Hvordan Bliver Man Rig? Millionærernes 6 Strategier

Hvordan bliver man rig? Millionærernes 6 strategier
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Hvis man skulle nævne ét spørgsmål, de fleste almindelige mennesker ofte tænker over, ville det nok være hvordan man bliver rig. Alle ønsker at blive rige, og vi er her for at fortælle dig, at det absolut er muligt!

Ikke natten over. Ikke inden for en måned eller to. Men gradvist… ved at bruge de rigtige metoder og teknikker kan alle blive rige! Vi er nødt til at understrege én ting, lige fra starten: Der er absolut ingen genveje eller “snydekoder” til at blive rig med det samme.

Folk, der siger det er ude på at snyde dig. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt at få din formue til at vokse over tid…

Og det bedste ved det hele? Alle disse metoder og systemer er tilgængelige for alle. Dig, mig, vores naboer – bogstaveligt talt alle kan blive velhavende.

I denne artikel vil vi dække nogle af de teknikker, du kan bruge til at opbygge din formue og blive rig. Du vil ikke finde svar på hvordan man bliver rig hurtigt, men snarere få indsigt i at blive rig på den rigtige måde, for resten af dit liv.

Trekantsmodellen til at opbygge en formue og hvordan man bliver rig

Hvis du tænker hvordan bliver man rig? Er der her tre ting, du skal gøre for at opbygge en formue.

Vi kalder det trekantsmodellen:

Du vil se, at følgende metoder for værdiskabelse og akkumulering, svarer til hvert element i trekantsmodellen:

bliv et utrolig godt ikon

1. Bliv utrolig god til det, du laver

Du er nødt til at lægge al din energi i at blive så god til det du laver, at folk ikke kan ignorere dig. Hvorfor? Fordi når du bliver rigtig god, uanset hvilken industri og funktion du er i, bliver du belønnet langt højere end dem, der blot er på et gennemsnitligt niveau.

Der er forskellige måder at finpudse dine færdigheder på. Dedikér dig selv til det og bliv ved med at forbedre dig selv. Efterhånden som du bliver bedre i dit erhverv, vil din indkomst stige. Dette vedrører direkte aspektet indkomstskabelses i trekantsmodellen. Hvis du er i den rigtige industri, kan dette være det endegyldige svar på hvordan man bliver rig!

Bliv utrolig god til det, du laver

Jo højere din indkomst er, desto mere kan du investere, spare og få dine penge til at arbejde for dig.

opret flere indtægtskilder ikon

2. Skab flere indtægtskilder

Vidste du, at en gennemsnitlig millionær har mere end fem indtækstkilder? Dette er altid en klog beslutning, så du ikke satser alt hvad du har ét sted.

Ved at skabe flere indtægtskilder vil du ikke kun øge din indkomst, men også skabe et bedre sikkerhedsnet, da du har forskellige kanaler at sætte din lid til. Du ved aldrig, hvornår én indtægtskilde vil forsvinde!

Sørg også for, at mindst én af de indtægtskilder du skaber, er passiv indkomst (også kendt som at tjene penge, mens du sover).

find det rigtige job ikon

3. Find det rigtige job

Find det rigtige job

Det er ikke nok bare at blive rigtig god til hvad du gør; du skal også finde det rigtige arbejde, i den rigtige virksomhed.

Det er ligegyldigt, at du er mega god til dit job, hvis du er i et firma med begrænsede muligheder. Vær ikke bange for altid at være på udkig efter muligheder, og når du finder det rigtige job, skal du hoppe i med begge ben uden at se dig tilbage.

Invester i dig selv

4. Investér i dig selv

Ifølge Warren Buffet, er den vigtigste investering i hele dit liv, dig selv. Kloge ord!

Invester hele tiden i dig selv ved at læse bøger, erhverve ny viden og finpudse dine evner. Sørg for at udvide din horisont ved at studere emner, der også er uden for din branche og funktion.

På denne måde bliver du ikke kun bedre til det, du gør, men også i at skabe forbindelser mellem forskellige discipliner på ukonventionelle måder.

