Invester i Bitcoin [En Guide til at få Fortjeneste]

invester i bitcoins
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Du har helt sikkert hørt folk sige “Jeg burde have investeret i Bitcoin sidste år!” eller “Jeg har tænkt mig at investere i Bitcoin!”. Det har måske fået dig til at tænke “Er det for sent at investere i Bitcoin?”. Det korte svar er nej, det er ikke for sent! Men, der er nogle ting, du skal huske på, inden du begynder at investere i Bitcoin.

I denne artikel vil vi forklare dine muligheder, hvad du skal vide og forskellige investeringsstrategier du kan bruge, for at kunne tjene penge online.

Hvad er Bitcoin, og hvorfor er det så populært?

Hvis du stadig ikke ved hvad Bitcoin er, er det en form for digital kryptovaluta, der blev skabt for at gennemføre transaktioner, med det formål at erstatte fiat-valutaer som Kroner og Euro i fremtiden.

Det blev lanceret i 2009 af Satoshi Nakamoto, og fangede mennesker over hele verdens opmærksomhed som en ny form investering og fremtidens penge.

Da det først blev lanceret i 2009, blev Bitcoin vurderet til at 1.309,02 BTC svarede til 6,5 kr. Da den opnåede popularitet i december 2017, blev værdien multipliceret til 133.800 kr. Pr. BTC, hvilket er det højeste, den har været på indtil videre. Pr. Juli 2019 er 1 BTC omkring 40.000 kr. værd.

Bitcoins værdi har helt sikkert været på en vild tur indtil videre. At investere i Bitcoin og tjene penge med andre kryptovalutaer er både spændende og risikabelt. Værdien kan stige voldsomt én dag og kollapse det næste minut.

Du fortryder måske, at du ikke investerede før værdien steg helt vildt, men det betyder ikke, at det er for sent eller at Bitcoin aldrig vil nå sådanne højder igen. Bør du investere i Bitcoin? Det er op til dig, du skal selv opveje fordele og ulemper. Men fremtiden for denne kryptovaluta ser meget lys ud.

Hvis du beslutter dig for at investere, vil vi lære dig præcis, hvordan du skal gøre det.

Investér i Bitcoin: Det Skal du vide for at få succes

invester i bitcoins

Hvad er den bedste måde at investere i Bitcoin? Før du hopper i med hovedet først og håber at værdien fordobles, tredobles, firdobles eller mere, er der et par vigtige ting, du skal gøre for at kunne tjene ekstra penge:

tjene penge

Observere, studere og undersøge Bitcoin og Bitcoin-tendenser

Før du starter din investering og forsøger at tjene penge med Bitcoin, skal du tage dig tid til at sikre dig at du ved, hvad Bitcoin er.

Hvordan virker det? Hvorfor virker det? Hvorfor er folk interesserede i Bitcoin?

Du bør også sørge for at læse om Bitcoins historie og markedsresultater, samt følge nyhederne om Bitcoin, og hvilke aktuelle begivenheder, der påvirker Bitcoins værdi.

Dette vil tage tid, og der er en en masse, du skal læse, men hvis du vil se din investering vokse, er det absolut nødvendigt. Hvis du holder dig godt  informeret, vil det hjælpe dig med at udarbejde gode gæt om, hvornår du skal sælge eller holde din Bitcoin-investering.

tjen penge hjemmefra

Se på Bitcoin investering som du ville have gjort på et aktiemarked

Ja, Bitcoin er nyt, spændende og kommer højst sandsynligt til at være fremtidens penge. Men ved du hvad, det har til fælles med aktiemarkedet? Markedscyklusser.

Den eneste forskel mellem et aktiemarked og Bitcoin er, at Bitcoins markedscyklusser er kortere og meget mere volatile. Så hvis du ikke ved noget om at investere, skal du tage dig tid til at lære om aktiemarkedscyklusser og se, hvordan disse tegn kan gælde for Bitcoin.

tjen hurtige penge

Lær at tyde markedscyklussernes tegn

Markedscyklusser har et par kendte tegn, der kan hjælpe investorer med at finde ud af, hvordan de skal investere, for at maksimere deres fortjeneste og reducere tab. Endnu vigtigere: Dette kan hjælpe dig med at lære at investere i Bitcoin, og hvornår det er bedst at komme ind på markedet.

Der er flere forskellige typer af handelsstrategier, som for eksempel  day trading, kortsigtede eller langsigtede investeringer. Hvilken strategi du bruger er helt op til dig og hvad du har det bedst med, og om du kan lide investeringer med høj eller lav risiko.

Selv om der ikke findes en idiotsikker “one-size-fits-all”-strategi for investering i Bitcoin, kan det være en stor fordel at lære om markedscyklussernes vilkår og tendenser, når du skal finde en strategi, der virker for dig.

tjen hurtige penge

Lad ikke følelser styre dig i den forkerte retning

Noget af det absolut sværeste ved at investere i Bitcoin, er ikke at blive følelsesmæssigt knyttet. Det er så nemt at blive revet med i bare at købe og så gå i panik det øjeblik, en investering synker.

