Køb Instagram Likes Uden at Bryde Reglerne

køb instagram likes
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Det er en lang og ensom rejsetil toppen af Instagram, hvor de mest populære mennesker i verden har millioner af følgere. Det kan nemt give dig lyst til at købe Instagram likes.

Instagram synes endda selv, det er en god ide – det er derfor, de tilbyder deres eget program til at købe likes på Instagram, kaldet Instagram Annoncer. Du køber Instagram likes, idet du skal bruge penge for at se resultater.

Det virkelige spørgsmål er, hvilket firma eller strategi skal du bruge? Du har gjort dig umage med at lave en fantastisk profil. Hvordan kan du så booste den og få den ud i verden, så hurtigt som muligt? I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du sikkert kan købe Instagram likes, processen du skal igennem, og hvilke virksomheder der tilbyder de mest effektive (og legitime) løsninger.

Er det overhovedet tilladt at købe likes på Instagram?

Hvad hvis du vil købe Instagram likes, men er bange for at blive suspenderet for at bryde appens regler? Selvom det er vigtigt at spørge virksomheden om deres etiske praksis, er der intet galt med begreberne Follow-4-Follow eller Like-4-Like. På sociale medier betyder disse sætninger “Jeg følger dig, hvis du følger mig” eller “Jeg liker dine billeder, hvis du liker mine”.

Det er almindeligt og fuldstændig logisk, at du vil møde mennesker i din niche, dine ideelle kunder eller personer med lignende interesser på Instagram. Så hvorfor ikke følge dem, hvis de er interessante? Hvorfor ikke like deres indlæg og forhåbentlig opmuntre dem til at like dine indlæg? (Bemærk: Hvis du har brug for nogle ideer, kan du læse vores artikel om, hvordan du får flere følgere på Instagram).

Dette er hele konceptet bag gæsteblogging og gæstekommentarer, en taktik store influencers konstant bruger, og som normalt omtales som quid pro quo. Det eneste, der vil få din konto suspenderet, er hvis det firma du arbejder med, ikke har nogen idé om, hvad de laver og ikke har tidsfornemmelse: De vil poste og følge i flæng og gøre det alt for hurtigt.

køb instagram likes

Robotter, spammere og falske profiler liker og følger profiler kontinuerligt, da det er en automatiseret proces. De gør det ikke realistisk, som en rigtig person ville gøre det. Dette bør være det første, du spørger et firma om: Hvordan deres proces for likes/følge fungerer, og hvor hurtigt du kan forvente resultater.

Jo længere tidsrammen er, desto bedre. Det betyder normalt, at de har en mere menneskelig tilgang og faktisk deler indholdet med rigtige mennesker. Rigtige mennesker liker ikke øjeblikkeligt alt, hvad de læser… de klikker og gennemgår indholdet først.

50.000 følgere garanteret på én dag, lyder rimelig meget som robotter, ikke? Denne ordre vil også højst sandsynligt forårsage, at du bliverspam-arresteret af Instagram-politiet.

Nu er spørgsmålet så, “hvilket firma kan hjælpe dig mest og til den mest fair pris?” Presser disse virksomheder dig altid til at bruge mere end du har råd til, eller lader de dig holde dig til det budget, som du selv har planlagt?

Køb Instagram likes: De 11 bedste virksomheder og apps, du skal bruge

Den bedste måde at finde et lille “boost” -firma at arbejde med, er at være opmærksom på, hvad de rent faktisk gør, og hvorfor de er unikke. Her er 10 virksomheder, der giver dig mulighed for at købe Instagram likes OG et ekstra særligt tip, der kan hjælpe dig med hurtigt at etablere din profil.

Fiverr

Selvom det ikke nødvendigvis bare er en app, der specialiserer sig i Instagram-likes, er Fiverr en freelance-platform, der har tusindvis af freelancere og professionelle markedsføringsfolk, som du kan ansætte til at hjælpe dig med at forbedre din profil, købe Instagram likes og meget mere.

pros-ikoner
Fordele

Masser af forskellige markedsføringsfolk at vælge imellem, såvel som mange forskellige typer tjenester.

ulemper-ikoner
Ulemper

Selv med det anmeldelsessystem Fiverr har, er du ikke garanteret en god oplevelse med de freelancere eller markedsføringsfolk, du vælger.

