Få Flere Likes på Instagram: 20 Tips Der Virker!

få flere likes på instagram
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Hvordan man får flere likes på Instagram er noget mange, der bruger platformen, tænker over. Forestil dig: du arbejder hårdt på at lave den perfekte profil, du gør dig umage med at lave interessante indlæg og tage fængslende billeder… men af en eller anden grund får du ikke de likes, du forventede. Hvad sker der? Er det noget, du gør, eller noget du ikke gør?

Bare rolig, vi har alle svarene!

Det er faktisk super nemt at lære at få flere likes på Instagram, og du kan gøre det med det samme. Vi vil gerne dele de nemmeste måder at gøre det på. Faktisk har vi 20 ideer, der virker for andre og helt sikkert vil virke for dig.

Endnu vigtigere: Vi vil fokusere på at få flere likes fra folk, der rent faktisk følger dig og er interesserede i dit produkt, din tjeneste eller bare hvem du er.

Dette er din målgruppe, folk der er interesserede i at købe hos dig eller abonnere på dine sociale medier.

Det er de likes, du vil have, fordi det er kvalitetstrafik, og du kan gøre disse “likere” til ægte fans der vil belønne dig, hvis du bliver ved med at lægge hårdt arbejde i det.

få flere likes på instagram

Vi starter med et par forslag, du nok har hørt før og gennemgår derefter nogle virkelig innovative ideer, der er værd at prøve, uanset din industri eller hobby.

brug hashtags på hvert eneste indlæg

1. Brug hashtags på hvert eneste indlæg

Det er ikke engang værd at poste på Instagram uden et hashtag! Instagram har en af de bedste søgefunktioner på alle sociale medier – endnu bedre end Facebook og Twitter.

Så snart du poster noget interessant, og tagger det med et relevant hashtag, får du likes på Instagram. Inden for få sekunder.

Prøv det selv! Måske liker disse brugere automatisk alt, men det er vel stadig bedre end 0 likes? Dette er en no-brainer for at få flere likes på Instagram.

fokuser på at tage billeder af høj kvalitet

2. Fokuser på at tage billeder af høj kvalitet

Instagram er kendt for at have nogle af de smukkeste billeder i verden. Der er faktisk også mange professionelle fotografer på Instagram, så det er ikke bare selfies det hele.

Hvis du tager dig god tid og rent faktisk gør dit billede smukt (god belysning og god indramning af dit motiv), vil æstetisk drevne sjæle finde det og like det.

Du skal bare huske at bruge mere konkurrencedygtige hashtags som #photography, #photographer, #photooftheday og #fineart. Disse mainstream hashtags hjælper dig med at tiltrække et større publikum og få flere likes på Instagram.

fortæl en historie med teksten

3. Fortæl en historie med teksten

få flere likes på instagram

Folk læser faktisk billedteksten, især hvis billedet er iøjnefaldende. Spørg dig selv: giver du dit publikum en interessant historie ud over et flot billede?

Alle billeder vil ikke være et kunstværk, men hvis du skriver en sjov eller følelsesmæssig historie, der passer sammen med det, vil Instagram-surfere like det og begynder måske endda at følge dig for at se flere gode ting.

vær dig selv... men med lidt ekstra

4. Vær dig selv... men med lidt ekstra

Det er OKAY at poste billeder eller selfies af dig selv. Selvom du ikke bør lægge alt for mange af dem op, skal du føle dig fri til at være dig selv, vise noget af dit personlige liv og lade dit publikum lære den virkelige dig at kende.

Hvis du synes, dit liv er for kedeligt til Instagram, anbefaler vi dig at:

få en ny hobby eller interesse og dokumenter

Leve lidt mere. Gå ud og gør noget interessant. Fotografer noget interessant. Få en ny hobby eller interesse og dokumenter din rejse i at opdage den.

vis den virkelige dig i forhold til andre

Det handler ikke KUN om dig, nogle gange handler det om, hvad du har til fælles med andre mennesker. Vis den virkelige dig i forhold til andre. Det er altid nemmere at fortælle en historie om andre mennesker end dig selv.

der kan være skønhed i næsten alt og alle

Der kan være skønhed i næsten alt og alle. Tænk lidt mere og find en ny vinkel. Vær ikke bange for at eksperimentere.

