Køb Bitcoins, Sikkert og Nemt

køb bitcoins
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Selv hvis du er ny i kryptovaluta-verdenen, er det rimelig nemt at købe Bitcoins. Der er markedspladser og handelssteder hvor du kan købe, sælge og handle med kryptovaluta, nemt. De fleste af disse har et klart layout og er rimelig brugervenlige for både begyndere og eksperter. I denne artikel vil vi lære dig præcis hvordan du kan købe Bitcoins sikkert.

Køb Bitcoins, den fulde guide

Bitcoin er en digital valuta, der kan købes, sælges og handles med, præcis ligesom de kontanter vi går rundt med i vores pung. Det der adskiller den  fra fiat valuta er, at den er decentraliseret og opererer i et peer-to-peer netværk med blockchain-teknologi.

Fiat valuta styres af én central autoritet, som statskassen, der regulerer transaktioner og skaber penge. Peer-to-peer teknologi tillader alle at deltage i at skabe sikkerhed og bekræfte transaktioner. Derfor er der ikke én person eller organisation, der er den ultimative autoritet over Bitcoin.

Her er en opsummering af hvordan man kan købe Bitcoins:

køb bitcoins

Opret en Bitcoin wallet

køb bitcoin

Vælg en platform, eller flere, du gerne vil bruge. Nogle populære valg er bl.a. Coinbase, Bitfinex og Kraken

køb bitcoins

Vælg din betalingsmetode, såsom VISA, hævekort eller PayPal

køb bitcoin

Vælg din købsmetode med enten kursværdi eller køb med kursloft. Med kursværdi vil du købe Bitcoins til den bedste markedspris i det øjeblik, du placerer din ordre.

Hvis du vælger køb med kursloft, får du lov at vælge en maksimum pris, du er villig til at betale, og din ordre vil ikke gennemføres før et udbud matcher din ønskede rate.

tjene penge

Lav en Bitcoin Wallet

bitcoin køb

Hvis du vil tjene penge online med Bitcoin, skal du bruge en Bitcoin wallet. Hvad er det? En Bitcoin wallet er en pung, hvor du opbevarer Bitcoin du har købt og ejer, ligesom den fysiske pung du højst sandsynligt har i din lomme eller taske. Men i stedet for at opbevare fysiske penge, indeholder en Bitcoin wallet private nøgler, der autoriserer transaktioner.

Private nøgler er strenge af kode, der passer med offentlige nøgler, der giver dig mulighed for at autorisere transaktioner med de Bitcoin du ejer. Selvfølgelig skal private nøgler beskyttes, da det er vigtigt at have en sikker Bitcoin wallet.

Der er flere forskellige typer wallets man kan have, f.eks. Online, offline hardware og papir wallets. De opbevarer alle Bitcoins med forskellige niveauer af sikkerhed, der passer til forskellige behov. De samme regler gælder, når du bruger andre former for kryptovaluta.

En god tommelfingerregel er, at hvis du har tænkt dig at købe eller tjene en masse Bitcoins, skal du nok have en mere sikker pung til at opbevare størstedelen af din indtjening og, ud over det, have et par online wallets til at købe, sælge og handle med.

Hvis du vil være seriøs omkring køb af Bitcoins, skal du tjekke vores komplette guide til Bitcoin wallets her.

tjen penge hjemmefra

Vælg en platform eller 2… eller 3...

køb bitcoin

Når du har oprettet din Bitcoin wallet, skal du vælge en Bitcoin exchange. Dette er stedet, hvor du kan købe Bitcoins ved brug af USD, Euro eller din foretrukne fiat valuta. Det anbefales, at du køber Bitcoins med din egen valuta.

Der er flere forskellige populære Bitcoin exchange platforme, der fungerer internationalt. Her er 3 af de mest populære:

coinbase
Coinbase
bitfinex
Bitfinex
kraken
Kraken

Der er mange forskellige exchanges med forskellige nøglefunktioner. Husk på, at ikke alle kryptovaluta exchanges handler med alle former for altcoins (alternative kryptovalutaer som Litecoin og Ethereum) der er på markedet, da der simpelthen er for mange. Dem der bruges, er som regel valgt af brugerne, alt efter hvilke, der er mest populære. Det er ikke unormalt at bruge forskellige Bitcoin konti, hvis du er interesseret i at bytte Bitcoin med mindre populære altcoins, der har stort potentiale.

