5 Steder du Kan Tjene Penge på Dine Billeder

5 steder du kan tjene penge på dine billeder
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Er du en af dem, som har dit kamera som tro følgesvend, og som finder motiver overalt omkring dig?

Hvorfor så ikke få lidt ekstra lommepenge ud af dine billeder? SkejsNinja.dk har fundet nogle hjemmesider, hvorpå du kan sælge dine billeder uden meget arbejde, når først du har redigeret og uploaded dem. Dette er en fantastisk måde at arbejde hjemmefra, og du kan rigtig hurtigt komme igang med at tjene gode penge.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium

Hvis du tjener seriøse penge på dine billeder, vil du selvfølgelig finde ud af at betale skat af dem. Men så vil du muligvis også have mulighed for at trække udgifter til udstyr, redigeringsprogrammer og rejser (til diverse fotolokationer) fra. Det kan være en god idé at spørge sig til råds hos en professionel, hvis du vil undgå at komme i klemme i skat.

Her er 5 sider, hvor du kan sælge dine billeder:

Ifølge hjemmesiden selv, er der 5 millioner fotografer, som sælger deres billeder her. På denne side modtager du 70% af udbyttet for hver licens du sælger (standardprisen er 250 dollars), og dine billeder vil herefter vil herefter kunne blive brugt i store reklamekampagner eller andet (i hvert fald hvis du sælger til reklamelicens).

For at komme på 500px Prime er du først nødt til at oprette en profil på 500px. Her indsender du dine billeder og udfylder de nødvendige oplysninger om hvert enkelt billede såsom model, lokation og rettigheder.

Du har mulighed for enten at sælge dine billeder som exclusive eller non-exclusive. Du tjener mere ved salg af exclusive, men så kan du til gengæld også kun sælge billedet én gang.

For at kunne sælge sine billeder kræver det  naturligvis at man har et godt kamera. Det kan godt koste mange penge, og ikke alle har lige råd til at betale 5.000 kr. for at få et godt et. Du kan vælge at tage et kviklån for at finansiere dit kamera, og dette kan godt betale sig på lang sigt, da du vil tjene væsentlig flere penge ved at have et kamera der tager gode billeder. Se eventuelt en oversigt over gode kviklån lige her, og find et lån der kan få dig igang med at tjene gode penge på at sælge billeder.

Hos Smugmug Pro får du hele 85% af udbyttet for dine billeder, men til gengæld er det ikke muligt at have gratis profil. Hvis du vil på siden, er du nødt til at købe et abonnement til minimum 12,5 dollars om måneden.

Vælger du at blive medlem, uploader du dine billeder, vælger hvilke produkter du ønsker at sælge og til hvilken pris du ønsker at sælge for.

En god side til dig, der har næse for salg og iværksætteri, da du har mere frihed til at omforme dine produkter. Smugmug kan helt sikkert anbefales hvis man ønsker at tjene penge hjemmefra.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

På denne side kan du tjene helt op til 120 dollars pr. billede. Deres betalingsstruktur er ganske indviklet, men i grove træk tjener du mere pr. billede jo mere du sælger.

I alt har medlemmerne fra denne side tjent 300 mio. dollars fra mere end 500 mio. downloads, så det er uden tvivl en side med salg i. På siden finder du også videoer og vektorer.

Du kan også referere til andre billeder og tjene et lille afkast hver gang billedet bliver solgt. Dette er lidt ligesom affiliate marketing, som du kan læse mere om her.

5 steder du kan tjene penge på dine billederDenne side har kørt siden 2001 og har derfor opbygget et stort netværk af både sælgere og købere. Af den grund kan du ikke bare oprette en profil og uploade dine billeder, men er nødt til at ansøge om medlemskab.

For at ansøge skal du vælge den mest egnede kategori (billeder, illustrationer, video eller lyd) og udfylde en ansøgning. Herefter vil iStockphoto vurdere dine kvalifikationer og du vil være nødt til at udfylde et online spørgeskema for at fastsætte dem. Sidste step vil være at indsende noget af dit eget materiale, som helst skal være lige i øjet!

Bliver du accepteret vil du som minimum modtage 15% af dine salg. Dog kan du arbejde dig op til at få op imod 45%. På hjemmesiden kan du finde en oversigt, der kan hjælpe dig med at udregne dine indtægter.

Etsy er ikke kun stedet for bryllupsdekorationer, halloweenkostumer og gaveidéer, du kan faktisk også sælge dine billeder.

Dine salgsbetingelser er ganske gode, Etsy tager kun 20 cent pr. salg + 3,5% af salgsprisen. Til gengæld vil du være nødt til at gøre en ekstra indsats for at få dine billeder afsat.

Etsy er ikke umiddelbart stedet man først kigger, hvis man leder efter billeder af købe, men idet Etsy tager så lille en del af udbyttet er det måske alligevel det værd.

Desuden tilbyder Etsy en super hjælpsom håndbog med læren om branding, markedsføring etc. Som Etsy-sælger vælger du også helt selv dine priser, så dine muligheder er så godt som ubegrænsede.

Hver side har sine fordele og ulemper, så det er blot med at tjekke dem ud og finde den, der passer til lige præcis dig og dine behov.

1 kommentar til “5 Steder du Kan Tjene Penge på Dine Billeder”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top