Tjen Penge Online på Oversættelser

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

lav
Lav

Indkomst

medium
Medium
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Stabil indtjeningsmetode på SkejsNinja.dk.

Selv i dag, hvor internettet spiller den store del af vores hverdag og alle kommunikerer online, har vi stadig brug for oversættere. Automatiske oversættere er stadig fyldt med fejl, så hvis man har lidt forstand på sprog er der penge at tjene ved at tilbyde disse typer tjenester. At oversætte er en fantastisk måde at tjene penge som freelancer, og i denne artikel vil vi vise dig hvordan man gør.

Tjen penge på at oversætte for andre

Engelsk er et af de mest populære sprog online, men ikke alle kan det fejlfrit, så der er behov for folk der kan oversætte fra engelsk til dansk eller tilbage igen. Hvis man kan tysk eller spansk er det også en fordel. Der er også jobs at finde hvis man kan andre sprog, hvad enten det er Europæiske sprog eller fx japansk/kinesisk.

Hjemmesider som Tenbux.com, Gigbucks.com eller Zeerk.com kører samme koncept som fiverr.com (Se vores artikel om at tjene penge på fiverr her). Via siderne er det muligt at sælge gigs med en mindstepris på 5$. Alle siderne har en ”writing and communication” kategori hvor man kan tilbyde sig som oversætter eller korrekturlæser. Det kan også være man skal skrive kreative tekster for folk.

På Fiverr kan man oprette en bruger indenfor 5 minutter, og komme i gang med at tjene penge online. Det er egentlig ved hjælp af denne hjemmeside, eller de andre sider med samme koncept, at man kan få penge for at oversætte tekster.

Sådan gør du

Det at tjene penge som oversætter, er en indtjeningsform som rigtig mange virtuelle assistenter benytter. Det er også hyppigt benyttet af folk der tjener penge på freelance arbejde, da det er en nem og ligetil måde at finde arbejde. For at tjene penge ved at oversætte skal man oprette sig som bruger på Fiverr, Tenbux, Gigbucks, Zeerk eller andre sider hvor man kan sælge sine oversættelses ydelser. Du skal dog være obs på at hvis du drømmer om at blive millionær, er Fiverr måske ikke stedet for dig.

Det foregår på samme måde på alle sider; man opretter sig som bruger ved at klikke på ’join’ og udfylde den krævede information. Når man er oprettet skal man sætte sit ’gig’ til salg, under kategorien ”writing and translation”. (på Gigbucks hedder kategorien translation services, og på Tenbucks bare writing). I gig beskrivelsen skal man skrive hvilke sprog man kan tilbyde at oversætte til og fra, og hvilken pris man vil tage for det. Den typiske gig pris ligger på 5$, og det dækker ca. 500 ord.

Når man har oprettet sit gig kan man blive kontaktet af andre brugere der ønsker at købe din service, eller man kan selv kontakte købere der har skrevet hvad de mangler. Man modtager tilbud ud fra hvad efterspørgslen er, hvor specielt et sprog man har og, alt efter hvor kreativt man har lavet sin beskrivelses og eventuelle salgsvideo.

Angående arbejdsstation, skal du være klar over at denne indtjeningsform kan benyttes hvor som helst. Mange vælger at udføre arbejdet fra hjemmet, mens andre gør det når skal dræbe tiden når de sidder i toget eller bussen. Det er en fantastisk måde at skabe en ekstra indkomst fra hjemmet, eller hvor end man nu er!

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Hvor meget kan man tjene?

Hvor meget man kan tjene afhænger af hvor mange jobs man får booket og hvor meget tid og energi man ønsker at lægge i det. Hvis man er god til sprog og hurtig på et tastatur kan der være gode penge at tjene.

Det er meget svært at sige præcist hvor mange penge man kan tjene ved at lave disse oversættelser, da det udelukkende afhænger af hvor meget arbejde du ønsker at lægge i det. Det at oversætte tekster på Fiverr, er ikke noget man blive millionær på, overhovedet, men det er nu stadig en god måde at tjene nogle ekstra penge på, hvis man alligevel ikke har andet at lave.

Den typiske pris for et gig er 5$, hvilket er ca. 34 kroner afhængigt af valutakurs. Selvom det er gratis at oprette sig på siderne, tager de oftest et administrationsgebyr på det man tjener. Fiverr fx tager 20% af alt hvad man tjener, så det er altså kun 4 $, ca. 27 kroner.
Det er så muligt at tage flere penge for større stykker oversættelse, eller tilbyde at gøre det ekstra hurtigt, for yderligere betaling.

For at få udbetalt de tjente penge skal man have oprettet en PayPal konto. Det er en gratis og sikker betalingsportal, hvorfra pengene bliver overført til ens bankkonto.

Synes man godt om denne måde at tjene penge på, kan det være en god idé at spørge sine købere om de kunne tænke sig at administrere kontakten over Skype eller e-mail. Ved at gøre dette får man automatisk et bedre forhold til køberen, og kan samtidig slippe udenom eventuelle gebyrer fra portalerne som sædvanligt administrerer kontakten. Hvis du vil lære mere kan du læse vores guide til at tjene penge hjemmefra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen