Køb Litecoin: Din Trinvise Guide

køb litecoin
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Køb Litecoin: rigtig mange er begyndt overveje at det, da det har potentiale til at overtage Bitcoin med sin enorme popularitet, design og formål. I denne artikel vil du lære præcis, hvad du har brug for, for at komme i gang med at købe Litecoin!

En oversigt over hvordan man køber litecoin

Litecoin er en af de 4 mest populære kryptovalutaer på markedet lige nu. Den er bygget med samme koncept som sin forgænger Bitcoin, men Litecoin (LTC) forsøger at være en mere effektiv kryptovaluta og forbedre nogle af Bitcoins mangler.

For at købe Litecoin skal du:

køb litecoin

Oprette en wallet, der kan opbevare Litecoin

Buy-Litecoin-step-two.png

Vælge en af de 3 metoder til køb af Litecoin: handelsplatforme, kryptovaluta mæglere eller direkte handel

køb litecoin

Gennemgå de nødvendige sikkerheds- og id-verifikationsstrin i din valgte metode

køb litecoin danmark

Forbinde din bankkonto

køb litecoin

Købe din Litecoin!

Vi vil nu gennemgå hvert enkelt trin i detaljer, efter lidt historie om Litecoin:

Litecoins historik

Hvis du vil i gang med at købe Litecoin, er det vigtigt at vide lidt om den: Litecoin er en digital kryptovaluta, der blev skabt i 2011 af Charles Lee. Efter at have observeret Bitcoins lancering, og dens ulemper og succeser med at skabe online indkomst, blev Litecoin udviklet til at forbedre og bygge videre på Bitcoins teknologi.

På mange måder blev Litecoin designet til at blive en rival til Bitcoin.

Det har også en deflationær forsyningsstil, hvor der er en maksimal begrænsning på coins. Det vil sige, at der i al eksistens kun vil være 84 millioner LTC. Fiat-valutaer følger ikke denne standard, og centralagenturer kan diktere skabelsen af flere penge, hvilket direkte påvirker valutaens værdi.

En anden ting at bemærke er, hvor korte transaktionstiderne er. Litecoin udnytter en hurtig algoritme kaldet Scrypt og forbedrer dermed transaktionstiderne. Ligesom Bitcoin tager det i øjeblikket ca. 10 minutter at behandle og bekræfte transaktioner med Litecoin.

Husk, at du udover at købe Litecoin  også kan mine Litecoin,så der er flere måder at erhverve sig Litecoin på.

Køb litecoin trin for trin-by-trin

tjen penge

Opret en Litecoin wallet

køb litecoin danmark

Det første du skal gøre er at oprette en wallet. Denne vil fungere som opbevaring af de Litecoins, du køber eller vil sælge.

Du kan læse mere i vores artikel, der beskriver den trinvise proces til at oprette en wallet, og hvilken type du skal vælge.

Den mest almindelige og nemmeste wallet at bruge er en online wallet, som f.eks. Coinbase. Når du har oprettet den, kan du bruge din LTC til at købe varer og handle ligesom med enhver anden “almindelig” pung. Dette er et perfekt valg til små, daglige transaktioner.

En anden mulighed er en software wallet som Electrum. Denne er placeret på din computer og bruges offline, hvilket gør den mere sikker og forhindrer mulige trusler fra hackere. Den tredje og mest sikre mulighed er en hardware wallet, som Ledger Nano.

tjen penge på nettet

Vælg en af de 3 muligheder til

Litecoin kan, som de fleste kryptovalutaer, købes på næsten alle de store krypto-markeder. De er handelsplatforme, direkte handel og mæglingsystemer.

Her er et resumé af hver enkelt, og hvordan de virker:

køb litecoin danmark

Handelsplatforme

Den bedste måde at beskrive en handelsplatform på, er som en markedsplads der forbinder dem, der er interesserede i at tjene penge. Normalt vil handelsplatforme have en live markedsoversigt, hvor du kan spore, hvor meget folk køber og sælger den dag, time eller minut.

Dette er et godt valg for dem, der gerne vil i gang med kryptovaluta handelsindustrien, da mange synes de får mere for deres penge på platforme. Desuden kan du, i det øjeblik du køber, se præcis hvad Litecoins værdi er på markedet.

Når du vil købe eller sælge LTC, kan du enten angive en bestemt pris eller et minimums- og maksimumsinterval. Når en anden svarer på buddet, sker handlen. Derefter skal du bare vente på, at din handel bliver behandlet og bekræftet. Efter bekræftelsen får du adgang til din LTC.

