Tjen Penge på Betalte Undersøgelser Online

ninja holder megafon

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

medium
Medium

Indkomst

lille
Lille
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

En fornuftig indtjeningsmetode på SkejsNinja .dk.

betalte undersøgelser onlineDet at tjene penge på online betalte spørgeskemaer er faktisk rigtig ligetil. For mange kan det virke mærkeligt, at man kan få penge ved blot at udfylde en betalt undersøgelse, men der er faktisk en god grund til det.

Din viden og din mening er guld værd for virksomheder, da et øget kendskab til kunder og potentielle kunder kan hjælpe dem enormt.

Det er rigtig nemt at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Man kan på nogle spørgeundersøgelsessider allerede komme i gang med at besvare sin første undersøgelse efter 10 minutter.

Det er rigtig nemt at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Man kan på nogle spørgeundersøgelsessider allerede komme igang med at besvare sin første undersøgelse efter 10 minutter.

online spørgeskema
1. Du tilmelder dig en eller flere af de anbefalede spørgeundersøgelsessider
online spørgeskema

2. Bekræft din tilmeldelse via e-mail (tjek din spam-boks, hvis du ikke har fået en mail)

tjen penge på spørgeskemaer

3. Udfyld informationer som alder, køn og bopæl på spørgeundersøgelsesportalen

betalte undersøgelser online

4. Modtag betalte undersøgelser på mail!

tjen penge på undersøgelser

5. Tjen penge på undersøgelser!

De bedste steder at tjene penge på undersøgelser

Der er stor forskel på de forskellige spørgeundersøgelsesfirmaer, og kender man ikke til området, kan man hurtigt komme til at tilmelde sig nyttesløse sider.

Nedenfor kan du se en liste over de bedste sider for  betalte undersøgelser. Vi har testet hver og en af de nævnte firmaer og givet dem en samlet score ud fra:

Sørg for at tilmelde dig alle spørgeundersøgelsesfirmaerne, da du på den måde kan modtage så mange undersøgelser som muligt, og dermed tjene gode penge. Hvis du vil finde de bedste sider, kan du også læse en betalte undersøgelser online anmeldelse for at finde ud af, hvad andre har gode erfaringer med.

betaalde enquetes

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

Besøg side
betaalde enquetes

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen 100 point velkomstbonus med det samme!

Besøg side
betaalde enquetes

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese

Besøg side
tjen penge på undersøgelser

De 5 bedste sider med betalte undersøgelser

1
Indtjeningsmulighed:

Toluna er en stabil og gennemarbejdet portal, som har god brugervenlighed og god support. Selve brugerfladen er ligetil, og du skal ikke bruge mere end 2 minutter på at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser online.

Man modtager spørgeskemaerne på mail, og disse bliver udsendt ca. 10 gange om måneden. Ligesom mange andre af de store undersøgelsesportaler, tilbyder Toluna dig penge for at udfylde spørgeskemaer, men også gavekort og lignende. Vi har vurderet Toluna til at have et godt indtjeningspotentiale ift. alle de testede sider.

Mulighederne for at tjene penge for din mening er altså gode, og der er intet hurlumhej med udbetalinger. Føler man ikke for selv at tjene pengene på undersøgelserne, kan man vælge at donere de optjente penge til velgørenhedsformål.

En af de rigtig populære portaler, hvor du kan tjene penge på spørgeskemaer, er Toluna. Firmaet holder til i Danmark, som også er det land, de henter flest kunder fra. Tolunas mål er at skabe en platform, hvor mennesker kan dele deres oplevelser af forskellige produkter og services og derfra dele dem med tredje parter. Firmaet forsøger altså at skabe en gennemskuelig kontakt mellem brugere og udbydere.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 10 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: Toluna anmeldelse
2
Indtjeningsmulighed:

“Bedste hjemmeside til at tjene penge for sin mening” – Kalle fra SkejsNinja

I-Say er en af de bedste sider, når det kommer til betalte undersøgelser online! Du vil typisk modtage mellem 15 – 30 kr. per undersøgelse, og kan forvente at modtage et par undersøgelser om ugen.