Et af Hugo Helmigs mest likede billeder er derfor dette, da det vækker følelser hos seeren og viser noget andet end bare et selfie.

få likes på instagram

skriv om sociale problemer

5. Skriv om sociale problemer

Hvis du er løbet fuldstændig tør for ideer, kan du finde en sag, du er interesseret i, f.eks. livsstil, tro, politik, religion eller filosofi. Post så et dramatisk billede, der viser din støtte til eller protest imod den sociale sag.

post også noget til den almindelige offentlighed

6. Post også noget til den almindelige offentlighed

Det er også en god idé at appellere til et mere almindeligt publikum en gang imellem. Dette hjælper dig ikke blot med at nå ud til nye følgere (som måske aldrig ville have fundet din niche), men også at opdage nye potentielle målgrupper, som du kan tage højde for, hvis du stadig er i gang med at lære at få flere likes på Instagram.

vær unik og overrask dit publikum

7. Vær unik og overrask dit publikum

få flere likes på instagram

Instagram har ret strenge regler om upassende indhold, så når vi siger “overraskende”, skal du tænke usædvanligt, anderledes eller endda et “hvad i alverden?”-billede, der fanger en persons opmærksomhed, får dem til at kigge i et par sekunder og så måske grine (eller ryste hovedet i forvirring).

Du kan ikke gøre dette med alle indlæg, men det er en god taktik en gang imellem.

Der er virkelig ingen regler for denne teknik (bortset fra Instagrams egne regler), da du er den der bestemmer dit “brand” eller hvem du vil ses som. Du skal bare huske på, at dit mål bør være at stå for noget, som dit publikum også står for.

Lad din målgruppe komme til dig.

Du skal ikke bekymre dig om at fremmedgøre det forkerte publikum. Uanset om du skriver om homoægteskab, Jesus eller endda en ukendt tegneserie, handler det om dit brand og hvilke værdier du har til fælles med dit publikum.

post på dine venners profiler

8. Post på dine venners profiler

Vil du lære, hvordan du nemt kan få flere likes på Instagram? Bliv venner med nogle få succesfulde (eller endda moderat succesfulde) instagrammere og post på hinandens profiler. Giv hinanden (midlertidig) kontrol over jeres konti og se resultaterne.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

undersøg succesfulde følg-mig tags

9. Undersøg succesfulde følg-mig tags

Lad os være helt ærlige – når du lige er begyndt, vil du have så mange følgere som muligt. Ingen kan lide det store NUL.

En nem løsning er at skrive et #Like4Like tag på dine første par indlæg, sammen med et næsten uendeligt antal variationer af denne type hashtag.

Det betyder, at du får en følger i bytte for at følge dem. Det betragtes som uhøflig adfærd at unfollowe, så snart den anden person følger, så prøv at være venlig.

tag influencers

10. Tag influencers

Du er måske venner med influencers eller arbejder måske sammen med dem. Tag dem i dine billeder eller nævn dem med et @-symbol i dit indlæg. Øget synlighed er altid positivt for dig, og det vil hjælpe dig i din søgen efter at få flere likes på Instagram.

del det der sker bag kulisserne

11. Del det der sker bag kulisserne

få flere likes på instagram

I takt med at du finder din vej på Instagram, vil du indse, at du nu er en del af en stor industri, og mange af dine følgere har en interesse i denne branche.

Giv dem et kig bag kulisserne af din kreative eller industrielle proces. Del billeder, som sjældent ses, eller endda billeder der viser, hvordan du tager dine billeder. Dette er et must for Instagram-brugere, der ejer en virksomhed!

følg og interager med andre brugere

12. Følg og interager med andre brugere

Det bliver nemmere at få flere likes på Instagram, hvis du bliver mere opmærksom på det fællesskab, der findes på Instagram. Vær ikke en enspænder… Interager med andre brugere, som du følger.

Du skal ikke bare like – kommenter, stil spørgsmål og start en samtale!

Du kan også følge nogle kendte, og dem der er på vej til at blive det – uanset om de følger dig eller ej. Nogle brugere søger faktisk specifikt efter kendtes “følgere”. Selvfølgelig er målet at en kendt influencer nævner dig ved navn, hvilket vil bringe masser af opmærksomhed til dig!

post inspirerende citater

13. Post inspirerende citater og få Instagram-likes

få likes på instagram

Du behøver ikke at poste billeder af dig selv eller udsøgt naturlig skønhed i hvert eneste indlæg for at få flere likes på Instagram. Bryd det lidt op med nogle inspirerende citater, der er vigtige for dig personligt – og som sandsynligvis også vil røre din målgruppe.

Selvfølgelig skal du undgå klichéer. Folk har tendens til ikke at like de alt for corny citater.

lav en giveaway/konkurrence

14. Lav en giveaway / konkurrence

En af de nemmeste måder at få flere likes på Instagram er at give en præmie væk og tage et smukt billede af den præmie, for at skabe forventning og omtale om den. Folk elsker gratis ting og vil som regel altid være med i en konkurrence.

Selvfølgelig skal en af betingelserne for at vinde være, at de “liker og følger” din profil.

kom ud i dit lokalområde

15. Kom ud i dit lokalområde

Tag lokale steder, når du besøger dem, og kig også på populære hashtags fra din by og prøv at koble dit indhold sammen med dem. Du kan også vælge muligheden “Tilføj en placering”, som giver dig mulighed for at geo-tagge, hvor du er, hvilket vil gøre lokalbefolkningen opmærksom på dig.

SEOservices Blog foreslår faktisk, at du finder hashtags fra din by, for at nå bedre ud til dit publikum, og for at have noget at snakke med dem om.

få flere likes på Instagram med særlige funktioner

16. Få flere likes på Instagram med særlige funktioner

Instagram har en række dramatiske funktioner designet til at få dig til at skille dig ud fra mængden.

du kan lave videoer

Du kan lave videoer (informative, bag kulisserne eller dem der fremhæver dig selv) eller endda loope en video ved hjælp af Boomerang-funktionen.

gå “Live” og fortæl straks alle

Gå “Live” og fortæl straks alle, at der sker noget spændende og hav samtaler med dine følgere. Denne interaktion bliver til likes, fordi Instagram ofte rapporterer disse interaktioner til venner og følgere via meddelelser.

som du kan bruge til at starte samtaler

Instagram Stories lader dig poste en video eller et billede, som du kan bruge til at starte samtaler.

du kan også vælge “karruseller”

Du kan også vælge “karruseller” og lave en fortælling via billeder, der kan swipes mellem. Dette er en fantastisk måde at fortælle din historie på og lede dit publikum direkte til din hjemmeside.

brug Instagram-annoncer

17. Brug Instagram-annoncer til at fremme dine bedste indlæg

En af de bedste måder at få flere likes på Instagram er at bruge mulighederne for betalte annoncer. Instagram-annoncer er ideelle til at tiltrække nye kunder og målgrupper, da de booster dine indlæg endnu mere end almindelige hashtags.

vis dine største fans

18. Vis dine største fans

få flere likes på instagram

Du kan ikke blot fotografere dine største fans og dele det smukke billede med verden (folk elsker at sende billeder af sig selv ind), men du kan også række ud til din følgere og få dem til at skabe “brugergenereret indhold” til dig.

Sæt gang i deres kreativitet ved at bede dem om at poste billeder, memes, kunst eller fotos relateret til dit brand. Pas dog på med at sætte for mange regler eller grænser for deres kreativitet.

Vær taknemmelig for samarbejdet og beløn dine største fans med opmærksomhed. Disse fantastiske fans er så vigtige i erhvervslivet, at de rent faktisk kaldes “Brand Evangelists”, fordi de spreder budskabet for dig.

Lad dit publikum stråle sammen med dig. Du ønsker at få flere likes på Instagram, og de ønsker at blive gjort synlige for hele internettet.

Det er noget for noget, der gør alle glade.

Der er også Instagram-værktøjer, der kan hjælpe dig med at reposte på Instagram, da det ikke er en almindelig funktion.

gå uden for Instagram for at fremme Instagram-likes

Gå uden for Instagram for at fremme Instagram-likes

Begræns ikke din indsats til Instagram for at få likes. Det er en kæmpe fordel at promovere din Instagram-profil på Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, og alle andre sociale medier, som du bruger.

Nogen der virkelig kan lide dig på Twitter, kan være nysgerrig omkring dine Instagram billeder!

Tag billeder af dit produkt

Tag billeder af dit produkt (hvis du har et) OVERALT

Det er lidt af en gimmick nu, men hvis billedet er af høj kvalitet, virker det stadig! Opdag hvordan du får flere likes på Instagram ved at fotografere dig selv eller dit produkt “i naturen” eller på en usædvanlig placering.

Skal du på ferie? Besøger du en ven? Nyder du en begivenhed? Tag dit produkt med og fremhæv det, ved at sætte det ind i en række forskellige situationer.

få flere likes på instagram

Køb Instagram likes

BONUS: Køb Instagram likes

Vidste du, at du kan øge antallet af likes på din profil ved blot at købe dem? Du skal ikke kimse af denne metode, hvis du vil få flere likes på Instagram. Du skal blot sørge for at gøre det sikkert og bruge legitime kilder.

Afslutningsvis er nøglen til at få flere likes på Instagram at eksperimentere med mange muligheder, holde øje med resultaterne og følge de tendenser, der ser ud til at fungere. Fortsæt det gode arbejde, og inden du ved af det, vil du have et loyalt publikum, som uden tvivl vil vokse med tiden! Og selvfølgelig vil det hjælpe dig med at tjene penge på Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top