Sådan Kan du Tjene Penge på Bitcoin: 5 Skridt Til Finansiel Frihed

tjene penge på bitcoin mining
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Bitcoin er fremtidens valuta. Den blev skabt til at være alsidig, og der er flere forskellige måder at tjene bitcoin og bruge dem. Så udover at købe Bitcoin direkte fra markedet, hvordan kan man så egentlig tjene penge på Bitcoin?
Ninja med bitcoins

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

medium
Medium

Indkomst

stor
Stor
I denne artikel, vil SkejsNinja vise dig 5 måder at tjene penge på Bitcoin, og hvor nemt det er at komme i gang i dag. De er:
tjen bitcoin
KAPITEL 4

Handel med Bitcoin

bitcoin hvordan tjene penger
KAPITEL 5

Skriv om Bitcoin

KAPITEL 1

Salg af produkter og ydelser

Salg af produkter og ydelser i bytte for Bitcoin er den oprindelige hensigt med at skabe kryptovaluta, og det er sådan mange mennesker tjener penge på Bitcoin.

tjen bitcoin

Hvorfor ikke sælge dine værker, gamle bøger eller tjenester online og blive betalt med Bitcoin? Det er næsten det samme som ,det, vi allerede gør på Etsy, Amazon eller DBA. Nogle accepterer allerede Bitcoin som en betalingsform, så hvorfor ikke bruge dette som en effektiv måde at tjene penge på Bitcoin?

Hvis du ønsker at tjene lidt ekstra, og er interesseret i at modtage betalinger i Bitcoin, er der hjemmesider, der hjælper dig med at liste og sælge til potentielle kunder.

Online markeder som Bitify og Purse.io kan også hjælpe dig! Du kan købe eller sælge alt fra elektronik til bøger, eller endda egne kreationer. Lidt ligesom Etsy og Amazon, bare med mulighed for at foretage transaktioner med Bitcoin. Dette er også en fantastisk måde at lære at arbejde hjemmefra på.

Eller måske vil du tilbyde din ekspertise i bytte for Bitcoin? Det er der også gode muligheder for. At bruge Bitcoin som betalingsform er ganske almindeligt for freelancere. Tænkt lidt over det. Hvorfor er det ikke allerede almindeligt at blive ansat og betalt i Bitcoin? Du kan bruge hjemmesider som Upwork eller Freelancer.com til at blive betalt i fiat-valuta, eller du kan bruge hjemmesider som BitGigs og Coinality og blive betalt og udvide din Bitcoin-pung!

Der er ikke noget i vejen for, at traditionelle købs- og salgsmetoder  kan bruges som en måde at tjene penge på Bitcoin. Det er faktisk en af de mest effektive metoder til at tjene penge med Bitcoin, og kan skabe det højeste udbytte.

Køb Bitcoin eller andre kryptovalutaer på disse platforme, i løbet af få minutter!

KAPITEL 2

Faucets, mikro-opgaver, reklamer og lån

Hvis du ønsker at tjene ekstra penge, er der andre mere kreative metoder til at tjene penge på Bitcoin. Disse metoder giver dog enten minimal omsætning for din tid, eller kræver en højere startinvestering for at komme i gang. Så lad os kort se på disse andre metoder til at bruge din Bitcoin til at generere penge:
tjene penge på bitcoin mining

Bitcoin-faucets og mikro-opgaver

Bitcoin-faucets og mikro-opgaver kaldes normalt samlet set  “mini-indtjening”, da udbetalingerne er i små mængder af Satoshi (fraktioner af Bitcoin) for at interagere med annoncer online. For dem der lige er gået i gang, og er ved at lære mere om Bitcoin, kan det være en god start. Dette kan være alt lige fra, at klikke på reklamer, se korte videoannoncer eller spille minispil.

Ulempen ved dette er, at du måske ikke tjener så meget i starten, eller at det kan tage tid at opbygge din indtjening ved at bruge Bitcoin-faucets og mikro-opgaver. Men hvis du ikke har noget imod at bruge et par minutter af din tid med jævne mellemrum, er dette en god måde at begynde at tjene penge på Bitcoin.

Et par anbefalinger til Bitcoin-faucets og mikro-opgaver kan findes her:

Faucets

tjene penge på bitcoin mining

Moon Bitcoin

tjene penge på bitcoin mining

Bitcoin Aliens

tjene penge på bitcoin mining

BTCclicks

Mikro-opgaver

tjen bitcoin

Bituro

tjene penge på bitcoin mining

Bitcoin Reward

tjen bitcoin

Coin Bucks

Klik-betalte Bitcoin-faucets

Hvis du har en hjemmeside, eller vil starte en, kan du tilføje en Bitcoin-faucet til din side og tjene lidt mere. Dette er nok en mere effektiv måde at tjene penge på Bitcoin, da du kan tjene en større passiv indkomst. Bitcoin-faucets er baseret på annoncer, der betaler for en plads på din hjemmeside, så du kan lave en klik-betalt løsning, hvor et firma betaler dig et beløb i Bitcoin, i stedet for fiat-valuta.