Selve I-says udseende/interface er rigtig godt bygget op, ser pænt ud og er nemt at finde rundt i. Det er derfor rigtig nemt for dig som panelmedlem at finde betalte spørgeskemaer, så du kan komme i gang med at tjene penge på undersøgelser.

I-say rekrutterer ikke et ubegrænset antal medlemmer pt.

Så tilmeld dig her mens du stadig kan!

En ting, som skiller I-say ud fra andre, er deres app. Man har simpelthen mulighed for at bruge sin smartphone eller tablet til at tjene penge på undersøgelser og har derfor hele tiden mulighed for at svare på spørgsmål. Efter at have skaffet en vis mængde point, som man får ved at svare på et spørgeskema, vil man få et gavekort.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 15 – 30 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: I-say anmeldelse
3
Indtjeningsmulighed:

Yougov har eksisteret i over 10 år og er en af de største sider indenfor betalte undersøgelser. Brugerplatformen er utrolig lækker og brugervenlig, det er nemt at oprette sig, og man er i gang med at tjene penge med det samme.

Der er mange forskellige betalte undersøgelser, man kan deltage i, og undersøgelserne tager ikke så lang tid. Du kan tjene point ved at henvise en ven, som man blot gør ved hjælp af et henvisningslink. Pointene kan bruges på siden, hvor man deltager i konkurrencer om at vinde fede præmier.

En undersøgelse giver i gennemsnit 100-500 point. Så hvis man går ud fra, at 1 point svarer til 0,08 kr., så er en undersøgelse 8-40 kr. værd.

Analysefirmaet Yougov er, som sagt, et af de største firmaer, hvad angår belønninger af brugeranmeldelser. Yougov beskæftiger sig i 4 forskellige lande.
Sammenlignet med andre firmaer som giver penge for folks meninger, så giver Yougov nogle af de højeste belønninger.

Måden, platformen yougov fungerer på, er ved, at brugeren modtager en e-mail, når der er nye undersøgelser, der kan besvares og tjenes penge på. Undersøgelserne tager i gennemsnit kun 5 – 10 minutter, og man kan besvare anynomt, hvis man vil. Derved bliver du ikke kontaktet af reklamefirmaer efter.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 8 – 40 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldese: YouGov anmeldelse

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

4

Indtjeningsmulighed:

Hos Opinionsland kan du tilmelde dig, og komme i gang med at svare på undersøgelser indenfor 5 minutter. Man modtager ligesom hos de fleste andre undersøgelsesportaler, de forskellige undersøgelser over e-mail. En undersøgelse tager oftest mellem 2 og 5 minutter at besvare, og indtjeningen ligger på ca 5. kr. pr udført undersøgelse.

Selve brugerfladen på hjemmesiden er rigtig ligetil, og undersøgelserne, du modtager, er ikke specielt avancerede. Alt i alt er Opinionsland en af de gode spillere på markedet med sjove betalte undersøgelser, god brugervenlighed og gode muligheder for, at du kan tjene penge på din mening.

Som noget ekstraordinært modtager man et lod, hver gang man har besvaret en undersøgelse hos Opinionsland. Dette lod, giver én deltagelse i en konkurrence hver 3. måned om at vinde 30.000 kr.

Opinionsland er et dansk firma, som er relativ nye på markedet. Portalen har også søsterportaler i både Norge og Sverige, men er klart størst her i Danmark. Opinionsland er hurtigt blevet en af de store spillere på det danske marked, og dette er også med god grund.

Lige siden firmaets start her i Danmark, har de fokuseret på brugervenlighed, gode belønninger og sidst men ikke mindst naturen. Man kan med optjente point faktisk vælge at donere pengene til Verdens Skove, som er en organisation, der støtter regnskoven.

 • Betalingsmetode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 20 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: Opinionsland anmeldelse
5

Indtjeningsmulighed:

Hos MOBROG kan du på få minutter komme i gang med at deltage i dine første, betalte undersøgelser online. Hvilken digital platform du vælger at bruge til dine besvarelser, er helt op til dig. Det kan gøres fra både PC, mobil og tablet.

Hos MOBROG kan du læse mere om dine muligheder og fordele ved at være bruger hos den populære platform for spørgeskemaundersøgelser online. 

