Tjen Ekstra Penge

tjen ekstra penge
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

På et eller andet tidspunkt oplever alle et behov for ekstra penge. Uanset om det er til fornøjelser, regninger eller noget andet, skal du ikke bekymre dig… du er absolut ikke alene!

Selvom der findes rigtig mange måder at tjene ekstra penge på, føler mange at det er en uoverskuelig og tidskrævende opgave at skulle skabe en ekstra indtægt..

Du har måske allerede overvejet at få et sidejob, men før du kommer for godt i gang bør du lige læse vores guide til at tjene ekstra penge!

I følgende guide finder du svar på, hvordan du kan opnå en ekstra indtægt, og se de bedste måder at tjene ekstra penge på. Det bedste ved disse metoder er, at de fleste af dem kan passes ved siden af dit fuldtidsjob, og måske endda blive dit fuldtidsjob, hvis du gør det rigtigt!

De 5 bedste måder at tjene ekstra penge online på

Ninja med bitcoins

Bedst For Begyndere

Kryptovaluta

INDKOMSTMETODEDETALJER
ninja holder megafon
(Bedst For Begyndere)
BETALTE UNDERSØGELSER
 • Kom godt i gang på mindre end 10 minutter
 • Nemmeste metode til begyndere
 • Flere undersøgelsesplatforme betyder flere muligheder for at tjene penge
KOM I GANG NU
freelancing
(Tjen Penge I Dag)
FREELANCING
 • Bliv betalt i dag
 • Vælg og arbejd med kunder, du elsker
 • Sig dit dagsjob op
KOM I GANG NU
blogging
(Gør Passion til Penge)
BLOGGING
 • Tjen penge på at skrive om din passion
 • Opret passiv indkomst
 • Let at starte
KOM I GANG NU
youtube ninja holder sværd
(Til Entusiasten)
YOUTUBE VIDEOER
 • Få penge for at tale om dine yndlingsemner og bliv en YouTube-stjerne
 • Få en passiv indkomst
 • Hotteste mediekanal lige nu, der vokser hver dag med flere og flere penge der kan tjenes fra reklamer og sponsorer
KOM I GANG NU

Der er masser af forskellige måder at tjene ekstra penge online på, men mange af metoderne giver ikke et godt afkast på dine investeringer, i betragtning af hvor meget arbejde og tid, du er nødt til at lægge i det, og de penge du kan tjene.

I denne artikel har vi elimineret alle de ubrugelige indtjeningsmuligheder for dig, og kun beholdt de bedste måder at tjene ekstra penge på! Efter at have læst denne artikel, vil du vide præcis, hvordan man tjener ekstra penge.

Her er vores forslag til de 5 bedste metoder:

Internettet har gjort det nemt at skabe en ekstra indtægtskilde, da det giver muligheden for at tjene ekstra penge, uanset hvor man er. Man kan tjene ekstra penge mens man arbejder i sit hjem, når man er på farten eller hvor end man befinder sig, så længe man har en internetforbindelse og en enhed, som f.eks en computer, mobil eller tablet, kan man tjene flere penge.

Det at tjene ekstra penge på nettet gør det muligt at have et slags ekstra job online, som kan udføres på et hvilket som helst tidspunkt af dagen. Man kan altså sagtens tjene ekstra penge på nettet, uden at skulle kvitte eller skære ned på timerne af sit nuværende job.

Det er ikke bare smart, at man kan tjene ekstra penge hvor eller hvornår man vil. Arbejde på nettet er, med de rette metoder, omkostningseffektivt, da opstarten ikke kræver store summer penge og indtjeningspotentialet kan være EKSTREMT højt! Hvis du bruger det rigtige værktøj, vil du være i stand til at tjene penge ret hurtigt!

Du kan med sikkerhed skabe en ekstra indtægt ved hjælp af en eller flere af de følgende metoder. Så gør dig klar til, at have endnu flere penge på lommen!

 Tjen ekstra penge online med krypto valutaer

Handel på kryptovaluta er blevet en populær metode til at tjene ekstra penge på. 

Du har måske også hørt om mining eller lang tids investeringer med krypto valutaer. Den bedste metode til at tjene ekstra penge for begyndere er dog krypto trading.

Når du “trader” coins tjener du penge når du købet til en lav pris og sælger når prisen er høj. Dette er det samme som med aktie markedet.

Prisen på én Bitcoin (en kryptovaluta) var i 2010 mindre end 5 kr og er i 2020 mere end 60.000 kr værd! Kan du forestille dig hvor mange penge de mennesker der var tidligt ude tjente?

Du tænker måske at det er for sent at tage fat i den her indtjeningsmulighed, men det er det ikke!

Vi har testet flere begynder venlige trading metoder til at tjene ekstra penge og fandt her ProfitFarmers. Denne gratis service har værktøjer som hjælper dig med at vide hvornår det er bedst at købe til en lav pris og sælge til en højere, og dermed tjene penge. 

Se hvordan vi tjente mere end 15.000 kr på en måned ved brug af ProfitFarmers

Se videoen og lær hvordan du kan bruge softwaren til at tjene ekstra penge.​
Er du klar til at tjene ekstra penge?

Vi har lavet en anmeldelse af vores erfaring med at tjene penge med ProfitFarmers i 2020 her.

 Tjen ekstra penge online med Bitcoin

 tjener med bitcoins

Selvom Bitcoin lyder som en kompliceret og indviklet ting for nogle mennesker, findes der ifølge SkejsNinja.dk, lige nu ikke en nemmere og mere effektiv måde at tjene ekstra penge på! Derfor har vi rangeret det som vores indtjeningsmetode #1 her på SkejsNinja!!

Du har måske allerede hørt om den verdensberømte digitale valuta, Bitcoin. Flere økonomiske eksperter som Richard Branson og Bill Gates har kaldt Bitcoin “fremtidens penge”, og det er med god grund!

 Tjen flere penge med betalte spørgeundersøgelser

Hvis du endnu ikke har hørt det, er det muligt i dag at tjene ekstra penge, blot ved at sige din mening!

Kendskab til kunder, potentielle kunder og forbrugere generelt er blandt de mest værdifulde data, som virksomhederne kan indsamle i dag. En af måderne, hvorpå man kan lære noget om forbrugerne er simpelthen at spørge dem direkte, og det er netop her, du kan tjene nogle ekstra penge!

Sådan tjener du ekstra penge på betalte spørgeundersøgelser:

Som du kan se er det ekstremt nemt at tjene ekstra penge på denne måde. Det skal understreges, at dette ikke er en metode, der vil gøre dig rig, men det kan være en rigtig god lille ekstra indtægtskilde. Vi har let kunnet producere 1.500 kr. om måneden, så det er klart det værd, for at tjene lidt ekstra lommepenge!

Nedenfor kan du se de bedste steder at tjene ekstra penge på spørgeundersøgelser. Husk, at jo flere portaler du tilmelder dig til, des flere undersøgelser modtager du, og des flere penge tjener du!

Du kan også læse mere om betalte undersøgelser i vores artikel her.

Bedste undersøgelsesportaler at tjene ekstra penge på:

betaalde enquetes

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

Besøg side
betaalde enquetes

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen 100 point velkomstbonus med det samme!

Besøg side
betaalde enquetes

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese

Besøg side

Tjen penge på freelancing

Freelancing er en fantastisk og hurtig måde at tjene flere penge på. Det du skal at gøre, er egentlig bare at finde færdigheder, du allerede har, og som er efterspurgt, eller lære  noget nyt, som du er interesseret i. Du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige færdigheder, du kan tjene penge på!

Her er blot nogle få færdigheder, du kan bruge til at tjene flere penge:

Du kan se vores guide til, hvordan du starter som freelancer for at få mere information om, hvordan man kommer i gang!

Sådan tjener du penge på at blogge

Måske kan du lide at skrive og have en mening om noget vigtigt. Leder du efter et sted at dele dine tanker? Hvis det er tilfældet, kan blogging være det, du skal prøve!

Det er gratis at starte en blog, og du kan opgradere til premium-funktioner som at have dit helt eget domænenavn (f.eks. www.ditnavn.dk) super billigt! Bloggere begynder at skrive om ting, de elsker, opbygger et publikum, og til sidst kan de sælge produkter, information, coachingpakker og meget mere.

Vi har lavet en hel trinvis guide til at komme i gang med blogging, som du kan læse og følge.

Få ekstra penge ved at lave YouTube-videoer

tjen ekstra penge

En af hovedårsagerne til, at YouTube er blevet så populært, er den enorme videodatabase, hvor du kan finde videoer om næsten alt. Gennem årene er platformens popularitet steget støt, da flere og flere videoer er blevet udgivet.

En af de primære årsager til, at så mange videoer er lagt op, bortset fra lysten til at dele sjovt og informativt indhold, er at du kan tjene penge på dem! Du kan tjene ekstra penge på YouTube, og hvis du vil vide, hvordan du gør det mere specifikt, kan du læse vores indlæg: Tjen penge på YouTube.

Sidste ord om at tjene ekstra penge

tjen ekstra penge

Du føler dig måske overvældet over alle de forskellige måder at tjene ekstra penge på, og er måske usikker på, hvilken du skal vælge.

Vores bedste råd til dig, er at finde 2-5 forskellige metoder, og prøve dem selv. På denne måde kan du finde ud af, hvilken metode, der passer dig bedst.

Du opdager nok også, mens du forsøger at tjene ekstra penge, at noget virker bedre end andet, eller du nyder det langt mere. Måske er blogging bedre end freelancing, eller du foretrækker at handle med aktier fremfor at lave YouTube-videoer. Hvis det er tilfældet, kan du overveje at gå “all-in” på det og lægge al din opmærksomhed der. Jo mere du kan fokusere på en metode, jo større er chancen for at du kan gøre det til en stor succes… og tjene masser af extra penge, mens du gør det.

Held og lykke med din ekstra indtægt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top