Bliv Ekspert i Kryptovaluta Handel (Selv Hvis du er Komplet Nybegynder)

kryptovaluta handel
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Bitcoins spring fra at være få ører værd til næsten 130.000 kr., har gjort kryptovaluta handel til et populært samtaleemne og en fantastisk investeringsmulighed.

Hvad er kryptovaluta og hvorfor handler folk med den? Hvordan kan du øge din indkomst ved hjælp af kryptovaluta? Og vigtigst af alt, er det virkelig så svært at lære at købe og sælge disse forskellige valutaer? I denne artikel lærer du præcis, hvad du skal gøre.

En kort opsummering af kryptovaluta handel

Her er et kort overblik over, hvordan kryptovaluta handel foregår:

læse og undersøge

Læs og undersøg alle kryptovalutaer, du er interesseret i at handle med, inden du starter: Viden er magt

opsæt tegnebøger

Opsæt eventuelle wallets til de kryptovalutaer, du vil handle. Hver valuta kræver sin egen unikke wallet

tilmeld dig id

Tilmeld dig og gennemgå verifikationsprocessen for de handelsplatforme, du vil bruge

bestemme handelstrat

Beslut dig for hvilken handelsstil og handelsstrategi, du vil bruge, hvad enten det er langsigtet, kortsigtet eller en blanding

start populære crypto

Start med de mest populære kryptovalutaer, så du udsætter dig selv for færrest risici

Mens mange mennesker har fået øjnene op for kryptovaluta efter Bitcoins enorme popularitet, har fristelsen af at hoppe med på trenden, uden at lære de nødvendige færdigheder, gjort at mange ikke har investeret strategisk.

Vi vil gennemgå disse vigtige elementer og finde undersøge de mest effektive måder at komme i gang med kryptovaluta handel på Men hvis du er helt ny inden for kryptovaluta, er du måske stadig lidt bagud og undrer dig over hvad kryptovaluta overhovedet er?

Hurtig genopfriskning: Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er basalt set bare et udtryk for digital valuta, der ikke er bundet til nogen fiat valuta eller centraliseret enhed. Dette betyder, at kryptovaluta ikke ejes af en bank eller regering, og står derfor uafhængig af kroner, euro og endda guld og sølv.

For at forhindre svindel og skabe sikkerhed for dem, der tjener penge med Bitcoins, gemmes de transaktioner, der udføres med kryptovaluta digitalt, i noget der kaldes en blockchain. Blockchain er hemmeligheden bag kryptovalutas succes. Den er en form for digitalt “regnskab” over alle transaktioner eller kvitteringer for al kryptovaluta handel, der er foregået.

Transaktioner gennemgår en streng bekræftelsesproces for at sikre, at kun ægte transaktioner tilføjes permanent til blockchainen. Dette sikrer, at enkeltpersoner kan tjene penge via internettet ved at handle, investere, mine eller købe valutaer.

Med det i tankerne, kan vi nu forklare dig alt, hvad du skal vide om kryptovaluta handel

kryptovaluta handel

Kryptovaluta handel og hvordan du bliver god til at handle

Før du springer i med hovedet først, er det vigtigt at studere branchen først: Bitcoin, Ethereum og Litecoin er 3 af de mange forskellige typer kryptovalutaer, som man kan handle med på handelsplatforme. Før du begynder at investere penge og købe kryptovaluta, skal du først læse, læse, læse og undersøge alt, hvad du kan!

Ligesom enhver god aktieinvestering er kryptovaluta handel ikke fri for risici. Faktisk er der en hel masse, men det kan også være enormt givende. For eksempel blev Winklevoss-brødrene de første milliardærer på deres Bitcoin-investering. Og de er ikke de eneste, der har handlet med kryptovaluta og scoret stort! Når det er sagt, er det vigtigt at opveje fordele og ulemper ved kryptovaluta handel og gå ind i det med et klart sind!

Når du føler, at du har læst det, der skal til, er det ret nemt at komme i gang, hvis blot du har de nødvendige værktøjer. Det du har brug for er:

tjen penge hjemmefra

En kryptovaluta wallet (eller 2)

Ligesom den dyre eller slidte pung du har, opbevarer en kryptovaluta wallet de private nøgler, der giver dig mulighed for at købe, sælge og handle med kryptovaluta. Det er dem der opbevarer din kryptovaluta, sikkert.

En privat nøgle er som en PIN-kode, der gør det muligt for ejeren at få adgang til og handle med deres digitale wallet. Hver wallet vil typisk have én til to private nøgler forbundet fra starten.

De private nøgler er matematisk relaterede til den tilhørende wallet gennem noget, der hedder wallet-adressen. På samme måde som i postsystemet bruges denne adresse til at fortælle andre, hvor de skal sende bitcoin til, og som afsenderadressen, når man selv sender bitcoin.

