Online Jobs: Sådan Finder du Din Drømmestilling

online jobs
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Du arbejder muligvis på et kontor lige nu og drømmer om fantastiske online jobs (også kendt som fjernarbejde). Online jobs er fede: Der er ingen chef, der ånder dig i nakken, du kan arbejde hjemme i din pyjamas hvis du vil, og ingen lænker dig til dit skrivebord hele dagen. Du kan tilbringe mere tid sammen med din familie, rejse og strukturere dine dage præcis som du vil… hvad end det omfatter en lur midt på dagen, en tur i fitnesscentret eller bare nogle vigtige ærinder, som du ellers skulle tigge din arbejdsplads om at få lov til.

Mange tror, at det er umuligt at finde et online job. Men i denne artikel vil vi vise dig, at der er TONSVIS af online jobs derude. Vi vil også vise dig de færdigheder, du har brug for, for at få disse jobs, hvordan man ansøger om dem, og hvor nemt det er at komme i gang.

Sådan bevægerdu dig UD OVER et online job: Skab din egen indkomst
KAPITEL 4

Sådan bevægerdu dig UD OVER et online job: Skab din egen indkomst

Sådan bliver du fri og arbejder som du vil
KAPITEL 5

Konklusion: Sådan bliver du fri og arbejder som du vil

KAPITEL 1

Sådan finder du dit online drømmejob

Så du er klar til, og interesseret i fjernarbejde? Hvordan begynder du at arbejde online? Her er de trin, du skal tage:

Sådan finder du dit online drømmejob
tjene penge

Lær eller vælg de færdigheder, som virksomheder har brug for

Du skal muligvis søge lidt (og vi viser dig hvordan i senere trin), men de fleste “traditionelle” jobs kan findes hos virksomheder, der tilbyder online arbejde. Du kan arbejde online som ingeniør, advokat, arkitekt, datakonsulent, assistent og meget mere.

Der er dog flere efterspurgte færdigheder, der gør det virkelig nemt at finde de bedste online jobs.

Disse er:

Search engine optimization (SEO)

Search engine optimization (SEO)

Artikelskrivning

Artikelskrivning

Tekstforfatning

Tekstforfatning

Virtuel assistent

Virtuel assistent

Grafisk design

Grafisk design

Programmering, appudvikling og softwareudvikling

Programmering, appudvikling og softwareudvikling

Webdesign og udvikling

Webdesign og udvikling

online jobs

Online jobs: succeshistorie: Aske Ertmann brugte 6 år på at arbejde sig op af arbejdsstigen i en virksomhed, før han blev træt af det og ville prøve noget nyt. Det bragte ham til at være freelance webudvikler, som indtil videre har bragt ham til Tyskland, Schweiz, Spanien, Vietnam, Cambodia og Thailand.

Hvis du gerne vil lære disse færdigheder, er der masser af online kursusbiblioteker som Udemy eller Coursera, hvor du kan lære det, du har brug for at vide. Du kan også blot bruge en Google-søgning til at finde steder, hvor du kan lære disse færdigheder og bruge dem til jobs på nettet.

Skriv alle de færdigheder du har, som du er bedst til eller vil lære, ned, og fokusr på én bestemt færdighed for at få finde de online jobs´, du kan udføre.

Selvom det er vigtigt at vælge den færdighed, der rent faktisk kan blive til et job, er der noget andet, der ikke tales særlig meget om, nemlig en slags “supplerende færdighed”: Det, at være produktiv, mens du arbejder hjemme. Det er selvfølgelig dejligt ikke at have en chef i ryggen hele tiden… men det betyder ikke, at du kan slappe af dagen lang! Hvis du vil finde online jobs og BEHOLDE dem, skal du levere arbejdet. Selvom du gør det i din pyjamas, skal du stadig være i stand til at få arbejdet udført.

tjen penge hjemmefra

Gennemse og ansøg om jobs ved hjælp af online jobfora

Der er flere jobfora, der specifikt er rettet mod online jobs og fjernarbejde. Besøg disse sammen med “almindelige” jobfora og søg efter følgende vilkår, ud over dine færdigheder eller karriere:

Online Jobs

Online Jobs

Fjernarbejde

Fjernarbejde

Fjern

Fjern

Arbejde online

Arbejde online

Her er nogle jobfora, du kan besøge:

(specifik til fjernarbejde)

(specifik til fjernarbejde)

(specifik til fjernarbejde)

(specifik til fjernarbejde)

At få et arbejde, selv et online arbejde, handler egentlig bare om tal. Vi anbefaler, at du forpligter dig til at ansøge om et bestemt antal jobs om dagen. Her er mere vejledning til, hvordan du håndterer processen med at få et job.

online jobs

Fjernarbejde: succeshistorie: Rasmus Bøgeskov Larsen er født i Danmark men flyttede til Libanon i 2009, og arbejder som freelance-korrespondent for Politiken. siden 2011 har han boet i Kairo.

tjen hurtige penge

Netværk ved begivenheder om online jobs og nå ud til dit eksisterende netværk

Netværk er stadig en god måde at finde potentielle internetjobs på. Vi anbefaler, at du leder efter arrangementer eller møder i dit område, der fokuserer på online jobs og online arbejde, så du kan tale med andre mennesker om dine drømme.