Bliv rig

5. Brug mindre end du tjener!

Størstedelen af danskere bruger hver krone, de tjener, og lever typisk løn til lønseddel. Det eneste, der kræves af en person, er at reducere sit forbrug, så de bruger mindre, end de tjener, og har penge tilovers for at begynde at udvikle deres rigdom.

Størstedelen af danskerne vælger blot ikke at gøre dette.

Brug mindre end din indkomst. Enhver, der ønsker at opnå økonomisk succes i livet, skal have det. Din økonomi er i orden, så længe du bruger færre penge, end du indbringer. Jo før det sker, jo lavere er dit forbrug i forhold til din indkomst.

At have en solid budgetplan og en trinvis proces at komme i en position med finansiel stabilitet er afgørende.

4 trin til at komme i en sikker position til at investere

I denne artikel vil vi se på de grundlæggende principper for, hvordan man strukturerer og strategier velstandsopbygningsprocessen. Alle fra Bill Gates til Bob nede på gaden har brug for at lære måder at øge deres evner til at opbygge rigdom på, hvis de vil have succes i et liv uden økonomiske kampe. 87 % af millionærerne i USA er selvskabte! Dette er gode nyheder, for alle, der indikerer, at det er i vores magt at gøre dette muligt.

Trin 1 – Spar 1000 USD

Oprettelse af vores første nødfond!

Dette vil være vores nødfond, som vil fungere som vores egen kassekredit. Som et resultat, forhindrer vi os i at gå ind i vores faktiske kassekredit, forhindrer os i at modtage uønskede gebyrer og beskytter vores kreditscore.

Vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt for at nå denne position! Ved at gemme alt, hvad vi laver, skal vi gøre vores absolut bedste for ikke at gå under dette, medmindre det er absolut nødvendigt. Vi skal også gøre dette så hurtigt som du kan!

Trin 2: – Angribe din gæld

Betal alle ikke-pantelån med sneboldeffekten.

Dit næste mål er at betale af på al vores gæld, så vi ikke længere har nogen udestående betalinger. Starter med den mindste og arbejder derefter opad.

Så alle ekstra penge, der er til overs, skal gå til at betale din gæld.

Lad os sige, at du har et billån på $10.000 og et boligforbedringslån på $2000. Vi skal gøre alt, hvad der skal til for at fjerne den mindre udgående betaling. For det første fordi det bliver nemmere at betale sig.

For det andet kan vi nu fokusere på færre eller endda kun én månedlig betaling. Lad os hypotetisk fokusere på den større udgående betaling, som er billånet. Det vil tage længere tid at fjerne, og dermed påvirke vores månedlige indkomst i længere tid.

Husk eventuelle ekstra penge skal gå på boligforbedringslånet, indtil det er betalt. Der er ikke noget værre end at have flere betalinger ude hver måned i flere år. Dette kan forårsage enorm stress, og det forhindrer os også i at kunne spare og geninvestere i nye projekter eller ideer, som vi måtte have for fremtiden.

Trin 3: – Spar 3 – 6 måneder af dine udgifter

Dernæst er det tid til at bygge en fuldt finansieret nødfond!

Desværre vil der være de uundgåelige dage, hvor du skal betale på hospitalet på grund af et barn eller et familiemedlem. Eller hvis vi er så uheldige at miste vores nuværende beskæftigelse. Vi bør alle være klar til, når den uventede eventualitet indtræffer.

Vi er nødt til at komme fra en position med stabilitet på grund af vores forudgående forberedelse. Dette vil give os 3 til 6 måneder til at finde andet arbejde, hvis vi mister vores arbejde, eller til at være i stand til at betale for bedstemors hospitalsregning, som hun vil være evigt taknemmelig for!

Hvad dette i bund og grund gør for os, er, at det forhindrer os i at dyppe ind og ud af gæld, fordi vi har fået en reservefond på plads, når der opstår nødsituationer.

Trin 4: Investering

Nu er vi i en position af stabilitet, det sjove kan begynde. Vi har 2 nødfonde på plads, dette er for at forhindre os i at kaste os ind og ud af gæld. Nu kan vi bygge på et solidt fundament, når det kommer til at investere i forskellige brancher, projekter eller vigtigst af alt os selv.

Husk, at vi altid tager en risiko med vores penge, når vi investerer; Der er ingen tvivl om det. Vi skal være kloge! Hvis pengene går tabt, skal vi være i en position, så det ikke har en direkte effekt på vores nuværende status og dem omkring os. I sidste ende, når vi investerer, tager vi en risiko. Lad os sikre os, at vi er i stand til at gøre det på den rigtige måde.

Her er et af de bedste værktøjer derude til at hjælpe med din budgettering: klik på linket nedenfor!

YNAB-budgetappen og dens enkle metode med fire regler hjælper dig med at organisere din økonomi, rive din gæld ned, spare bunker af kontanter og nå dine økonomiske mål hurtigere.

 

Skal finde en budgetapplikation til at hjælpe folk med at styre deres økonomi

Få dine penge til at arbejde for dig

6. Få dine penge til at arbejde for dig

Hvis du vil blive rig, kan du ikke bare arbejde for penge. Du bliver nødt til at få dine penge til at arbejde for dig. Hvordan? En af de vigtigste komponenter til at blive rig er at investere.

Der er forskellige investeringsmetoder. En god pensionsopsparing og  indexfonde er et godt sted at starte. Hvis du elsker høj risiko, med høje belønninger, så kan du dedikere en del af din indkomst (vi anbefaler ikke mere end 15%) til f.eks. kryptovaluta, som vi vil diskutere senere i denne artikel.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

Hvordan bliver man rig

7. Invester dine penge i mursten og mørtel

Adskillige danskere har tjent en formue ved at lægge penge i fast ejendom, bo i det i en periode og bagefter sælge ejendomme for et betydeligt beløb mere. Husomkostningerne har for en stor dels vedkommende været stigende over en længere periode, og det kan ses i lønstigningerne og den inflation, vi har oplevet i Danmark. 

Danskerne har opbygget en formue blot ved at sætte deres midler i fast ejendom. Med de stadigt stigende boligpriser høster danskerne fordelene af de massive stigninger gennem de sidste 5 år.

Det er klart, at det altid er et hasardspil, at priser og markeder kan gå i stykker, men set over en lang periode, vil det ofte være en sikker 

Investering i ens liv at sætte ressourcer i et hjem (eller anden jord). 

Se nedenfor de stigende priser de seneste 10 år i Danmark.

Danmark Huspriser Vækst | Økonomiske indikatorer | CEIC

Derudover kan boligejere profitere enormt af stigende husomkostninger over en længere periode. Ligeledes har boligejere ofte også den største mængde kontanter sparet. Disse reservemidler kommer fra ejendomsejere, der skal bruge deres penge hver måned til at tage sig af deres gæld på ejendommen og eventuelle vedligeholdelsesproblemer, der måtte opstå. Så hvis du går ind i fast ejendom, så sørg for at have masser af kontanter gemt i banken.

Hvis du gerne vil ud i fast ejendom, vil et lån oftest være nødvendigt. Se linket nedenfor, om du er berettiget.

Lån til ejendomsinvestering

Invester i investeringsforeninger for fast ejendom 

Hvis du ikke er så vild med at investere direkte i ejendomme, eller måske ikke er en erfaren investor, er det okay. Du kan stadig drage fordel af fast ejendom gennem dine investeringer ved hjælp af REIT’s. (ejendomsinvesteringsfond)

Disse er en form for gensidige fonde (En investeringsforening er en virksomhed, der samler penge fra mange investorer og investerer pengene i værdipapirer såsom aktier, obligationer og kortfristet gæld.) og REIT er ejendommen. markedets tilsvarende. Og som ejer kan du drage fordel af afkast, refinansiering, salg, indkomst på alle disse ejendomme, som de har til rådighed.

