Køb Ripple: Din Trinvise Guide

køb ripple
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Der er god grund til at lære at købe Ripple, også kendt som XRP, da det er en af verdens4 mest populære kryptovalutaer i dag. Men hvorfor er efterspørgslen så høj?

Her er et hurtigt overblik over, hvordan du køber Ripple:

køb ripple

Tilmeld dig og opret en online wallet

ripple køb

Beslut dig for hvilken handelsplatform, du gerne vil købe Ripple fra

hvordan køber man ripple

Vælg den pris, du er villig til at betale for Ripple baseret på den aktuelle markedspris

hvordan køber man ripple

Vent til transaktionen accepteres af en sælger

køb ripple

Tillykke, du har nu købt Ripple!

I denne artikel vil vi gå i detaljer og gennemgå hvert trin, så du kan lære at købe Ripple.

Hvad er Ripple? Hvad er XRP?

Ripple er et firma med base i San Francisco, der fokuserer på betalingssystemer uden grænser. Hovedformålet med Ripple er at gøre globale transaktioner mere effektive, ved at opbygge et netværk af finansielle institutioner over hele verden.

Derfor kan Ripple reducere ventetiden til kun et par minutter eller endda nogle få sekunder, i stedet for at du skal vente 3-5 dage, som med en traditionel bankoverførsel.

Og sådan blev XRP/Ripples kryptovaluta født. XRP blev lanceret i 2012 og fungerer som en bro mellem to fiat-valutaer, der overføres over grænser.

Her er en tabel, der giver dig et generelt overblik samt Ripples egenskaber:

OpstartsdatoJanuar 2012
ValutaXRP
BrugBetalinger på tværs af grænser
Samlet Forsyning 100 mia XRP
Inflationært?Nej
Konsensus
Algoritme
Bevis for Korrekthed
(PoC)
Transaktionstid4 sekunder
ProgrammeringssprogC/C++, JavaScript,
Java, GO
MålgruppFinansielle institutione
Kan mines?Nej

Gennemgang af hvordan man køber Ripple

I modsætning til kapløbet om at tjene penge med Bitcoin, arbejder Ripple stadig på at blive mere tilgængelig på markedet.

Den generelle procedure er dog den samme for at købe Ripple: Opret en wallet og registrer dig derefter på en handelsplatform for kryptovaluta, der understøtter Ripple.

Her er detaljerne:

litecoin vs bitcoin
tjen penge

Beslut dig for, hvor du vil opbevare din Ripple og opret en wallet

Ligesom med alle andre kryptovalutaer, du kan tjene penge på, skal du starte med at tilmelde dig en online wallet, der kan opbevare dine coins. Nogle wallets fungerer bedre til Bitcoin og Ethereum, mens andre er kompatible med XRP.

Her er nogle eksempler på wallets, der fungerer godt med Ripple:

hvor køber man ripple
GateHub
ripple køb
Exarpy
køb ripple
CoinPayments

GateHub og CoinPayments er kompatible med flere forskellige kryptovalutaer, mens Exarpy kun er til Ripple.

Når du har oprettet din online wallet, kan du flytte dine coins til en offline software wallet eller en hardware wallet, for at få lidt mere sikkerhed. Hvis du vil lære at købe Ripple som en investering, anbefales det at købe eller downloade en ikke-internetbaseret wallet. De fleste gode offline og hardware wallets understøtter Ripple.

Generelt set er den mest anbefalede hardware wallet Ledger Nano S. Den er ikke blot en fuldkommen offline wallet, der med garanti opbevarer dine Ripple coins sikkert, men den har også ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

tjen penge på nettet

Find en handelsplatform, hvor du kan købe din Ripple

køb ripple

I modsætning til andre populære kryptovalutaer kan Ripple ikke mines. Så det andet trin til at købe Ripple er at registrere dig på en handelsplatform.

Ripple er tilgængelig på flere internationale handelsplatforme, som f.eks:

hvor køber man ripple
Kraken
køb ripple
BitStamp
ripple køb
CoinOne
hvordan køber man ripple
BitSo

Men hvis du bor i et land, der har en foretrukken handelsplatform, kan det være bedre at bruge dette medie, pga.  kompatibiliteten med din egen valuta og bankkonti.

De fleste handelsplatforme er gratis at registrere sig hos, men indtil du kan bekræfte din identitet, vil du ikke kunne købe og sælge kryptovalutaer af nogen art. Dette er en sikkerhedsforanstalitning, der sikrer, at brugerne faktisk er mennesker og ikke robotter. Det gøres også for at forhindre, at falske konti bliver oprettet.hvor køber man ripple

Hvis det er første gang, du skal købe Ripple, og en handelsplatform ikke beder om yderligere ID-verifikation, bør det få alarmklokkerne til at ringe med hensyn til sidens sikkerhed.

Når du registrerer dig, vil handelsplatforme bede om nogle grundlæggende oplysninger som navn, e-mail osv. For at bekræfte din identitet bliver du bedt om at indsende et ID, og nogle vil også bede om et nyt foto, hvor du holder en seddel med navnet på platformen og måske også datoen.

Når du har gjort dette, og din konto er blevet bekræftet, kan du købe og sælge Ripple.

Afhængigt af handelsplatformen kan det være muligt at købe Ripple (XRP) med en fiat-valuta. Hvis du vælger denne metode til at købe Ripple, kan du forbinde et kredit- eller betalingskort, bankkonto eller måske endda en PayPal-konto. Derfra kan du købe Ripple direkte fra markedet.

Du kan normalt også bytte Ripple med andre kryptovalutaer, såsom Bitcoin og Ethereum.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Hvis du vil købe Ripple på et marked, er her et par tips:

tjen penge hjemmefra

Se på den nuværende markedsværdi

De fleste handelsplatforme vil give en markedsoversigt over hver kryptovaluta. Find Ripple, og du vil se en prisoversigt, der viser hvad Ripple bliver købt og solgt for minut for minute.

tjene penge

Overvej transaktionsomkostningerne

Alle handelsplatforme opkræver et transaktionsgebyr. Oftest vil dette gebyr blive opkrævet i kryptovaluta. Én ting du skal være meget opmærksom på er at tjekke hvad beløbet er i din fiat-valuta.

Hvis transaktionsgebyret f.eks. er BTC 0,06112367, kan det se ud som om det er et rimelig “lavt gebyr”, som sagtens kan betale sig. Men fiat-værdien af dette beløb er omkring 2851 kr. pr. august 2018!

tjen penge hjemmefra

Angiv den maksimale pris, du er villig til at betale, eller det interval, du er villig til at betale

Du kan vælge at gøre to ting, når du byder på at købe eller sælge:

tjene penge

Opbevar din valuta

Når du har fundet ud af, hvordan du køber Ripple og er færdig med at foretage dit køb, skal du flytte din kryptovaluta til en wallet. Hvis du kun har en online wallet til at starte med, er det en god ide at downloade eller købe en offline eller hardware wallet, så du kan opbevare din Ripple så sikkert som muligt.

tjene penge

Sørg for, at du opbevarer din Ripple sikkert

hvordan køber man ripple

Vi synes her hos SkejsNinja at kryptovaluta er en af de sjoveste metoder at skabe indkomst på, og vi anbefaler det helt klart.

Men et af de største problemer vi gerne vil understrege for alle, der ønsker at købe Ripple eller nogen anden kryptovaluta, er hvordan man holder dem sikre.

Mens mange virksomheder rundt omkring i verden arbejder hårdt på at holde deres handelsplatforme og wallets sikre, er der et par ting, du kan gøre selv:

tjen penge hjemmefra

Skift din adgangskode regelmæssigt

Sørg for at skifte din adgangskode regelmæssigt. På denne måde kan du sikre din konto fra et login-perspektiv. Det anbefales at gøre dette en gang om måneden.

tjene penge

Gå kun på din wallet og handelsplatform, når du er alene

Selvom dette kan lyde lidt paranoidt, er det en god sikkerhedsforanstaltning, du kan tage, så nysgerrige øjne ikke kigger over din skulder. Ved kun at foretage transaktioner derhjemme, kan du minimere risikoen for at andre ser din kryptovaluta investeringsportefølje, adgangskoder og mere.

tjen penge hjemmefra

Brug alle tilgængelige sikkerhedsforanstaltninger

Hvis din wallet og handelsplatform tilbyder totrinsgodkendelse, skal du altid tilvælge dette. På denne måde skal du godkende eller nægte login fra din mobil eller en computer, hvis en anden forsøger at få adgang til din konto.

Ja, dette er et ekstra skridt, når du vil logge ind på dine konti og kan være lidt besværligt, men det er en sikkerhedsforanstaltning, der absolut er værd at tage.

tjene penge

Invester i en offline eller hardware wallet

Den største prioritet, når du har købt Ripple, er at flytte din kryptovaluta offline. Det er 100% værd at investere i software eller hardware, så du kan flytte eller sikkerhedskopiere dine data, så de ikke går tabt, bliver hacket eller stjålet.

Online wallets gør selvfølgelig, hvad de kan for at opretholde deres sikkerhed, men hvis det giver dig mere ro i sindet at tage dette ekstra skridt, så er det alle pengene værd.

Bemærk også, at de fleste offline og hardware wallets tilbyder en gendannelsesmulighed, så du kan gendanne og få adgangen til din kryptovaluta tilbage, hvis der sker noget alvorligt med din computer eller din hardware wallet.

Et praktisk eksempel på hvorfor Ripple er fantastisk og hvordan man bruger den

køb ripple

Lad os sige, at jeg skal betale en virksomhed 6000 kr. for at sende en masselevering af æbler fra Polen. Jeg kan sende min DKK betaling via Ripple’s XRP til firmaet i Polen, som derefter kan konvertere XRP tilbage til Polske Zolty på få sekunder. Transaktionsgebyret vil være 0.0007 XRP (pr. Juli 2018), som er næsten ingenting i DKK.

Hvis jeg skulle bankoverføre beløbet gennem et firma som Western Union, ville det tage mellem 3-5 dage at sende pengene og koste omkring 500 kr. for det samme beløb i bankoverførsel. Overførselsgebyret er 250.000 gange større, og hele processen tager utallige gange længere!

Sidste ord om XRP

XRP arbejder på at revolutionere og optimere et behov i samfundet i dag. Mens Ripple ikke er værdsat så højt som andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, har de investorer og virksomheder rundt om i verden, der er lykkelige for, at de har forenklet processen af international handel.

Hvis du gerne vil afrunde din kryptovaluta portefølje og spørger dig selv, om det er investeringen værd at købe Ripple, er vores svar JA! Dens potentiale til at overtage det internationale valutamarked er enormt spændende for mange, så hvis du kan investere i Ripple nu, skal du gøre det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top