Hvordan Man Tjener Penge på YouTube (Fra 0 Til 1M Subscribers)

tjen penge på youtube

“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Tjen penge på Youtube har længe været en populær metode til at tjene penge online. Du har højst sandsynligt nogle Youtube-kanaler, du elsker og ser hver dag. Disse youtubere snakker måske om, hvordan de sagde deres jobs op for at dyrke YouTube på fuld tid. Måske er der en gnist i dig, der brænder for at lære at tjene penge på YouTube, men du gør intet ved det, fordi du tænker, at det tager for lang tid, er for svært, og at det aldrig kommer til at ske.

YouTube ninja holder sværd

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

stor
Stor

Hvordan man tjener penge på YouTube: De 5 overordnede måder

Fordele
Ulemper
tjen penge på youtube
YouTube partner og Google AdSense
Fordele
Ulemper
tjen penge på youtube
Sponsorer og affiliate
Fordele
Ulemper
hvor mange penge tjener man på youtube
Fanbaserede støtteplatforme (fx. 10er)
Fordele
Ulemper
hvor meget tjener man på youtube pr visning
Sælge produkter eller varer
Fordele
Ulemper
hvordan tjener man penge på youtube
Crowdfunding-platforme (fx. Kickstarter)
Fordele
Ulemper

Så længe du har en strategi, og kender alle trinene i processen, er det både NEMT og SJOVT at tjene penge på YouTube!

Det eneste du skal gøre er at bruge disse metoder og poste regelmæssigt, for at være på vej mod at tjene lige så godt som alle YouTube-berømthederne. Julia Sofia Aastrup tjener f.eks. 35.000 kr. om måneden!

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du opretter en YouTube-kanal på under 5 minutter, de forskellige måder at tjene penge på YouTube, samt give dig nogle ekstra tips til at gøre din kanal succesfuld.

Når du har læst denne artikel, vil du have fået svar på spørgsmålet: “hvordan tjener man penge på Youtube?”

Lav succesfuldt din egen Youtube kanal ved, at tilmelde dig disse gode hjælp værktøjer til Youtube
vidIQ

Hjælper dig til, at opnå flere views på Youtube

Canva

Hjælper dig med, at oprette Youtube thumbnails og templates

Hvordan du sælger ting i dine videoer…. Uden at være slesk
KAPITEL 4

Hvordan du sælger ting i dine videoer…. Uden at være slesk

Tips til indtægtsgenerering på din YouTube Kanal
KAPITEL 5

5 Tips til indtægtsgenerering på din YouTube Kanal

KAPITEL 1

Sådan opretter du en YouTube kanal

Før du lærer, hvordan du tjener penge på YouTube, skal du have oprettet en YouTube-kanal. Det er simpelt:

Sådan opretter du en YouTube kanal​

1. Gå ind på YouTube

kan man tjene penge på YouTube

2. Klik “Log Ind” i toppen til højre

hvor mange penge tjener man på YouTube

3. Log ind eller opret en Google konto

hvordan tjener man penge på YouTube

4. Når du har logget ind kan du klikke på tandhjuls ikonet i toppen af højre hjørne

tjen penge på YouTube

5. Du vil derefter se en mulighed for at oprette en konto under kontoinformation

tjen penge på YouTube

Klik her og læs vores trin-for-trin guide (med billeder) om hvordan man laver en Youtube-kanal, hvis du har brug for mere hjælp.

2 tips til at oprette en YouTube-kanal

Du kommer bedst fra start, hvis du forbereder dig godt og tænker dig om. Der er nogle ting, der er gode at tænke på lige fra starten, altså når du opretter din kanal. Du kan få større succes, hvis du tænker på andet end bare videoer.

