Ripple vs Bitcoin: Hvad er Bedst?

bitcoin vs ripple
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Kryptovaluta bliver større og større. Du ved sikkert hvad Bitcoin er og hvilken værdi det har, efter så meget omtale har ledt vores opmærksomhed over på kryptovalutaen. Men, har du overhovedet tænkt over hvordan andre virtuelle alternativer kan sammenlignes med det, så som Ripple vs Bitcoin?

I de seneste par år, er vi blevet introduceret til andre kryptovalutaer som Bitcoin, Cash og Ripple. De er på ingen måde på samme værdiniveau (endnu), men det er kun et spørgsmål om tid.

I denne artikel vil vi undersøge, hvordan både Bitcoin og Ripple kom til, hvilke fordele og ulemper der er ved at bruge dem begge, og derefter finde ud af hvilken der vil være den bedste for dig.

Ripple vs Bitcoin Sammenlignet

BITCOIN (BTC)
ripple vs bitcoin
RIPPLE (XRP)
bitcoin vs ripple
Udgivelsesår20092012
Beskrivelse:Verdens mest kendte kryptovalutaTilbyder hurtigere betalingsprocesser og en mere centraliseret tilgang med bank udveksling
Maksimal forsyning21 Millioner21 Milliarder
Skaber(e)Satoshi NakamotoArthur Britto, David Schwartz, Ryan Fugger
Mine-Venlig?JaNej
Kryptovaluta BrugtSatoshiToken
GebyrerVariabel op til 160 kr. per transaktionNormalt mindre end 3 kr.per transaktion
Block TidMindst 10 minutterCa. 3.5 sekunder
Privatliv, sikkerhedMeget sikker og privatFor det meste sikker, ikke så privat, på grund af centralisering
Blockchain-protokolBevis for arbejde, hver transaktion dokumenteret, men langsomBevis for korrekthed, mindre grundig men hurtigere

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta, hvilket betyder at den er virtuel og ikke centraliseret til noget firma, som f.eks Paypal og Skrill. Brugere “ejer” alle bitcoins og en af grundene til at internetbrugere investerer i valutaen er, at den opererer uafhængigt af banker og virksomheder.

Dens værdi ligger nu på over 40.000 kr. for blot én bitcoin.

Bitcoin blev skabt i 2009 og startede med en værdi på næsten ingenting – bogstavelig talt bare småmønter! Ifølge tekster blev Bitcoin kryptovalutaen eftersigende opfundet af en person ved navn Satoshi Nakamoto, selvom det ikke var den første digitale penge teknologi.

Hvad angår diskussionen om  Ripple vs Bitcoin  er gennemsigtighed og ry vigtigt.  Det er de vigtigste faktorer, når man overvejer, hvordan man tjener penge på Bitcoin.

ripple vs bitcoin

Den originale bruger (som lige så godt kan være et pseudonym eller anonym gruppe) startede med 50 bitcoins og satte algoritmen til at udgive et begrænset antal bitcoins, for at kunne opretholde en høj værdi, længe.

Det menes at skaberen, Nakamoto, har minet en million bitcoins til sig selv, og senere er forsvundet fra offentlighedens søgelys. The Bitcoin Foundation blev så styret af udvikleren Gavin Andresen, og til sidst blev prisen forhandlet og den virtuelle “blockchain”-regnskabsbog blev fyldt med millioner af transaktioner.

Brugere kan stadig “mine” bitcoins ved at investere i en node eller veludstyret computer, der tilføjer nye Bitcoin-transaktioner til regnskabet over blockchains . Hver block refererer til en fil, der har de nyeste transaktioner opskrevet.

Når din node søger efter de nyeste transaktioner, og nogle gange finder nye blocks, genererer du nye bitcoins. Når du finder en ny block, genererer du 25 BTC.

Men det tal bliver langsomt mindre, da algoritmen er blevet programmeret til automatisk at blive mindre med en faktor på 0.5 hver fjerde år. Dette er meget anderledes fra Ripple, på grund af dets helt anderledes tilgang.

En dag, når alle tilgængelige Bitcoins er blevet udvundet og højst sandsynligt er undsluppet statslig indblanding, vil Bitcoins accelerere endnu mere i værdi. Med mindre noget går galt, selvfølgelig Det er der mange økonomieksperter tror det gør, hvilket igen gør Ripple vs Bitcoin-debatten meget mere interessant.

Hvad er Ripple?

Ripple blev skabt af firmaet Ripple Labs i 2012, blot få år efter Bitcoin. Det var en udvidelse af Ripplepay, udviklet af webudvikler Ryan Fugger, der altid havde ønsket at skabe et praktisk udvekslingssystem i sin lokale canadiske provins.

Til forskel fra Bitcoin, blev Ripples system skabt på en open-source platform, og der er betydelige forskelle i processeren for mining og trading.

Ripple citeres ofte som en rival eller ligemand til Bitcoin, selvom Ripple blev skabt inden for det kommercielle globale system og på alle konti har en mere centraliseret tilgang til kryptovaluta-teori.

Tilhængere afBitcoin siger ofte i en debat om Ripple vs Bitcoin, at valutaen er “pre-mined” eller faktisk ikke direkte involverer mining af nye enheder, da den behandler alt og kun bruger nogle få valideringsnoder, for at skabe en “konsensus” af transaktioner.

Den største fordel er, at den vil hjælpe dig enormt med at tjene penge online, fra land til land, samtidig med at den skærer gebyrer ned. Den støttes også af nogle banker, hvilket muliggør en nemmere centralisering.

For mere om hvem der accepterer Bitcoin-transaktioner, kan du læse vores artikel om det populære emne.

bitcoin vs ripple

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Hvad er de største forskelle mellem Ripple vs Bitcoin?

Bitcoin

ripple vs bitcoin
bitcoin vs ripple

Ripple

Hvilken bør du investere i?

At investere i Bitcoin kan være svært at gøre rigtigt (men meget indbringende).

Det basale argument mod Bitcoin er, at det ikke har nogen reel værdi udover hype. Det kunne slutte når som helst, eller i det mindste stå over for censur fra regeringen.

Hvis du kun ser på det, har Ripple vs Bitcoin-debatten en klar vinder. Men ifølge Forbes magazine virker selv en hindret Bitcoin-protokol meget mere populær end andre kryptovalutaer, i hvert fald for nu.

Ripple sporer alle oplysninger, mens Bitcoin forbliver stort set anonymt, hvilket kan være grunden til, at den handler med så stor volumen, der stadig overgår Ripple.

På trods af at Ripple er et mere centraliseret alternativ, er det stadig ikke lige så kendt eller universelt accepteret som Bitcoin. Der er også langt flere wallet-muligheder hos Bitcoin.

ripple vs bitcoin

Bundlinjen i Ripple vs Bitcoin-debatten er, at mens mange strategiske tænkere, tænker ud over Bitcoin, er den udbredte popularitet der ikke endnu. Ripple er bedst til forbindelser med banker, selv på verdensplan, mens Bitcoin stadig mest er en mulighed uden for systemet.

At tjene penge hjemmefra i vores nuværende teknologiske samfund er nemmere end nogensinde før, men hvor meget kan du tjene med både Ripple vs Bitcoin? Investopedia siger, at du ved at mine Bitcoin blocks kan tjene 12.5 Bitcoins, som står til ca. 40.000 kr. per Bitcoin.

Selvfølgelig kan det kræve et helt hold og en specifik node at behandle disse blocks, hvilket forklarer hvorfor mange Bitcoin-minere arbejder i grupper, for at få hurtigere udbytte og derved tjene mere.

Med Ripple er der ikke rigtig nogen mineproces, men i stedet en mulighed for at investere i Ripples værdi, hvilket mange spår til at stige eksponentielt om få år, når Bitcoin mister sit momentum. Ripple vs Bitcoin: hvem vinder? Det er ikke en nem sammenligning, da de er så forskellige som nat og dag. De er begge kryptovalutaer, men måden hvorpå du får dem, bruger dem og tjener penge på dem varierer. Kun tiden vil vise, hvilken der vil vinde, men én ting er sikker: at investere i flere forskellige former for kryptovaluta er altid den bedste strategi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top