Tjen penge på T-Shirts

Tjen penge på t-shirts
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog på eller et unikt design, må du bare have den.

Det er derfor t-shirts er en fantastisk måde at tjene penge på. Der er altid en efterspørgsel på dem, og det er bemærkelsesværdigt nemt at tjene på at sælge dem, hvis du da ved hvordan man gør det og har et par gode kreative idéer. Hvis du gerne vil tjene penge på din YouTube-kanal eller tjene penge med en blog, kan t-shirts være en fantastisk måde at tilføje mere til dit brand og give dine fans og tilhængere noget merch de kan købe.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium

Du kan forestille dig pludselig at skulle købe trykkeudstyr, almindelige trøjer uden design og lære at producere grafik, men intet af dette er nødvendigt nu. Med Teespring, kan du forvandle dine idéer til t-shirts, til penge for at supplere din indkomst. Læs videre for at få nogle tips til, hvordan man tjener penge med Teespring.

Hvordan Teespring fungerer

Teespring er en side, der tillader dig at sælge t-shirts uden at lave noget af arbejdet med produktionen og leveringen af designs. Du behøver ikke at bekymre dig om lager eller udstyr, og du kan faktisk starte en kampagne på mindre end 10 minutter.

Bare følg disse trin:

1. Opret en Teespring-konto.

Det er nemt at blive klar til at bruge Teespring. Bare besøg hjemmesiden og følg trinene for at få din konto op at køre.

2. Skab dit T-Shirt-Design.

Teespring giver dig et intuitivt designværktøj, der gør det, at lave din trøje, så let som muligt. Du kan importere din egen grafik eller bruge deres multimedieklip og skrifttyper til at lave din grafik.

3. Vælg din trøjetype.

Når du har din færdige grafik, kan du vælge, hvilke typer af t-shirts du ønsker at tilbyde fra grundlæggende og bonusmuligheder. Der er også en mulighed for at lave hættetrøjer.

4. Etablér dine kampagneparametre.

Find ud af hvor meget du ønsker at tjene med din kampagne. Afgør derefter hvor mange t-shirts du har brug for at sælge, og til hvilken pris for at opnå det. Du kan producere så få som 5 trøjer eller så mange som 1000. Jo større dit mål er, jo flere penge kan du tjene fra salget af hver trøje.

5. Opret et navn.

Giv din kampagne en titel, der nøjagtigt beskriver, hvad din trøje er og som vil tiltrække opmærksomhed. Derefter kan du sætte længden på kampagnen fra 3 til 21 dage.

6. Start din kampagne.

Når din kampagne er i gang, kan folk gå til hjemmesiden og bestille din trøje. De vil ikke blive faktureret, medmindre du får nok ordrer til at nå dit mål. Forudsat at du har succes, vil dine kunder blive faktureret ved slutningen af kampagnen og vil modtage deres trøjer inden for 7 til 10 dage, hvis de er placeret i USA

7. Promovér din kampagne.

For at sikre succesen for din kampagne, er du nødt til at sprede budskabet gennem sociale medier, Instagram er en rigtig god platform til at tjene penge og promovere grafiske t-shirts. Du kan også fortælle det til dine venner og familie. Du kan også oprette en e-mail-kampagne og endda oprette annoncer.

8. Indsaml dine penge.

Efter den vellykkede kampagne er forbi og dine kunders trøjer er afsendt, vil Teespring sende overskuddet til din PayPal-konto.

Tjen penge på t-shirts

Tips til hvordan du tjener penge med Teespring

For at sikre en succesfuld kampagne og øge dine chancer for at få en god fortjeneste, så følg disse tips til at tjene penge online på t-shirts:

1. Se hvad der sælger.

Tjek Teeview, sektionen af Teespring, der lader dig se de mest populære t-shirts, i den pågældende uge. Se hvilke slags trøjer der sælger og hent inspiration fra deres design. Typisk klarer enklere t-shirts sig bedre end de mere avancerede, så du behøver ikke at finde på noget fancy, for at blive succesfuld.

2. Vælg en niche.

Hvis du er involveret med et vist online fællesskab eller er involveret med en gruppe eller organisation i dit samfund, så overvej at lave en t-shirt, der vil appellere til de andre medlemmer. At designe trøjer for en bestemt niche, vil give dig en målgruppe at promovere dine t-shirts til.