Du skal selvfølgelig regne ud, hvor meget du skal tage fra dit samlede beløb til at betale dem, der rent faktisk klikker på annoncerne, men generelt kan du tjene mere.

Hvis du vil lære at installere og tjene penge på Bitcoin ved at tilføje dit eget faucet til din hjemmeside, skal du se denne video, som giver en god vejledning til, hvordan du gør det.

Peer-to-peer-lån

Hvis du allerede har nogle Bitcoin til rådighed, og du er interesseret i at udvide din investering, er peer-to-peer-lån en anden mulighed for at tjene penge på Bitcoin. Ideen er den samme som et almindeligt lån: Du bliver en ‘bank’, der udlåner Bitcoin til andre, som betaler dig tilbage med renter.

Der er et par fordele og ulemper du skal være opmærksom på, når det gælder udlån af Bitcoin. Én ting er, at industrien for kryptovaluta og udlån er stort set ureguleret, og derfor kan renten være høj, hvilket er til gavn for udlåneren. Manglende regulering betyder dog også, at du risikerer ikke at blive betalt tilbage. Husk på, at dette også kunne ske i et reguleret system, da det er et grundvilkår i lånebranchen.

Husk blot på, at peer-to-peer-lån også er en spændende mulighed for kryptovaluta-fællesskabet. Mens virksomheder og enkeltpersoner finder andre metoder til at opstarte og vokse sig større gennem Bitcoin, kan peer-to-peer-lån være en lukrativ mulighed for at tjene penge på Bitcoin.

KAPITEL 3

Bitcoin Mining

Du kan tjen Bitcoin og låne Bitcoin, men tænk hvis du også kunne være en del af selve Bitcoins blokchain?

tjene penge på bitcoin

Du kan tjen Bitcoin og låne Bitcoin, men tænk hvis du også kunne være en del af selve Bitcoins blokchain? Et andet forslag til, hvordan man tjener penge på Bitcoin er Bitcoin mining. Dette gøres ved at investere i computere dedikeret til sikkerheden og bekræftelsen af Bitcoin’s blockchain, hvilket er præcis hvad, der var med til at gøre Bitcoin til en succes i første omgang.

Men medmindre du har et stort lager og flere avancerede computere til rådighed, er det ikke så nemt bare at starte Bitcoin-mining i din baghave. Men hvis du vil dedikere et par computere og deltage i et fællesskab, hvor du samarbejder om Bitcoin mining, kan dette være en god mulighed for at tjene penge på Bitcoin.

Du skal blot huske på, at da dette er en løbende proces, vil der være løbende brugs- og administrationsgebyrer, som vil påvirke dit overskud.

Belønningen indbefatter, at når en blokchain er bekræftet, modtager en vindende miner 1 Bitcoin (som på sit højeste hidtil var næsten 130.000 kr. værd). Hvis du er sammen med andre om det, vil indtjeningen blive delt mellem jer. Så afhængigt af din mining-succes, kan dette være en effektiv måde at tjene penge på Bitcoin.

tjen bitcoin

Hvis du vil være med i et Bitcoin-minecenter, kan du også være med i sky-minetjenester, hvor datacentret er på en separat placering, men alle der er med i det, deler processorkraften.

Brug Nicehash for at udvinde kryptovaluta på kun få minutter

Dette ville imidlertid betyde, at du muligvis skal bidrage med en højere startinvestering plus administrationsgebyrer, da du ikke skal købe hardware eller software for at bidrage. Det er værd at huske på, når du opvejer omkostninger og fordele.

Denne artikel om bitcoinmining giver dig mere information om emnet, hvis du er interesseret.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge

KAPITEL 4

Handel med Bitcoin

Ligesom med enhver anden valuta kan du også handle med Bitcoin som en metode til at generere penge, ved hjælp af denne kryptovaluta. Der er flere handlemuligheder, lige fra langsigtede investeringer til ren gambling. Vi har gennemgået dem alle for dig:
bitcoin hvordan tjene penger

Køb & Hold

Da Bitcoin varierer i markedsværdi i forhold til andre fiat-valutaer, kan du vælge at købe og holde coins. Da markedets krav varierer meget, kan nogle blive millionærer natten over, mens andre måske har til hensigt at følge markedets op- og nedture som en langsigtet investering.

Køb Bitcoin eller andre kryptovalutaer på disse platforme, i løbet af få minutter!

