Den Store Guide Til at Tjene Penge Hjemmefra

Tjen hurtige penge med indkomstmetoder
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Hvor føler du dig mest komfortabel? På dit nuværende arbejde på et koldt kontor, eller i dit eget hjem? Svaret på det spørgsmål er næsten med garanti dit eget hjem. Der har du friheden til at gøre, hvad du vil når du vil. Ville det så ikke være fantastisk at kunne tjene penge hjemmefra?

Tanken om at tjene penge fra dit hjem har højst sandsynligt allerede strejfet dig, da det for mange er lig med frihed og selvstændighed, at kunne tjene penge fra sit hjem. At kunne tjene en ekstra indkomst mens man er derhjemme, giver desuden også ekstra penge. Tænk at stå med bare 3000 kr. ekstra om måneden, som du enten kan lægge i en opsparing, indfri gæld med eller brænde af på lige hvad du vil! Men hvordan kan man tjene penge fra sin bolig?

Introduktion til hvordan du kan tjene penge fra dit hjem

Det kan for mange virke uoverskueligt, at komme i gang med at tjene penge hjemmefra, da det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Inden man for alvor sætter sig ind i det at tjene penge fra hjemmet, vil man selvfølgelig gerne være sikker på, at den metode man har fundet er den helt rette. Uden selv at have testet de forskellige metoder, har man ingen chance for at vide, hvilken man skal vælge.

Men vi har gode nyheder til dig som kunne tænke dig at tjene penge hjemmefra! Der findes utallige forskellige måder at skabe en ekstra indkomst fra dit hjem, hvilket betyder, at mulighederne for at tjene penge enorme.

SkejsNinja.dk har testet mere eller mindre alle måder at tjene penge hjemmefra, og fundet dem som vi mener er bedst. Vi har rådgivere inden for alle de forskellige indkomst metoder, som hvis du er i tvivl om noget, kan vi hjælpe dig videre med at skabe en indkomst fra dit hjem.

Kort sagt, ønsker du at tjene penge hjemmefra, er du kommet til det helt rette sted!

De 5 bedste måder at tjene penge hjemmefra

Der er kæmpe stor forskel på de forskellige metoder til at tjene penge, og har man ingen erfaring inden for området, kan man meget hurtigt komme til at kaste sig ud i en dårlig indkomstmetode.

SkejsNinja har testet næsten alle metoder til at tjene penge, og har nedenfor samlet dem som vi synes er de bedste. Hvis du kunne tænke dig at gå mere i dybden med de gode måder at tjene penge hjemmefra på, har vi lavet en detaljeret guide til hver enkelt indkomstmetode, som du også vil blive henvist til. Vi er sikre på, at du vil være godt udrustet til at tjene penge fra dit hjem efter at have læst om metoderne!

1. Tjen penge hjemmefra med krypto valutaer

Krypto valutaer så som Bitcoin or andre digitale valutaer er har gjort helt normale mennesker rige. Der er flere forskellige måder at tjene penge med det, men den nemmeste er ved at “trade”.

Det at trade digital valutaer er identisk med at trade aktier: køb når prisen er lav, og sælg når prisen er høj!

Det er ret ligetil at komme i gang. Alt du behøver er en smartphone eller computer, nogle minutter hver dag og så kan  du tjene penge fra dit hjem.

Det er dog ikke altid nemt at vide hvornår det er bedst at købe eller sælge. Heldigvis har vi fundet og testet et stykke software som løser dette problem: ProfitFarmers. Det der gør denne gratis service attraktiv er deres begyndervenlige værktøjer.

Se hvordan vi var i stand til at tjene næsten 15.000 kr med ProfitFarmers, og se hvordan du kan komme i gang selv

Vil du vide mere omkring hvordan du kan tjene penge med ProfitFarmers? Læs vores fulde anmeldelse her.

litecoin vs bitcoin

2. Tjen penge hjemmefra ved at handle med Bitcoin

“Dette er uden tvivl den bedste måde at tjene penge på SkejsNinja” – David

Tjen penge hjemmefra

Hvis du ikke allerede har hørt om Bitcoin i medierne, garanterer vi, at du snart gør det! Bitcoins digitale valuta er ekstremt populær og er blevet kaldt “fremtidens penge” af Bill Gates … og det er med god grund!

Bitcoin har gjort almindelige mennesker til millionærer: og hvis du investerede 30 kr. i Bitcoin i 2011, ville du i dag have mere end 20 millioner kroner.

litecoin vs bitcoin

3. Tjen penge på spørgeundersøgelser hjemmefra

tjen penge hjemmefra

Har du lyst til at sige din mening om vaskepulver, politik eller hvad der foregår derhjemme på lagnerne? I så fald er der gode nyheder, for du kan faktisk tjene penge på at fortælle om din mening!

Denne metode er en af de absolut nemmeste og mindst krævende måder at tjene penge ved at arbejde hjemmefra, og den er virkelig god, hvis man føler man har lidt ekstra tid, som man alligevel ikke ved hvad man skal bruge på.

Virksomheder i dag har brug for forbrugerdata, for at udvikle nye produkter, og det er nogle af de mest værdifulde data, de kan få fingrene i.

De er villige til at betale dig for din mening, og du kan tjene penge på at besvare en undersøgelse på bare 10 minutter.

Hvordan du kan tjene penge hjemmefra på spørgeundersøgelser

Alt du behøver at gøre er at tilmelde dig en af de anbefalede undersøgelses portaler, vente på at undersøgelsesskemaet lander i din indbakke  og dernæst give svar på undersøgelsen. Undersøgelsesfirmaet tilføjer derefter penge til din konto. Simpelt!

Hvis du dedikerer bare lidt tid på dette, kan du let komme op og tjene 2000 kr. om året. Vi har set eksempler på folk, der har tjent over 5.000 kr. på det, og i betragtning af, at du blot skal sige din mening er dette jo ret pænt!

Det kan klart betale sig at tilmelde sig mere end blot én undersøgelsesportal, og derfor har vi også anbefalet de 5 bedste undersøgelsesportaler lige her.

De 5 bedste undersøgelses portaler:

betaalde enquetes

Få op til 25 kr. pr. undersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen op til 7,5 kr. pr. spørgeskema, meget hurtigt!

Besøg side
betaalde enquetes

Få omkring 30 kr. pr. spørgeundersøgelse

Besøg side
betaalde enquetes

Tjen 100 point velkomstbonus med det samme!

Besøg side
betaalde enquetes

De betaler mellem 3,5 og 25 kr. per udfyldese

Besøg side

I dag er virksomhederne sultne efter forbrugerdata. De vil vide så meget som muligt om deres kunder, og endnu mere om de potentielle kunder. Deres efterspørgsel efter forbrugerdata er guld værd for dig som betalt undersøger, og det betyder faktisk, at du kan tjene penge!

Forskellige undersøgelses portaler tilbyder at betale dig bare for at dele din mening, og det kan alt sammen gøres hjemmefra. Alt du skal gøre er at udfylde en række undersøgelser fra din computer, tablet eller mobiltelefon. Efter det skal du, tro det eller ej, bare vente på, at pengene lander i din bankkonto.

4. Tjen penge hjemmefra med freelancing

 tjener hjemmefra

Freelancing er en af de nemmeste måder at tjene penge fra sit hjem. Alt hvad du skal gøre er, at tage de færdigheder, du allerede har, gå til en online jobside, og finde kunder, der har brug for hjælp! Du kan arbejde på super interessante projekter, og tjene gode penge samme dag, du starter!

Alt hvad du behøver at gøre er at finde en færdighed, som du tror virksomheder har brug for (eller lære fra en ved hjælp af de mange gratis guides, der er tilgængelige), lave en profil online og begynde at søge jobs!

Du skal heller ikke være bekymret, hvis du tror det er svært at lære en ny færdighed: En af de letteste færdigheder at freelance med, er at skrive artikler, og vi tør vædde på, at du også kan skrive en spændende artikel! Vidste du, at du kan blive betalt for bare at skrive nogle ord?

Nogle andre færdigheder, du kan freelance med er:

Du kan sågar freelance med nogle mere avancerede færdigheder, eller evner som et typisk “job” ville have brug for, f.eks: marketing, ingeniørarbejde, jura og regnskab. Kun fantasien sætter grænser!

Du kan se vores guide til hvordan du kommer i gang med freelancing for at lære mere.

5. Start en blog

Blogging er en af de sjoveste metoder til at tjene penge fra dit eget hjem. Hvis du kan lide at skrive, have en mening om noget vigtigt, eller vil dele dine tanker, så  kan blogging være noget for dig!

Det er gratis at starte en blog, og du kan nemt opgradere til premium-funktioner (som at have dit eget domænenavn) meget billigt.

Hvordan kan du tjene penge ved at blogge?

Bloggere tjener normalt penge ved at opbygge et loyalt publikum, der læser, hvad de skriver. En blogger kan derefter sælge deres læsere produkter, informationspakker, konsultationer om et emne, de skriver om og meget mere. Bloggere kan også bruge affiliate marketing til at sælge de varer, som de anbefaler og modtage en provision, når en læser klikker på et særligt link i deres artikler for at købe en anden virksomheds produkter.

Mens blogging måske ikke er den hurtigste metode til at tjene penge hjemmefra, kan det helt sikkert være den mest passive og behagelige, når du starter. Når du har et publikum og produkter, skal du bare lade folk, der søger på Google, komme til dig og købe dine varer! Du kan stadig tjene mere mens det sker, ved at hjælpe folk med emner, du elsker at skrive om, eller via coaching eller konsultationer!

Vi har lavet en hel trinvis guide til, hvordan du begynder at blogge, og du kan læse mere om det i vores guide til hvordan du tjener penge på at blogge.

4 Andre metoder til at tjene penge fra dit hjem

arbejd hjemmefra

1. Opret en Instagram-konto og bliv en influencer

Instagram er en af de bedste måder at tjene penge på lige nu. Du begynder ved at finde en bestemt stil eller noget du elsker at tage billeder af. Derefter kan du bygge et publikum og efterhånden få sponsorer og aftaler med mærker. Det betyder, at du blive betalt for bare at nævne et produkt i et indlæg! Du kan også arbejde med at lave dine egne produkter eller sælge andres.

Uanset hvad, så er Instagram en sjov måde at gøre din passion for at tage fede billeder, til en indtjeningsmulighed. Læs mere i vores guide til at tjene penge ved hjælp af Instagram.

2. Lav YouTube-videoer

YouTube er en anden sjov og kreativ måde at udtrykke dig på, samtidig med at du tjener penge. Videoindhold er den hurtigst stigende trend lige nu, og det ser ud til bare at vokse og vokse i den nære fremtid. Millioner af mennesker flokkes til YouTube for at se videoer, og hvis du ved, hvordan du kan gøre dine synspunkter til kontanter, har du en fantastisk metode til at tjene penge hjemmefra. Her er vores trinvise guide til at tjene penge på YouTube.

3. Brug affiliate marketing

Affiliate marketing er en meget populær metode, hvor du kan opnå en stabil og signifikant indtægt, når det hele er sat op.

Hvad er affiliate marketing? Det er en metode til annoncering af andres produkter eller tjenester. Hvis en bruger klikker på din annonce og køber produktet eller tjenesten, tjener du en provision, som regel i form af penge!

Selvom affiliate marketing ikke er så nemt som nogle af de andre metoder, kan du tjene store summer penge hver måned, og det er fuldkommen passivt. Hvis du er interesseret i affiliate marketing, har vi skrevet en komplet guide til at tjene penge med affiliate marketing, så du kan komme godt i gang.

4. Brug Fiverr

Fiverr er en freelance jobportal, hvor du både kan sælge dine egne færdigheder og købe andres færdigheder. Disse færdigheder kan være: grafisk design, tekstforfatning, programmering og meget mere!

Det bedste ved Fiverr er, hvor nemt det er at komme i gang: Du laver bare en profil, ansøger om job eller venter på, at folk anmoder om din tjeneste, og så kan du tjene penge!

Der er et par tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få succes på Fiverr. Vi har skabt en komplet guide til Fiverr, så du kan komme i gang og lære alt, hvad du behøver at vide.

Undgå dette hvis du vil tjene penge fra dit hjem

 ninja's hånd med forsigtighedstegn

Når man gerne vil tjene penge hjemmefra, er der nogle metoder som kan være rigtig gode at undgå. I og med at du højst sandsynligt ikke allerede har prøvet at arbejde hjemmefra, har du endnu ikke været udsat for nogle af de ”scams”, som diverse hjemmesider forsøger at presse på uskyldige mennesker. 

Vi har samlet en lille ’liste’ over de metoder, som du absolut bør undgå, når du har et ønske om at tjene penge i hjemmet. Disse metoder er også afprøvede og har i mere end 9 ud af 10 tilfælde været ren fup. Disse metoder inkluderer:

Installation af software, som efter sigende kan få din computer til nærmest selv at tjene penge for dig. Lidt for godt til at være sandt, ikke?

”Klik her, tjen penge hjemmefra og bliv rig!” - Der skal nok lidt mere til, end et klik for at blive rig!

”Tillykke, du har vundet!” – Når man lige pludselig vinder noget på nettet, eller sågar modtager en e-mail fra en ukendt afsender fra udlandet, skal man ikke forvente, at man har vundet noget som helst andet end chancen for at blive røvrendt! Det er slet ikke sådan, du tjener penge hjemmefra!

De ovennævnte metoder ses mere og mere på internettet, så vær varsom og undgå at falde for disse typer ”indtjeningsmetoder”. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en metode til at tjene penge hjemmefra er reel, og faktisk kan give dig en indkomst, er du mere end velkommen til at spørge os, enten i kommentarfeltet nedenfor eller ved at sende en e-mail.

Husk på, at du også altid kan skrive til os, hvis du stadig ikke ved, hvordan du kan tjene penge fra hjemmet!

litecoin vs bitcoin

Derfor skal du i gang med at tjene penge fra dit hjem

arbejd hjemmefra

Rigtig mange mennesker har indset, at et 9-5-job, rent økonomisk, ofte ikke er nok til at realisere de drømme og ønsker, som man har. For at tjene ekstra penge kunne man søge et nyt job, gå op i timer eller bede om en lønforhøjelse, men kigger man realistisk på de tre løsninger, vil disse ofte ikke være mulige.

Ville det ikke være fantastisk med bare 2000 kr. ekstra om måneden? Eller måske helt at kunne slippe for dit 9-5-job?

Hvis du kan svare ja til et af de to spørgsmål, er det godt at man har muligheden for at tjene penge hjemmefra! Ved at gøre dette kan du skabe en ekstra indkomst, og dermed komme tættere på dine drømme.

Det er med årene, og i takt med, at flere og flere gør det, , blevet enormt populært at tjene penge fra hjemmet. Her får du 5 grunde til, at du selv bør begynde at tjene penge hjemmefra!

Du kan skabe en ekstra indkomst

Når man går i gang med at tjene penge uden for ens normale job, åbner man pludselig op for en ekstra indkomst. I stedet for, at man kun tjener penge, når man er på arbejde, tjener man også penge, når man er derhjemme.

Du kan tjene penge hvor som helst i verden!

Denne artikel fokuserer på, at tjene penge derhjemme, men i virkeligheden behøver man slet ikke at være i sit hjem for at tjene penge. Med de metoder som vi selv benytter på SkejsNinja, og som vi også anbefaler til dig, kan man tjene penge uanset  hvor i verden, man befinder sig. Du kan tjene penge når: Når du er ude og rejse, når du sidder i toget, eller på stranden, ja faktisk næsten hvor som helst fra.

Du kan opnå en indkomst alene ved at tjene penge fra hjemmet

Det kan på længere sigt, med den rette metode, lade sig gøre at tjene hele sin indkomst fra hjemmet. Dette kræver naturligvis at man tjener en god sum penge, og ved præcis, hvordan man kan tjene penge hjemmefra, men det er helt klart muligt og rigtig mange har gjort det! (Bemærk: Vi anbefaler på ingen måde, at du siger dit job op LIGE NU! Vi siger blot, at hvis du arbejder på de indkomstmetoder, vi anbefaler, er det absolut muligt, at tjene nok hjemmefra og nå til et punkt, hvor du kan sige dit job op!)

Du vil synes, det er sjovt, spændende og givende

Når man tjener penge hjemmefra, er man ene og alene ansvarlig for, hvor mange penge man tjener, og dette gør både arbejdet mere sjovt og spændende, men også utrolig givende. Du vil som person hurtigt blive mere selvstændig, og fordit du bliver udfordret i dit arbejde, vil du samtidig udvikle dig.

Du har ingen begrænsning for, hvor mange penge du kan tjene!

En af de rigtig store fordele ved at arbejde hjemmefra er, at der ikke er noget som helst loft for, hvor mange penge man kan tjene. Når man har et ’normalt’ job, er der til en vis grænse for, hvor mange penge man kan tjene, men dette undgår du, når du tjener penge hjemmefra! Bliver du virkelig dygtig, og får et godt kendskab til hvordan du kan tjene penge, er der ingen begrænsninger for din potentielle indkomst!

Nu er det bare om at komme i gang!

tjen penge hjemmefra

Hvis ikke du allerede var sikker på, at du skulle i gang med at tjene penge hjemmefra, håber vi at du er det efter at have læst vores guide! Vi håber desuden også, at du nu er fuldstændig afklaret med, hvordan du kan tjene penge fra dit eget hjem.

Som du nok også har kunnet læse, anbefaler vi kraftigt, at du går i gang med at tjene penge hjemmefra, da dette kan give en god ekstra indkomst, og på længere sigt måske blive dit levebrød!

De 3 metoder, som vi har fortalt om her i artiklen, er som nævnt dem, vi anbefaler at starte ud med. Du kan nemt forsøge dig med alle tre, og derigennem selv opdage, hvilken du bedste kan lide.

Hvis du stadig ikke ved, hvordan du skal starte med at tjene penge hjemmefra, bør du tage et kig på vores oversigt over de forskellige indtjeningsmetoder.

Alt held og lykke med dit nye eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top