Det smarte ved MOBROG er den brugerfokuserede opsætning. Du kan indtaste dine interesseområder, så du får spørgeskemaer, som er relevante og interessante for dig.

Der er danskere i alle aldersgrupper, som allerede er aktive brugere hos MOBROG. De får tilsendt relevante spørgeskemaer, som de kan udfylde 5-10 gange om ugen. MOBROG scorer 4,5/5 stjerner hos Trustpilot og er derfor også en grund til vi har taget portalen med her.

 • Betalings metode: PayPal, Skrill, Bank
 • Ca. pris pr. undersøgelse: 5 – 35 kr.
 • Ca. tid pr. undersøgelse: 10 mins.
 • Vores anmeldelse: MOBROG anmeldelse

Andre virksomheder med betalte undersøgelser

Foruden de mest populære platforme til betalte spørgeskemaundersøgelser, som vi har henvist til herover, så viser vi herunder også 13 andre platforme, hvor du kan tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer

1.Danske Meninger

Danske Meninger

Danske meninger er et af de mest populære steder at blive anmelder. Her kan du tjene gode penge på at deltage i undersøgelser, eller du kan få gavekurve eller gavekort. Det er både nemt, hurtigt og gratis at oprette dig som bruger, og du vil på få minutter kunne modtage dine første spørgeskemaundersøgelser online.

2.Swagbucks

SwagBucks

Swagbucks er den rette platform for dig, som vil hurtigt i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Når du har oprettet din brugerprofil, vil du få tilsendt undersøgelser. I takt med at du deltager i undersøgelser, modtager du automatisk enten penge eller gavekort. Der gives 7000 gavekort hver dag, og platformen har mere end 438.000 brugere.

3.PrizeRebel

PrizeRebel

PrizeRebel er en af de platforme med betalte brugerundersøgelser, der giver dig størst fleksibilitet med hensyn til betalingsmetoder. Om du er til VISA, Mastercard eller PayPal, er helt op til dig. 

Du opretter dig gratis og kommer i selskab med over 10.000.000 andre medlemmer, som også har fået øjnene op for den effektive måde at tjene penge på. Du kan deltage i en række forskellige typer af undersøgelser fra områder for både sport, events, fashion og teknik.

4.ySense

ySense

ySense kan være den rette platform for dig, som vil besvare undersøgelser fra stort set alle områder. Du vælger selv, hvilke brancher du finder interessante, så du får spørgeskemaer, der motiverer dig. 

Vil du tjene flere penge, kan du etablere et netværk med venner og familie og derved tjene op til 30% mere.

5.GrabPoints

GrabPoints

Hos GrabPoints er det ikke kun værdier i form af gavekort, du kan se frem til som aktiv bruger. Du kommer til at indgå i et stort, socialt fællesskab med mange andre dedikerede brugere. Der lanceres løbende konkurrencer og lodtrækninger, som du kan deltage i.

Du kan bruge enten din Facebook konto eller Google+ konto til at oprette dig som bruger. Derved tager det kun få sekunder at gå i gang med den første betalte brugerundersøgelse.

6.Surveytime

SurveyTime

Surveytime er et af de platforme, der har eksisteret i længst tid. Det er en simpel, brugervenlig og gennemskuelig hjemmeside, som er enkel for enhver forbruger at navigere på. 

Du behøver langt fra have erfaring med at tjene penge online før, når du opretter dig bruger hos Surveytime. 

For hver undersøgelse du gennemfører, overføres der 1 dollar til din konto. Du vælger selv, hvordan du vil informeres om nye undersøgelser. Det kan være på mail, via en SMS eller det kan være direkte på din profil.

7.FeaturePoints

FeaturePoints

FeaturePoints er en anmelderrost platform, der har eksisteret siden år 2012. I takt med årene har websitet og virksomheden bag forbedret sig, så den i dag er 100% tilpasset dine behov. Det betyder blandt andet, at du kan downloade FeaturePoints appen, så du altid har effektiv adgang til nye undersøgelser. 

Platformen har knap 6 millioner brugere verden over, som besvarer spørgeskemaundersøgelser og deltager i de daglige konkurrencer.

8.Surveyeah DK

Surveyeah

Surveyeah er en platform, der er udbredt og populære i store dele af verden. Den eksisterer i 123 lande og har cirka 2 millioner registrerede brugere. Det eneste det kræver for at blive bruger er, at du er over 18 år og har en PC eller en mobil enhed. 

Når du tilmelder dig platformen, får du automatisk sat point ind på din konto. Det samme gør sig gældende, når du udfylder betalingsundersøgelser. Der er mellem 2-4 spørgeskemaundersøgelser pr. uge.

9.Superpay.me

Superpay.me

Hos Superpay.me får du effektive lønninger, der sættes ind på din konto højest 1 døgn efter, du har gennemført en undersøgelse. Derudover kan du frem til løbende bonusser i form af gavekort. Har du ambitioner med at tjene penge på betalte undersøgelser online, kan Superpay.me være den rette platform for dig at vælge. 

Med muligheden for at udfylde spørgeskemaer fra din mobil og tablet, er det dig, der bestemmer, hvorfra du vil arbejde.

10.SurveyRewardz

Surveyrewardz

Der kan være flere ting at overveje, når du vil vælge den bedste platform for dig med spørgeskemaundersøgelser. Et er hvor meget du kan se frem til i betaling pr. undersøgelse. Noget andet er, hvilke betalingsmetoder du kan gøre brug af. 

Hører du til den målgruppe, som foretrækker de traditionelle betalingsmetoder med VISA eller bank, kan SurveyRewardz være den bedste platform for dig.

11.M3 Panel

M3 Panel

Vil du bruge en dansksproget platform til at tjene penge på betalte undersøgelser online? M3 Panel er henvendt til danskere i alle aldre over 18 år. Hjemmesiden er nem at navigere på, og du får adgang til en brug FAQ side, hvis du har spørgsmål om enten tekniske, praktiske eller økonomiske forhold som nyoprettet bruger. 

Der er et hav af gaver og gavekort, som du kan handle for i shoppen. Det er gratis og uforpligtende at oprette dig som bruger.

12.Triaba

Triaba

Hos de fleste brugere er det priser og lønninger, der er afgørende for valg af platform. Som noget unikt kan du hos Triaba blive betalt helt op til 40 kr. pr. undersøgelse, hvilket er højere end nogen anden platform på det danske og internationale marked.

En anden fordel er, at platformen henvender sig til en yngre målgruppe end gennemsnittet. Hos Triaba kan enhver over 15 år tilmelde sig som bruger.

hjemmearbejde

Hvor meget kan man tjene på betalte undersøgelser online?

betalte undersøgelser onlineDet er vigtigt at slå fast, at man absolut ikke kan blive rig på at udfylde betalte spørgeundersøgelser. Det er muligt at skabe en god ekstra indkomst ved hjælp af denne indtjeningsmetode, da det ikke kræver andet af dig, end at du fortæller din mening.

Vores ekspert på området, Kalle, har sat en rekord på 1200 kr på en måned, men de fleste måneder tjener han omkring 800 kr. på det.

Det at tjene penge på undersøgelser kan skabe en god indkomst, og bruger du bare et par minutter på at lave 30 kr. om dagen, kan du på en måned tjene 900 kr.!

Godt at vide når du skal tjene penge på spørgeskemaer

Før du begynder at gå i krig med at tjene penge på online spørgeskemaer, er der en række ting, som er rigtig gode at vide.

Gode råd til når du skal udfylde online spørgeskemaer

1.Lav en e-mailadresse dedikeret til betalte undersøgelser

Ved at lave en dedikeret e-mail adresse til de betalte undersøgelser, kan du skabe dig et rigtig godt overblik over undersøgelserne. Du vil samtidig undgå at din private e-mail bliver overfyldt.

Du kan helt gratis oprette en Gmail eller en Live mail, som begge er gode alternativer.

2.Check både e-mail og undersøgelses platformen

Hos nogle undersøgelsesfirmaer er det ikke kun på mail man modtager betalte undersøgelser. På mange af firmaernes hjemmesider kan man finde ekstra undersøgelser, som kan give lidt ekstra penge.