Der er naturligvis risici forbundet med at købe og holde, da Bitcoin kan stige 100 gange i værdi natten over og falde 1000 gange den næste dag. Men hvis du køber og holder og ved, hvordan og hvornår man skal handle, er det faktisk en fantastisk måde at tjene penge på bitcoin!

Det eneste du virkelig har brug for, for at købe og holde Bitcoin, er en Bitcoin-pung. Du skal blot vælge et tidspunkt og en værdi, til hvornår du gerne vil investere i Bitcoin og holde øje med markedet!

bitcoin hvordan tjene penger

Handel

Handel med Bitcoin er næste skridt fra  køb og hold. Bitcoin er ikke den eneste kryptovaluta på markedet! Du har måske også hørt om Ethereum, Litecoin eller andre altcoins. Ligesom andre fiat-valutaer vil disse valutaer stige og falde i værdi i forhold til hinanden.

Hvis du kan lide at overvåge kryptovaluta-markedet, kan dette være den perfekte måde at tjene penge på Bitcoin. Du må bare ikke glemme at lægge en handelsstrategi! Kryptovaluta er stadig et meget flygtigt marked, så en handelsstrategi er afgørende for at sikre, at din investering giver udbytte.

Trading er en af de mest populære måder, at tjene kryptovaluta på. Handel på disse platforme og tjen penge!
ProfitFarmers
Yndlings værktøj
  • Semi- Automatisk Trading
  • Kopiér Professionelle og Algoritmer
Binance
  • Handel med over 150 Kryptos
  • Vælg at købe kryptos med kreditkort
Naga
  • Socialt investeringsnetværk
  • Med 500+ trading instrumenter (Forex, Stocks, CFDS)
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Binære optioner

Et mere risikabelt alternativ til handel med Bitcoin bruger binære optioner til at generere et udbytte. Dette er skridtet videre fra handel med Bitcoin hvor du nu laver væddemål. Dybest set er det eneste du gætter på, hvorvidt værdien af Bitcoin vil stige eller falde. Hvis din forudsigelse er korrekt, så belønnes du, og hvis ikke, taber du hvad du satsede.

Det er selvfølgelig en mere vanskelig løsning, da du dybest set bare gætter. Men hvis du er til højere risici, så er dette måske perfekt til dig! Fordelen ved denne metode er, at det er en høj risiko, men der er også mulighed for stort udbytte, så du kan tjene flere Bitcoin gennem handel og muligvis endnu flere med de binære optioner, hvis du spiller dine kort rigtigt!

Gambling

Det sidste skridt til metoder med høj risiko til at tjene penge på Bitcoin er at gamble med Bitcoin! Der er faktisk online casinoer, hvor du kan gamble med Bitcoin som din foretrukne valuta. Det siger sig selv, at online spil indebærer  sine egne risici.

Glem ikke at sørge for, at spil er ikke ulovligt i dit område, før du starter. Endnu vigtigere, sørg for at fastsætte grænser, så du ikke mister alle dine Bitcoin-investeringer!

Her er et par forslag, hvis du vil bruge gambling som din foretrukne metode:

tjen bitcoin

Starcoin

tjene penge på bitcoin

Crypto Games

bitcoin hvordan tjene penger

BetKing

tjene penge på bitcoin

vDice

KAPITEL 5

Skriv om Bitcoin!

Kan du lide at skrive? Kan du lide Bitcoin? Hvorfor så ikke skrive om Bitcoin som en måde at tjene penge på Bitcoin? Der er mange måder, du kan gøre din skrivning og entusiasme om Bitcoin, til en måde at tjene penge på, som f.eks. Blogs, artikler og fora.

tjen bitcoin

bitcoin hvordan tjene penger

Én metode er at starte din egen blog og generere trafik til den. Du kan også tilføje dine egne Bitcoin-faucets som tidligere nævnt, for at øge din indtjening!

En anden metode er at skrive artikler til hjemmesider om Bitcoin. Hjemmesider betaler faktisk forfattere for at bidrage til deres hjemmesider. Priserne varierer afhængigt af længden på artiklen, erfaring og hvor mange annoncer du skal tilføje til din artikel. Normalt betaler hjemmesider kontant, men de kan også betale i Bitcoin, hvis du foretrækker det! Pointen er, at hvis du kan lide at skrive og vil tjene penge som freelancer, så er dette en fantastisk måde at tjene penge på Bitcoin.

Opsummering: Sådan tjener du penge på Bitcoin

Når alt kommer til alt, er der mere til indtjening på Bitcoin end køb og hold-tendensen, som vi har set i de seneste måneder. Eftersom Bitcoin blev skabt til at være en digital valuta, er der flere måder hvorpå du kan tjene bitcoin og selvfølgelig masser af gode måder at bruge dem på! Vi har kun dyppet tæerne i vandet, hvad angår Bitcoin-indtjening i stedet for blot at konvertere fra fiat-valuta!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top