Copy Trading – Din Snydekode til Udbytterige Handler

copy trading fremhævet billede

“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Handel som en PRO uden at være én. Kopiér handler fra andre succesfulde traders og udnyt deres viden og erfaring.

Det virker som om, at alle bliver rige på aktiemarkedet og på kryptovaluta og måske er du også interesseret i, at komme i gang med trading?

Problemet er de komplekse grafer, terminologien og at vide hvilke handler man skal foretage. Du bekymrer dig måske om at lave en rookie trading fejl og miste det hele.

Men hvad hvis jeg fortalte dig at der findes en måde, at kopiere handlingerne fra de mest succesfulde og indtjenende handlere. Når de tjener, TJENER DU. Dét er ideen bag copy trading.

Din succes i copy trading afhænger også af, hvilken platform du benytter og hvilke strategier du vælger, at kopiere handler/handlere med.

Heldigvis har vi klaret forarbejdet for dig, anmeldt de mest populære og mest indtjenende copy trading platforme. (ProfitFarmers, NAGA, og PrimeXBT) og lavet trin-for-trin guides til hvordan du kommer i gang.

Top 3 Copy Trading Platforme

Vælg den bedste copy trading platform for dig og lær vores top tricks i hver af anmeldelserne for, at opnå succes.

Profitfarmers

ProfitFarmers

Anbefalet Kapital:

Nøglefunktioner:

rang 1 bedst
#1 Copy Trading Valg

Aktiv Typer:

Gebyrer:

PrimeXBT Covesting

PrimeXBT Covesting

Anbefalet Kapital:

Nøglefunktioner:

Aktiv Typer:

rang 2
#2 Copy Trading Valg

Gebyrer:

Minimums Indbetaling:

NAGA

NAGA

Anbefalet Kapital:

Nøglefunktioner:

Gebyrer:

rang 3
#3 Copy Trading Valg

Aktiv Typer

Minimums udbetaling:

Hvad er Copy Trading?

Copy trading eller social trading, er når du investerer dine egne penge og kopiere de specifikke handler eller trading signaler (trading anbefalinger) som andre handlere foretager eller anbefaler. Du kan copy trade på flere markedstyper såsom kryptovaluta, forex og aktier.

De 3 Typer Copy Trading

1. Kopiering af Trading Signals (bedst for traders med > 6000 kr)

Dette er den mest præcise og ofte mest indtjenende måde, at foretage copy trading. Et trading signal er en trading anbefaling for hvornår det er bedst at “købe” og “sælge”. Når du kopiere et signal, følger du en “opskrift” til trading succes.

Bedste Platform

2. Copy Trading Strategier

Blot indsæt, kopiér og følg trading strategierne, som er lavet af andre handlere. Du følger ikke en handleres fulde portfolio, men nærmere bestemte strategier.

Bedste Platforme

Hvis du har mindre end: < 6000 kr

PrimeXBT Covesting

PrimeXBT Covesting

Hvis du har mere end > 6000 kr

3. Copying traders/Social Trading

Dette er den form for copy trading som er mest ligetil og den tillader dig, at kopiere andre handleres komplette portfolio.

Bedste Platforme

Nu skal du bare vælge en!

Copy trading er kendt som en af de smarteste og mest innovative måder, at tjene penge online. Hvis du gør det rigtigt, kan du endda opbygge en solid formue som er passiv: Dine penge vil fortsætte med at vokse og vokse.

Platforme

Type

Anbefalet Kapital

Minimums Indbetaling

Vælg Om

Sign Up

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Trading Strategier

1800 kr

120 kr (eller 0.001 BTC)

Du ønsker enkelhed

Profitfarmers

1# ProfitFarmers

Trading Signaler og Strategier

+18000 kr

--

Du vil have det bedste

NAGA

3# NAGA

Kopiér Handlere/Social Trading

3000 kr

--

Du ønsker adskillige handelsmuligheder

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Type:
Trading Strategier

Anbefalet Kapital:
1800 kr

Minimums Indbetaling:
120 kr (eller 0.001 BTC)

Vælg Om:
Du vil have enkelhed

Profitfarmers

1# PrimeXBT

Type:
Trading Signaler og Strategier

Anbefalet Kapital:
+18000 kr

Minimums Indbetaling:
--

Vælg Om:
Du vil have det bedste

NAGA

3# NAGA

Type:
Copy Traders/Social Tradings

Anbefalet Kapital:
3000 kr

Minimums Indbetaling:
--

Vælg Om:
Du vil have flere handlemuligheder

Fordelene og Ulemperne ved Copy Trading

Selvom copy trading tilbyder gode forudsætninger for, at opnå succes i investering, er disse værktøjer ikke perfekte. Du bør kende til fordelene og ulemperne, før du begynder at investere.

Fordelene ved Copy Trading

1. Du kan opnå succes uden tidligere erfaring

Du kan få succes uden nogen tidligere erfaring

Du behøver ikke længere, at være en erfaren Wall Street trader for at tjene penge på aktiemarkedet, takket være copy trading.

Alt du behøver er en copy trading konto, nogle penge at investere og den rette trader som du kan kopiere og lære fra. Hvis du er begynder, er det her den perfekte måde, at foretage trading på.

2. Kort tidskrævende investering

Lavtidsinvestering krævet

Copy trading er ikke kun for nybegynder investorer, det er også for personer som har penge at investere, men som ikke rigtig har tid til at fordybe sig i petitesserne ved trading.

Takket være copy trading er alt du behøver, din konto og viljen til at investere. Du behøver ikke, at bruge en hel masse tid på, at tracke hver evig eneste handel.

3. Du bruger de bedste arbejdsstrategier

du bruger de bedste arbejdsstrategier

En af de udfordringer mennesker møder, når det kommer til investering, er at det ofte føles som om at man fumler rundt i mørket, for at finde ud af hvad der virker.

Med copy trading kopierer du blot de bedste og mest succesfulde handlere. Alt det hårde arbejde er klaret for dig! Du kan derfor fokusere på de beviste vindende strategier og undgå frygten for, at skulle lære det hele undervejs. 

Det betyder samtidig, at vejen til succes er meget kortere. (Der vil dog stadig helt klart være læring, at hente).

4. Du kan minimere din finansielle risiko, ved at sprede dine investeringer

du kan diversificere din portefølje og mindske din økonomiske risiko

Copy trading platforme som NAGA tillader dig, at investere i forskellige portfolioer og markeder, inklusiv kryptovaluta og aktier. Du behøver heller ikke, at investere alle dine penge i én trader.

Du kan minimere risikoen, ved at adskille dine investeringer mellem handlere (bedre kendt som “diversificering”). Dette er en af de smarteste ting du kan gøre, når du investerer.

5. ProfitFarmers, en SkejsNinja godkendt copy trading platform som er sikker

skejsninjas godkendt kopihandelsplatform ProfitFarmers er sikkert

Copy trading platforme som ProfitFarmers er sikre og pålidelige, så du behøver ikke at bekymre dig om at blive bedraget, snydt eller miste dine penge til skumle investorer og aktiemæglere.

Dine penge vil være sikre, så længe at du vælger at kopiere de rigtige handler.

Ulemperne ved Copy Trading

Dette vil afhænge af den type copy trading, som du foretager. Når du kopierer handlere, er første ulempe at du er forpligtet til resultaterne fra din valgte trader. Når de tjener penge, tjener du penge. Når de taber, taber du. Når du først har valgt en trader, danser du efter deres pibe. Det er en risiko som er uundgåelig, men du kan mindske det, ved at vælge den rigtige trader og gøre dig grundige overvejelser.

Den anden ulempe er, at du faktisk skal lægge penge i det, for overhovedet at kunne begynde, at tjene. Men hvis du kopierer den korrekte trader, kunne der være et stort lukrativt afkast at hente, på den investering. Frygt ej, vi vil lære dig hvordan du udvælger den rigtige trader, så du vil kende til hemmeligheden bag, hvordan copy traders konsekvent formår, at opnå kæmpe afkast.

Hvordan Du Undgår Typiske fejl

Hvordan Du Undgår Typiske fejl

Undgå disse typiske fejl for at opnå succes ved copy trading:

SP 500 Index

Som du kan se, var der små nedadgående tendenser eller “crashes”. Alligevel, kom markedet sig over tid over dette og har været jævnt stigende. Lad vær med at skynde dig med, at trække dine penge ud, hvis du ser et hurtigt crash. Tja, for at investere bliver du nødt til, at være tålmodig og forstå at med forudsætning for, at du har valgt en dygtig trader, så vil du tjene penge som tiden går.

ting at undgå, som ikke glemmer kopihandleren

Ting du skal undgå/huske når du bruger copy trading:

Konklusion

másolat kereskedési következtetés

Copy trading tilbyder fantastiske muligheder, for at investere på krypto og aktiemarkedet, uden nogen finansiel baggrund, handelserfaring og uden at være tvunget til at glo på grafer dagen lang. Ved at følge denne copy trading guide, vil du være i stand til at investere som en pro, på en sikker platform og være på din vej mod økonomisk frihed.

Next Steps
Vælg din udvalgte copy trading platform

PrimeXBT Covesting

2# PrimeXBT

Type:
Trading Strategier

Anbefalet Kapital:
1800 kr

Minimums Indbetaling:
120 kr (eller 0.001 BTC)

Vælg Om:
Du vil have enkelhed

Profitfarmers

1# Profitfarmers

Type:
Trading Signaler og Strategier

Anbefalet Kapital:
+18000 kr

Minimums Indbetaling:
--

Vælg Om:
Du vil have det bedste

NAGA

3# NAGA

Type:
Copy Traders/Social Tradings

Anbefalet Kapital:
3000 kr

Minimums Indbetaling:
--

Vælg Om:
Du vil have flere handlemuligheder

Ansvarsfraskrivelse

Platformens annoncer er investeringsplatforme, som er omfattet af adskillige aktiver og der er en iboende risiko, i at handle ved brug af denne platform, ligesom ved enhver anden finansiel investering. Dit kapital lider en risiko når du investere, i nogle af platformene. Evaluér gerne hvorvidt du kan tolerere sådan en risiko.

Enhver udbytte eller indtjenende repræsentation, er kun håbefulde udmeldinger og resultater er ikke typiske. SkejsNinja garanterer ikke, at du vil tjene et bestemt pengebeløb. Der er ingen garantier for, at du vil opnå de samme resultater eller nogen resultater overhovedet, som er vist i denne guide.

Denne guide er kun beregnet som et lærerigt formål og skal ikke anses som et investeringsråd. Forfatteren og forlaget er ikke ansvarlig, for nogen som helst tab eller ødelæggelser du måtte opleve, som resultat af at du har fulgt de råd som denne guide har givet, eller i nogen af Skejsninja’s produkter eller offentliggørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top