Køb Kryptovaluta 2020 [Ultimativ Guide]

køb kryptovaluta
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Kryptovaluta er fremtiden. Du har sikkert ofte hørt udtryk som “kryptovaluta” og “Bitcoin” i samtaler, nyheder og på sociale medier i de sidste par år, og du tror måske endda, at der ikke er forskel på de to! Bitcoin er dog kun én af de mange kryptovalutaer, der findes. Der er hundredvis af forskellige kryptovalutaer og mange mennesker handler med dem hver dag.

I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du køber kryptovaluta, så du også kan komme i gang!

Sådan Kommer du i Gang med kryptovaluta

Kryptovaluta er ikke bare digital valuta, der købes og sælges for at tjene penge online: Den unikke kodning via kryptering og blockchain-teknologi er, det der gør kryptovaluta så svær at forfalske og manipulere med. Den er også bygget til at være decentraliseret og uafhængig af enhver styrende institution.

Af disse grunde er kryptovaluta blevet et spændende emne for både finansielle investorer og tekniknørder. Den har ændret hvordan verden ser penge og åbnet manges sind for, hvordan digitale valutaer kan udvikle sig i fremtiden.

Så hvis du er ved at undersøge hvordan man køber kryptovaluta, og hvad man skal købe, får du her alt, hvad du skal vide om kryptovaluta!

Er det lovligt?

Det problem de fleste har med kryptovaluta er frygten for, at de gør noget forkert eller ulovligt. Kryptovalutas pludselige berømmelse i 2017 var en tid med fantastiske sejre og tab.

Men da den var en helt ny og ureguleret industri, var der flere regeringer, der lavede deres egne regler om, hvordan kryptovalutaer skulle holdes ansvarlige og beskattes.

Nogle lande forbød handel med kryptovaluta fuldstændig.

Betyder det, at kryptovaluta i sig selv er ulovligt? Ikke helt. Den er blot et nyt koncept. Fordi det er så nyt, skal problemer, som hvordan man beskatter kryptovaluta, hvordan man kan forhindre svindel og flere andre ting, der vedrører nogle offentlige institutioner, håndteres. Mange investorer er sikre på, at al frygt for kryptovalutaindustrien med tiden vil forsvinde.

Men i mellemtiden skal du undersøge, hvad reglerne for kryptovaluta er i Danmark. Du kan læse om det på Skat.dk. Det er vigtigt, at kender reglerne, så du ikke kommer på kant med loven, når du kaster dig ud i at købe kryptovaluta.

kryptovaluta køb

Hvilken kryptovaluta skal du købe?

De første og mest populære valg for mange, der gerne vil købe kryptovaluta, er:

køb kryptovaluta
Sådan Køber man Bitcoin
køb af kryptovaluta
Sådan Køber man Ethereum
kryptovaluta køb
Sådan Køber man Litecoin
køb kryptovaluta
Sådan Køber man Ripple

Dette er de fire største og mest populære kryptovalutaer på markedet i dag, og de er ekstremt velegnede til at tjene penge online, af mange grunde.

Hvis du er ny i kryptovaluta-verdenen og gerne vil vide, hvilken der er den bedste kryptovaluta at købe, og hvordan man køber den, er disse gode steder at starte. Ikke alene har de dokumenterede succeshistorier, men der er masser af information om hver af dem, som du kan følge, for at lære mere.

Hvordan hjælper det mig? Tja, hvis du vil vide, hvilke kryptovalutaer der er bedst til transaktioner og/eller investeringer, er der masser af ressourcer derude. Du kan læse om, hvad du skal lede efter i en kryptovaluta, hvornår og hvordan man køber, samt hvordan man investerer i den.

Hvis du vil være lidt konservativ, når du starter din rejse med kryptovaluta rejse, er køb og salg helt fint, og det kan være meget lukrativt. Der kræves heller ikke lige så meget færdighed, viden og tid, som ved avancerede metoder som day trading.

