Sådan kan du tjene penge online med ProfitFarmers (2020 anmeldelse)

Marco Fisher

Velkommen til SkejsNinja. I videoen nedenfor forklarer vi omkring en af de nyeste, nemmeste og mest spændende måder at tjene penge online i 2020.

 SkejsNinja er en uafhængig anmeldelses side som hverken har licens eller er autoriseret til at give professionel rådgivning til nogen som helst investeringsformer. Læseren bærer fuldt ansvar og bør være opmærksom på risici ved at handle med kryptovaluta og andre lignende aktiviteter. Som med enhver investeringsform, invester kun penge du har råd til at miste.

Hvis du ikke allerede har hørt om kryptovalutaer, så er dette en ny populær form for “digital valuta”. Ligesom US dollar eller Euro, kan man trade med krypto valutaer, og med de rette værktøjer kan man tjene mange penge!

Kryptovalutaer (også kaldet “coins”) som Bitcoin og Ethereum har åbnet dørene for store finansielle muligheder.

Blandt dem tilbyder kryptovaluta trading højest potentiel profit. Det har dog i lang tid været for kompliceret og tidskrævende for den gennemsnitlige borger.

Vi har alle et drømmejob i tankerne (astronaut, læge, advokat!) men uden den rette erfaring og årevis af træning, kan du ligeså godt forsøge at bestige Mount Everest i dine klip-klappere.

Ser du, at forsøge at blive en trader er ikke meget anderledes. I det mindste…indtil nu!

Heldigvis er nutidens teknologi nået helt nye højder og der er nu et værktøj som tillader enhver person at lave PROFIT. Ikke kun en smule men flere hundrede eller selv tusinde kroner hver måned PASSIVT, og uden erfaring!

Grundet populær efterspørgsel anmelder vi nu en service ved navn ProfitFarmers som er en af de bedste måder at tjene penge på krypto. 

Vi deler vores erfaring med softwaren i videoen nedenfor.

Se hvordan vi tjente mere end 15.000 kr på en måned ved brug af ProfitFarmers

Opdatering fra Maj

Profitfarmers har været så godt, at vi faktisk ikke stoppede med at bruge det siden vores anmeldelse. Systemet har udviklet sig yderligere og resultaterne har været fantastiske. 

Tag et kig på et billede af nogle af de handler vi har igang på vores kontrolpanel…

Vi har ikke gjort noget specielt, vi har blot kopieret de signaler vi kunne!

Næsten alle signalerne som vi har fulgt har ramt mindst den første “tag profit” target. Procenterne bliver til en del samlet set.

Vores anbefaling af Profitfarmers er kun blevet stærkere med tiden. Tjek vores fulde anmeldelse nedenfor!

Hvad er ProfitFarmers?

ProfitFarmers er et unikt software-drevet platform som er støttet af et team af professionelle tradere, som analyserer krypto valuta markedet for hundredevis af forskellige trading ideer.

Ud fra disse ideer, er de mest lovende handler sorteret fra og puttet ind i et såkaldt “trading signal”.

Du kan dermed finde de bedste signaler inde i deres kontrolpanel, og med blot et klik på en knap, kan du automatisk kopiere ekspert ideerne.

Dette tillader dig at tjene penge ligesom en professionel trader… Uden at skulle lave noget som helst af tradingen.

Hvordan det fungerer

Konceptet omkring trading er faktisk ret simpelt. Du køber når prisen er lav, sælger når den er høj og gror dine penge ved at reinvestere din profit.

Disse transaktioner sker på en markedsplads eller en såkaldt “exchange” hvor folk verden rundt køber og sælger.

Hvad angår ProfitFarmers, så sker alle handlerne automatisk gennem Binance, hvilket er en af nutidens mest populære kryptovaluta “exchanges”. Det tager blot 2 minutter at sætte en Binance konto op og det er helt gratis.

Den komplicerede del ved trading er at vide hvornår du skal købe og sælge. Denne færdighed tager årevis at lære.

ProfitFarmers løser dette problem ved at give alle (selv nybegyndere) en mulighed for at tjene penge på kort tid gennem handel på kryptovalutaer.

Det er essentielt set meget sammenligneligt med “copy-trading” – hvor du blot vælger en trader du kan lide, kopierer hvad de trader og dernæst tjener penge når de tjener penge.

Med ProfitFarmers klikker du helt simpelt på et signal, klik “auto trade” og du er færdig.

Her er der et eksempel på et signal fra kontrolpanelet:

Hvert et signal håndplukker en lovende krypto valuta, og anbefaler en pris at købe den og en god pris at sælge.

Hvert et signal håndplukker en lovende krypto valuta, og anbefaler en pris at købe den og en god pris at sælge.

Lad os tage et kig på de forskellige dele i et “signal”

Anbefalede coin / kryptovaluta

profitfarmers signal kortDer er flere tusinde kryptovaluta coins på markedet. Heldigvis fortæller systemet dig præcis hvilke der er interessante lige nu.

Entry / Købsprisen

profitfarmers signal kortDette er pris zonen hvor du bør forsøge at købe coinen. Hvis du kopierer signalet med “auto trade” sørger systemet for at overvåge coinen og købe den indenfor denne zone.

Target / Salgsprisen

profitfarmers signal kortProfit er naturligvis det som vi er ude efter og dette er hvordan du laver dem… ved at sælge dem for dig til en højere pris. Igen, med “auto trade”, overvåger systemet coinen og sælger dem automatisk for dig når prisen har ramt Target prisen.

Auto trade knappen

profitfarmers signal kortEt klik på en knap er alt det kræver. For dem af jer som ikke er bekendte med trading, så stol på os når vi siger, at denne lille knap sparer dig timevis af anstrengelser.

Det er virkelig imponerende. “Auto trade” klarer købet, salget og alt monitorering ind imellem. Denne funktion bringer indtjeningsmuligheder med trading til hvem som helst.

Hvorfor det er så nemt

1 Du behøver ikke at lære noget som helst

Først og fremmest behøver du ikke at lære noget som helst omkring krypto valuta eller trading. Som vi sagde før, kan begge disse emner holde dig i biblioteket i mange år før du har mestret dem.

2 Det er det mest begyndervenlige trading software på markedet - klik blot på en knap

et klik bitcoin

Det at vælge profitable handler er normalt ekstremt svært… men hvis du er selvsikker nok til at kunne bruge din computer til at logge ind på Netflix, browse et par forskellige programmer og vælge hvilke du kan lide…. Så skulle du være fint i stand til at bruge ProfitFarmers!

Det er mere eller mindre det samme, udskift blot film og serier med trading signaler.  Vælg den du kan lide (og den som er anbefalet)… og dernæst læn’ dig tilbage og nyd showet

3 Fordelene ved trading uden ulemperne

handel nedadrettede

Behold din sunde fornuft! Normalt kræver trading at du bruger lange dage og nætter (det finansielle marked er åbent næsten 24/7) på at kigge på nyheder, tjekke grafer og blive stresset omkring hvad der muligvis kan ske… dette er heldigvis ikke sagen med Profitfarmers.

Systemet er fuldt automatiseret.. Så du kan blive ved med at nyde din dagligdag uden at bekymre dig. Hvis der er noget som skulle komme op, sørger ProfitFarmers systemet for at håndtere det, lidt ligesom at have en vagthund til at stå bag ryggen.

4 Du har alt det nødvendige for at komme i gang med ProfitFarmers

startede profitfarmers

Der er en kort trin for trin guide som viser dig hvordan du bruger softwaren og samtidig er der videoer og artikler som giver dig alt den information som du behøver.

Helt seriøst, enhver kan bruge det her!

Hvordan dine penge gror: krypto valuta vs. banker

I de fleste danske banker, vil dine penge typisk gro mellem 1-5 % om året (hvis du er heldig!). Men kryptovaluta har potentialet for at vokse flere gange end det på blot et par måneder (nogle gange på bare et par timer!)

Her er der en hurtig sammenligning som giver dig en bedre ide.

Crypto Bank

Som du kan se tilbyder kryptovaluta langt bedre finansiel vækst.

Hvad vi elskede ved Profitfarmers

Signaler

Deres copy-trading er baseret på “signaler” fra pro tradere og smart software. Disse er ligesom vinduer ind i hjernen på trading eksperter og hvordan de forventer at markedet vil bevæge sig. Disse signaler fortæller dig hvornår du bør købe, hvornår du bør sælge og hvornår du bør gå ud af handlen.

Etoro, (en kendt copy-trading platform) for eksempel, giver dig muligheden for at vælge og kopiere flere hundrede normale tradere. Deres software tager sig så dernæst af resten. Simpelt men ikke specielt fleksibelt da dette efterlader dig med meget lidt kontrol over dine penge da du er tvunget til at følge præcis hvad den kopierede trader gør.

Men hvad hvis eksperten har en dårlig dag? De er trods alt kun mennesker.

ProfitFarmers er rimelig identisk bortset fra at du vælger individuelle signaler som er mere lovende, frem for at skulle følge alt med bind for øjnene.

Dette betyder at du kan vælge at følge hver en enkelt signal ide, ingen af dem eller det midt imellem.

I starten vil du muligvis blot vælge at følge alle top anbefalingerne. Med tiden fandt vi dog ud af at det gav god mening at vælge specifikke signaler, og med det selv vælge hvad vi tradede på.

Dog med de bedste signaler ville du normalt selv skulle holde øje med dem 24/7 og dette er naturligvis ikke sjovt.

Dette bringer os videre til den næste fantastiske funktion ved ProfitFarmers.

Auto trade

profitfarmers autotrade

Trading er kendt for at være en af de sværeste men også mest finansielt indbringende karrierer.

Det involverer dog udmattende timer, mangel på søvn, emotionelle rutsjebaner og en stejl læringskurve. Dette betyder at flere tradere stopper deres karriere på grund af såkaldt “burn out”. Med andre ord det er simpelthen udmattende.

ProfitFarmers løser dette med deres såkaldte “auto trade” funktion.

Hvordan virker det så?

Når du kopierer et signal fra systemet, laver ProfitFarmers et matchende sæt af instruktioner inde i din Binance trading konto. Dette betyder at du ikke behøver at finde ud af hvordan du gør det selv og dermed undgår du fejltagelser og sparer en masse tid.

Oven i det så sørger systemet for at holde øje med markedet 24/7 for at finde ud af det rette tidspunkt at eksekvere handlerne. Samtidig tager systemet også dine profitable handler ud automatisk og lukker dine handler ned hvis du er ved at tabe.

Ved næsten intet input fra brugeren, sørger systemet for at tage sig af alt! Ingen tabt søvn, ingen stress og ingen burnout!

Dette er klart den bedste funktion ved ProfitFarmers. Blot sæt handlen og glem den.

Du har mulighed for at gøre lige hvad du vil med resten af din dag.

Prismodel

I det at dette bliver skrevet lige nu, er ProfitFarmers nedsat fra 299€ til blot 87€ om måneden i en begrænset periode. 

Der er ingen skjulte omkostninger ved brug af deres service.

Trin for trin guide til hvordan du kommer i gang med PF

page divider

Ofte stillede spørgsmål

Hvem som helst! Om du er en hjemmegående mor eller en erfaren trader så kan du tjene penge ved at bruge ProfitFarmers.

Det er det smukke ved det. Der er absolut ingen erfaring behøvet.

ProfitFarmers er åben for alle, men der er dog et begrænset antal folk som kan bruge softwaren.

Softwaren virker dog ikke så godt hvis der er flere tusindevis af brugerere og derfor begrænser de antallet af folk i hvert land.

Du er derfor heldig hvis du får adgang.

Potentialet er ubegrænset.

Din indkomst er målt i procent. Som eksempel kunne du følge et signal som giver 10% profit. Hvis du tradede med €1000 ville din profit være €100. Hvis du handlede med 10.000€ ville din profit være 1000€. Sådan fungerer regnestykket.

Lige meget hvor meget du tjener, skal du ikke betale andet end den månedlige pris hos ProfitFarmers.

Du kan godt starte med et par hundrede euros, men med et beløb på den størrelse bruger du ikke den fulde kraft af det potentiale du har med Profitfarmers.

Dette er grunden til at det anbefales at du starter med mindst €1000 i din Binance konto. Husk på at disse penge er opbevaret sikkert og at du kan udbetale dem til enhver tid.

Grunden til dette er simpel. Jo mere du starter med, des mindre tid har du brug for til at kunne opnå dine finansielle mål.

Bare rolig, ProfitFarmers tager ikke gebyrer på det du tjener. Det er din konto hvilket betyder at det er 100% dine penge.

Du kan bruge ProfitFarmers HVOR SOM HELST I verden!

ProfitFarmers er beskyttet af de seneste online sikkerhedsprotokoller, firewalls og data krypterings teknologi.

Plus du får et ekstra lags beskytelse gennem Binance. Her kan du tilføje 2-faktor autentifikation så ingen andre end dig kan bruge din konto.

Binance har også en standard funktion som blokerer uautoriseret forsøg på udbetalinger af dine penge gennem deres software. Dette betyder at kun du kan udbetale dine penge.

Det primære problem som du skal forholde dig til med trading er markedsvolatiliteten (hvilken er til stede I alle handelsmarkeder). Priserne kan svinge op og ned og for en person uden erfaring betyder dette typisk hårde lærestreger.

Med ProfitFarmers følger du dog gennemtænkte trading signaler som kommer fra professionelle tradere.

Oven i dette bemærkede vi at næsten hvert signal har en funktion kaldet “stop loss” som forhindrer dig i at miste mange penge.

Det er meget normalt at tabe penge på handler, dette er faktisk forventet. De trading signaler som du følger er designet til at vinde væsentligt mere end du kan miste ved at tabe dine handler.

Du skal naturligvis ikke handle med flere penge end du har råd til at tabe.

Ingen gebyrer og ingen ekstra omkostninger. ProfitFarmers er dit så længe du betaler den månedlige pris. Den nedsatte pris er rigtig god, og hvis du har pengene til at komme i gang giver det rigtig god mening at tilmelde dig lige nu.

Ja, en anden smart funktion er at du kan finde signaler som kan tjene dig penge selv når priserne i markedet er faldende. Dette betyder at du kan tjene penge lige meget hvad der sker I verden.

page divider

Konklusion: ProfitFarmers… WOW

Hvis du leder efter en måde at tjene penge på online og dermed vokse din opsparing, så er du landet det rette sted. ProfitFarmers potentiale er rigtig stort, og ulemperne og risikoen som du normalt kan finde ved at trade manuelt er minimale.

Dette koblet sammen med det faktum at det ikke kræver nogen erfaring, så er dette en af top indtjeningsmulighederne i år.

En ulempe er dog at du som minimum bør have 1000€ at trade for.

Du bør prøve det selv for fuldt at kunne forstå hvad ProfitFarmers team har været i stand til at skabe. Så sørg for at tage fordel af den lave medlemspris imens du kan. Glem ikke at tjekke vores video anmeldelse som viser hvordan vi tjente gode penge med systemet

“SkejsNinjas medarbejdere kan have en optjent interesse i dette produkt. Alt er blevet gjort for at give en ærlig vurdering og anmeldelse.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen