Tjen nemme og hurtige penge med disse indtjenings metoder

Find den bedste måde at tjene hurtige penge på i SkejsNinjas officielle 2020 udvalg.
Vi har testet hver indkomstmetode og scoret dem ved at kigge på deres sværhedsgrad, tidsforbrug og indkomst potentiale.

Ser du grafen nedenfor? Dette er din nøgle til at finde den bedste måde at tjene penge online.

SværhedsgradHøj
Høj
Medium
Medium
Lav
Lav
TidHigh
Høj
Medium
Medium
Lav
Lav
IndkomstLille
Lille
Medium
Medium
Stor
Stor

De 10 bedste måder at tjene penge

ProfitFarmers

ProfitFarmers

Hvis du har mere end 5000 kr. at investere for, er dette vores top anbefalede metode. Lav en konto og tjen nemme penge gennem trading med blot et klik på en knap

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene krypto-profit i dag gennem vores anmeldelse

Betalte undersøgelser

Tjen hurtige penge med betalte undersøgelser – tilmeld dig blot en af de gratis hjemmesider og kom i gang i dag. Det er nemt at komme i gang og det koster dig ikke en øre.

Lav
Lav
Medium
Medium
Lille
Lille

Du kan finde en liste med links til de bedste betalte undersøgelsessider her

Trading

Trading

Trading er en af de mest populære måder at tjene hurtige penge i dag. Fra olie og guld til digitale valutaer som Bitcoin, der er mange måder at tjene penge med trading.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se den bedste måde at tjene penge med trading i vores 2020 trading guide

Covesting

primexbt-income-method-card-image

Følg og kopier de samme handler som hundredvis af andre handlere. Start uden erfaring og med et lille startkapital.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Denne metode er for dig, som er nybegynder i trading og kun har lille startkapital.

Kryptovaluta

Cryptocruisers

Krypto valuta er en af de nyeste typer investering som har transformeret måden folk tjener penge online. Der er flere forskellige metoder som tjener millioner for mennesker verden rundt.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene penge med krypto i vores komplette 2020 guide

NAGA's Auto Copy

Blogging

Brug NAGA’s Auto Copy trading, for at drage fordel af andre handleres ekspertise. Find en trader at følge, og kopiér automatisk deres handler ved få simple trin.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Er du en ny trader med mindre end 7400 kr til, at investere? Hvis ja, så tag et kig på hvordan du opnår succes med trading på NAGA.

Instagram

Instagram

Hvis du elsker at poste omkring hvad du laver så vil du elske denne indtjeningsmetode. Tjen penge på Instagram ved at vokse en målrettet mængde følgere og post ting som interesserer dem.

Medium
Medium
Medium
Medium
Stor
Stor

Vil du tjene penge på Instagram? Vores artikel viser dig hvordan

Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er en af de mest omtalte investeringsmuligheder i verdenen i dag. Prisen bevæger sig ofte meget hver dag, og grundet dette er der gode muligheder for at tjene hurtige penge.

Lav
Lav
Medium
Medium
Stor
Stor

Find ud af mere omkring de forskellige måder at tjene penge med Bitcoin her

Freelancing

Freelancing

Du kan tjene penge fra hvor som helst når som helst! Få dig en færdighed som folk leder efter online, find nogle klienter og start med at producere kvalitet arbejde for dem. Det bedste ved det hele er at du selv bestemmer hvordan du vil arbejde.

Lav
Lav
Lav
Lav
Medium
Medium

Se hvordan du kan komme i gang i vores 2020 guide: Freelancing for begyndere

Youtube

Youtube

Du kan tjene penge ved at dele din viden, vise dine skills, ja selv ved at få folk til at grine når du poster videoer på YouTube. Find et emne som du er interesseret i at tale om og begynd at optag i dag.

Medium
Medium
Medium
Medium
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene flest penge med YouTube her!

Blogging

Blogging

Blogging er en god måde at tjene penge på, ved at skrive omkring din passion eller hobbies. Lav en hjemmeside tilføj frisk indhold, voks dit publikum og se kontanterne flyve ind.

Medium
Medium
Høj
Høj
Stor
Stor

Læs vores dybdegående guide om hvordan du tjener penge på blogging

Aktier

tjener man penge på aktie

Har du ekstra penge som du ikke er sikker på hvordan du skal bruge? Lad pengene arbejde for dig!

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Tjek vores guide til hvordan du kan tjene penge på aktier

Tips til at komme i gang med at tjene nemme penge

Er du stadig usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du prøver Betalte Undersøgelser. Det er nemt at komme igang og hvis du leder efter en smule ekstra kontanter er dette den perfekte metode for dig.