Hvis du vil undersøge mindre populære, men potentielt indbringende, valutaer på markedet, er eksperimentering med disse fire etablerede valutaer et godt sted at starte.

Wallets: dit første skridt til at købe kryptovaluta

kryptovaluta køb

En af de første ting, du skal gøre, når du går i gang med at købe kryptovaluta, er at få dig en kryptovaluta-wallet: Dette er et sted, hvor du opbevarer din kryptovaluta, ligesom almindelige penge i en fysisk pung!

Der findes flere forskellige typer af wallets som online/offline software, hardware-wallets og papir-wallets. Men i starten vil det være helt fint med blot en online wallet, så du kan købe din ønskede kryptovaluta og begynde at gennemføre transaktioner. Derefter kan du vælge, hvilken kryptovaluta, du vil købe, samt overføre til din bank.

Et par populære online kryptovaluta-wallets er:

køb kryptovaluta

Coinbase.com: Dette er den mest populære webwallet på markedet lige nu. Selv om det også er en kryptovaluta-mægler, gør wallet-funktionen køb og opbevaring af kryptovaluta nemt og enkelt. Herfra kan du overføre din kryptovaluta til en anden og mere sikker wallet.

kryptovaluta køb

Exodus: Dette er en software-wallet, der gemmer din kryptovaluta direkte på din computer. Softwaren i sig selv er kompatibel med flere forskellige kryptovalutaer, og dens design gør den nem at navigere.

køb af kryptovaluta

Mycelium: Dette er en af de mest populære mobil-wallets på markedet. Den største fordel ved Mycelium er, at du kan opbevare og få adgang til din kryptovaluta direkte på din smartphone. Men hvis du har det med at miste din telefon, er det måske ikke den bedste mulighed for dig!

Disse er alle nemme at oprette og forbinde med dine bankkonti. Bemærk også, at de vil bede om ID-verifikation af sikkerhedsmæssige årsager. Derefter kan du også investere i en offline software-wallet, der kører på din pc, en hardware-wallet, der er som en specialiseret USB eller ekstern harddisk, der gemmer din kryptovaluta offline, eller en papir-wallet, som du udskriver og kan have med dig overalt.

Se vores guide til kryptovaluta wallets, hvis du gerne vil vide mere.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Køb kryptovaluta med handelsplatforme

køb kryptovaluta

Når du har fået gang i din online wallet, skal du nu registrere dig på en kryptovaluta handelsplatform, hvor man køber og sælger, inden du kan komme til at tjene penge med kryptovaluta. De fleste handelsplatforme vil give dig en prishistorie for hver kryptovaluta, minut for minut, samt en årligt performance chart.

Ligesom med din wallet, skal du gennemgå en ID-verifikationsproces, for at kunne købe kryptovaluta. Derefter kan du købe kryptovaluta direkte fra din fiat-valuta, samt købe og sælge kryptovalutaer med din eksisterende kryptovaluta.

Her er processen:

køb kryptovaluta

Opret din konto

For at hæve din kryptovaluta skal du fuldføre ID-verifikationsprocessen.

hvor købes kryptovaluta

Led efter din ønskede kryptovaluta

Handelsplatforme kan hjælpe dig med at overvåge markedets vækst og efterspørgsel. Når du så vil købe eller sælge, vil du have et godt overblik over priserne.

køb kryptovaluta i danmark

Tjek transaktionsgebyrer

Hver veksling vil have forskellige transaktionsgebyrer, og de fleste vil blive udført i kryptovaluta. Det er vigtigt at kontrollere, hvad transaktionsgebyret faktisk er. Selvom et transaktionsgebyr på 0,1 BTC kan lyde acceptabelt, kan fiat-værdien af det faktisk være 4000 kr.! Så hold øje med transaktionsgebyrer.

køb kryptovaluta i danmark

Køb din kryptovaluta

Når du køber eller sælger kryptovaluta på en handelsplatform, kan du komme med et budinterval, eller en specifik pris, du vil betale for en bestemt mængde af den ønskede kryptovaluta.

