Tjen penge på Etsy

Tjen penge på Etsy
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Brænder du for antikviteter og vintage-mode? Er du en spirende kunstner? Er håndværk en hobby, som du elsker? Hvis du svarede ja til et af disse spørgsmål  og ønsker at få et fantastisk online job selv, er der penge at tjene på Etsy!

Hvis du ikke kender til Etsy, så er siden en online markedsplads, der er dedikeret til antikviteter og gamle ting, kunst og håndlavet håndværk. Siden adskiller sig fra Ebay, på den måde at den er fokuseret på gamle og antikke varer. Du kan tænke på det som en online festival for kunst og håndværk. Siden er utrolig populær, og får millioner af besøgende hver måned, så du har en meget stor pulje af folk, som du potentielt kan tiltrække som kunder, så du kan blive rig hvis du gør det rigtigt.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

medium
Medium

Indkomst

lille
Lille

Med Etsy oprette du din egen online butik, hvor du kan tage imod ordrer fra kunder. Derefter skal opfylde du ordrerne selv og modtage betaling via PayPal eller gennem en anden metode. Omkostningerne ved at anvende Etsy er forholdsvis lave, og mange folk er i stand til at tjene en god sekundær indkomst, eller endda en primær, ved at sælge varer gennem hjemmesiden.

For at begynde at bruge Etsy til at tjene penge online, så følg disse simple trin:

1. Beslut dig for hvad du vil sælge.

Det allerførste, du skal gøre er at beslutte dig for, hvad du vil sælge på Etsy. For at få en idé om netop hvilke typer af ting, der sælger godt, så brug lidt tid på at se dig omkring på hjemmesiden.

Du kan gennemse kategorierne, for at få en fornemmelse for alle de forskellige typer af ting, som folk sælger. Der er virkelig ingen regler for, hvad der kan eller ikke kan blive en succes; så længe det er en vintage eller en håndlavet genstand, passer det sandsynligvis til hjemmesiden. Du skal bare sørge for at sikre, at uanset hvad du sælger, så er det godt lavet eller i god stand. Hvis du tilbyder kunst eller håndværk, er du nødt til at være sikker på at du vil være i stand til let at producere varerne, når du får salg.

2. Åbn din butik

Når du har besluttet, hvad du ønsker at sælge, er det tid til at etablere din butik. Start med at vælge et navn, der på en eller anden måde relaterer til, hvad du ønsker at sælge. Skriv derefter en profil til din butik, der byder folk velkommen og forklarer, hvad det er for en butik. Sørg for at dit indhold lyder professionelt og er fri for stavefejl og grammatiske fejl. Afslut din ’om os’-side. Få forbindelse til kunder ved at forklare, hvem du er og hvordan du kom til at producere din kunst eller håndværk, eller hvordan du blev interesseret i gamle ting.

3. Tag billeder

Dette er en af de vigtigste ting ved at sælge på Etsy, du have gode billeder af dine varer. Selv meget unikke produkter bliver ofte ikke solgt, hvis de ikke ser attraktive ud på hjemmesiden, hvilket gør fotografier afgørende for din succes.

Du behøver ikke at have et fancy kamera, for at tage gode billeder. Du kan bruge din smartphone til at tage gode billeder, hvis du husker på nogle tips:.

  • Brug en almindelig baggrund, der ikke forringer det du sælger. Hvid er normalt bedst til de fleste varer; men, hvis du sælger noget, der skinner eller glitrer, så prøv med en sort baggrund.
  • Sørg for, at baggrunden er den samme for alle dine fotos, og brug en lignende opsætning til at give din butik et rent udseende.
  • Hvis du sælger tøj, så få en model til at prøve tøjet, eller brug en mannequin for at fremvise varen. Du vil måske være nødt til at sætte nåle i tøjet, for at få det til at passe mere attraktivt.
  • Tag fotografier af detaljer helt tæt på, for at understrege skønheden af dine varer.

Giv nærbilleder af dine varer for at fremhæve deres skønhed. Billeder er også gode til at fremme din butik for at tjene penge med Instagram og andre sociale medier. 

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

4. Lav en god beskrivelse

Fotografier er meget vigtige, men de kan ikke fortælle din købere alt om dine produkter. Derfor har du brug for en detaljeret beskrivelse, der forklarer alle varens funktioner. Fortæl kunderne hvad varerne er lavet af. Beskriv ting, der ikke kan ses på billederne. Sørg for at beskrive størrelsen præcist, især hvis du sælger tøj. Sørg også for at fortælle dine kunder, hvor lang tid det vil tage dig at lave deres vare, hvis du vil producere produkter på efterspørgsel, i stedet for at have et lager.

Hvis kunder har mulighed for at tilpasse deres køb, så sørg for at du forklarer alle tilpasningsmulighederne, og fortæl dine kunder, hvordan de skal anmode om brugerdefinerede funktioner.

5. Fastsæt en pris

Det endelige trin til at sælge en vare, er at beslutte hvor meget du vil sælge den til. Det er en god idé at tjekke hvad andre folk sælger lignende produkter til, men du ønsker også at sikre dig, at prisen er høj nok til at dække omkostningerne ved at lave den eller købe den, og til at give dig en fortjeneste.

Husk på at Etsy opkræver gebyrer. Du skal betale et bestemt gebyr pr. vare hver måned, varen vises på Etsy, indtil den sælger eller du fjerner den. Etsy tager også 3,5 procent af salgsprisen for varen. Hvis du giver dine kunder mulighed for at betale med PayPall, vil der være et andet gebyr bestemt af PayPal.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top