Vi anbefaler, at man kigger efter betalte undersøgelser mindst 1 gang om ugen.

3.Tilmeld så mange af de anbefalede portaler som muligt

Jo flere af de anbefalede undersøgelsesportaler, du tilmelder dig, des flere betalte undersøgelser modtager du.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig alle de anbefalede undersøgelsessider, da du på den måde kan tjene flest mulige penge.

Vær opmærksom på dette hos undersøgelses siderne

1.Undgå at have for mange penge liggende hos spørgeundersøgelsesfirmaet.

Hos de forskellige portaler er der som regel et minimum for udbetaling af optjente penge. Sørg for at hæve dine penge, så snart minimumsbeløbet for udbetaling er nået!

2.Hold dig væk fra tilbud, der lyder for gode til at være sande

Hvor der er penge, vil der næsten altid være fuskere. Der findes rigtig mange helt legitime firmaer, som tilbyder betalte spørgeskemaer, men der findes også mange fuskere.

Får du at vide, at du kan tjene mere end 200 kr. på en betalt undersøgelse, eller at du kan vinde f.eks. en bil, er chancen for, at det er fusk, rigtig stor. Vi anbefaler dig at holde dig til de spørgeundersøgelsessider, som vi har anbefalet her på SkejsNinja.dk

3.Hold styr på udfyldte undersøgelser

For at være sikker på, at du faktisk bliver belønnet for alle de betalte undersøgelser, du udfylder, anbefaler vi, at du fører en form for log over udfyldte undersøgelser.

Tag et screenshot af den udfyldte undersøgelse, skriv navnet på undersøgelsen ned og notér, hvor meget du står til at tjene for den.

4.Klag hvis du føler dig snydt

Desværre har nogle undersøgelsessider det med at snyde en smule med tallene. Hvis du føler dig snydt, skal du ikke bare lade det passere. Start med at kontakte undersøgelsesfirmaet. 

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra dem, gå da til sociale medier som Facebook eller Twitter, og fortæl om din oplevelse. Dette har mange gange vist sig at være løsningen på problemer som for lav (eller ingen) udbetaling.

5.Betal aldrig penge for at deltage i betalte online undersøgelser

Man kan komme ud for at blive bedt om penge for at kunne tilmelde sig betalte undersøgelser, og dette skal man holde sig fra! Alle legitime undersøgelsesfirmaer tilbyder medlemskab helt gratis.

tjen penge

Det er heldigvis rimelig ligetil at tjene penge for sin mening, da der er firmaer, som har specialiseret sig i at forbinde forbrugere og virksomheder.

Hele processen er rigtig simpel og kræver sådan set bare, at du tilmelder dig undersøgelsesportalen, angiver nogle få informationer om dig selv, og dernæst læner dig tilbage og modtager spørgeskemaer. Hos nogle af undersøgelsesportalerne, vil man også have muligheden for at vurdere bannere, tv-reklamer mv. og dette er også en god måde, hvorpå du kan tjene penge på din mening.

Vi har her på SkejsNinja.dk samlet de portaler, vi synes er bedst, og som vi mener er bedste at tjene penge på spørgeskemaer på. De forskellige steder, du kan modtage betalte undersøgelser online, er alle blevet afprøvet af Chris, og skulle du have nogle som helst spørgsmål til noget, er du også velkommen til at kontakte ham.