For eksempel:

  • Byd på 3 Ethers (Ethereum) for minimum 2000 kr. og maksimum 2500 kr. pr. Ether.
  • Vent! Når en person også byder i samme interval som dig, vinder dit bud, og du har dine Ethers!

Vores anbefaling: Kraken

Kraken er en af verdens største handelsplatforme for kryptovaluta. Den tilbyder en bred vifte af kryptovalutaer og kan bruges i mange lande.

Den er dog lidt skræmmende for begyndere, da det tager lidt tid at lære sætte den op, før du kan komme rundt på siden. Men den har også lavere transaktionsgebyrer i forhold til andre platforme. Endelig, da den er tilgængelig i de fleste lande, er det en af de bedste steder at købe kryptovalutaer online.

Køb kryptovaluta med direkte handel

Hvis du undersøger forskellige måder at købe kryptovaluta på, er direkte handel en interessant metode. I modsætning til handelsplatforme involverer denne type handel køb og salg direkte fra andre, i stedet for gennem en handelsplatform.

Fordelen ved dette er, at transaktionsgebyrerne er elimineret.

Men direkte køb betyder også, at der ikke er en fastsat markedspris. Sælgerne kan frit fastsætte deres egne priser, og købere skal finde ud af, hvilken pris de er villige til at betale.

Vores anbefaling: Peer-to-peer lån eller handel

køb kryptovaluta i danmarkHvis du vil købe kryptovaluta direkte, betyder det som regel, at du kender nogen, eller har venner, som du vil handle med. Der er ikke særlig mange der bruger denne metode, da det ikke er nødvendigt. Men hvis du bor i et land, hvor regler gør køb og salg på handelsplatforme vanskeligt, kan peer-to-peer lån være en bedre løsning.

Køb kryptovaluta med mæglere

En kryptovaluta-mægler tilbyder nøjagtig samme service som en handelsplatform, hvor du går til en bestemt hjemmeside for at købe og sælge kryptovaluta. Men i modsætning til handelsplatforme, hvor der er forskellige varierende priser, fastsætter mæglere en fast kurs for købere og sælgere.

Fordelen ved at bruge en mægler er, at de faste priser gør det nemt og ligetil for begge parter. Ja, mægleren tager også en procentdel, så på den måde er der stadig et “transaktionsgebyr”.

Men det er den mest enkle måde, for dem der foretrækker at købe og sælge på den måde. Hvis du lige er begyndt og stadig er i gang med at lære at købe kryptovaluta, kan handelsplatforme og direkte handel også være lidt for forvirrende at håndtere. I så fald kan en mægler være en god løsning for dig, da det generelt er nemmere.

køb af kryptovaluta

Vores anbefaling: Coinbase

Coinbase er den største og mest populære kryptovaluta-mægler på markedet. Med sin online wallet-funktion er den meget nem at bruge, til både køb og kortvarig opbevaring. Platformen er også ret brugervenlig, så den er et af de bedste steder at købe kryptovaluta for begyndere, der først lige er begyndt at købe kryptovaluta.

Konklusion

køb af kryptovalutaAt lære hvordan man køber kryptovaluta kan være lidt skræmmende i starten, men når du først er kommet i gangt, kan det være rigtig sjovt! Der er så meget at lære om teknologien bag kryptovaluta, dens historie og dens fremtid, og selvfølgelig er der mange penge at tjene.

Som du har lært i artiklen, kan du komme i gang på under 10 minutter, med kun tre trin:

På trods af de højere markedspriser, anbefaler vi at du lærer at købe kryptovaluta ved hjælp af anerkendte valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Du kan få nogle spændende resultater med dem. Samlet set er fremtiden for kryptovaluta lys. Så køb kryptovaluta klogt, hold øje med markedet og mest af alt, nyd eventyret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top