 Tilmeld dig hos en markedsleder | Ejendomspartnere

(Her er et program at se nærmere på om investering i fast ejendom for investeringsforeninger)

Refinansiering af dit boliglån

Refinansiering af dit boliglån kan være en ekstraordinært gavnlig måde at frigøre midler på og kan spare dig for mange 10’ere, hvis ikke 100’er af tusinder over et helt liv. Dette er en meget anstændig måde at få afkast på din ejendom.

På dette tidspunkt i historien er renterne stadig relativt lave på trods af den seneste stigning. Danmark Huspriser Vækst | Økonomiske indikatorer | CEIC (ceicdata.com) hvis du ikke for nylig har observeret status på dit boliglån, så ville det være en god mulighed at gøre det, og eventuelt shoppe rundt for at finde bedre muligheder i renterne. Hvis du sparer 0,50 % eller mere på dit lån, kan du tilføje mange tusinde dollars tilbage i lommen. Ikke ret mange investeringer kan slå denne proces.

Så meget kan du tjene passivt på, hvad du sparer hver gang

Bliv rig

brug ikonet for den bedste indkomstmetode

8. Brug en af de bedste indkomstmetoder til at blive rig

Nu hvor vi har dækket flere forskellige metoder til at opbygge en formue og akkumulere velstand, er det tid til at diskutere de bedste metoder til at skabe indkomst.

Da opsparing og investering er afgørende for at øge din rigdom, skal du først skabe og øge din indkomst, for at have tilstrækkeligt med penge. Hvorfor? Fordi jo flere penge du lægger i investeringer og opsparinger, jo mere vil de vokse!

Ved hjælp af disse dokumenterede metoder vil du kunne øge din indkomst gradvist:

freelancing ikon

Freelancing - arbejd hvor som helst, på dine vilkår

Efterhånden som trenden med at arbejde hjemmefra stiger, er freelancing et af de mest populære valg for dem, der ønsker at opbygge deres rigdom. Det bedste ved freelancing er, at du har fleksible arbejdstider, og det er en perfekt måde at opbygge ekstra indtægtskilder på.

Der er opgaver til alle, hvad end det er grafisk design eller indholdsskribent. Som freelancer kan folk vise deres forskellige færdigheder og lære nye på samme tid.

Folk vælger freelancing, fordi man kan arbejde alle steder, endda i dit eget hjem. I modsætning til hvad folk og internettet tror, som at freelancere kun arbejder på stranden med drinks i hånden, kan du stadig være produktiv som freelancer og tjene penge hjemmefra.

online jobikon

Online Jobs - sikkerhed med fleksibilitet

Kan du huske, da vi nævnte, hvor vigtigt det er at finde det rigtige job for at opbygge og øge din indkomst? Den gode nyhed her er, at du ikke skal begrænse dig til jobs, som du kun kan udføre på et kontor.

Mange virksomheder har nu taget hjemmearbejde eller online jobs til sig. En simpel årsag til dette er, at der er talentfulde mennesker alle steder, og jobs som vi kender dem er ved at ændre sig. Takket være internettet og alle de nye digitale værktøjer, behøver du ikke at arbejde på et kontor eller få meter væk fra dine kolleger, for at få tingene gjort. Hvorfor? Fordi du nu bare kan arbejde online.

Hvis du kigger på careerjet alene, vil du se over 2000 ledige online stillinger!

careerjet hjemmeside

youtube ikon

YouTube - det sjoveste svar på, hvordan man bliver rig

Ville du tro på, at YouTube er verdens næststørste søgemaskine efter Google? Der sker over 3 milliarder søgninger om måneden. Der er så mange videoer af produktanmeldelser, vlogs, mærkevideoer og meget mere. I betragtning af alle de mulige indtægtsmuligheder, er YouTube absolut en af de mest sjove og interessante svar på, hvordan man bliver rig.

Der er flere forskellige metoder til at tjene penge på YouTube. For eksempel kan du blive vlogger og influencer og samarbejde med mærker. Eller du kan anmelde produkter og tjene penge ved hjælp af affiliate marketing.