Så for at opsummere, viser en kryptovaluta wallet, ligesom din fysiske pung, summen af hver valuta, du ejer, og giver dig mulighed for at sende, modtage og opbevare kryptovalutaer. Ligesom med din almindelige pung, skal du ALTID sørge for, at din kryptovaluta wallet er sikker.

tjene penge

En kryptovaluta handelsplatform (eller 2 eller 3 eller flere)

Afhængigt af hvilken type kryptovaluta du ønsker at handle, vil du som regel skulle bruge mere end én handelsplatform. Dette er primært af sikkerhedsmæssige årsager, men ofte er det også fordi, der ikke findes nogen universel handelsplatform, der tilbyder kryptovaluta handel med alle tilgængelige kryptovalutaer.

Hvis du vil finde nogle mere usædvanlige kryptovalutaer, er du nødt til at søge lidt rundt på de mindre eller mindre populære handelsplatforme.

Og det er det! Lidt teknisk viden, en kryptovaluta wallet efter eget valg og en kryptovaluta handelsplatform eller to, og så er du klar til at handle med kryptovaluta!

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Begyndertips til kryptovaluta handel

læs mere forskning

Læs, undersøg og læs lidt mere

Som vi nævnte før, er det første og vigtigste punkt til at lære at handle med kryptovaluta, at læse og undersøge en hel del, før du begynder at handle. At vide hvordan alt fungerer, terminologien og endda tendenserne inden for kryptovaluta handel, kan være overvældende, hvis du ikke har sat dig nok ind i det.

Hvis du ikke ved, hvad du laver, kan du nemt miste mange penge, i stedet for at tjene dem!

studere handelsstrat

Undersøg handelsstrategier

Ja, kryptovaluta handel er meget nyt og lidt anderledes end at handle med aktier og obligationer. Men handelsstrategierne og endda tendenserne minder lidt om det. Du skal bruge lidt tid på at lære nogle grundlæggende handelsstrategier, hvis du vil handle som en professionel.

Dette er rigtig godt til at lære dig, hvilke tegn du skal holde øje med, så du ved, hvornår det er bedst at købe og sælge på handelsmarkedet. Jo mere viden du har, desto større chance har du for at opnå en fortjeneste!

strat populær krypto

Start med populære kryptovalutaer

Der er ikke noget galt med at købe populære kryptovalutaer som Bitcoin, Ethererum og Litecoin, hvis du bare vil i gang. Med deres popularitet følger en masse mediedækning, blogindlæg og tips. Denne store opmærksomhed kan være til gavn for nybegyndere, der har brug for lidt selvtillid i forhold til kryptovaluta handel.

Selv om det kan være en smule nervepirrende at se alle nyhedsoverskrifterne om stigninger og fald hos disse kryptovalutaer, vil det arbejde, der er lagt i at gennemgå alle de forskellige perspektiver, samt analysere disse kryptovalutaer, oftest føre til en mere hjælpsom rapport.

Når du kommer i gang med at handle med de mere populære kryptovalutaer, vil du lære hvad du skal kigge efter, når du går over til de mindre populære “altcoins”. Selvom altcoins kan komme med flere risici, har de mulighed for større fortjeneste!

kryptovaluta handel

Det du skal Være opmærksom på

Nu hvor du er kommet godt i gang med kryptovaluta handel er her et par ting, der absolut er vigtige at huske på, hvis du vil fortsætte med at handle:

Risiko

Uanset hvad du gør, hvor sikker din krypto wallet er, eller hvor solid din handelsstrategi er, er kryptovaluta handel risikabelt. Ja, man kan sige det samme om aktier og obligationer, men det er værd at være ekstra forsigtig med kryptovaluta handel. Her er grunden:

I modsætning til andre investeringer, svinger kryptovalutas flygtighed meget oftere og højere. Det er ikke ualmindeligt at prisen på en enkelt kryptovaluta stiger eller falder mere end 10% på et par timer. Tidligere i denne artikel blev det nævnt, at kryptovaluta er decentraliseret og ikke reguleres af banker eller reserver. Mens dette åbner mange døre, betyder det også, at der ikke er så mange sikkerhedsforanstaltninger.

Ordninger som bobler, “pump and dump” og medievanvid kan drastisk påvirke en kryptovalutas værdi, fra time til time og det sker ganske ofte. Dette sker stadig på aktiemarkedet, men regler og reguleringer forhindrer det så vidt muligt i at ske.

Blockchain-teknologien i sig selv er sikret mod at blive kopieret eller ændret, men mange nye kryptovalutaer, som sagtens bare kan være et fupnummer, skabes hver dag.

Der er mange værdige kryptovalutaer, der har potentiale til at ændre fremtiden, men samtidig er der også dem, der blot forsøger at snyde investeringer ud af folk og dem, der bare ikke klarer sig. Du kan for eksempel investere din hårdt tjente Bitcoin i en “ny” altcoin, hvorefter den så pludselig forsvinder, og du mister din Bitcoin.

Derfor er det afgørende for alle, der vil i gang med kryptovaluta handel, at være forsigtige med deres investeringer og ikke bare hoppe videre til den næste tendens, fordi alle andre gør det.

Bestemmelser fra regeringer kan også drastisk påvirke en kryptovalutas handelsværdi. Nogle regeringer er overhovedet ikke åbne for kryptomarkedet, og visse lande forbyder endda indbyggerne at købe, sælge eller eje kryptovaluta fuldstændig.

Normalt kan en kryptovalutas værdi falde eller stige ret drastisk, når nyheder i forhold til bestemmelser vedrørende  kryptovaluta, hvad enten det er positivt eller negativt, kommer frem.

Endelig kommer det allervigtigste at huske på, nemlig at teknologien bag kryptovaluta stadig er helt ny. Ja, vi har hørt meget om dens succes, men der er stadig stor risiko for, at Bitcoin, Ethereum, eller endda blockchain-teknologien, kunne fejle fuldstændig.

Men lad ikke dette afholde dig fra at investere! Som enhver god investor ville sige, er vejen til succes, at holde øjne og ører åbne, så du kan se alle dine risici. Så når du overvejer, hvor meget du vil investere eller hvad du vil investere i, skal du ikke investere mere end du er villig til at tabe.

Tanker om at investere i kryptovaluta

Generelt er der ingen grund til, at kryptovaluta handel ikke skulle være en god investering. Tidligere blev det anbefalet at finde en handelsstil at bruge, inden du går i gang med kryptovaluta handel.

For det første er der mange forskellige handelsstile derude, og du kan helt sikkert finde én, der passer dig. Nogle foretrækker at handle langsomt, tage beslutninger på længere sigt og måske kun kontrollere deres handel et par gange om ugen. Dette kaldes “swingtrading”.

Dem med mere fritid, eller med hurtigere strategier, foretrækker “daytrading”. Dette giver dig mulighed for hurtigt at komme ind og ud af markedet, da man normalt afslutter sin handel samme dag, som man starter den. Handel giver dig total fleksibilitet!

et brev

Langsigtet handel (swingtrading)

Hvis du er interesseret i at holde din kryptovaluta over en lang periode (uger, måneder eller måske endda år), vil det betragtes som en langsigtet strategi.

Mange, der vælger denne rute tror på at kryptovalutaens værdi vil vokse og er som regel villige til at ignorere, at den stiger og falder på kort sigt.

Forskellen mellem swingtrading og investering er, at du med investeringer typisk køber og holder uden at sælge. Swing-handlere holder på den anden side måske kun fast i en bestemt kryptovaluta i et par dage eller uger, inden de går videre til næste mulighed for at tjene penge.

b bogstav

Daytrading eller intradaytrading

Daytrading udnytter de mindre prisstigninger og -fald i forskellige kryptovalutaer. En af fordelene ved et meget flygtigt kryptovaluta-marked er, at den kortsigtede vækst kan give stor fortjeneste for investoren, hvis det gøres rigtigt.

Den eneste ulempe ved dette er, at daytrading er lidt af et fuldtidsjob snarere end en afslappet hobby. Du vil ofte være nødt til at bruge din morgen på at lede efter de bedste handler, udføre dem og derefter styre resultatet i løbet af samme dag.

Om du vil investere langsigtet eller opnå øjeblikkelig fortjeneste er fuldstændig op til dig og din personlige præference. Der er ikke noget definitivt svar på, hvad der er den bedste tilgang til kryptovaluta handel.

At købe din valgte kryptovaluta og konklusion

Når du er sikker på, at du er klar til kryptovaluta handel, har vi dybdegående vejledninger til de mest populære valutaer, så du kan blive ledt gennem købsprocessen trin for trin:

tjen penge på kryptovaluta
Køb Bitcoin
tjen penge på kryptovaluta
Køb Litecoin
tjen penge på kryptovaluta
Køb Ripple
tjen penge på kryptovaluta
Køb Ethereum
monero
Køb Monero

Kryptovaluta er en ny teknologi med potentiale til at revolutionere investeringer og økonomi. At lære om kryptovaluta handel er næsten essentielt i den tid vi lever i nu. Med så store chancer for overskud, ville alt andet være dumt!

Evnen til at tjene penge både direkte gennem handel og indirekte ved at sælge din viden til andre, gør kryptovaluta handel en uundværlig egenskab til din portefølje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen