Køb Ethereum: Din Trinvise Guide

køb ethereum
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Køb Ethereum, men hvorfor? Ethereum er den næststørste kryptovaluta efter Bitcoin. Den er en coin med mange muligheder, så hvis du er interesseret i hvordan man køber Ethereum, og hvorfor du bør gøre det, er du kommet til det rette sted! Ethereum er en unik kryptovaluta, der er rettet mere mod udviklere, i stedet for blot at være en coin til at købe og sælge.

Sådan køber du Ethereum: Hurtigt overblik

Ligesom alle andre kryptovalutaer, kræver det at købe Ethereum en lille smule forberedelse, før du kan opbevare dine Ethers sikkert.

Du skal:

ethereum wallet

Oprette en Ethereum wallet

ethereum køb

Vælge en indkøbsplatform, du gerne vil bruge: enten direkte handel, kryptovaluta mæglere eller handelsplatforme som Kraken

bekræfte din identitet på din valgte platform

Bekræfte din identitet på din valgte platform

opsætte din betalingsmetode

Vælge og opsætte din betalingsmetode, f.eks. VISA, betalingskort eller PayPal

købe dine ethers

Købe dine Ethers!

Vi vil først gennemgå lidt om kryptovalutaens historie og derefter gennemgå disse trin i detaljer, så du ved præcis, hvad du skal gøre.

Hvad er Ethereum?

køb ethereum

Ethereum blev lanceret som et operativsystem og distribueret databehandlingsplatform i juli 2015. Ethereum er baseret på samme blockchain-model som Bitcoin og bruger denne teknologi til at skabe smarte kontrakter, der letter troværdige transaktioner uden brug af en tredjepart.

En af grundlæggerne, Vitalik Buterin, beskrev formålet som at opbygge decentraliserede apps gennem blockchain-teknologi.

Ether (ETH), Ethereums valuta, fungerer som det offentlige regnskab, der permanent gemmer transaktioner i sin blockchain. Så når du køber Ethereum, køber du faktisk dens kryptovaluta token, Ether (ETH). Her er en hurtig oversigt over Ethereums funktioner:

OpstartsdatoJuli 2015
ValutaToken
ForsyningsstilInflationær (intet fast beløb)
Coingrænse18 millioner ETH / år
Ny tokenudstedelse – tidHvert 10. – 20. sekund
Kan mines?Ja
Oplysninger om blokbelønning5 ETH / ny block
Indledende belønning5 ETH

Nuværende blockbelønning
5 ETH
Fiat prisværdi1 ETH = 2640 DKK (Juli 2018)
BrugDesignet til at skabe dApps (decentraliserede apps) på Ethereums blockchain
MålEt token skabt for at lette skabelsen af smarte kontrakter

Det, der gør Ethereum anderledes end andre kryptovalutaer, er at den fungerer på en unik inflationær måde, der minder mere om fiat-valutaer. Så hvis du er interesseret i generering eller mining, kan Ethereum være en god mulighed for dig.

Oprettelse af en Wallet til at Købe Ethereum

Du skal altid sikre dig, at sikkerheden er i højsædet, når du modtager penge, hvad end det er for et online job, med at udføre opgaver for et firma eller investere i kryptovaluta.

Det vigtigste, du skal gøre for at komme i gang med Ethereum er at oprette en online wallet, så du kan flytte dine Ethers et mere sikkert sted hen end en kryptovaluta handelsplatform.

Coinbase og MyEtherWallet er populære valg, når det gælder online wallets. Du kan også registrere dig på en Ether online wallet gennem Ethereums egen hjemmeside! Når du har åbnet din online wallet og begynder at købe Ethereum via en handelsplatform, kan du flytte dine køb til din wallet for at opbevare dem.

køb ethereum

Det anbefales, at du, udover at registrere dig på en online wallet, også investerer i en offline software wallet eller hardware wallet for en mere sikker opbevaring af dine Ethers. Mens online wallets generelt er sikre, kan det give ekstra beskytte mod hackere at have en wallet, der opbevarer dine Ethers offline.

Så når du bruger din online wallet, skal du kun opbevare den mængde, du skal bruge til at købe og sælge. Du kan så flytte størstedelen af din Ether-investering til en offline eller hardware wallet og dermed opnå en meresikker opbevaring.

Af populære wallets til at opbevare Ethers offline kan bla. nævnes Exodus eller en hardware wallet kaldet Ledger Nano S. Du kan læse vores fulde guide til, hvordan du opbevarer kryptovaluta, og hvilken type online, offline eller hardware wallets, der vil fungere bedst til dine behov.

Sådan vælger du en handelsplatform til Ethereum

Efter du har oprettet din wallet, er det næste skridt i at registrere dig på en handelsplatform, for at kunne købe Ethereum. Mens der er mange internationale platforme på markedet, er der måske en foretrukken platform til at købe kryptovaluta, afhængigt af hvilket land du bor i.

Sørg for at undersøge dette, da den måske er mere kompatibel med dine behov. Ellers er der her et par muligheder for at købe Ethereum:

direkte handel (peer-to-peer)

Direkte handel
(peer-to-peer)

Denne mulighed indebærer normalt, at du køber Ether fra en sælger direkte og uden en mellemmand, som f.eks. en handelsplatform. Her vil sælgeren selv fastsætte en pris på sin Ethers, og du skal acceptere (eller nægte) prisen. Derfra vil sælgeren overføre de købte Ethers direkte til din wallet.

Normalt vælger folk dette, hvis de allerede kender nogen, som de kan købe af. I nogle lande er der desuden visse regler for køb og salg af kryptovaluta, som gør direkte handel til den bedste mulighed.

Mens ulempen ved direkte handel er, at køberen ikke har så meget kontrol over prisen på Ethers, er der heller ikke noget transaktionsgebyr fra en mellemmand, så processen er den mest ligetil.

kryptovaluta mægler

Kryptovaluta mægler

For dem, der gerne vil køb Ethereum, men synes at en markedsplads er lidt for overvældende, er kryptovaluta mæglere en lidt nemmere måde at komme i gang på.

I modsætning til en handelsplatform, hvor købere og sælgere lægger hver deres bud op, sætter kryptovaluta mæglere en bestemt pris baseret på hvad købere og sælgere bliver enige om. Du skal dog huske på at kryptovaluta mæglere vil opkræve et gebyr på mellem 5% og 10% af din transaktion, så du skal opveje denne pris mod de andre muligheder.

Mens kryptovaluta mæglere ikke giver lige så meget prisfleksibilitet som handelsplatforme, kan de fjerne nogle af komplikationerne fra processen.

Det er det, du betaler så højt et gebyr for. Mange nybegyndere i at købe Ethereum vælger denne rute og registrerer sig på populære mæglere som Coinbase til at starte med, da det er en mere ligetil metode.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers
handelsplatforme

Handelsplatforme

Handelsplatforme som Kraken ses generelt som markedspladser til at købe, sælge og tjene penge med kryptovaluta: Her kan købere og sælgere komme med bud på deres ønskede handelspris, enten en bestemt pris eller et prisinterval, afhængigt af markedsværdien på kryptovalutaer som Ether.

Her skal du måske vente et par sekunder eller flere minutter på, at din handel går igennem, da dit bud skal matches af en anden bruger. Ved at bruge handelsplatforme kan du også få en bedre fornemmelse af, hvor meget folk er villige til at betale for kryptovalutaer som Ether, og du kan følge med i prisen live.

På både mæglere og handelsplatforme kan du købe Ether ved at handle med andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller Ripple. Du kan også forbinde et debit- eller kreditkort, bankkonto eller måske endda en PayPal-konto, så du kan købe Ether direkte med en fiat-valuta.

En ting du skal være opmærksom på ved at købe Ethereum er transaktionsgebyrerne: Normalt angives gebyret på en handelsplatform i kryptovaluta. Sørg for at veksle den kryptovaluta til en fiat-valuta, så du kan sikre dig, at det er et acceptabelt gebyr.

Du ønsker ikke at købe Ether for 500 kr., med et transaktionsgebyr på 200 kr.!

Dette er et ekstremt eksempel. Men det er vigtigt altid at kontrollere handelsplatformens transaktionsgebyrer, inden du køber.

Køb Ethereum: tips

Der er et par sikkerhedstips og tricks at huske på, hvis du vil lære at købe Ethereum. Husk at det at købe, sælge, handle og andre måder at tjene penge online kan være spændende, men du skal have sikkerheden i orden, så du ikke får dine konti kompromitteret eller mister dine kryptoinvesteringer!

køb ethereum

tjen penge hjemmefra

Tilføj sikkerhed til dine wallets og platformskonti

Når du først opretter dine konti, skal du tilføje alle ekstra sikkerhedsindstillinger, du har mulighed for, så du kan holde din konto så sikker som muligt.

Dette inkluderer regelmæssigt at skifte din adgangskode: Det anbefales, at du gør det hver måned. Det anbefales også ofte, at du kun går på dine wallets og handelsplatforme, når du er alene. Selv om dette kan lyde lidt overdrevet, er disse gode skridt, du kan tage for at sikre dine investeringer!

Mange online wallets, offline wallets, hardware wallets og exchange konti vil også have mulighed for totrinsgodkendelse. Det er en god ide at bruge dette som et ekstra lag af sikkerhed ved login, så alle, der forsøger at få adgang til din konto, skal godkendes fra din mobil eller computer.

tjene penge

Sikkerhedskopiér alle dine wallets og aktivér gendannelsesmulighed

Ud over at tilføje alle de sikkerhedsforanstaltninger, du kan, skal du også sørge for at sikkerhedskopiere alle wallets og aktivere gendannelsesmuligheder for offline eller hardware wallets.

Mens alle wallets og handelsplatforme sigter mod den bedst mulige sikkerhed, er det ikke sjovt, hvis din computer eller hardware wallet bliver ramt af malware, bliver beskadiget, stjålet eller tabt. Ved at sikkerhedskopiere din wallet og aktivere gendannelsesmuligheden, kan du få adgangen tilbage.

Selv om scenarier som disse lyder lidt overdrevne, og måske endda umulige, er det altid en god ide at gøre alt hvad du kan, for at holde dine Ether-investeringer sikre.

tjen penge hjemmefra

Bekræft din identitet på dine valgte exchanges

De fleste handelsplatforme og mæglere vil lade dig registrere med en gratis konto. Men du vil ikke kunne købe og sælge Ethers eller andre kryptovalutaer før du bekræfter din identitet.

Dette er der et par grunde til: Den første er sikkerhed til hver eneste konto. Den anden er for at platformen kan bekræfte, at hver eneste bruger er en rigtig person og ikke en bot eller nogen, der opretter falske konti.

De fleste platforme vil kræve to ting for at bekræfte din identitet: en kopi af et nuværende ID og et aktuelt foto. De kan have specifikationer som at have navnet på siden skrevet på et stykke papir ved siden af dig.

Under alle omstændigheder vil du have fuld adgang til handelsplatformen, når du har indsendt og fået godkendt ansøgningen. Du kan derefter tilføje en betalingsmulighed og komme i gang med at købe Ethereum!

Konklusion

ethereumEther er den næststørste kryptovaluta på markedet i dag. Med sin struktur baseret på app-udvikling, kan Ethereum næsten ikke gøre andet end at vokse. At lære at købe Ethereum kan åbne op for et væld af investeringsmuligheder og give dig en god indtjening. Så hvad venter du på? Køb Ethereum i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top