Tjen penge på Instagram: Den ultimative guide [2021 Udgave]

tjen penge på instagram

“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Du bladrer gennem fantastiske billeder på Instagram hver dag. Du har hørt historierne om dem, der bliver betalt for at rejse eller bliver sponsorerede af fede mærker, og du vil gerne være som dem. Du vil lære at tjen penge på Instagram, men tænker at det tager for lang tid, er for svært og at det aldrig kommer til at ske.

Det virkede for dem, men det kommer nok aldrig til at fungere for dig…

Vil du høre noget vildt?

Det viser sig, at det faktisk er både NEMT og SJOVT at tjene penge på Instagram, så længe du har en strategi og kender alle metoderne.

ninja holder megafon

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

stor
Stor

Det eneste du skal gøre er at bruge disse metoder, samtidig med at poste regelmæssigt, så kan du sagtens tjene penge hjemmefra, med din IG-konto. Du kan bogstavelig talt starte fra ingenting og være på vej mod at tjene TUSINDVIS af kroner, for blot at lægge ét billede op på din profil!

I denne artikel vil vi vise dig, hvorfor det er nu, du skal begynde, hvor hurtigt Instagram vokser og nogle succeshistorier fra brugere, der startede fra nul og nu tjener hele deres indkomst vha. deres Instagram-profiler. Derefter vil vi fortælle dig om de 4 metoder (plus en bonusmetode), som vi anbefaler, for at kunne tjene penge på Instagram. Til sidst vil vi give nogle nyttige værktøjer og teknikker til, hvordan du får folk til at forelske sig i din profil.

Når du har læst denne artikel, vil du have alt, hvad du har brug for, for at kunne tjene penge på Instagram.

Der er massevis af information omkring hvordan man tjener penge på Instagram. Problemet med dette er blot, at du med alt den information hurtigt kan blive overvældet. Måske er det allerede sket for dig selv ved bare at læse denne artikel. For at gøre det nemt for dig at få success med Instagram bør du holde dig til en komplet guide.

Vi anbefaler at du følger dette Instagram kursus, som viser dig præcis hvordan du kan blive en Instagram influencer og tjene massevis af penge på Instagram. Kom igang med kurset ved at klikke her.

KAPITEL 1

Succeshistorier fra Instagram - alle kan gøre det!

Måske tænker du, at du er nødt til at blive en toptrænet fitnessmodel eller have massere af følgere allerede, for at kunne tjene penge på Instagram. Eller at du skal være berømt for at få succes.

Det er slet ikke sandheden. Her er 3 succeshistorier fra influencers, der startede fra bunden og nu tjener mere end de nogensinde turde håbe på.

tjen penge på instagram

Natasha St. Michael – Sundhedscoach

Natasha og hendes Instagram-konto @theclearskinessentials lærer kvinder, hvordan de kan få ren hud gennem ernæring, rutiner og selvpleje. Da hun blot havde få følgere, lærte hun nogle vigtige ting og fik over 14,000 følgere på 4 måneder. Hun er blevet ved med at vokse siden, og får nu ca. 1,000 nye følgere hver uge.

Natasha er ikke en berømthed. Men nu sælger hun sine egne produkter, coaching og e-bøger gennem sin profil, hvilket hun kan tjene penge på. Hvis hun kan, kan du også!

instagrammer

Jack Moriss og Lauren Bullen – fuldtidsrejsende

Jack og Lauren er et par, der viser, hvad der er muligt, hvis du bliver ved med at arbejde hårdt. Igennem deres rejse på Instagram, er deres indkomst vokset til et 6cifret beløb, og de tager helt op til 60,000 kr for et sponsoreret opslag.

instagrammer

Pei Ketron – først lærer, så ocial mediekonsulent på fuld tid

Pei begyndte at poste på Instagram i oktober 2010, næsten lige efter, at appen blev lanceret. Hun arbejdede som lærer på fuld tid og dyrkede lidt bryllupsfotografering ved siden af. Men da hun begyndte at poste på Instagram, begyndte virksomhederne at kontakte hende vedrørende influencer-arbejde, og hun lærte at tjene penge med appen, mens hun arbejdede hjemmefra. I dag har hun næsten 800.000 følgere.

hvordan tjener man penge på instagram

Disse 3 profiler er blot nogle få af de mange eksempler på dem, der tjener hele deres indkomst på Instagram. De var ikke berømte, født ind i Instagram-rigdom, eller havde noget særligt til at starte med…

Så, hvordan gjorde de?

De brugte bare de midler, de havde til rådighed og lærte, hvordan de kunne tjene penge på Instagram (du kan også se vores rapport for at finde ud af, hvem der har flest følgere på Instagram, hvis du er nysgerrig på, hvem der er i toppen).

KAPITEL 2

Tjen penge på Instagram, nemt!

Instagram er ikke bare for sjov. Faktisk viser mobilabonnement.dk, hvor meget de kendte tjener på Instagram. Det er ret vildt!

instagrammer

Hvordan foregår det?

Når det gælder om at tjene penge på Instagram, og hvor meget du kan tjene, afhænger det af: din erfaring, hvor mange følgere du har, samt din selvtillid.

Selvom alle er forskellige og har forskellige metoder, er her 4 gode måder vi anbefaler, hvis du vil tjene penge på Instagram.

Her er der nogle gode services til dig som er interesseret i at tjene penge på Instagram:
Sælg din Instagram konto
Køb Shoutouts

Du kan:

Tjen penge på Instagram med én, eller alle disse 4 ideer på samme tid- det er op til dig!

Med det sagt, er du så klar til at komme i gang?

Her er lidt flere detaljer om hver metode:

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

KAPITEL 3

De 4 metoder til at tjene penge på Instagram

hvordan tjener man penge på instagram
tjene penge

Affiliate marketing

Affiliate marketing er én af de nemmeste måder at tjene penge på Instagram.

For at sige det kort, er affiliate marketing et program, hvor du modtager en provision, når en af dine følgere klikker på et andet firmas link på din profil og køber et af deres produkter. Du modtager normalt provision for købte produkter, men nogle gange modtager penge blot for, at de klikker på linket.

Affiliate marketing er så nemt, fordi det eneste du skal gøre er at vise produktet med en ‘historie’, anmeldelse, video eller i et opslag med en lille tekst om det, hvorefter du linker til produktet. Du kan også have din egen hjemmeside, som du kan lede folk til, for at lære mere om det specifikke produkt.

Du skal dog huske, at du når du anbefaler et produkt, bliverdit navn og ry associeret med det, så vælg altid produkter, du har brugt og som du rent faktisk kan lide.

Affiliate marketing er et emne, vi har dækket meget her på SkejsNinja, og du kan læse mere om det i vores guide til affiliate marketing.

Du kan også tjekke følgende sider for at finde virksomheder, der tilbyder affiliate-programmer, der kan hjælpe dig med at tjene penge på Instagram:

tjen penge hjemmefra

Sælg dine billeder

Du bruger en masse tid og kræfter på at få baggrunden, lyset og billedteksten rigtig… så hvorfor ikke udnytte de kræfter, du allerede har brugt, til at tjene endnu flere penge?

Der er mange hjemmesider, der giver dig mulighed for atsælge dine billeder.

Her er nogle stykker, du kan tjekke ud:

tjen hurtige penge

Sponsorerede opslag

Sponsorerede opslag er endnu en måde, hvorpå du kan tjene penge på Instagram. Det forventes at der i 2020 vil være 32.3 milliarder sponsorerede opslag på Instagram!

Du kan være med på denne bølge og bruge sponsorater til at tjene penge!

Hvad er sponsorerede opslag? Først skal du have en god mængde følgere og poste regelmæssigt om ét emne, som f.eks. sundhed, herretøj, katte eller hvad som helst andet. Så kan en sponsor komme forbi din profil og måske tilbyde dig en ‘handel’.

De betaler dig normalt ikke blot for at omtale dem, men giver også ofte et affiliate-link, så du kan tjene penge hver gang dine følgere køber hos sponsoren!

Hvordan tjener folk penge på Instagram? Nogle tror at det kræver millioner af følgere at få sponsorer og tjene penge på Instagram, men det er ikke sandt. Sponsorer er ikke dumme, de ved, at man bare kan købe “falske følgere” for at booste sine tal.

Det de leder efter er ægte, engagerede og tillidsfulde følgere. En sponsor vil hellere have 1,000 læsere, der rent faktisk køber deres produkt, end 2 millioner der er fuldstændig ligeglade.

Det handler alt sammen om tillid og engagement.

Her er der nogle gode services til dig som er interesseret i at tjene penge på Instagram:
Sælg din Instagram konto
Køb Shoutouts

Hvor meget kan du opkræve?

Når man prøver på at tjene penge på Instagram, kan det være svært at finde ud af, hvor meget man skal opkræve for ét sponsoreret opslag.

Medmindre du er ekstremt erfaren på Instagram og er en kendt influencer, bestemmer firmaet det nok selv. Det varierer også alt efter, om du lægger et billede, en video eller historie op, samt længden af dit opslag. Du kan faktisk få alt fra 700 til 70,000 kr. u skal dog have rimelig mange følgere, for at komme så højt op.

Dette giver dig måske en bedre idé om, hvor meget du faktisk kan tjene, hvis du arbejder hårdt for det.

Sådan finder du sponsorer

Den nemmeste måde at finde sponsorer for at kunne tjene penge på Instagram, er at sammensætte en liste over mærker eller firmaer, du godt kan lide, og så skrive dem en mail hvor du beskriver hvem du er, hvorfor du godt kan lide dem, samt hvordan du kan hjælpe dem med at at promovere deres virksomhed.

Her er nogle skabeloner du kan bruge til disse mails.

Den anden måde du kan prøve er at skrive dig op på en influencer-platform, hvor firmaer kan “shoppe” efter brugere, de gerne vil sponsorere eller arbejde sammen med.

Her er et par forskellige, hvis du gerne vil i gang med at tjene penge på Instagram:

Pas på med at have for mange sponsorerede opslag

Selvom det kan være fristende at tage alle sponsorater, skal du huske at balancere dine opslag med et par “naturlige” billeder. Husk: dine følgere fandt dig, fordi de godt kunne lide DIG, ikke fordi de ville se reklamer hele tiden.

Vi anbefaler at du mærker dine sponsorerede opslag med #sponsoreret. På den måde sikrer du også, at du ikke kommer på kant med loven. Nedenfor kan du se, hvordan en instagrammer har brugt dette hashtag i sit opslag:

hvordan tjener man penge på instagram

Instagram har nu også et tag kaldet “Betalt partnerskab”, der identificerer sponsorerede opslag. Nogle mærker kræver endda, at du bruger dette. Du kan læse mere om tagget her.

Du bør altid starte ud med få sponsorerede opslag og derefter bygge det op. Du kan prøve med f.eks. 1 om ugen til at starte med, eller endda spørge dine følgere i din “Story”, om de er okay med mængden, og om de kan lide indholdet.

Hold dig altid på den lette side af sponsorerede indlæg hvis du vil tjene penge på Instagram, da det ellers kan skræmme dine følgere væk.

tjen hurtige penge

Skab dine egne produkter

At skabe dine egne produkter er en fantastisk måde at opnå en indtjening på din Instagram-profil. Den kan samtidig være enormt sjovt og lærerigt!

Dine produkter kan f.eks. være:

hvordan tjener man penge på instagram

Fysiske

som t-shirts og krus med dit logo, et brætspil du designer, eller noget helt andet

instagrammer

Digitale

e-bøger og online kurser

reklame på instagram

Betalte tjenester

som coaching og konsultationer

Lad os se nærmere på disse:

Betalte tjenester

Mange instagrammere starter ud med betalte tjenester, da det er det nemmeste at komme igang med. Du vælger blot en evne, du har og arbejder som en freelance konsulent, hvor du selv vælger dine priser! Hvis du vil lære mere om dette, kan du læse vores guide til, hvordan du kommer i gang med freelancing.

Digitale produkter

Hvis du vil tjene penge på Instagram og har prøvet betalte tjenester, er det helt klart en god idé at skabe et produkt, som f.eks. en e-bog, om dit yndlingsemne, og sælge den på din hjemmeside.

Online produkter er en af vores favoritter, fordi når du først har fået din hjemmeside op at køre, er “butikken” altid åben, og du kan blive betalt for din viden, mens du sover! Afkastet på din investering kan være ENORM!

For at komme i gang anbefaler vi, at du tilmelder dig og bruger SendOwl som et program til at sælge online produkter.

Fysiske produkter

Du kan derefter bevæge dig mod fysiske produkter med tjenester som Shopify, som hjælper dig med at lave en online butik.

Fysiske produkter kan være udfordrende, fordi du skal tænke meget over kvaliteten af dine produkter, da de er fremstillet påfabrikker. Tjenester som Printful og Teelaunch kan gøre alt det hårde arbejde for dig, og benytte anbefalede fabrikker, hvis du ønsker at lave t-shirts og krus.

Hvis du vælger denne metode, anbefaler vi, at du altid får en produktprøve, før du promoverer dem til dine følgere: Intet ville være værre end at sætte dit navn på produkter af dårlig kvalitet!

KAPITEL 4

Hvorfor du bør overveje, at tjene penge på Instagram

Nu har vi givet dig nogle succeshistorier, samt forskellige metoder til at tjene penge… men du er stadig ikke overbevist. Se lige det her:

tjen penge på instagram

I juni 2018 nåede Instagram 1 milliard aktive brugere om måneden, og dette tal vokser hurtigere og hurtigere. Se nedenstående diagram, for at følge udviklingen:

instagrammer

Hvad betyder det for dig?

1 milliard chancer hver måned, for at tjene mange penge.

Det forventes også, at Instagram influencer-markedet vil nå 16 mia. kroner i 2020, og den tid, vi bruger på Instagram øges med 80 procent hvert år.

I modsætning til at bruge noget som betalte undersøgelser, hvor din potentielle indkomst er ret lille, er der basalt set ingen grænse, når det kommer til at tjene penge på Instagram. Det hele afhænger af, hvor meget arbejde du lægger i det, og hvor mange forskellige metoder, du bruger på platformen.

Vi giver dig disse fakta om at tjene penge på Instagram, så du ved, at platformen vokser hurtigt, og at chancerne for at tjene penge vokser lige så hurtigt

Her er der nogle gode services til dig som er interesseret i at tjene penge på Instagram:
Sælg din Instagram konto
Køb Shoutouts
På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

KAPITEL 5

Hvor mange følgere skal du have for at tjene penge?

Mens du læser dette tænker du måske: “Tja, det lyder jo godt, men kan JEG tjene penge på instagram? Dette gælder vel ikke for mig. Jeg har ikke lige så mange følgere… Hvordan skal jeg kunne tjene penge ligesom de berømtheder, der har MILLIONER af dem?”

instagrammer

Her er svaret:

Det er rigtigt, at du måske ikke starter ud som en berømthed, men du behøves faktisk ikke så mange følgere, som du tror, for at tjene penge på Instagram. Udover det, afhænger den nødvendige mængde følgere af, hvad du sælger, dit publikum, din niche (kategori du er i) og så videre.

Hvad der er vigtigere at fokusere på, uanset om du har 0 eller 1 million følgere, er ENGAGEMENT: Som vi nævnte i vores artikel om at få flere følgere på Instagram, betyder det ingenting, at du har 2 millioner følgere, hvis de ikke interagerer med dig, eller hvis de ikke stoler på dig. Hvis de ikke stoler på dig, vil de aldrig købe noget hos dig.

Det er MEGET bedre kun at have 1000 loyale følgere, der virkelig stoler på og elsker dig. Disse loyale følgere vil købe alt, hvad du lægger ud og anbefaler. Du kan enten:

Tænk på det sådan her:

Hvis du laver virkelig korte artikler og publicerer dem i et smukt format, som f.eks en e-bog du kan sælge til 20 kr stykket, er det 20.000 kr. du tjener, hvis dine 1000 loyale følgere køber den. Du kan måske skrive en hver måned, hvilket ville være 240,000 kr. ekstra om året.

Tænk på alle de ting, du kan få for 240,000 kr!

Forestil dig nu, at du skrev en hver uge. 1,040,000 om året. Eller hvad sker der, hvis du tager en højere pris, som 200 kr. pr. stk? Jeg tror, du forstår :).

Vi anbefaler, at du læser artiklen 1000 True Fans af Kevin Kelly for at lære mere om dette. Fokuser på at skabe god kvalitet og have loyale fans, og pengene vil komme til dig af sig selv. Hvis du vil få det til at gå hurtigere, kan du booste din profil ved at læse vores guide til hvordan man køber (legitime og sikre) likes.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

KAPITEL 6

Bonus: 8 nyttige tips til at kunne tjene penge på Instagram

Tjen penge på Instagram disse ekstra tips, der hjælper dig uanset hvilke metoder du vælger:

reklame på instagram
tjene penge

Tænk på Instagram som en virksomhed

Hvis du virkelig ønsker at tjene penge på Instagram, bør du behandle din konto som en virksomhed, der tjener penge.

Vidste du, at du faktisk kan oprette en specifik virksomhedskonto på Instagram, som giver masser af ekstra værktøjer til at hjælpe dig med at finde ud af, hvem der følger dig? Vi har en artikel dedikeret til dette klar til dig, så du kan lære alt, hvad du behøver at vide.

tjen penge hjemmefra

Inkludér et call-to-action (CTA) og et godt tilbud i din bio

Din bio er et sted, hvor du skal have et CTA, der sender dit publikum hen til et tilbud, hvor de får noget gratis eller billigt af dig. Mange bruger denne som en måde at begynde at opbygge en mailingliste, så de kan markedsføre deres produkter senere.

Du bør også bruge emojis til at lede læsernes øjne direkte til din CTA, så de er mere tilbøjelige til at se den og foretage handlingen.

For et eksempel på, hvad vi mener, har vi denne bio fra bladet Foundr:

hvordan tjener man penge på instagram

tjen hurtige penge

Hold dig til anbefalede tekstlængder og hashtags

Ifølge Sprout Social er den ideelle længde af Instagram-billedtekster mellem 138 og 150 tegn. De rapporterer også, at det optimale antal hashtags er mellem 5 og 10, selv om 20+ er muligt, men ikke anbefalet.

Hvis du begynder at bruge mange hashtags, kan Instagram “shadow banne” dine opslag.Dette betyer, at du vil holde op med at dukke op i søgninger efter specifikke hashtags. Dette vil naturligvis reducere dine chancer for at tjene penge på Instagram.

tjen hurtige penge

Brug populære filtre til at få dine billeder til at få TONSVIS af likes og delinger

Canva lavede en undersøgelse af USAs foretrukne Instagram-filtre. De er (baseret på rang): Clarendon, Gingham, Juno og Lark. Hele verdens favoritfiltre er: Clarendon, Juno, Valencia, Gingham og Lark.

Vi anbefaler, at du holder dig til disse for at behage dit publikum og få flere likes.

tjen penge hjemmefra

Lær, hvordan du skaber en god profil

Du er måske den mest populære person i verden, men hvis du ikke har det rigtige budskab, tema eller profil, vil du ikke få succes med at tjene penge på Instagram.

Heldigvis har vi skabt en trinvis guide til, hvordan du opbygger en god Instagram-profil, der ikke kun giver dig en indkomst, men som forbliver naturlig og holder sig til dine værdier.

tjene penge

Vær aktiv på andre platforme

Selvom vi ikke anbefaler at sprede din opmærksomhed for meget, kan du overveje at starte op på andre platforme, når først din Instagram er begyndt at køre godt.

Du skal måske overveje: streaming, videoer, din egen hjemmeside og meget mere.

De to andre platforme vi anbefaler mest er YouTube og en personlig blog, når det kommer til at tjene penge online. Du kan læse mere om at komme i gang med dem, i disse guides:

tjen hurtige penge

Få loyale følgere

Som vi tidligere har nævnt, betyder millioner af følgere intet, hvis de ikke er loyale eller ikke er opmærksomme på dig. Det er bedre at opbygge et stærkt publikum af dedikerede fans, der elsker at høre fra dig, hvis du vil tjene penge på Instagram.

Men hvordan opbygger du dette publikum?

Vi tør godt gætte på, at du har et godt forhold til dine venner og familie, ikke? Og hvordan gør du det? Ved at bruge tid sammen med dem, tale om hvad der foregår i deres liv og lytte til dem!

Instagram bygger på samme princip.

Det er en social medie-app, hvilket betyder at du bør behandle det som om du opbygger sociale relationer til dine følgere.

Selvfølgelig vil jeres forhold ikke være det samme, som med din familie, men det er meningen at du skal tænke på dem som dine venner og huske det, når du kommunikerermed dem!

tjene penge

Post ofte og på de rigtige tidspunkter

I deres analyse af over 100.000 Instagram-indlæg (over en periode på 3 måneder) fandt Tailwind ud af, at en højere frekvens var synonym med højere engagement:

tjen penge på instagram

tjen penge på instagram

Det giver mening: Du kan ikke opbygge et forhold til nogen, hvis du kun taler med dem én gang om året. Jo mere i er sammen, desto dybere bliver forholdet.

Hemmeligheden bag at tjene penge på Instagram, er at sørge for at du poster ofte, men selvfølgelig uden at ofre kvaliteten. Det anbefales at poste 1 til 2 gange om dagen, så dine følgere ikke bliver overvældede, og så du får tid til at skabe indhold af høj kvalitet.

Endelig analyserede Sprout Social i en anden undersøgelse, hvornår det bedste tidspunkt at poste var:

tjen penge på instagram

Du kan se, at de bedste dage til at poste er mandag og torsdag, kl. 17:00 og kl. 02:00. Der er dog ingen grund til at sidde på din computer og vente på disse tidspunkter. Vi har sammensat en liste over de bedste Instagram-værktøjer til at hjælpe dig med ting som dette.

Konklusion

At lære at tjene penge på Instagram er nemt, og du kan komme i gang i dag. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige teknikker, indtil du finder dem, der virker for dig. Og husk at have det sjovt, mens du gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top