Du behøver ikke engang at bruge tusindvis af kroner på at købe et nyt kamera. I stedet kan du filme videoer og tjene penge via din smartphone. Da det er så let, er det eneste du behøver, at have en vis disciplin og sørge for, at din produktivitet er konstant. Når alt kommer til alt, kan du ikke bare forvente at blive hurtigt rig efter at du har lavet et par videoer.

youtube hjemmeside

instagram ikon

Instagram – bliv influencer

Spiste du en god dessert? Tog du på en lang ferie? Festede du med vennerne? Du vil finde folk, der opdaterer alle deres historier og oplevelser på Instagram… og det bedste er, at andre mennesker rent faktisk er interesserede i at se andres gode liv!

Mærker udnytter nu dette, og man kan tjene rigtig mange penge på denne platform..

Når du bygger din profil og får flere og flere følgere, kommer penge på Instagram naturligt. Du kan arbejde med marketing og hjælpe folk med at fremme deres profiler. Eller du kan samarbejde med mærker og skabe indhold til Instagram for at fremme deres produkter.

Mærker betaler utrolige summer for influencers, alt fra et par hundrede til tusindvis af kroner. Du kan endda starte din egen webshop og sælge dine produkter på Instagram.

instagram hjemmeside

blogging ikon

Blogging - byg dig selv et aktiv

Hvis du er god med ord og elsker at udtrykke dine ideer, kan blogging være dit svar på, hvordan man bliver rig. Selvom det lyder ret nemt, er det både en kunst og en videnskab at være en god blogger. Du kan faktisk bygge en solid forretning og tjene penge med en blog, men det tager tid, tålmodighed og en dedikeret indsats.

Blogs fungerer som et medium for din viden, ekspertise og liv. Det er både nemt og hurtigt at oprette og starte en blog! Men når den er lavet, skal du poste regelmæssigt, for at sikre, at du ikke mister dine læseres interesse.

I stedet for at blogge om, hvad du har fået til morgenmad i morges (medmindre du er en aspirerende kok med en madblog), skal du vælge en niche og udgive nyttigt indhold til dit publikum.

Hvordan bliver man så rig ved at blogge? Der er flere metoder til at tjene penge på en hjemmeside: Du kan blive en betalt blogger for et stort mærke. Næsten alle mærker har deres egen blog og et behov for at få skabt indhold til den, men på længere sigt er det en god ide at overveje at starte din egen blog og skabe dit eget indtægtsgenererende aktiv, som et online kursus, e-bog eller noget lignende.

cryptocurrency ikon

Hvordan bliver man rig med Kryptovaluta? - en utrolig mulighed

Hvordan bliver man rig med Kryptovaluta?

Har du brug for et svar på, hvordan man bliver rig, uden at skulle ud af huset? At lære at tjene penge med kryptovaluta kan være svaret for dig. Du kan bygge dig selv en formue, ved at investere dine penge i forskellige blockchain-teknologier!

Hvis du er fortrolig med, hvordan du investerer i kryptovaluta og hvordan man bruger en kryptowallet, er du godt på vej! Lær alt det grundlæggende om, hvordan kryptomarkedet fungerer og kom i gang.

Vi råder dig til at begynde med at investere mindre summer, og når du bliver lidt mere erfaren og selvsikker, kan du tage et større spring.

konklusion ikon

Konklusion: Du bliver ikke rig ved bare at gøre én ting...

Svaret på, hvordan man bliver rig, er ikke bare én enkelt ting! Udforsk hvad du er god til: Det, vi nævnte ovenfor er en række beviste systemer og metoder til at tjene gode penge online, få pengene til at arbejde for dig og blive rig langsomt, på den rigtige måde. Implementér dem i dit liv, og du vil begynde at akkumulere rigdom. Svaret på, hvordan man bliver rig, er lige her.

Alt hvad du skal gøre er at have disciplin og begynde at arbejde hen imod dine mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top