Læg dine videoer op på din YouTube-kanal

Når du har oprettet din kanal, skal du have lagt nogle videoer op. Det er jo hele grunden til, at du har lavet din kanal. Der er en række ting, der er gode at tænke på, når det kommer til dit indhold:

læg dine videoer op pa din YouTube kanal
Lav succesfuldt din egen Youtube kanal ved, at tilmelde dig disse gode hjælp værktøjer til Youtube
vidIQ

Hjælper dig til, at opnå flere views på Youtube

Canva

Hjælper dig med, at oprette Youtube thumbnails og templates

De 12 bedste værktøjer til din YouTube-kanal

Der findes heldigvis nogle gode værktøjer, du kan bruge til din kanal. Det er værktøjer, der kan hjælpe dig med at lave og tilføje videoer. De kan gøre dit arbejde nemmere og vækste din kanal.

1.TubeBuddy

TubeBuddy er en udvidelse til din browser. Der er en gratis version og mulighed for at betale sig til flere funktioner. Værktøjet kan hjælpe dig med mange ting, der bl.a. kan forbedre din produktivitet og din SEO samt give dig indblik i din kanal.

2.Social blade

Social Blade giver dig analyser og statistik. Med værktøjet kan du holde øje med dine tal. Du kan finde ud af, hvordan du får flere følgere, og du kan sammenligne dig med andre.

3.YouTube Studio

Med YouTube Studio kan du styre din kanal. Du kan se dit aktuelle antal abonnementer og hvilke af dine videoer, der er mest populære. Det er din kanals kontrolpanel.

4.Woobox

Du kan prøve Woobox gratis. Værktøjet kan hjælpe dig med din markedsføring. Du kan bl.a. lave giveaways, quizzer og meningsmålinger.

5.Bitly

Bitly kan hjælpe dig med at lave links, der ikke er alenlange. Dine links har også betydning for din markedsføring, og Bitly hjælper dig med at forbedre dem.

6.Pixlr

Med Pixlr kan du redigere dine billeder. Det er et online værktøj med masser af smarte funktioner, der kan forbedre dine billeder.

7.Tubular Insights

Tubular Insights kan hjælpe dig med din markedsføring og give dig indsigt i branchen. Du kan se, hvilke kanaler der er populære og lade dig inspirere af dem.

8.Keyword Tool

Med Keyword Tool kan du finde de bedste søgeord. Det er et værktøj, der kan hjælpe dig med at forbedre din SEO og dermed give dig flere visninger.

9.Camtasia

Værktøjet Camtasia kan optage, hvad du foretager dig på din skærm. Det er perfekt til videoer, hvor du vil vise noget på din computer.

10.vidIQ

Med vidIQ kan du lære, hvordan du får flere abonnementer og visninger. Det er et værktøj specifikt til YouTube.

11.Creator Academy

Creator Academy er en online skole, hvor du kan lære at bruge YouTube optimalt. Du kan finde kurser i alt det, du har brug for at vide mere om.

12.HootSuite

Med HootSuite kan du administrere dine sociale medier ét sted. Du kan planlægge, poste og meget mere

KAPITEL 2

Tjen penge på YouTube: De 8 overordnede måder

Der er 8 overordnede metoder til at tjene på YouTube, som vi vil fortælle dig om i denne artikel:

tjen penge på YouTube

Lad os gennemgå dem alle, så du kan lære at tjene penge på YouTube.

1.Bliv YouTube-partner og tjen penge på reklamer

Når det gælder om at tjene penge på YouTube, er den nemmeste metode gennem reklamer: Du lader YouTube fremvise forskellige slags reklamer i dine videoer eller ved siden af dem, og når nogen klikker på en reklame, eller køber noget, modtager du provision.