Når du har valgt din foretrukne platform, skal du fuldføre registreringsprocessen. Nogle vil også kræve en identifikationsprocess, af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis det tilbydes, anbefaler vi at du tilføjer autentificering med to faktorer, for ekstra sikkerhed.

tjen hurtige penge

Køb Bitcoins

bitcoin køb

Herfra skal du købe Bitcoin fra platformen ved brug af din egen valuta. Nogle exchanges lader dig kun gøre dette, når din identitet er bekræftet, igen af sikkerhedsmæssige årsager. Derefter vil du have mange muligheder for, hvordan du vil købe Bitcoins, da dette kan gøres via bankoverførsel, kontant, kreditkort eller endda PayPal.

Det eneste du skal gøre er at forbinde din bankkonto med den Bitcoin platform du har valgt.

Herfra har du 2 muligheder:

køb bitcoins

Køb til “kursværdi”:

Hvor platformen vil købe Bitcoins til dig, til den bedste markedspris på det tidspunkt.

bitcoin køb

Køb med “kursloft”

Hvor du indikerer en pris, du er villig til at købe for, og venter til der er en handel til din ønskede pris. Dette kan tage noget tid, afhængigt af hvor højt eller lavt du sætter dit loft.

Når dine ordrer er gennemførte, vil Bitcoin-beløbet automatisk blive overført til din online wallet, hvor du enten kan opbevare, sælge eller handle! Og det er sådan du køber Bitcoins! Det er netop fordi,det er så nemt at komme i gang, at vi skriver så meget om det på vores pengeblog.

OBS: Du kan også få bitcoin på andre måder, som f.eks. udførelse af opgaver såsom udfyldning af betalte spørgeskemaer.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Hvordan fungerer Bitcoin?

Bitcoin har skabt disruption i den moderne verden som den nye og lovende måde at bruge kryptovaluta i fremtiden. Men hvor kommer den fra, hvorfor er den så populær, og hvordan fungerer den?

Lad os finde ud af, hvordan Bitcoin kom til:

Hvad er Blockchain teknologi?

køb bitcoin

Alt det vi har diskuteret er blevet gjort muligt, takket være blockchain teknologi, der fungerer som et offentligt regnskab. Det betyder, at alle transaktioner foretaget med Bitcoin er synlige i koder, som ikke kan ændres. Ved at bruge peer-to-peer teknologi arbejder flere mennesker i fællesskabet for at bekræfte, at blockchain transaktioner matcher og skaber dermed en unik type sikkerhed.

Hvis du spekulerer på, om dette gør systemet mere sårbart over for hackere eller angreb, er det faktisk ret sikkert. Det decentrale system betyder, at der er millioner af mennesker rundt om i verden, der arbejder med en blockchains sikkerhed, og det ville  kræve meget at gøre alvorlig skade på blockchain-teknologien.

Hvordan skabes Bitcoins?

Som vi nævnte før, er blockchain-teknologien sikret gennem et decentraliseret system, der styres af peer-to-peer teknologi. I praksis fungerer dette gennem en proces kaldet Bitcoin mining, hvor én dedikeret computer, eller flere computere, bruges til at bekræfte transaktioner. Der er faktisk blevet skabt mange online jobs, på grund af behovet for folk til at udføre bitcoin mining!

Da der vil være flere Bitcoin minere, der sammenligner og bekræfter transaktioner, er det faktisk en konkurrence om, hvem der først kan verificere en transaktion. Den første Bitcoin miner, der bekræfter en transaktion vil skabe en ny “blok”, der tilføjes til den permanente blockchain og udløser dermed en kode, der vil belønne en miner med én ny Bitcoin.

Om Bitcoin, kryptovaluta og regeringer

køb bitcoins

På trods af, at Bitcoin og andre kryptovalutaer er et decentraliseret system uden central myndighed fra regeringer, betyder det ikke, at det er fritaget for regulering. Flere og flere lande vil efterhånden have enten en form for regulering af Bitcoin og kryptovalutaer, eller forbyde dem fuldstændig.

Tænk ikke på dette som en god eller dårlig ting.