Kort opsummering og oversigt over de omtalte betalte undersøgelser online

SideGns. belønningBetalingsmetodeMinimum udbetaling
swagbucks fav ikon
Swagbucks
5 – 20 kr.WalMart, Amazon, PayPal$3 for gavekort, $25 for PayPal
lifepoints fav ikon
LifePoints
5 – 30 kr.PayPal, Bank$20
prizerebel fav ikon
PrizeRebel
5 – 25 kr.MasterCard, PayPal, Apple, Visa, Amazon, Zalando$2 for gavekort, $5 for kontant
ySense fav ikon
ySense
5 – 20 kr.PayPal, Skrill, Payoneer, Amazon$3 for Amazon, $25 for kontant
grabpoints fav ikon
GrabPoints
5 – 20 kr.Paypal$3
surveytime fav ikon
Surveytime
6 – 7 kr.PayPal, CoinBase, Amazon, TargetIngen minimums udbetaling
feature points fav ikon
FeaturePoints
5 – 25 kr.PayPal, AppStore, Amazon, BitCoin, Xbox$1
surveyeah fav ikon
Surveyeah DK
5 – 30 kr.PayPal, Moneygram, Skrill, Amazon€10
 superpay-me fav ikon
Superpay.me
5 – 20 kr.PayPal, Skrill, Bitcoin$1
 survey rewardz fav ikon
SurveyRewardz
5 – 25 kr.PayPal, VISA, check, Payza, Amazon$1 for kontant, $5 for Amazon
m3panel fav ikon
M3 Panel
5 – 20 kr.Gavekort15 kroner
triaba fav ikon
Triaba
5 – 40 kr.Paypal40 kroner

FAQ - mest stillede spørgsmål om betalte undersøgelser online

Det korte svar er: Ja. Det er muligt for dig at supplere din indtægt eller din SU ved at være aktiv et par timer om ugen sammenlagt med at udfylde spørgeskemaer. Som tidligere nævnt er det ikke kilden til at kunne blive rig eller opsige sit job, men det er en ideel metode, når du vil forkæle dig selv med ekstra lommepenge, eller når du vil spare op.

Hvis du har drømme om at etablere en mere økonomisk stærk fritidsbeskæftigelse, kan du bruge vores artikler om dette.

Der er brands, virksomheder og firmaer verden over, som hele tiden har brug for seriøs feedback fra deres kunder. Des bedre feedback de får på deres services og produkter, des bedre kan de målrette deres markedsføring eller forbedre deres varer i fremtiden. Dette har direkte indflydelse på virksomheders drift- og vækstpotentiale.

Derfor vil de bruge penge på at få din og andre forbrugeres meninger, da det kan få dem til at stå stærkere i konkurrencen med andre firmaer.

Når du vil tjene flest mulige penge på betalte undersøgelser online, er det værd at bruge tid på at undersøge de bedste platforme. Vælg altid dem hvor du får et fast flow af undersøgelser tilsendt, og hvor du får den bedste betaling pr. undersøgelse. 

Her kan det være værd at oprette sig som bruger hos flere platforme. På den måde kan du skabe dig erfaringer med, hvor du får de bedste spørgeskemaer sat op i forhold til tid og betaling. Der kan være stor forskel på, hvor omfattende de forskellige undersøgelser er.

Du ville spilde din tid, hvis du primært besvarer lange undersøgelser til en lav pris.

Der findes masser af forskellige spørgeskemaer online, som du kan give dig i kast med. Det er alt fra reklame, produktanmeldelser, brandgenkendelse, serviceanmeldelser og mange andre typer. 

Det er ikke alle platforme med betalte undersøgelser, der er seriøse. Der er sider, hvor du kan opleve at blive spurgt om religiøse eller politiske overbevisninger, eller hvor du har brugt flere minutter på at besvare et spørgeskema for derefter at blive afvist til at gennemføre det. 

Alt i alt gælder det om at være aktiv på flere platforme, så du kan holde fast i dem, der er bedst for dig. På den måde kan du sikre dig, at du bruger din tid fornuftigt, og du får tillid til, at dine tilsendte spørgeskemaer altid vil blive honoreret. 

En anden måde at skabe mere værdi for dig selv på er ved at deltage i undersøgelser vedrørende test af produkter og anmeldelser af dem. På den måde kan du komme til at modtage gratis vareprøver.

Det er blevet populært at være aktiv på de forskellige sider med spørgeskemaundersøgelser. Det betyder, at fokusset er på, hvor der kan tjenes flere penge. 

Dette ved jeg, da jeg er en nørd på området og har brugt en stor portion tid med Google Searches for at blive klogere på brugernes adfærd og behov. Dette giver mig samtidig mulighed for at give Millennial Money læserne de skarpeste og mest brugbare råd, når det kommer til at tjene penge i fritiden. 

Tjen penge på nettet via undersøgelser – du kan komme i gang allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top