For at tjene penge på reklamer, skal du blive YouTube-partner. Det kan du gøre ved at gå ind i YouTube Studio på din konto og aktivere indtægtsgenerering. Du skal også oprette dig på Google AdSense. Du kan finde instruktioner om, hvordan det foregår ved at klikke her

Når du uploader videoer, vil du se et grønt “$”tegn ved siden af hver video, hvis de er sat til indtægtsgenerering. Her er  Googles beskrivelse af indtægtsgenerering:

Som du kan se, vil nogle af videoerne måske ikke være kvalificerede til indtægtsgenerering. Problemet med AdSense er, at du har brug for EN MASSE views og klik for at modtage betydelig provision, og YouTube er blevet meget strenge med deres regler om, hvorvidt videoer er passende til indtægtsgenerering.
Grundet disse regler anbefaler vi, at du undersøger andre indtjeningsmuligheder, du kan bruge sammen med reklamer, hvis du vil tjene penge på YouTube.

2.Samarbejd med brands som affiliater eller bliv sponsoreret

I takt med at din kanal vokser, og du får flere abonnenter, vil du måske blive kontaktet af forskellige brands, der vil have dig til at fremvise deres produkter til dit publikum. 

Dette er en god metode til at tjene penge på YouTube, fordi det eneste, du skal gøre, er, at bruge et minut eller to på at vise produkter, som du elsker.

Sponsorer vil som regel betale dig et engangsbeløb pr. video og give dig et ekstra link, så du tjener provision, hvis nogen rent faktisk køber deres produkt. Dette er en god måde, hvorpå du kan tjene penge på YouTube.

For eksempel kan du  i denne video, se YouTuberen Julia Sofia tale om sin sponsor, Ystad Saltsjöbad:

se YouTuberen Julia Sofia tale om sin sponsor, Ystad Saltsjöbad

Dette er relateret til ikke-sponsoreret affiliate marketing. Her behøver du ikke at modtage samarbejdstilbud, men du viser et produkt eller en service, som betaler dig en partnerbaseret provision, hvis en seer køber produktet.

Du kan lære mere om affiliate marketing her.

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers
ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge

3.Brug støttefonde til at finansiere din konto

Når du undersøger, hvordan du kan tjene penge på YouTube, støder du nok på støtteplatforme som 10er. På disse platforme kan seere tilmelde sig en fast donationsordning til dig.

For eksempel kan man tilmelde sig og donere 5 kr. om måneden, eller 500 kr. om måneden, osv. I bytte for denne støtte tilbyder du gaver eller fordele, såsom Skype-opkald med dig hver måned, eller adgang til ikke-offentliggjorte videoer og andre ting.

10er.app websted

10er.dk giver dig mulighed for at få flere sponsorer og komme ud til dine lyttere, læsere og seere via flere kanaler.

Disse platforme er gode, fordi de giver en månedlig “løn”. Alt, hvad du skal gøre, er at oprette en side på 10er, sende dine seere derover og give dem attraktive fordele, så du kan tjene penge på YouTube. Hvis du får opsat disse platforme, kan du svare mere præcist på spørgsmålet: Hvor mange penge tjener man på youtube?

4.Sælg produkter eller varer

Tjen penge på YouTube ved at tænke fremad mod at sælge dine egne produkter eller varer. YouTubere tjener en masse penge på at gøre dette, og for mange er det deres hovedindkomst.

Alt afhængig af, hvilken kanal du har, kan du sælge:

I takt med at din kanal vokser, kan du følge med i, hvad dit publikum vil have, kombineret med det du ønsker at skabe. Du kan lave din egen hjemmeside, hvor du viser dine produkter, hvorefter du dirigerer folk derhen for at købe dem. SkejsNinja guide til at blogge viser dig, hvordan du opretter en hjemmeside.

5.Brug crowdfunding-platforme til at finansiere dit arbejde

Crowdfunding-platforme er hjemmesider som Kickstarter eller Indiegogo, hvor alle kan offentliggøre et projekt, og så kan folk fra hele verden “købe en andel” af projektet, for at støtte det.

Det bedste ved disse hjemmesider er, at du ikke behøver at lave projekterne, før du modtager støtte. Kort fortalt – folk betaler dig for at lave, hvad du vil! Disse sider er enormt behjælpelige, når det gælder om at tjene penge på YouTube.