3. Følg popkulturen.

At gøre dine t-shirts aktuelle, kan bidrage til at øge salget. Hold dig orienteret med internet-memes, populære tv-serier og film, og den nyeste sladder om berømtheder. Gode idéer til t-shirts er overalt.

4. Få hjælp af en professionel.

Mens du kan designe en t-shirt på egen hånd, kan det, at have en grafisk designer lave grafik for dig, bidrage til at sikre at t-shirten er stilfuld. Du kan finde en designer på en freelance-side, som Upwork eller Fiverr.

5. Giv dine kunder valgmuligheder.

Mens du ikke ønsker at gøre det svært for dine kunder at beslutte sig, kan det, at udbyde mere end én type af trøje eller en række forskellige farver, øge dit salg.

6. Hold dine mål lave.

Når du først starter ud, kan det være svært at måle, hvor vellykket kampagnen vil blive. Husk – hvis du ikke opnår dit mål, vil du ikke tjene nogen penge, så det er bedst at starte småt, måske med 50 eller færre trøjer. Du bør også holde øje med dine fremskridt på vejen. Vær ikke bange for at sænke dit mål ved udgangen, hvis ikke du har nok købere til at gennemføre kampagnen.

7. Køb Facebook-annoncer.

Facebook-annoncer er relativt billige, og de kan producere store resultater. Fordi Facebook rettet annoncer mod brugernes interesser, kan din t-shirt blive set af hundredvis, tusindvis eller endda millioner af folk, mest tilbøjelige til at købe den. Når potentielle kunder ser en smart t-shirt i deres feeds, gør Teespring det nemt for dem at købe den for at sikre et vellykket salg.

8. Netværk med andre.

Finde sociale mediegrupper bestående af andre folk, der sælger trøjer på Teespring og lignende sider. Du kan opnå værdifuld indsigt og få gode tips fra andre succesfulde sælgere. Selvom folk konkurrerer om salg på siden, er Teespring-samfundet meget varmt. Du vil opdage, at folk i grupper er ivrige efter at hjælpe dig frem mod succes.

9. Forbered dig på nederlag.

Tjen penge på t-shirtsDet er meget normalt, for de første par Teespring-kampagner, ikke at nå målet. Hvis det ikke lykkes for dig første gang, så prøv din kampagne igen; men før du gør det, så vurdér, hvad du gjorde med dit tidligere forsøg, for at prøve at fikse det der gik galt. 

Satte du et alt for højt mål? Er din trøje bare ikke tiltrækkende? Var der ikke nok valgmuligheder eller fik du ikke promoveret trøjen effektivt nok? Foretag de ændringer, som du skal og genoptag derefter!

Andre sider som Teespringg

Mens Teespring er den mest kendte side af sin art, er der andre sider, der tillader dig at sælge t-shirts og andre ting til offentligheden, uden at skulle fremstille dem selv, herunder:

Threadless er en designkonkurrence og en t-shirt-butik i én. Hvis din t-shirt bliver valgt som ugens bedste, så får du en pengepræmie på 2000 $ og vil modtage en minimums-royalty på 20 procent af den fortjeneste, som siden tjener fra salget af din trøje.

  • Zazzle

Med Zazzle kan du lave langt mere, end bare t-shirts! Hjemmesiden lader dig sætte din grafik på kaffekrus, tøj, nøgleringe og mange andre ting, og du har fuld kontrol over din royalty-rate

Designs by Humans har en ansøgningsproces for at acceptere nye designere. Når du bliver accepteret, tjener du 3 $ for hver t-shirt, som du sælger.

Med denne hjemmeside er der ingen kampagner. I stedet opretter Spreadshirt en butik, der gør det muligt for kunder at købe tøj fra dig, ét stykke ad gangen. Du kan angive dit eget provisionsbeløb, og siden gør det nemt for dig at slå dine produkter op på din egen hjemmeside, hvilket er fantastisk hvis du har din egen blog eller fan-side. T-shirts! Du kan aldrig have for mange, vel? Selv hvis du allerede har en række t-shirts i dit skab, så når du ser en med et klogt ordsprog eller et unikt design, så må du bare have den.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top