Undersøgelser kan tage op til 15 minutter at færdiggøre og du kan blive betalt så meget som 100 kr. per udfyldt undersøgelse.

Hvordan du kan tjene hurtige penge med vores udvalgte indtjeningsmetoder

Takket være opfindelsen af internettet, er der i dag mange måder at tjene nemme penge på. Dette er suverænt da der er mange muligheder for dig og alle andre til at tjene hurtig penge!

Men, med så mange muligheder at vælge imellem kan det nogen gange være svært at finde ud af hvor du skal starte. Du kunne vælge en hvilken som helst metode fra denne side og med nok vilje og den rette motivation så kan du tjene penge på den.

Med alle disse muligheder tænker du måske bare at vælge en eller anden tilfældig, og håbe på det virker.

Det ville IKKE være en smart idé…

Du bør forholde dig til mere end bare hvor mange penge du kan tjene på det. Elementer som hvor meget tid du har til rådighed, hvad du er interesseret i, og dine finansielle mål er alt sammen noget som du bør overveje når du leder efter en hurtig måde at tjene penge på.

Denne side serverer et hurtigt overblik over de forskellige metoder som vi har fundet til at være de bedste til at tjene penge i 2020. Som vi sagde tidligere så brug vores SkejsNinja Score til at få en hurtig idé om hvorvidt eller ej en metode er værd for dig at kigge på.

Når du har fundet noget som du er interesseret i så klik blot på ”læs mere” og se hvad de næste skridt er for at begynde din online indtægt.

Tjen hurtige penge med indkomstmetoder

Andre metoder som du kan overveje at prøve

Hvis ingen af metoderne ovenfor passer din smag så er der her nogle flere som du kan vælge imellem. Ligesom metoderne ovenfor så klik blot på den du finder interessant og læs den dedikerede artikel omkring hvordan det virker og hvordan du kan komme i gang i dag!

Kryptovaluta Digitale Penge

Kryptovaluta: Digitale Penge

De seneste par år har danskerne taget kryptovaluta til sig som aldrig før. Vi har hørt om danskere der blev milliardærer på grund af valutaen, og om folk der har tabt svimlende pengesummer på det svingende marked. Det ser dog ikke ud til at de digitale valutaer har tænkt sig at forsvinde i den nærmeste fremtid. Og

Læs mere >>
Alternative måder at tjene penge på onlineAlternative måder at tjene penge på online

Guide: Alternative måder at tjene penge på online

His du ikke helt ved, hvad du skal få de lange efterårsmåneder til at gå med, så kan det være relevant at læse med her. Du leder måske efter nye veje, hvorpå du kan tjene penge, imens du er på farten eller blot hjemme fra din egen computer. Måske, er det helt nyt for dig

Læs mere >>
Tjen penge på videospil

Tjen Nemme Penge på Videospil

At spille videospil kan være afslappende og sjovt, for ikke at nævne udfordrende, men folk, som bruger masser af tid på at game, bliver ofte kritiseret for at spilde tid med sysler, der udelukkende er for underholdning. Du kan jo heller ikke tjene nogen penge ved at spille videospil, siger folk. Men det er ikke

Læs mere >>
Tjen penge på Twitch.tv

Tjen penge på Twitch.tv

I internettets tid er der en række måder at få lidt ekstra kontanter på, bare ved at lave de ting, du elsker og brænder for. Hvis du er en ivrig og dedikeret gamer, kan Twitch.tv lige være din gyldne billet til verdenen af indtjening på internettet. Twitch.tv er en online streaming-tjeneste, udelukkende dedikeret til videospil.

Læs mere >>
Tjen penge som en webudvikler

Tjen penge som en Webudvikler

En karriere inden for webudvikling kan være utrolig belønnende, men mange eksperter i branchen bliver trætte af at arbejde for en arbejdsgiver, dagen lang. Det er derfor mange webudviklere vælger at starte deres egen forretning, og arbejde som freelance webudvikler for flere klienter. Lige meget om du tænker på at sige op fra en fuldtidsposition,

Læs mere >>
Tjen penge på dropshipping

Tjen penge på Dropshipping

Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker. Hvis du er

Læs mere >>

Konklusion

Vi håber at du er i stand til at finde en metode som du kan tjene penge hurtigt på.

Som du måske kan se er mulighederne mange, men for at få succes, er det vigtigst af alt at finde noget som du er passioneret omkring.

Hvis du finder det så er du allerede halvvejs til at få succes.

Fra alle os her hos SkejsNinja:

Held og lykke med dit online indtjenings eventyr!
Tjen hurtige penge med indkomstmetoder

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?