Ved at linke til disse projekter fra din YouTube-kanal, kan du få folk til at gå direkte over til din støtteside og støtte dit projekt. Du kan poste videoer af dig selv, mens du arbejder på dine projekter og få flere til at interessere sig for din kanal.

Hvilke typer af projekter er velegnede til crowdfunding?

Alt fra trådløse høretelefoner til bøger og endda computerspil!

crowdfunding websted

Her et eksempel på en Kickstarter kampagne: Denne bog nåede ikke blot kickstarterens ønskede mål, men LANGT mere, og alle pengene går direkte til dem!

Når du lærer, hvordan du tjener penge på YouTube, får du en masse frihed. Vi lever i en fantastisk tid, hvor du kan få dit arbejde finansieret, før du overhovedet går i gang, og du kan vide dig sikker på, at folk ønsker at købe det på forhånd. 

Vi anbefaler, at du tjekker disse hjemmesider, hvis du vil lære hvordan man kan tjene penge på YouTube.

6.Produktanmeldelser

Du kan tjene penge på at anmelde virksomheders produkter. Du kan enten selv kontakte virksomhederne, eller du kan være så heldig, at de kontakter dig. Har du mange følgere og visninger, vil en virksomhed måske kontakte dig for at snakke om et samarbejde. De betaler dig så for at lave en anmeldelse. Ellers kan du selv opsøge virksomheder, der sælger et produkt, der er relevant på din kanal.

Det er også muligt at anmelde produkter og så linke til dem med et affiliate link. Hvis du bruger et produkt og er glad for det, kan du fortælle dine følgere om det og få dem til at købe det via et link, der giver dig nogle procenter af salget.

7.Lav dine egne online betalingskurser, og link til dem

Ligger du inde med en viden, som er relevant for andre, så kan du sælge den. Du kan lave nogle kurser, hvor du deler den viden, du har, som andre mangler. Hvis folk mangler viden om det emne, du ved meget om, vil de gerne betale dig penge for at lære noget om emnet.

Hvis du føler dig klar til det, kan du jo lave et kursus med 5 videoer, der handler om at starte en YouTube kanal. Eller du kan lave et kursus, der kører over et helt år, hvor du lærer folk at tjene penge online. Det er selvfølgelig kun eksempler. Ved du meget om et hvilket som helst andet emne, skal du bare overveje, om der er andre, der gerne vil have den viden.

Du kan lave dine online betalingskurser på sider som Teachable. Det er meget nemt. Platformen sørger for at have dit kursus liggende som et tilbud, den tager imod betalinger og hvad der ellers skal til, så det kan køre automatisk. Du linker bare fra din kanal til dit kursus. Du kan selvfølgelig også linke andre steder fra, men på din YouTube kanal kan du lave en video, hvor du fortæller om kurset.

8.Få licens på dit indhold

Hvis du er så heldig at få lavet en video, der går viralt – fx et sjovt klip med din hund – kan du få licens på dit indhold og tjene penge på det.

Nyhedsmedier på TV, morgenshows, online nyhedssites og andre har måske lyst til at bruge din virale video. Så kan du sælge dem retten til at bruge den.

Du kan også lægge dine videoer op på en markedsplads som Juken Media, hvor dit indhold vil være nemmere at finde for dem, der kunne være interesserede i at købe det. Så kan det både blive købt i Danmark og i udlandet.

Juken Media Youtube

Da denne video af en kvinde i en Chewbacca-maske gik viralt, ville masser af medier have den.

Hvor meget tjener man på at lave YouTube videoer?

Der er meget variation i, hvad man tjener på sin YouTube-kanal. Det handler meget om antallet af visninger – men hvor meget tjener man på Youtube pr visning? En tommelfingerregel er, at du kan regne med at tjene et sted mellem 10 og 25 kr. pr. 1.000 visninger af en video. Har du 3.000 følgere, der alle ser en video, kan du altså regne med at tjene 30 til 75 kr. på den. Får du nogle gavmilde annoncører ind, kan du tjene mere. Du tjener selvfølgelig også mere med flere følgere.

