogle ting, som vi klart mener man bør eje når man skal arbejd hjemmefra. Her er nogle ting, som vi mener er vigtige at have:

A Et skrivebord

Det anbefales at man har et skrivebord som er dedikeret til at arbejde på. Mange vælger ofte blot at benytte spisebordet derhjemme, eller måske tv bordet når de arbejder hjemmefra, men dette frarådes klart. Ved at have dit eget bord dedikeret til når du arbejder i hjemmet, kan du virkelig slå dig løs med arbejdet! Hvis du skal ud og investere i et bord her og nu, anbefaler vi dig at finde et hæve sænke bord. Det kan ofte være rigtig dejligt at arbejde stående.

B En god computer

Der er simpelthen ikke noget værre end en langsom computer, hvis blæser larmer mere end en flyvemaskine ved take-off. Sørg for at have en computer som du har lyst til at arbejde på! Ofte kan man ikke nøjes med en iPad eller en tablet, da disse i mange programmer er begrænsede.

C En stabil internetforbindelse

Langt de fleste jobs i hjemmet, foregår over computeren, som for at kunne kommunikere med omverdenen selvfølgelig skal have en internetforbindelse. Sørg derfor for at have en stabil internetforbindelse, som er kraftig på din arbejdsstation og ikke gør arbejdet i hjemmet surt.

D Et anlæg eller et par høretelefoner

Du skal højst sandsynligt bruge en del timer på din arbejdsstation, så sørg derfor for at gøre det til et sted som du kan lide at være. Det kan være en god idé at have et anlæg, som kan spille lidt lækkert arbejdsmusik. Du kan også nøjes med et sæt høretelefoner, som også gerne skal kunne bruges til videoopkald. Du kan bl.a. som virtuel assistent, freelancer og mange andre jobs, komme ud for at skulle kommunikere over computeren, så derfor er en god mikrofon i headsettet også meget handy.

E En flaske med vand

Det kan godt virke tåbeligt, at dette ligefrem sniger sig ind som en anbefaling, men det at have en flaske med vand ved sit skrivebord, er virkelig en uundværlig ting. Når man arbejder har man ofte en tendens til at glemme henholdsvis at spise, men også at drikke væske. Ved hele tiden at have en flaske med vand ved sin arbejdsstation, sikre man sig at man får rigeligt med væske når man arbejder intensivt og koncentreret hjemmefra.

Her kan du finde arbejde som du kan lave i hjemmet

Arbejde hjemmefra

Der hvor rigtig mange mennesker går i stå, når de skal i gang med at arbejde hjemmefra, er ved det punkt der gælder det at finde arbejde. For at kunne komme i gang med at arbejde fra hjemmet, er det desværre ikke bare at sætte sig ned, og lave det man elsker, og så lige en gang om måneden få en løncheck ind af døren.

For i det hele taget at kunne arbejde hjemmefra, kræver det at der er penge i det arbejde man laver, og det kan nogle gange godt blive en udfordring at finde noget man kan tjene gode penge på. Der er heldigvis en række forskellige portaler, som er bindeleddet mellem arbejdstagere og arbejdsgivere. Disse portaler hjælper nemt og simpelt arbejdstagere med at finde arbejde og kan være rigtig gode steder at starte. Vi har listet nogle af de bedste steder at finde arbejde op nedenfor.

Arbejd hjemmefra – Her kan du finde arbejde du kan lave fra dit hjem:

tjen penge

Fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra

Ligesom at der er fordele og ulemper ved at arbejde på et hvilket som helst andet sted, er der fordele og ulemper ved at arbejde fra hjemmet. Nedenfor kan du læse lidt om de fordele og ulemper som vi mener der er ved at arbejde hjemmefra.

tjen penge hjemmefra

Fordele ved at arbejde fra sit hjem

1 Forøget fleksibilitet

Når man arbejder hjemmefra, vil man meget hurtigt finde ud af hvor meget frihed det egentlig giver én, selv at kunne koordinere sin arbejdstid. Dette gælder ikke udelukkende når man arbejder i hjemmet, da man også får muligheden for at rejse, og leve og arbejde fra andre lokaliteter.

2 Ingen trafik til og fra arbejde

Det er nok mere eller mindre umuligt at finde en person som holder af en tætpakket trafik, med dyttende, vrede og stressede bilister, som hver især kæmper for at komme hurtigst frem. Eller for den sags skyld et tætpakket tog, med svedende og trætte pendlere. Man undgår i og for sig fuldstændig trafikken til og fra arbejde når man arbejder i hjemmet, og dette er helt sikkert også en stor fordel!

3 Du kan gå med lige det tøj du vil

I og med at du er i dit eget hjem, og ikke skal stå til regnskab overfor en speciel dresscode, kan du gå i lige hvad du vil når du arbejder hjemmefra. Føler du at du arbejder bedst i din pyjamas er der ingen til at fortælle dig at dette er forkert!