En af de nemme måder at få arbejde på, er også at spørge dine venner om de kender nogen, eller om deres firma leder efter en medarbejder. Det lyder simpelt, men virksomheder foretrækker altid en personlig introduktion og henvisninger, fremfor en tilfældig ansøgning. Hvis du kan få en introduktion, skal du tage den!

tjen hurtige penge

Use freelancing platforms to find awesome online jobs

Selvom freelance-platforme hovedsageligt er rettet mod dem, der søger kontraktarbejde, vil mange virksomheder også poste langsigtede og faste stillinger der.

Nogle populære platforme, vi anbefaler, er:

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers
tjen penge hjemmefra

Bliv god til jobsamtaler og de almindelige interview-spørgsmål

Mange gange spørger folk os om jobsamtaler for online jobs, f.eks. Hvor meget de adskiller sig fra almindelige jobs. Det er næsten det samme, bortset fra at det sandsynligvis vil finde sted via computeren, via f.eks Skype eller anden videokonference-software.

Så du skal forberede dig på online jobsamtaler på samme måde, som du ville forberede dig på de “personlige”. Du bør vide, hvad du vil sige om din erfaring, styrker og svagheder. Du bør undersøge virksomheden. Du skal også have nogle svar på almindelige interviewspørgsmål klar.

Almindelige spørgsmål, du ofte kommer til at høre er f.eks.:

  1. Fortæl mig om en udfordring, du klarede
  2. Hvorfor vil du arbejde her?
  3. Hvad er dit mest stolte øjeblik?

For flere tips til jobsamtaler, anbefaler vi at du tjekker denne gode ressource.

online jobs

Online job: Succeshistorie: Adomas Baltagalvis er en 26-årig Facebook reklamespecialist, der er født i Litauen. Han er nu rejst til 26 forskellige lande og har tjent næsten 13.000.000 kr. på reklamer, som han har brugt, mens han har slået rekorder for at indsamle kapital til sine produkter.

KAPITEL 2

Råd til studerende, der ønsker at tjene penge online og få et online job

Du behøver ikke at være en professionel, eller endda være færdig med gymnasiet, for at tjene penge online.

Råd til studerende, der ønsker at tjene penge online og få et online job

Der er mange opgaver, som teenagere og studerende også kan udføre. Hvis du er lidt yngre og bare vil tjene penge på deltid, mens du studerer, kan du være helt rolig!

Vi har en masse guides der kan fortælle dig alt, hvad du skal vide:

KAPITEL 3

Vil virksomheder rent faktisk lade dig have en online karriere?

Når vi taler om online jobs, tror de fleste, det er en slags eventyr eller et påfund.

Vil virksomheder rent faktisk lade dig have en online karriere?

Når vi taler om online jobs, tror de fleste, det er en slags eventyr eller et påfund. De fleste mennesker ved, at det typiske scenario er at tage hen på det samme kontor eller sted hver dag og være der i en bestemt tidsperiode (normalt 8:00 til 16:00). Men flere og flere virksomheder over hele verden har tage idéen om internet-jobs til sig. Du har måske også hørt om folk, der arbejder online, også kendt som “digitale nomader” eller begrebet fjernarbejde.

Der er masser af statistikker, der understøtter, hvorfor virksomheder støtter dette. Rapporter viser, at det at tilbyde muligheder for online arbejde:

  • Reducerede udskiftningsprocenten med over 50%
  • Nedsatte stressniveau blandt medarbejdere med 82%, hvilket er godt for dig, medarbejderen, men også virksomheden. En glad arbejdstager er en produktiv (og ikke syg) medarbejder!
  • Gjorde medarbejdere i stand til at fuldføre mere arbejde på kortere tid

Her er en infographic, der fortæller lidt mere om dette:

infographic

Nogle eksempler på større virksomheder, der er fuldstændig online, er:

Så vær selvsikker i din søgning efter online jobs: Det er godt for dig og for firmaet! Mange virksomheder, der ikke er fuldt online, giver dig mulighed for at deltage i telekommunikation eller effektivt deltidsarbejde, halvdelen af din arbejdsuge. Virksomheder vil endda flyve ALLE deres medarbejdere ud til et personligt møde i løbet af året, nogle gange på eksotiske steder:

online jobs

Virksomheden Buffer, og deres medarbejdere, på en tur til Sydafrika. De har også været i Thailand, Australien og Island… med alt betalt, selvfølgelig!

Nogle ældre virksomheder nægter at acceptere idéen om online arbejde, da de tror, at de skal ånde deres medarbejders i nakken for at sikre, at de gør alt deres arbejde, men det er ikke dit problem :). Som du vil se, er der mange online jobs derude, og alt hvad du skal gøre er at begynde at søge dem.

KAPITEL 4

Sådan bevægerdu dig UD OVER et online job: Skab din egen indkomst

At få et online job vil være et fantastisk skridt for dig. Her hos SkejsNinja mener vi dog, at ægte frihed, lykke og tilfredsstillelse kommer af at have evnen til at arbejde lige hvor du vil, når du vil, uanset hvad din passion er.

Sådan bevægerdu dig UD OVER et online job: Skab din egen indkomst

Der er mange nemme måder at komme i gang med at tjene din egen online indkomst på, og de kan være endnu nemmere end at have online jobs. Vi har lavet en hel guide til at arbejde online. Men hvis du har travlt, er her de 5 bedste metoder, vi anbefaler:

tjene penge

Bitcoin

Bitcoin og kryptovaluta er POPULÆRE emner lige nu. Da det startede, var Bitcoins værdi en brøkdel af, hvad den er nu. På sit højeste var den på 142.000 kr. pr. 1 Bitcoin (BTC), og denne drastiske stigning skabte mange millionærer.

Det er let at komme godt i gang med at investere i Bitcoin, og du behøver ikke at se på diagrammer hele dagen. Du kan blot starte det op og derefter glemme alt om det, mens du tjener penge.

tjen penge hjemmefra

Betalte undersøgelser

Virksomheder skaber altid nye produkter og tjenester. De ved, at data om hvad forbrugere ønsker er det absolut vigtigste for deres næste opfindelse… og de vil betale dig for at hjælpe ved at sige din mening.

Selvom du ikke kan tjene så mange penge som med nogle af de andre indtjeningsmetoder, er det stadig en fantastisk måde at tjene et par ekstra hundrede kroner om måneden. Det bedste ved det hele er, at hver undersøgelse kun tager dig 10 minutter at udfylde. Det lyder som en god handel!

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

tjen hurtige penge

Freelancing

Freelancing er en af de nemmeste måder at tjene penge online, selv. Alt hvad du skal gøre er, at tage de færdigheder, du allerede har, gå til en online jobside, og finde kunder, der har brug for hjælp!

Du kan arbejde på super interessante projekter, og tjene gode penge samme dag, hvis du færdiggør arbejdet hurtigt.

Online jobs: SucceshistorieAyna Palm har været freelancer i 10 år. Hun flyttede til Cambodja lige efter endt uddannelse, til et job på The Cambodia Daily. Hun elsker at flytte rundt og opdage nye ting, og i 2009 flyttede hun til Bangkok.

tjen hurtige penge

YouTube

Ifølge zetland, bliver der set mere end 1.000.000.000 timers YouTube-videoer hver dag, og en tredjedel af ALLE onlineaktiviteter er på videoer. Det er ingen hemmelighed, at det at tjene penge med YouTube, bliver den bedste måde at tjene penge i fremtiden. Selv hvis du bare fanger en lille smule af den opmærksomhed, kan du forvandle din hobby til kontanter.

Det bedste ved YouTube er, hvor nemt det er at komme i gang. Du kan lave en YouTube-kanal på under 10 minutter og poste en video lige efter.

Hvis du har noget, du kan lide at snakke om, kan du få succes på YouTube.

tjen penge hjemmefra

Blogging

Kan du lide at skrive? Har du en mening om noget vigtigt? Ønsker du et sted, hvor du kan dele dine tanker? Så kan blogging være noget for dig!

Det er gratis at starte en blog, og du kan opgradere til premium-funktioner for så lidt som 500 kr. om året, hvor du f.eks. kan få dit eget domænenavn. Bloggere begynder at skrive om ting de elsker, opbygger et publikum og til sidst kan de sælge produkter, information, coachingpakker og meget mere.

online jobs

Online job: Succeshistorie: Alberto Coves gik fra at studere journalistik, til at være freelancer i både Letland, Tyskland, Danmark og Spanien. Nu trækker norden i ham igen og der kommer nok ikke til at gå længe inden han bevæger sig videre igen.

KAPITEL 5

Konklusion: Sådan bliver du fri og arbejder som du vil

At lede efter de bedste online jobs kan hjælpe dig med at skabe DIT perfekte liv:

Sådan bliver du fri og arbejder som du vil

At lede efter de bedste online jobs kan hjælpe dig med at skabe DIT perfekte liv: Du får lov til at vælge, hvor du bor (selv i et fjernt land), mens du arbejder, og du behøver ikke at tage hen på et kontor. TONSVIS af virksomheder hilser denne måde at arbejde på velkommen,og ved, at det skaber bedre medarbejdere, så du skal ikke skamme dig.

Du vil også opdage, at der er mange måder at tjene penge på nettet selv, og vi anbefaler, at du overvejer nogle af dem.

Uanset hvad, er der masser af online jobs derude. Du skal bare finde dem ved hjælp af ressourcerne i denne guide!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top