Hvordan du succesfuldt Anvender NAGA’s Auto-Copy

NAGA Anmeldelse og Guide

“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Hey derude! Hvis du er landet her, fordi du leder efter en god måde at komme i gang med trading, så er du det helt rigtige sted!

Jeg har brugt et utal af forskellige trading platforme, robotter og systemer til at optimere min trading og NAGA er en af mine yndlings.

Du kan prøve de dér “bliv millionær natten over” systemer, auto trading robotter eller upålidelige trading platforme. MEN hvis jeg var dig, ville jeg vælge en som kan gøre din trading nemmere, hurtigere og mere udbytterig.

Læs vores NAGA anmeldelse og lær hvordan du med fordel kan bruge NAGA’s Auto Copy Trading til, at opnå andre handleres viden og automatisk kopiere deres handler.

Hvad er NAGA?

Et kort Virksomheds Overblik:

NAGA logo

Naga er en trading platform og et socialt investeringsnetværk som er særlig brugbart til, at lave copy trading (1-klik kopiér professionelle handlere).

Virksomheden var grundlagt af Benjamin Bilski i 2015. Lige fra starten har de sat sig for at være foregangsmænd, inden for personlig finans og investering for at give alle nem adgang til markedet, med 950+ finansielle instrumenter, 500+ syntetiske aktier og 450+ reelle aktier såvel som mange innovative værktøjer.

Hvorfor Du Kan Stole på NAGA:

I forlængelse af myndighedsgodkendelsen afgivet af Tysklands Føderale Finanstilsyn (BaFin) er NAGA Group AG noteret på Børsen i Frankfurt. Deres kunder kan føle sig sikre og beskyttet ved myndighedstilsyn af CySEC (i EU jurisdiktion) under NAGA Markets datterselskaber.

NAGA har også modtaget meget ros og anerkendelse fra Finovate Europe (Best in Show & Presenter 2016), 2017 Red Herring 100 Europa vinder.

Værktøjer som Du vil Få

NAGA tilbyder 7 individuelle forbundne produkter inden for dette økosystem (trading, investering, handler og fællesskab).

Alle produkter er integreret, inden i én socialt-forbedret platform kaldet NAGA.

Produkterne er Specifikt:

Med dette kan alle handlere automatisk kopiere professionelles handelsaktivitet. Dét er virkelig smart.

Vælg og Kopiér Forskellige Professionelle Handlere

Her kan handlere over hele verden, handle 950+ aktiver inklusiv reelle aktier og krypto, men også kommunikere med andre handlere ved at dele, kommentere, følge og kopiere handler – alt samlet i en nem og intuitiv brugeroplevelse. 

Genvejen indtil Krypto. Den tilbyder en pålidelig platform, som tillader krypto til krypto og fiat børs, men som også sikkert opbevarer og overfører dem.

NAGA Krypto Wallet

En rig og interaktiv samling af handels viden. Uanset handlerens niveau kan the Academy hjælpe enhver person med, at opnå de nødvendige færdigheder for, at tage din trading til næste niveau.

NAGA Academy

NAGA’s egen kryptovaluta og brændstoffet for hele deres økosystem.

 

NAGA Coin

NAGA tilbyder 400+ reelle aktier at investere i, med nul provision og ingen gemte gebyrer.

NAGA Aktier

Måden hvorpå handlere forbinder deres investeringer med den fysiske verden. En uafhængig app og challenger-bank løsning som fuldstændig adskiller pengehåndtering og investerings oplevelsen.

NAGA Card / Pay

Det som vi vil vise dig, i denne artikel er Auto-Copy værktøjet, hvilket er genialt for nybegyndere.

Hvorfor du skal bruge NAGA

For at være ærlig, har vi aldrig anmeldt en trading platform med så mange spændende værktøjer.

Styrken i NAGA findes i det sociale element og copy trading. Deres platform er meget brugervenlig og copy trading funktionen er nem at bruge. Blot optank din konto med et kreditkort eller overfør kryptovaluta, opret en handelskonto med din ønsket handelsvaluta, vælg én eller flere handlere at kopiere og værsgo!

NAGA er ultimativt et dynamisk finansielt og socialt system, som forener handels- og investeringsoplevelsen i deres “NAGA Feed” – et enkelt udgangspunkt som tilbyder alt – og vigtigst af alt allesammen – sammen.

NAGA overstiger opbygning, af en regulær handelsplatform. Den er nem, at bruge og deres support er glimrende.

Her er guiden til, hvordan du nemt kan bruge NAGA til trading, investering og pengehåndtering:​

Brug Auto-Copy funktionen og handel som mennesker der har flere års viden og erfaring

Forbind dig med et hurtigvoksende fællesskab af handlere og finansielle eksperter i verdensklasse.

Brug deres intuitive økosystem/platform som er indbydende og nem at navigere i.

Copy Traders Automatisk med Social Trading

Stjernefunktionen i NAGA’s social investIng er Auto-Copy. Dette innovative produkt gør dig i stand til automatisk, at kopiere handelsaktiviteten fra en expert leader.

Det betyder, at du kan starte din egen rejse på markederne ved blot, at følge andre professionelle handlere. Alt du behøver, er en Live Trading Konto og du kan nu Auto-Copy og blive Autocopied.

Det sammenkobler al handel og finansielle produkter indeni NAGA’s eget sociale netværk, som tilskynder forbindelser, diskussioner og en udveksling af synspunkter vedrørende de finansielle markeder.

Slutteligt er der et socialt miljø, hvor du kan lave opslag, kommentere, dele og følge andre handlere fra hele verden, og Messenger muliggøre globale diskussioner om forskellige emner på tværs af markederne.

Det er en slags Facebook for trading.

Gennem community, feed eller messenger

Ved Auto-Kopiering på NAGA, vælger du blot de handlere som du ønsker at følge, klik på et par knapper og du er i gang. Men selvfølgelig bliver du nødt til, at finde den rigtige handler at følge.

Der findes/er to måder til, at finde en handler at følge:

1. Gennem Leaderboardet

En måde er gennem Leaderboardet, hvorpå alle handlere er rangeret i forskellige kategorier. Herfra kan du nemt klikke på Auto-Copy knappen, ved siden af en vilkårlig trader og direkte begynde at kopiere deres aktivitet.

2. Gennem community, feed eller messenger

En anden smart måde at finde en trader, er gennem NAGA’s sociale værktøjer. Herinde kan du se handlernes opslag, hvad de handler, deres synspunkter og handlede instrumenter og tage en beslutning.

Du kan endda grave dybere, ved at undersøge deres statistikker, handelsaktivitet osv. Dette vil gøre din beslutning meget nemmere, om hvorvidt du skal klikke på Auto-Copy knappen.

Hvordan du Kommer I gang med Auto-Copy

Her er de præcise trin, fra start til slut for hvordan du kan kopiere din første trader:

Trin 1   Tilmeld dig på NAGA

Det tager kun 2-3 minutter, at komme i gang med NAGA. Blot opret din gratis Naga konto ved at klikke her.

Trin 2   Opret og Indbetal penge på din trading konto

Opret en trading konto med din ønskede valuta (Euro, Britiske Pund, Polske Zloty, US Dollar, Tether USD, NAGA Coin, Bitcoin og/eller Ethererum).

Du kan have op til to MT4 og to MT5 konti, sammenlagt 4 live trading konti.

Nu mangler du kun, at indsætte penge på din trading konto(i). Dette er simpelt, og kan gøres via kreditkort eller gennem en krypto-wallet overførsel.

Trin 3   Find en trader at kopiere

Du kan nu frit udforske Feeds og leaderboardet (Top Traders) og her kan du finde en ”leader”/trader, som du kan vælge at auto copy.

Trin 4   Auto-Copy din valgte trader

Når du har taget beslutningen, vedrørende hvem du vil følge så klik på Auto-Copy knappen. Nu vil en pop-up skærm fremgå, som giver dig et par Auto-Copy muligheder.

Ved at vælge “Relative to the leader” vil dine kopierede handler blive åbnet på en procentdel af lederens beløb. Eks. Hvis lederen åbner en handel med et
beløb på 6100 kr, og du sætter din procentdel på 50% vil det kopierede handelsbeløb være på 3050 kr.

Ved at vælge “fixed amount per trade” tager du et valg, om at åbne dine kopierede handler med et specifikt beløb. Eks. Hvis du sætter beløbet på 1200 kr, uagtet det beløb som lederen handler med, vil du kopiere dem med de fastsatte 1200 kr pr. handel.