4 Mere tid med familie og venner

En af de, for mange, største fordele ved at arbejd hjemmefra, er det at kunne bruge mere tid på familie og venner. Når man arbejder hjemmefra, kan man selv korrigere sin tid, og man kan selv bestemme præcis hvornår, og hvor meget tid man vil bruge på sine venner og sin familie.

5 Mulighed for at lave sin egen arbejdsstation

Ved arbejde i hjemmet, kan man helt selv bestemme hvorfra i hjemmet man vil arbejde, og hvordan ens arbejdsstation skal se ud. Man kan fuldstændig selv bestemme hvilke slags ting der skal være på ens kontor, hvilken stol man skal sidde i og hvilket musik man skal høre.

6 Ingen udefra kommende distraktioner

Når man arbejder fra hjemmet, bliver man sjældent forstyrret af udefrakommende, og dette øger virkelig ens produktivitet. Der er ikke lige en kollega som kommer forbi og small-talker, og ødelægger din arbejdsrytme.

7 Du sparer penge

Som vi også var inde på tidligere, slipper man fuldstændig for trafik når man arbejder i hjemmet, og dette sparer ikke alene én tid, men også penge. Når man arbejder hjemmefra kan man desuden fuldstændig selv stå for sin mad, og undgår dermed at købe et eller andet dyrt junkfood.

Ulemper ved at arbejde fra hjemmet

Ligesom at der kan være fordele ved at arbejde fra hjemmet, er der så sandelig også ulemper ved at arbejde hjemmefra. Du kan nedenfor læse mere om hvilke ulemper vi mener der er, i forbindelse med det at arbejde i sit hjem.

1 Dine nærmeste begynder at forvente mere af dig

En af de ting, som mange vil opleve når de arbejder hjemmefra, specielt dem med familie eller venner i hjemmet, er at der bliver lagt en slags forventning på én. Pludselig er man mere derhjemme og omkring sin familie eller venner, og det forbinder ens nærmeste pludselig med at man har mere tid til dem, og eventuelle husopgaver eller hvad det nu skulle være.

Det kan være svært for andre mennesker at forstå, at man faktisk arbejder når man er i sit hjem, og derfor er det vigtigt at gøre dette klart for dem som eventuelt kunne forstyrre dig.

2 Mindre social kontakt

Når man arbejder i sit hjem er man rimelig isoleret, og man får ikke de samme interaktioner med andre mennesker, som man gør når man arbejder i en butik eller på et kontor. Det bliver sværere at vedligeholde venskaber med kollegerne, man spiser pludselig frokost alene og der er ikke længere fyraftensbajere efter arbejde.

3 For meget arbejde at se til

Lige præcis dette punkt er en af de punkter som virkelig er en negativ side ved det at arbejd hjemmefra. Når du arbejder fra dit hjem, er der væsentlig mindre separation fra arbejde og fritid. Før du arbejder hjemmefra var du ikke på arbejde før du mødte ind og havde fri når du var færdig på arbejdet. Når man arbejder hjemmefra er det desværre bare ikke lige sådan, og linjerne mellem hvornår man er på arbejde og hvornår man ikke er, er pludselig meget slørede.

Det kan være svært at holde 100% fri, og du kan være udenfor hele tiden at have dit arbejde i baghovedet. Et godt råd hertil, kan igen være at have tilrettelagt et skema, som hjælper med at separere fritid og arbejde.

4 Du kan blive for komfortabel med dit arbejde

Det kan hænde, at man bliver for komfortabel og afslappet når man arbejder fra hjemmet. Når man er i hjemmet er man i ekstremt afslappede og komfortable omgivelser, ens seng er i nærheden, og det er let bare lige at sætte sig i tv stuen og se noget tv. Som vi også har været inde på tidligere, er det rigtig vigtigt at have en arbejdsstation, et kontor, eller et rum som er dedikeret til at arbejde.

tjen penge

Sidste ord om det at arbejde hjemmefra - Hvorfor?

Hvad end du allerede arbejder hjemmefra, overvejer det eller skal til at arbejde hjemmefra, har denne ‘Arbejd hjemmefra guide’ forhåbentligvis hjulpet dig på en eller anden måde.

tjen penge hjemmefra

Vi håber, at vi har fremhævet nogle af de fordele, du får, når du arbejder hjemmefra. Du får:

Men inden vi slutter af, vil vi bede dig om at lave en lille øvelse. Forestil dig hvorfor du vil arbejde hjemmefra. Tegn et billede i dit sind om dit drømmeliv, og hvad du kan opnå, hvis du ikke skal på et kontor hele tiden.

Kan du se dine smilende børn, dig på din sofa i den pyjamas, mere tid til din yndlingshobby? Tænk på alle de fordele du får, når du arbejder hjemmefra og fortsæt med at gøre dem større.

Jo mere du visualiserer potentialet i, hvad du vil, jo mere sandsynligt er det at du får det.

Har du selv nogle gode råd til det at arbejde hjemmefra, er du mere en velkommen til at dele dem i kommentarfeltet nedenunder.

Alt held og lykke med dit arbejde fra hjemmet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top