Du kan blive ved med at lave videoer, og de kan blive ved med at ligge og tjene penge til dig. Visningerne kan stille og roligt stige, imens du laver flere videoer, der kan tjene penge til dig. Derved bliver YouTube lidt ligesom at handle med aktier – en langsigtet investering.

Lav succesfuldt din egen Youtube kanal ved, at tilmelde dig disse gode hjælp værktøjer til Youtube
vidIQ

Hjælper dig til, at opnå flere views på Youtube

Canva

Hjælper dig med, at oprette Youtube thumbnails og templates

30 til 75 kr. lyder ikke af meget, men mange videoer på YouTube er blevet set flere millioner gange. Kan du lave en video, der bliver vist en million gange, kan du sagtens tjene 10.000 kr. på den. Du kan se i denne video, hvad en youtuber har tjent på at få 10.000.000 views.

Hvis du vil have mange visninger, er det en god idé at holde fast i dine følgere og at holde dem til ilden. Det kan du bl.a. gøre ved at lægge nye videoer op regelmæssigt. Er det et problem i en uge, hvor du fx skal på ferie, så kan du planlægge en video til at blive lagt op i den uge. Så er der ikke dødt på din kanal, bare fordi du tager en pause.

Er du god til at lave videoer, få følgere og flette affiliate links og lignende ind, kan du tjene gode penge på YouTube. Du kan have det som en sidebeskæftigelse ved siden af dit fuldtidsjob, eller du kan leve af at lave videoer, hvis du er rigtig god.

KAPITEL 3

Opsummering af hvordan man tjener penge på YouTube

Her er en opsummering af fordele og ulemper ved at tjene penge på Youtube:

hvordan tjener man penge på YouTube
Fordele
 • Nemt at starte (oprettelse tager mindre end 10 min)
 • Standardmetode på YouTube
 • Kan give indtægt på din første video
Ulemper
 • Strenge YouTube-algoritmer kan tage indtægterne fra dig uden grund
 • Det er svært at tjene mange penge, med mindre du har MANGE abonnenter​

Fordele

 • Det er nemt at tjene penge, da alt, hvad du skal gøre, er at snakke om et produkt eller inkludere et link, som seerne kan klikke på

Ulemper

 • Alt afhængig af, hvad du promoverer, kan provisionen være meget lav.
 • Sponsorerne vil ikke være interesserede med mindre, du er populær på YouTube

Fordele

 • Kan skabe en regelmæssig “løn”
 • Kombinerer mulige seere på din YouTube-kanal med potentielle købere på støtteplatformene, som ønsker at støtte dig.

Ulemper

 • Du skal have engagerede fans, som bakker op om dit arbejde på din YouTube-kanal.
 • Du skal finde på attraktive fordele til dem, der støtter dig.

Fordele

 • Potentiale for høj omsætning
 • Bliv betalt for at skabe hvad du vil.

Ulemper

 • Du skal investere i SEO eller have loyale fans, før du bruger denne indtjeningsmetode

Fordele

 • Højt indtjeningspotentiale
 • Skab og sælg dit eget produkt
 • Kombinerer mulige seere på din YouTube-kanal med potentielle købere, som vil støtte dig.

Ulemper

 • Du skal have en idé og lægge en del arbejde i den, for at kunne skabe et godt produkt.

Fordele

 • Du kan få gratis produkter for at anmelde dem
 • Nemt at finde på indhold.

Ulemper

 • Det kan være svært at finde virksomheder, der vil betale dig for at anmelde deres produkter.
 • Kræver mange følgere.

Fordele

 • Stort potentiale for indtjening
 • Kan køre automatisk.

Ulemper

 • Kræver en stor arbejdsindsats, når kurset skal laves.
Fordele
 • Du tjener penge på, at andre deler din video
 • Kan få dit indhold endnu længere ud.
Ulemper
 • Et ukendt område for de fleste
 • Kræver en viral video.

KAPITEL 4

Hvordan du sælger ting i dine videoer…. uden at virke slesk

Du følte dig måske utilpas, da du hørte ordet “sælge,” men der er intet i vejen med at sælge! Du skaber værdi for folk gennem produkter, du har skabt, eller ting som du vil anbefale.
At sælge er at vise folk, hvorfor de har behov for et produkt og hjælpe dem derhen, hvor de siger, “JA!” til det. Hvis du gerne vil tjene penge på YouTube, skal du vide, hvordan du sælger og fanger folks interesse, så de får lyst til at købe produkter af dig.

Der er 3 overordnede ting, du skal huske på, når du sælger produkter i videoer.

hvor mange penge tjener man på YouTube

1.Hav altid et call-to-action i din video

Du bør altid opfordre dine seere til at foretage en  handling, når du prøver at sælge.

Hvis du for eksempel har en kampagne på Kickstarter, bør du sige, at de skal klikke på linket, som du har inkluderet.  

Hvis du har en podcast og gerne vil have dem til at tjekke den ud, bør du bede dem om at finde den ud på hjemmesiden.

Calls-to-action er en af de helt store hemmeligheder ved at tjene penge på YouTube.

2.Bed dem altid om at abonnere og slå notifikationer til

YouTube har for nyligt fjernet funktionen for notifikationer om nye videoer som standard til abonnenter.

Dette er en KÆMPE ændring og kan potentielt gøre det sværere for dig at  tjene penge på YouTube.

Uden notifikationer vil dine seere måske ikke vide, at du har postet en ny video, og du mister potentielle seere og indtægter. Udover dette skal du også sørge for, at folk abonnerer, hvis de ser en af dine videoer for første gang og gerne vil se mere.

Det er derfor, vi anbefaler, at du altid beder dine seer om at abonnere og slå notifikationer til. Gør dette i selve videoen.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste måder at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

3.Brug din videobeskrivelse til yderligere calls-to-action og links

Dine videobeskrivelser bør ikke blot bruges til at beskrive, hvad din video handler om, men bør også henvise folk til dine produkter, eller din e-mailliste. Alle undersøgelser viser, at dette er en af de bedste måder at tjene penge på YouTube.

I denne videobeskrivelse i en af Rasmus Brohaves videoer, kan du se, at han opfordrer folk til at foretage en handling:

videobeskrivelse med yderligere opfordring til handling og links

Ved at inkludere disse opfordringer i din beskrivelse, øger du chancen for at seerne handler, og du kan tjene flere penge!

KAPITEL 5

5 Tips til indtægtsgenerering på din YouTube-anal

Her er 5 ekstra tips, som kan hjælpe dig med at gøre din YouTube-kanal til en bedre indtægtskilde.

Tips til indtægtsgenerering på din YouTube-anal​

1.Vær konsekvent og bliv ved med at forbedre dine videoers kvalitet

Den eneste måde at opnå mere engagement, flere abonnenter og flere fans, er ved konstant at lægge videoer op. Dette er den virkelige hemmelighed bag, hvordan man tjener penge på YouTube.

Ikke alene vil dette generere flere penge, men du vil føle dig bedre tilpas foran et kamera og ende med at blive så overbevisende, at seerne vil købe af dig!

Du skal ikke stoppe, hvis det ikke går så godt i starten, for du vil blive bedre dag for dag.

2.Opgrader dit udstyr

Hvilke videoer foretrækker du at se på YouTube? Rystende videoer optaget med et smartphone-kamera eller professionelle videoer i høj kvalitet filmet med kvalitetsudstyr?

Når du begynder at tjene penge på YouTube, er det helt OK at bruge en smartphone. Men i takt med at din kanal vokser, anbefaler vi, at du opgraderer dit udstyr. 

Vi har en artikel om de bedste kameraløsninger til din YouTube-kanal her, hvis du allerede er klar til det nu.

3.Lav godt indhold og lyt til dit publikum

Ved du hvilken fejltagelse, de fleste laver, når de laver kunst?

De skaber det KUN til deres EGET formål, og ikke til deres PUBLIKUM.

Hvis du gerne vil tjene penge på YouTube, skal du altid sætte dit publikum først, tænke på dem og spørge dem om, hvad de ønsker.  

Dette betyder ikke, at du skal lave noget, du ikke har lyst til, bare fordi dine seere beder om det. Du kan skabe videoer, du kan lide at lave, og som dine seere elsker. 

Det er her magien (og pengene) sker.

4.Overvej at udvide til andre kanaler og lav din egen hjemmeside

De mest succesfulde YouTubere har deres egne personlige hjemmesider, hvor de sælger andre ting. De har også sidekanaler og andre konti, som f.eks. en podcast, Instagram, Twitter og mere.

Mens din popularitet vokser, bør du tænke på at udvide din kanal. På den måde har du større chance for at nå ud til folk. Hvis du gerne vil komme i gang, er der her en artikel om, hvordan du kan tjene penge på Instagram.

Lav succesfuldt din egen Youtube kanal ved, at tilmelde dig disse gode hjælp værktøjer til Youtube
vidIQ

Hjælper dig til, at opnå flere views på Youtube

Canva

Hjælper dig med, at oprette Youtube thumbnails og templates

5.Tænk nøje over dine overskrifter og lav gode thumbnails

For at kunne tjene penge på YouTube, skal du være god til at skrive overskrifter (eller titler) til dine videoer.

Der er MILLIONER af videoer på YouTube, og en god titel er det, som får folk til at klikke og se med, og med tiden betale dig.

For eksempel, har vi søgt efter “hvordan skriver man en bog” på YouTube, og her er nogle eksempler på resultater:

Der er helt klart nogle, der er bedre end andre, nogle der særligt fanger din opmærksomhed. Specielt den første “5 trin til at skrive en bog på et år” er god, da den er meget specifik, så man kan regne med, at der vil blive delt nogle gode tips ud.

Du kan læse mere om at skrive gode overskrifter her.

Du kan se, at videoens “forsidebillede” eller “thumbnail” også er meget vigtig for at få flere til at klikke på din video og i sidste ende betale dig! Influencers vil fortælle dig forskellige ting om, hvad der er bedst, som f.eks. at holde det simpelt, modsat at gøre det farverigt.

Vi anbefaler, at du prøver forskellige ting af, og ser hvad dine seere foretrækker. Canva er et gratis værktøj, som du kan bruge til dine billeder. De har også en guide til at lave gode thumbnails.

6.Brug kun dit eget indhold

Det er meget vigtigt, at du selv laver alt dit indhold. Du skal være ophavsmand til det eller i det mindste have lov til at bruge det. Denne fælde falder mange i. De bruger et klip fra en anden YouTube-video eller en film eller andet, men det må man ikke. Det er andres indhold, og det er ulovligt at bruge det.

Også den musik, du bruger i dit indhold, skal du have lov til at bruge. Du må gerne selv spille noget musik. Bruger du andres musik, skal du have tilladelse til det. Kunstneren skal på skrift give dig lov til at bruge det specifikke nummer. 

Har du købt det på iTunes, kan du ikke bare bruge det. Du har kun købt retten til at eje det og høre det, men ikke til at dele det. Google har egne retningslinjer for copyright.

Din plan til at tjene penge på YouTube

Ved at bruge denne guide kan du lære, hvordan du kan tjene penge på YouTube og oprette din kanal, så du kan uploade din første video og tjene penge!

Din plan til at tjene penge på YouTube

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?