Handelsplatforme som Kraken tilbyder et par forskellige måder at købe Litecoin på: Nogle vil lade dig forbinde dit kreditkort, din bankkonto eller PayPal-konto direkte til platformen, så du kan overføre et bestemt beløb af din fiat-valuta for at købe Litecoin direkte. Du kan også bruge andre kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum til at købe Litecoin gennem din Litecoin wallet.

Husk på, at de fleste, hvis ikke alle, handelsplatforme også vil opkræve et transaktionsgebyr, som oftest opkræves i en kryptovaluta. Når du ser hvad transaktionsgebyret er, skal du sørge for at konvertere det til en fiat-valuta, så du ved, om det er acceptabelt for dig.

Hvis transaktionsgebyret f.eks er 1 LTC, lyder det måske billigt, indtil du konverterer det til DKK, og indser at det er omkring 500 kr.!

køb litecoin

Kryptovaluta mæglere

Hvis du ikke er så klar på at følge et live marked, vente på at dine bud bliver matchet eller lave din egen investeringsstrategi, kan en kryptovaluta mægler være en nemmere løsning. Selvom den har mange af de samme træk som en handelsplatform, vil en mægler give en fast salgspris for køb og salg af Litecoin. Der er ingen forhandlinger mellem købere og sælgere.

Mæglere vil også opkræve et gebyr på mellem 5% og 15%, afhængigt af hvilken du har valgt. Så hvis du gerne vil købe Litecoin, og føler at en åben markedsplads er lidt for overvældende, er en mægler som Coinbase lige noget for dig, men det er selvfølgelig dyrere end at gøre det selv.

køb litecoin danmark

Direkte handel

I modsætning til de to første muligheder fungerer direkte handel, eller peer-to-peer-handel, uden mellemmand eller handelsplatform.

Normalt vil direkte handel ske mellem to personer, som måske allerede kender hinanden: En person vil sælge Litecoin til en pris, de selv vælger, og den person der køber, skal beslutte om de accepterer den pris. Selvom sælgeren har lidt mere magt i forhold til køberen, er der til gengæld ikke nogen ekstra transaktionsgebyrer at bekymre dig om.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers
tjene penge

De sidste trin til

køb litecoin

Uanset om du vælger en handelsplatform, kryptovaluta mægler eller direkte handel, skal du sørge for at holde dine transaktioner så sikre og beskyttede som muligt. Når du går i gang med at købe Litecoin, er der et par ting, som alle velrenommerede platforme vil bede dig om:

køb litecoin

Bekræfte din identitet

Mange velrenommerede platforme har måske gratis registrering, men vil ikke lade dig købe kryptovaluta før du har bekræftet din identitet. Normalt kræver dette et foto-id og måske et aktuelt billede. Når dette er bekræftet, vil du få tilladelse til at bruge alle sidens funktioner.

Platformene gør dette, for at sikre at de brugere, der køber og sælger, er rigtige mennesker og ikke en bot eller falske konti designet til at hacke siden.

køb litecoin danmark

Opret ekstra sikkerhedsforanstaltninger

Hvis en exchange tilbyder totrinsgodkendelse, anbefales det at du tilvælger det. På den måde tilføjer du et ekstra lag af sikkerhed, hvis en anden forsøger at logge ind på din konto.

køb litecoin

Opret en betalingsmetode

Afhængigt af hvor du vil købe Litecoin, bliver du bedt om at vælge en betalingsmetode. Du kan vælge at købe direkte med fiat-valuta, eller du kan købe Litecoin med andre kryptovalutaer som f.eks. Bitcoin.

Der vil være mulighed for at forbinde din handelskonto med dit kreditkort, PayPal, bankkonto eller endda Litecoin wallet.

Uanset hvilken betalingsmetode du vælger, bør en velrenommeret handelsplatform tilbyde et par forskellige betalingsmuligheder. Bemærk, at nogle måske ikke tilbyder PayPal af sikkerhedsmæssige årsager. Men ud over et verificeret id og ekstra sikkerhedsforanstaltninger, er flere valgmuligheder for betalingsmetode et must, når man vælger en Litecoin handelsplatform.

tjene penge

Det sidste trin: Køb Litecoin!

Og det var det! Det er sådan man køber Litecoin! Var det ikke simpelt?

Selvom Litecoin ikke er så populær eller værdifuld som Bitcoin endnu, er den en voksende kryptovaluta, og dens fremtid ser meget lys ud. Du kan sagtens gå ud og købe Litecoin, for der er ingen tvivl om, at den er her for at blive!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top