Sådan kan du tjene penge online med ProfitFarmers (2021 anmeldelse)

profitfarmers anmeldelse og guide
Marco Fisher

Velkommen til SkejsNinja. I videoen nedenfor forklarer vi omkring en af de nyeste, nemmeste og mest spændende måder at tjene penge online i 2021.

SkejsNinja er en uafhængig anmeldelses side som hverken har licens eller er autoriseret til at give professionel rådgivning til nogen som helst investeringsformer. Læseren bærer fuldt ansvar og bør være opmærksom på risici ved at handle med kryptovaluta og andre lignende aktiviteter. Som med enhver investeringsform, invester kun penge du har råd til at miste.

Kryptovaluta såsom Bitcoin og Ethereum har åbnet døre til hvad der ligner ubegrænset økonomiske muligheder. Man kan handle med kryptovaluta på samme måde som med den amerikanske dollar eller euroen, og det er muligt at tjene rigtig mange penge hvis man har de rigtige værktøjer!

Kryptovalutaer (også kaldet “coins”) som Bitcoin og Ethereum har åbnet dørene for store finansielle muligheder.

Blandt dem tilbyder kryptovaluta trading højest potentiel profit. Det har dog i lang tid været for kompliceret og tidskrævende for den gennemsnitlige borger.

Vi har alle et drømmejob i tankerne (astronaut, læge, advokat!) men uden den rette erfaring og årevis af træning, kan du ligeså godt forsøge at bestige Mount Everest i dine klip-klappere.

Der er et nyt værktøj som ved brug af intelligent AI teknologi tager det svære ud af at trade krypto valuta. Denne software giver hvem som helst chancen for at kunne lave rentable handler i løbet af få minutter. Det er ikke nødvendigt at bruge år på at lære hvordan man handler.

Du tænker måske “Hvordan er det overhovedet muligt? Vil det kunne fungere for mig? Hvor mange penge har andre tjent?”

Få svar på alt dette i denne anmeldelse af ProfitFarmers!

Se hvordan vi tjente mere end 15.000 kr på en måned ved brug af ProfitFarmers

November opdatering:

ProfitFarmers har præsteret SÅ GODT at vi ikke er stoppet med at bruge det siden vi skrev vores tidlige ACCESS REVIEW.

Grafen nedenunder viser resultater og er taget fra ProfitFarmers hjemmeside.

February 2022 - Stats graph
February 2022 - Stats graph - mobile

Alene i sidste UGE fulgte vi 86 signaler og vandt på 61 af dem! Efter at have bearbejdet disse tal fandt vi ud af at vi har haft en gennemsnitlig fortjeneste på 13,8% på hver vindende handel.

Vi tabte 25 af handlerne i sidste uge, men takket være den automatiske stop-tab funktion have vi kun 4,6% tab i gennemsnit på disse handler.

Tænk over det;

61 vindere med en gennemsnitligt fortjeneste på 13,8%.

25 tabere med et gennemsnitligt tab på 4,6 %.

Mere behøver vi ikke at sige.

Hvad er ProfitFarmers?

ProfitFarmers er en online kryptovaluta copy-trading platform. Sagt på en simpel måde, så leder deres algoritmer efter mønstre i prisbevægelser, der viser en forventet mulighed for at tjene penge.

De bedste muligheder bliver til noget der hedder ‘trading signaler’. Disse kan opfattes som en eksperts plan for at lave en rentable handel.

Handelssignaler fremgår på ProfitFarmers dashboard og er klar til at du kan kopiere dem med få klik!

Sådan her fungerer det når man følger et trading signal:
følg handelssignalet

Hvordan det fungerer

Konceptet omkring trading er faktisk ret simpelt. Du køber når prisen er lav, sælger når den er høj og gror dine penge ved at reinvestere din profit.

Disse transaktioner sker på en markedsplads eller en såkaldt “exchange” hvor folk verden rundt køber og sælger.

I forhold til ProfitFarmers, så foregår al handel gennem Binance, som er den mest populære kryptovaluta børs til dags dato. Det tager blot 2 minutter at lave en Binance konto, det er ganske sikkert og det bedste af det hele; det er totalt gratis.

Det sværeste ved at handle er at vide hvornår man skal købe og sælge. Det tager år at tilegne sig denne færdighed.

ProfitFarmers løser dette ved at give alle (selv begyndere) lige mulighed for, på ingen tid, at tjene penge kryptovaluta handel.

Lær mere om de forskellige dele af deres signaler:

Lær mere om de forskellige dele af deres signaler:

Anbefalede coin / kryptovaluta

Der er flere tusinde kryptovaluta coins på markedet. Heldigvis fortæller systemet dig præcis hvilke der er interessante lige nu.

Entry / Købsprisen

Dette er pris zonen hvor du bør forsøge at købe coinen. Hvis du kopierer signalet med “auto trade” sørger systemet for at overvåge coinen og købe den indenfor denne zone.

Target / Salgsprisen

Profit er naturligvis det som vi er ude efter og dette er hvordan du laver dem… ved at sælge dem for dig til en højere pris. Igen, med “auto trade”, overvåger systemet coinen og sælger dem automatisk for dig når prisen har ramt Target prisen.

Stop Loss

Nogen gange går handlerne ikke som forventet. Hvis priserne pludselig bevæger sig alt for langt i den forkerte retning, vil Stop Loss automatisk sælge dine coins for at holde tabet på et minimum. Denne feature er inkluderet i hvert signal du køber, hvilket giver ekstra ro i sindet hver gang du handler.

Bekræft handel knappen

Et klik på en knap er alt det kræver. For dem af jer som ikke er bekendte med trading, så stol på os når vi siger, at denne lille knap sparer dig timevis af anstrengelser.

Det er virkelig imponerende. “Auto trade” klarer købet, salget og alt monitorering ind imellem. Denne funktion bringer indtjeningsmuligheder med trading til hvem som helst.

Hvad vi elskede ved Profitfarmers

Signaler

NYT!! – Er du ikke helt sikker på hvad ‘Handelssignaler og Copy-Trading’ er? Så tjek denne feature-video fra Matthew Tansley (grundlæggeren af ProfitFarmers), hvor han forklarer hvad begge dele betyder.

Deres copy-trading er baseret på “signaler” fra pro tradere og smart software. Disse er ligesom vinduer ind i hjernen på trading eksperter og hvordan de forventer at markedet vil bevæge sig. Disse signaler fortæller dig hvornår du bør købe, hvornår du bør sælge og hvornår du bør gå ud af handlen.

Etoro, (en kendt copy-trading platform) for eksempel, giver dig muligheden for at vælge og kopiere flere hundrede normale tradere. Deres software tager sig så dernæst af resten. Simpelt men ikke specielt fleksibelt da dette efterlader dig med meget lidt kontrol over dine penge da du er tvunget til at følge præcis hvad den kopierede trader gør.

Men hvad hvis eksperten har en dårlig dag? De er trods alt kun mennesker.

ProfitFarmers er rimelig identisk bortset fra at du vælger individuelle signaler som er mere lovende, frem for at skulle følge alt med bind for øjnene.

Dette betyder at du kan vælge at følge hver en enkelt signal ide, ingen af dem eller det midt imellem.

I starten vil du muligvis blot vælge at følge alle top anbefalingerne. Med tiden fandt vi dog ud af at det gav god mening at vælge specifikke signaler, og med det selv vælge hvad vi tradede på.

Dog med de bedste signaler ville du normalt selv skulle holde øje med dem 24/7 og dette er naturligvis ikke sjovt.

Dette bringer os videre til den næste fantastiske funktion ved ProfitFarmers.

Semi-Auto Trade

profitfarmers semi autotrade

Trading er kendt for at være en af de sværeste men også mest finansielt indbringende karrierer.

Det involverer dog udmattende timer, mangel på søvn, emotionelle rutsjebaner og en stejl læringskurve. Dette betyder at flere tradere stopper deres karriere på grund af såkaldt “burn out”. Med andre ord det er simpelthen udmattende.

ProfitFarmers har løst dette ved at lave det de kalder for en ‘semi-auto trade løsning.

Hvordan virker det så?

Når du kopierer et signal fra systemet, laver ProfitFarmers et matchende sæt af instruktioner inde i din Binance trading konto. Dette betyder at du ikke behøver at finde ud af hvordan du gør det selv og dermed undgår du fejltagelser og sparer en masse tid.

Oven i det så sørger systemet for at holde øje med markedet 24/7 for at finde ud af det rette tidspunkt at eksekvere handlerne. Samtidig tager systemet også dine profitable handler ud automatisk og lukker dine handler ned hvis du er ved at tabe.

Ved næsten intet input fra brugeren, sørger systemet for at tage sig af alt! Ingen tabt søvn, ingen stress og ingen burnout!

Dette er klart den bedste funktion ved ProfitFarmers. Blot sæt handlen og glem den.

Du har mulighed for at gøre lige hvad du vil med resten af din dag.

Prismodel

Medlemsskabet koster lige nu $299 for 1 måned, $599 for 3 måneder og $1999 for 1 år. Det giver mest mening at vælge et kvartal, da du dermed får en måned GRATIS!

Trin for trin guide til hvordan du kommer i gang med PF

Hvorfor det er så nemt

1De har programmeret det svære ved at handle ud

lære noget

ProfitFarmers klarer den vanskelige del ved trading ved hjælp af deres intelligente algoritme og kapacitet til at lave handler for dig gennem Binance. Der er altså ingen grund til at bruge årevis på at lære det!

2 Det er det mest begyndervenlige trading software på markedet - klik blot på en knap

et klik bitcoin

Det at vælge profitable handler er normalt ekstremt svært… men hvis du er selvsikker nok til at kunne bruge din computer til at logge ind på Netflix, browse et par forskellige programmer og vælge hvilke du kan lide…. Så skulle du være fint i stand til at bruge ProfitFarmers!

Det er mere eller mindre det samme, udskift blot film og serier med trading signaler.  Vælg den du kan lide (og den som er anbefalet)… og dernæst læn’ dig tilbage og nyd showet

3 Fordelene ved trading uden ulemperne

handel nedadrettede

Behold din sunde fornuft! Normalt kræver trading at du bruger lange dage og nætter (det finansielle marked er åbent næsten 24/7) på at kigge på nyheder, tjekke grafer og blive stresset omkring hvad der muligvis kan ske… dette er heldigvis ikke sagen med Profitfarmers.

Systemet er fuldt automatiseret.. Så du kan blive ved med at nyde din dagligdag uden at bekymre dig. Hvis der er noget som skulle komme op, sørger ProfitFarmers systemet for at håndtere det, lidt ligesom at have en vagthund til at stå bag ryggen.

4 Du har alt det nødvendige for at komme i gang med ProfitFarmers

startede profitfarmers

Der er en kort trin for trin guide som viser dig hvordan du bruger softwaren og samtidig er der videoer og artikler som giver dig alt den information som du behøver.

Helt seriøst, enhver kan bruge det her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du

  • Forstår at dette redskab ikke vil gøre dig til millionær i løbet af natten
  • Allerede har penge at handle for (Vi foreslår 20.000 kr. eller mere)
  • Accepterer de risici der er involveret når man handler med kryptovaluta

Så er ProfitFarmers det PERFEKTE for netop dig!

ProfitFarmers er åben for alle, men der er dog et begrænset antal folk som kan bruge softwaren.

Softwaren virker dog ikke så godt hvis der er flere tusindevis af brugerere og derfor begrænser de antallet af folk i hvert land.

Vi foreslår at man reserverer en plads ved at udfylde formularen på deres hjemmeside. Der sker ikke noget ved at reservere NU eftersom at du ikke behøver at betale med det samme. Når du reserverer, får du også 1 times gratis webinar, hvor grundlæggeren i detaljer forklarer hvordan man bruger ProfitFarmers.

udfylde formular

Potentialet er ubegrænset.

Din indkomst er målt i procent. Som eksempel kunne du følge et signal som giver 10% profit. Hvis du tradede med €1000 ville din profit være €100. Hvis du handlede med 10.000€ ville din profit være 1000€. Sådan fungerer regnestykket.

Lige meget hvor meget du tjener, skal du ikke betale andet end den månedlige pris hos ProfitFarmers.

Du kan godt starte med et par hundrede euros, men med et beløb på den størrelse bruger du ikke den fulde kraft af det potentiale du har med Profitfarmers.

Det er derfor at ProfitFarmers foreslår at du starter med at have mindst 20.000 kr. (gerne 35.000 kr.) på din Binance konto. Obs: De står sikkert og du kan frit trække dem ud når som helst.

Grunden til dette er simpel. Jo mere du starter med, des mindre tid har du brug for til at kunne opnå dine finansielle mål.

Bare rolig, ProfitFarmers tager ikke gebyrer på det du tjener. Det er din konto hvilket betyder at det er 100% dine penge.

Du kan bruge ProfitFarmers ALLE STEDER i verden uden for USA!

Men i områder hvor Binance er begrænset (som fx i Kina), vil du ikke have mulighed for at tilgå nøglefunktioner så som semi-auto handel.

ProfitFarmers er beskyttet af de seneste online sikkerhedsprotokoller, firewalls og data krypterings teknologi.

Plus du får et ekstra lags beskytelse gennem Binance. Her kan du tilføje 2-faktor autentifikation så ingen andre end dig kan bruge din konto.

Binance har også en standard funktion som blokerer uautoriseret forsøg på udbetalinger af dine penge gennem deres software. Dette betyder at kun du kan udbetale dine penge.

Det primære problem som du skal forholde dig til med trading er markedsvolatiliteten (hvilken er til stede I alle handelsmarkeder). Priserne kan svinge op og ned og for en person uden erfaring betyder dette typisk hårde lærestreger.

Med ProfitFarmers følger du dog gennemtænkte trading signaler som kommer fra professionelle tradere.

Oven i dette bemærkede vi at næsten hvert signal har en funktion kaldet “stop loss” som forhindrer dig i at miste mange penge.

Det er meget normalt at tabe penge på handler, dette er faktisk forventet. De trading signaler som du følger er designet til at vinde væsentligt mere end du kan miste ved at tabe dine handler.

Du skal naturligvis ikke handle med flere penge end du har råd til at tabe.

Nej. Da dine penge starter i Binance, er det umuligt for ProfitFarmers at opkræve  nogen former for gebyrer eller kommission for dine handler.

Ja, en anden smart funktion er at du kan finde signaler som kan tjene dig penge selv når priserne i markedet er faldende. Dette betyder at du kan tjene penge lige meget hvad der sker I verden.

Konklusion: ProfitFarmers… WOW

Hvis du leder efter en måde at tjene penge på online og dermed vokse din opsparing, så er du landet det rette sted.

ProfitFarmers potentiale er virkelig stort og ulemper ved at handle er minimeret på grund af deres design.

Dette lagt sammen med at det kræver meget lidt eller ingen erfaring, må det være årets bedste valg!

Den eneste ‘ulempe’ er at du har brug for penge for at komme i gang, og  20.000-35.000 kr.  er det anbefalede beløb.

Det er nødvendigt at du selv prøver det for at kunne forstå hvad ProfitFarmers-holdet har opnået. Glem ikke at se vores videoanmeldelse og MELD DIG TIL NU!

“SkejsNinjas medarbejdere kan have en optjent interesse i dette produkt. Alt er blevet gjort for at give en ærlig vurdering og anmeldelse.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top