Nu hvor Bitcoin og kryptovalutas popularitet eksploderer er der store risici, der kan forårsage problemer for dem, der hopper ind i kryptoverdenen uden at sætte sig ordentligt ind i det. Det er vigtigt ikke at forhaste noget, være  for ivrig efter at tjene hurtige penge og investere alt, hvad du har. Faktisk er alle de nye regler, der bliver indført, skabt for at beskytte borgerne mod at blive snydt. Det kan også være forskellige regeringers måder at regulere et system, der på ingen måde er reguleret i øjeblikket.

Du kan læse om den danske lovgivning vedrørende kryptovaluta her for at sikre, at du ved, hvordan du køber Bitcoin på lovlig vis.

De sidste ting du skal huske på, når du vil købe Bitcoins

køb bitcoin

Husk gebyrerne

Efterhånden som du lærer at købe Bitcoins og begynder at undersøge, hvilke Bitcoin exchanges du vil bruge, er det vigtigt at huske på, at der næsten altid er et vekselgebyr. Du bør sørge for, at det vekselgebyr, der opkræves ikke er latterligt højt. Hvem har lyst til at betale 500kr i vekselgebyrer for at købe Bitcoin for 2000 kr.? Normalt vil vekselgebyrer blive skrevet i Bitcoin, så det er en god idé at konvertere det, for at sikre at platformen kræver en rimelig pris.

køb bitcoin

Hold øje med markedet

En vigtig ting at huske på, når du køber Bitcoins, er altid at holde øje med markedet. Værdien af Bitcoin mod fiat valutaen har svinget dramatisk i løbet af det sidste år, hvilket kan gøre folk millionærer natten over, eller få dem til at gå konkurs. Selvfølgelig er ideen altid at tjene penge på at investere i Bitcoin, men det kræver opmærksomhed på markedet og Bitcoins værdi.

Lige nu kan du måske kun købe en lille brøkdel af en Bitcoin, medmindre du har flere tusind kroner at brænde af på 1 fuld Bitcoin. Men hvis prisen falder i morgen, så vil du have tabt værdi i din Bitcoin, mod din oprindelige fiat valuta. Så find en pålidelig platform inden du kaster dig ud i at købe Bitcoins.

bitcoin køb

Led efter transparent revisionsinformation

En fantastisk måde at se hvorvidten exchange platform er pålidelig er at se, hvor transparente de er med deres handler. Dettebetyder, at den platform, du vælger, offentliggør revisionsoplysningerne for at bekræfte deres Bitcoin-reserver.

På denne måde kan de bevise, at deres platform er legitim og pålidelig til handel med Bitcoin. Forsigtighed og undersøgelse af markedets op- og nedture er enormt vigtigt.

Dette kan også omfatte transaktionsgebyrer, overførselsgebyrer eller mere. Hvis en exchange platform ikke giver dig alle disse oplysninger med det samme, så er det højst sandsynligt ikke en pålidelig platform at arbejde med.

køb bitcoins

Tænk på sikkerhed

Uanset hvor meget en platform investerer i sikkerheden af deres handler og transaktioner, er de altid i fare for at blive hacket, simpelthen fordi det sker online. Dette gælder også for dig, når du forbinder din Bitcoin wallet til en handelsplatform, samt dine bankoplysninger for at købe Bitcoins, eller endda konvertere dem tilbage til en fiat-valuta.

Så sørg for at tage ekstra forholdsregler i forhold til hvilke finansielle oplysninger, du vedhæfter til dine Bitcoin wallets og exchange platforme. Skift dine adgangskoder regelmæssigt og brug altid autentificering med to faktorer. Hav en form for offline Bitcoin wallet og lav regelmæssig backup.

Køb Bitcoins og lære om Bitcoins verden er et nyt og spændende eventyr for mange. Da verden hele tiden udvikler sig, kan det at vide, hvordan man køber Bitcoins, være en helt almindelig del af din hverdag i fremtiden! Opsætning af Bitcoin wallets samt at købe Bitcoins fra en exchange platform er rimelig nemt. Det kræver bare lidt tid og viden.

Nu hvor du har lært, hvordan du køber Bitcoins, skal du ud i verden og undersøge, hvad du kan med din nyfundne kryptovaluta!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?