Trin 5   Indstil vores Stop Loss og Take Profits

Aflsutningsvis, kan du vælge at indstille din NAGA Protector.

Indstil ”Stop Loss” for beskyttelse hvilket automatisk vil sælge, hvis prisen falder for lavt. Og indstil “Take Profits” begrænsning for automatisk, at sælge for at opnå udbytte når du rammer et bestemt mål.

Hvordan bruger du Auto-Copy til din fordel

Da du er afhængig af at kopiere den rigtige trader, er det vigtigt at du vælger de rigtige.

For at finde den bedste trader, bør du undersøge:

  • Handlernes statistikker
  • Profit og Loss
  • ROI pr. handel
  • Gennemsnitligt handelsbeløb
  • Nylige Handels Resultater
  • Overordnede Handels Statistikker

Så skal du beslutte dig for, hvorvidt “Relative to the leader” eller “Fixed amount per trade” er den bedste løsning for dig og dit kapital.

Hvis lederen åbner mange store handler, bør du overveje “Relative to the leader” som tillader dig, at kopiere dem med en brøkdel af deres beløb.

Hvis de åbner mange handler med forskellige beløb, kan du overveje “Fixed Amount” pr. handel, da det er en mulighed som tillader dig, at kontrollere størrelsen af dine handler langt mere effektivt.

Fordele

Alt i én løsning

Academy og lærrigt materiale

Ingen tilmeldingsgebyrer

Hurtig Kunde Support

Adskillige Krypto Wallets

Reelle aktier med Nul Provision

Dedikeret Krypto Børs

NAGA Coin som du kan bruge til, at handle med

Top Traders/Auto-Copy Filtreringsfunktioner

Total transparent copy trading platform (Traders Feed, statistikker og Handler)

Adskillige Handels Konti og Handels Konto Valutaer

Ulemper / Fokusområder for Forbedringer

Verification, KYC

Når du opretter en konto, vil du blive bedt om at verificere din konto ved, at uploade dit gyldige ID og dit gyldige statsborgerskab. Dette vigtige trin sikre NAGA en reguleret mægler, som opererer i henhold til AML reguleringerne.

Betalingsmetode Verifikation (kort verifikation)

Verifikation af din betaling for at sikre, at som pr. AML regulering og rettidig omhu, at du er den ægte og eneste indehaver af den betalingsmetode som du opgav. NAGA hævder, at tage alle nødvendige midler i brug, for altid at beskytte din data og sikrer alle omkostninger.

Overførsel behandlingstid

At hæve penge kan tage op til 24 timer, men det kan tage længere tid før pengene er overført til din konto

Gearing

Som standard vil handels konti starte med en gearing på 1:1000. Dette kunne være farligt og muligvis voldsomt for nybegyndere, som ikke forstår konceptet af Gearet trading. Heldigvis, kan du ændre det til din ønskede trading gearing, ved at kontakte deres support. Det er også en god funktion, hvis du gerne vil opleve en øget finansiel trading evne. Brug Gearing med forsigtighed.

Hvorfor Vælge NAGA

Hvis du er en uerfaren handler eller nybegynder i at handle, så er NAGA et godt valg for dig. Det er nemt at bruge, deres support er god og du kan få en masse hjælp på platformen.

Hver eneste trader, uagtet deres niveau af erfaring kan lære om markederne, holde sig opdateret, interagere med andre handlere og afslutningvis følge/Auto-Copy beviste ekspert handlere.

NAGA er løsningen som har alt!

Vores Holdning

Vores Holdning

NAGA’s Auto-Kopierings værktøj er enkelt og hurtigt at bruge. Det er virkelig nemt at komme i gang med NAGA, og deres platform har mange interessante funktionaliteter.

Hvis du er ny i trading og du ikke har så meget tid til, at gøre det, så er auto kopieret handel på NAGA en god måde at foretage handler på. Blot vælg den rigtige handler, kopiér dem, og lad NAGA systemet gøre det tunge arbejde for dig.

Tilmeld dig hos NAGA Auto-Kopiering og kom i gang med, at kopiere professionelle handlere i dag!

Scroll to Top