Problemet med at lade følelser diktere hvornår du køber, sælger eller holder, er at du i sidste ende mister din investering. Det bedste du kan gøre for at forhindre dette, er at finde en investeringsstrategi, der fungerer for dig, og holde fast i den. Det vil kræve disciplin, men det kan virkelig betale sig i det lange løb.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Vejen til Finansiel Frihed

Okay, du har besluttet dig for at investere i Bitcoin og vil gerne vide, hvor du skal starte. Du skal kun bruge 2 ting:

bitcoin investering

Bitcoin wallet

En af de første og vigtigste ting du får brug for, når du begynder at købe Bitcoins, er en Bitcoin wallet: En online eller offline metode til at opbevare dine Bitcoins, når du har købt dem.

Der er flere muligheder på markedet, der spænder fra online konti og software til offline drev og papir wallets.

bitcoin investering

Exchange platform

Der findes mange forskellige online exchange platforme, hvor du kan købe, sælge og handle Bitcoin og andre kryptovalutaer. De fleste er ret nemme at bruge og vil veksle din fiat-valuta til Bitcoin eller enhver anden ønsket kryptovaluta.

Afhængigt af hvor du befinder dig, er der måske en specifik exchange platform, der fungerer bedst til din operative fiat-valuta. Når du har fundet en platform, kan du lære at investere i Bitcoin, holde øje med markedet og tjene penge med bitcoin!

Day trading eller langsigtet trading?

Med Bitcoins vækst i de seneste måneder grubler mange mennesker over, om de skal vælgeday trading eller langsigtet trading. Svaret er: Det er helt op til dig.

Her er nogle spørgsmål du kan tænke over, før du beslutter dig for at investere i Bitcoin:

Tænk over dine svar, da dette kan hjælpe dig med at beslutte, hvordan du skal investere i Bitcoin, og hvilken type strategi, du måske skal implementere.

Langsigtede investeringer:

langsigtede investeringer

Langsigtede investeringer kan vare fra måneder til år. Du spiller det lange spil, så du er mere forpligtet.

langsigtede investeringer

Investorer behøver ikke at holde så meget øje med markedet. Det betyder ikke, at du overhovedet ikke skal se med, men små stigninger og fald vil ikke påvirke dig så meget.

langsigtede investeringer

Som investor har du måske fundet en kryptovaluta, du kan stå bag, eller en bestemt mønt du tror vil spille en større rolle i fremtiden. Dette gør det meget mere berigende, hvis din kryptovaluta klarer sig godt.

Hvis nogen af disse argumenter appellerer til dig, kan en langsigtet strategi være en bedre mulighed for dig. Mange begyndere foretrækker denne rute, da det normalt er mindre risikabelt.

Day-trading investeringer:

day-trading investeringer

Kortsigtede investeringer kan vare alt mellem et par sekunder til et par dage, afhængigt af markedet. Der er mere spænding og adrenalin i forhold til det langsigtede spil, der handler om at vente.

day-trading investeringer

Investorer skal holde øje med markedspriserne, da den næste handel kan afgøre om din investering har nået en bestemt gevinst, eller om du taber stort.

day-trading investeringer

Det er mere risikabelt og mere tilbøjeligt til tab, men det kan også være mere givende end langsigtede investeringer, hvis det gøres rigtigt.

Selvom day trading-investeringer ikke lyder så indbydende, er det absolut en mulighed, der indebærer høj risiko og høj indtejningsmulighed. Hvis du føler dig godt tilpas med handel og kryptovaluta-markedet, er det måske mere tiltrækkende for dig.

Du bør også tjekke hvilken investeringsplatform eller metode du bruger, så du er sikker på at de accepterer Bitcoin. Disse retningslinjer hjælper dig også med at se, hvor du skal investere i Bitcoin.

Bitcoin mining

invester i bitcoin

En anden måde at investere i Bitcoin, er at prøve Bitcoin mining: Sikring og bekræftelse af transaktioner gennem brug af computerprogrammer. Når en transaktion bekræftes og tilføjes til Bitcoins blockchain, vil en miner blive belønnet med én Bitcoin.

Det kræver dog dedikerede computere med høj processorkraft og stabil elforsyning. I dag vil de fleste finde en mining pool, hvor flere individer deler deres ressourcer, for at forbedre deres samlede indsats.

Invester i Bitcoin: Er det klogt at bruge Bitcoin mining til det? Det kommer an på så meget. Hvis du kan og vil bidrage med ressourcer til mining som din investering, anbefales det at bruge en Bitcoin udregner, for at se, om mining er en god mulighed for dig.

Noter om skatter og regeringer

invester i bitcoin

At lære at investere i Bitcoin kan være både spændende og skræmmende. Du kan tjene godt på din investering, men sørg altid for, at du har styr på, hvad lovgivningen siger.

I Danmark er det lovligt at handle med Bitcoin, men der gælder særlige regler for indberetning til Skat. Det er yderst vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne for indberetning, før du begynder at investere. Du kan læse om reglerne for Bitcoin og anden kryptovaluta på Skat.dk.

Konklusion

At investere i Bitcoin kan måske virke forvirrende, risikabelt og udfordrende i starten, men der er flere måder, hvorpå du kaninvestere klogt og opnå en fortjeneste.Hemmeligheden er at lære så meget som muligt om det, før du går i gang, samt altid at investere med et klart hoved!

Vi har her givet dig en opsummering af, hvad du skal gøre, for at komme i gang. Hvis du stadigvæk er usikker på, hvordan du investerer i Bitcoin, eller på de forskellige aspekter af kryptovaluta-verdenen, kan du læse vores mere omfattende guides om emnet, som vi har nævnt igennem hele artiklen.

Held og lykke med investeringen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top