2 Fame Boom

berømmelse boom

Fame Boom er en af de bedste apps til at købe Instagram likes, med over fem millioner downloads og en høj score bestående af over 700.000 anmeldelser.

pros-ikoner
Fordele

Det der gør appen god, er at den faktisk viser de mest populære hashtags i øjeblikket og rådgiver dig om, hvilke du skal bruge.

ulemper-ikoner
Ulemper

Dine muligheder for at købe Instagram likes begynder ved 5 kr., men kan nå helt op til 1000 kr. for nogle af de højere mål… som 10.000 likes!

gratis som 4 likes

Hvis du gerne vil lære at købe Instagram likes, går denne app et skridt længere end at poste like-4-like hashtags: De annoncerer “rigtige brugere”, der liker dine billeder og har faktisk en måde at garantere denne quid pro quo. Du skal starte processen og like andre folks billeder i bytte for gratis mønter, som du kan bruge til at “købe” likes fra andre brugere.

pros-ikoner
Fordele

I modsætning til de fleste andre apps er denne 100% gratis at bruge og kræver ikke, at du køber Instagram likes, i hvert fald for dine egne i penge. Tid er normalt billigere end penge!

ulemper-ikoner
Ulemper

Dine muligheder er begrænsede, fordi det er gratis, men for et møntsystem er det rimelig sjovt og nyttigt i starten.

tilhængere indsigt

Followers Insight er lidt mere dybtegående med sine udbud af Instagram markedsførings-tjenester, da den studerer trends, besøgendes adfærd og interaktion.

pros-ikoner
Fordele

Du kan styre og spore flere konti, se analyser på dine bedste indlæg, sammenligne udgivelsestider, og endda hvilke brugere der er “spøgelser” eller spambots. Den giver dig mulighed for at studere dit publikums adfærd og få mere indsigt i dem, i stedet for bare at købe Instagram likes.

ulemper-ikoner
Ulemper

Denne app er gratis at bruge og kan være lige så effektiv som andre apps, hvis du hurtigt vil udvide din mængde af likes/følgere. Den er dog hovedsageligt fokuseret på indsigt og analyser, ikke likes.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

5 Followers+

tilhængere plus

Followers+ tilbyder både at du kan købe Instagram likes og følgere, samt andre standardfunktioner som gode hashtags og post boosting.

pros-ikoner
Fordele

Den mest interessante funktion er reposting-funktionen. Dette giver dig mulighed for at reposte de bedste billeder fra andre Instagram-brugere, så du får gavn af deres fotografiske færdigheder og fantasi. Den eneste regel er, at du skal huske at nævne den originale ejer og bede om tilladelse fra den oprindelige bruger, før du reposter. Priser starter ved 6 kr., men går op til 500 kr. for de bedste funktioner.

ulemper-ikoner
Ulemper

Nogle brugere klager over, at det tager lang tid at få alle de likes, de har købt… men det er faktisk et tegn på, at det er virkelige mennesker der bruger appen, og ikke bare en robot. Repost-muligheden er ikke for enhver smag (mange foretrækker at poste mere af deres eget indhold i stedet for andres fotos), men det kan hjælpe dig med at finde dit eget unikke tema, i takt med at du etablerer dig selv.

upleap

Når det gælder det svære valg om hvorvidt du skal købe Instagram likes eller ej, tager Upleap dine forretningsmål alvorligt. Derfor kalder firmaet sig en “dedikeret kontoadministrator”, der vil interagere med folk på Instagram og øge dine likes, følgere og indtryk naturligt. Virksomheden siger, at den kun bruger “rigtige konti og en målrettet målgruppe”.

pros-ikoner
Fordele

Upleap tilbyder en gratis prøveperiode på tre dage, uden at opkræve kreditkortoplysninger. “Lite” -planen koster 250 kr. månedligt, standardplanen koster 450 kr. pr. måned og premium-udgaven koster 650 kr. om måneden. Sammenlignet med markedsføringsfirmaer er dette den mest overkommelige løsning, du kan finde.

ulemper-ikoner
Ulemper

Selvfølgelig kan den meget “organiske” tilgang til Instagram betyde en langsommere stigning i likes, da rigtige mennesker ikke automatisk liker alt, hvad de ser.

iconosquare

App’en hjælper dig med at fokusere på din virksomhed og fællesskabet. Det betyder ikke kun dine konkurrenter, men alle de store navne i dit felt, nemlig de influencers, du vil tiltrække.

pros-ikoner
Fordele

Mere interaktion med influencers betyder flere likes og følgere. Du kan prøve softwaren gratis i 14 dage og derefter vælge mellem 200 kr. om måneden for pro-tjenesten, eller 400 kr. for avancerede og mere tilpassede tilgange til agenturer, som forventes at betale højere satser. Alt taget i betragtning er det en rimelig overkommelig pris.

ulemper-ikoner
Ulemper

Iconosquare er nokden sværeste app at bruge, selvom den er blandt de bedre muligheder for dig, hvis du vil købe Instagram likes på den gammeldags måde for at få rigtige fans.

raket social

Rocket Social er et verdensomspændende influencer markedsføringsfirma, der specialiserer sig i at købe Instagram likes, ved at nå de influencers, der vil give dig mere opmærksomhed.

pros-ikoner
Fordele

De fokuserer ikke kun på likes, men også på engagement, hashtags, konkurrentmålretning og eksponering til de rigtige mennesker. Det nemme app-interface og manuelle markedsføring er også store fordele.

ulemper-ikoner
Ulemper

Ulempen her er, at det er en dyrere løsning, der tilbyder pakker med ugentlige eller månedlige betalinger, 130 kr. om ugen eller 260 kr. om måneden. Der er også en turbo-plan for 400 kr. om måneden. Den billigste plan er målrettet til 800 følgere om ugen, mens Turbo-planen når op på 5000 følgere om måneden.

rite-tag

RiteTag er en billigere mulighed der vil hjælpe dig med at prøve en DIY-tilgang til at købe Instagram likes.

pros-ikoner
Fordele

Den tilbyder hashtag-engagement og forslag til dine bedste billeder i realtid. Den fungerer også perfekt sammen med andre apps som Hootsuite, Hubspot, TweetDeck, Buffer og SproutSocial.

ulemper-ikoner
Ulemper

Hvis du ønsker at købe Instagram likes, er RiteTag i den dyrere ende: De forskellige hashtag-tjenester er 80 kr. om måneden for begrænsede indlæg, 100 kr. om måneden for annoncer på links og 330 kr. om året for forslag.

flod

River koster 650 kr. pr. måned, hvilket er en høj pris, men den fokuserer på at finde et mere målrettet publikum.

pros-ikoner
Fordele

Appens skabere lover ingen falske likes, blot organisk strategi. Det betyder, at River vil like billeder, følge målrettede brugere og interagere på dine vegne. Dette er en naturlig måde at købe Instagram likes på og kan være lige hvad du mangler for at komme i gang.

ulemper-ikoner
Ulemper

Prisen er høj, og der er ingen garanti på dine ordrer, men de garanterer at at gøre det ordentligt, så din konto ikke bliver suspenderet.

11 Magic Liker

magisk lignende til instagram

Magic Liker er en dedikeret app, der hjælper dig med at købe Instagram likes, via interaktioner. Du vil have flere likes, så appen hjælper dig med at nå ud til andre brugere ved at se billeder og tjene stjerner. Du kan bruge disse “stjerner” til at få flere likes fra andre rigtige mennesker.

pros-ikoner
Fordele

Fordelene ved at købe ægte Instagram likes her, er at appen er hurtig, den bruger ikke robotter, og du kan også tjene stjerner på at se videoer eller udfylde tilbudsskemaer. Du kan målrette 5000 følgere, hvis du allerede er klar! Magic Liker er gratis, men med nogle betalte muligheder for at få flere følgere eller flere “stjerner” at købe for. Dette er en af de bedste måder at købe Instagram likes hurtigt, da mange af brugernes anmeldelser siger, at det skete med det samme.

ulemper-ikoner
Ulemper

Appen har blandede anmeldelser fra nogle brugere, hvilket betyder, at de måske ikke fik de resultater, de blev lovet, i deres forsøg på at købe Instagram likes.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste måder at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

Mere info: Der er 3 generelle måder at købe likes på...

køb instagram likes

De fleste mennesker er interesserede i at købe likes, for at komme i gang med at tjene penge online og tjene penge på deres Instagram profil: De søger at tjene penge hjemmefra og bruge deres Instagram konto til at betale regningerne!

Det første punkt at overveje, når du tænker på at købe Instagram likes, er hvilken metode der virker for dig og hvilke værktøjer til Instagram, du gerne vil bruge. Normalt fokuserer artikler om “betalte likes og følgere” (som denne artikel af Ins) på at betale suspekte virksomheder og bruge dårlige markedsføringsstrategier.

Her er dine muligheder generelt:

Mulighed 1: Følg andre personer først

Denne metode indebærer at følge en masse mennesker, i håb om at de vil følge dig igen, eller like deres indlæg, så de til gengæld liker dine indlæg. Der er egentlig ikke noget galt med denne teknik, men hvis du overdriver det og følger hundredvis af konti på kort tid, vil mange sociale medier, herunder Instagram, give dig en midlertidig suspension.

Nogle virksomheder vil tilbyde at følge en masse andre brugere for dig og vil kræve at få adgang til dit ID og kodeord til din konto. Det er naturligvis en dårlig deal for dig, hvis firmaet får dig suspenderet for at spamme!

Mulighed 2: Hyr et firma til at købe Instagram likes

En anden mulighed er at arbejde sammen med et firma, der har et netværk af loyale følgere, der så vil fremhæve dine indlæg og profil for de følgere. Det virker som en god ide…

HVIS virksomheden faktisk ved, hvad de laver. Som SproutSocial påpeger, er det dyrt at købe likes, og garanterede resultater kan betyde en vis automatisering. Brugere betaler ca 2.500 kr. for 50.000 likes, men det kan også koste helt op til 5000 kr. for samme mængde likes.

Mange mennesker klager over at Instagram finder og lukker spam-konti, men sandheden er, at Instagram nok ikke bekymrer sig om, hvad der sker på din side, medmindre spam-misbrug finder sted (som at følge eller like absurd mange på meget kort tid). Tomt indhold og ingen følgere er langt værre for algoritmen, så fokus skal være på at udgive nogle flotte billeder og få likes på enhver lovlig måde, du kan. Vi har en artikel klar til dig med nogle nyttige tips til, hvordan du får flere likes på dine billeder, på den helt naturlige måde.

leje et køb lide firma

Der er slet ikke noget galt i at stole på et netværk af brugere til at dele, købe Instagram likes og interagere med dine indlæg. Brugernetværk kan bestå af rigtige mennesker, der har fælles interesser, og som arbejder for et markedsføringsfirma. Eller det kunne være et netværk af falske konti og spambots. Udfordringen er at undersøge virksomheden og sørge for, at de likes du får er ægte.

Hvorfor er dette vigtigt? Hvis du ikke arbejder med et ærligt firma, er der ingen beskyttelse for dig – dine nye følgere, eller endda dine betalte følgere, kan forsvinde på ethvert tidspunkt.

Mulighed 3: Slå dig sammen med influencers

En anden mulighed ville være at købe Instagram likes organisk, ved at gøre som store mærker og kendte influencers gør: slå sig sammen med en anden influencer og lave en kampagne sammen. Dette medfører normalt mange likes og følgere, fordi det er store nyheder. Nogle mennesker har bare en naturlig evne til at finde følgere hurtigt. Tror du ikke på os? Tjek de 15 mest kendte Instagram berømtheder, med vanvittigt mange følgere!

Men det er lettere sagt end gjort for en mindre konto, ikke? Du kan ikke bare anmode om at arbejde sammen med en stor influencer eller et stort mærke, fordi de normalt kun arbejder med folk, der allerede har succes på Instagram.

Tænk på det at samarbejde med andre mærker eller større influencers som en mulighed, du kan prøve, efter du har fået lidt succes på egen hånd. Men det du kan gøre for at købe Instagram likes, er at samarbejde med en anden Instagram bruger, som har et tilsvarende antal følgere. Hvis I begge går sammen og hjælper hinanden ved at udvikle indhold og måske give gratis præmier væk, kan I “købe Instagram likes” på en indirekte måde, der måske endda er mere effektiv.

Husk at læse vores artikel om hvordan du tjener penge ved hjælp af Instagram, for at få tips til at tjene penge på din Instagram konto.

Konklusion: Hvorfor det faktisk virker at købe likes

køb instagram likes

Der er ingen reel ulempe ved betalt markedsføringsarbejde. Alle gør det, og dit investeringsafkast er det eneste, der betyder noget. Der er flere fordele, når du beslutter dig for at købe Instagram likes:

Når det gælder beslutningen om at købe Instagram likes, skal du huske at tid er penge og alt koster. Du behøver ikke bruge pengene, hvis du har tid. Ikke alle har fritid, så budgettering til markedsføring og reklame er den bedste måde at købe Instagram likes og dyrke din virksomhed. Det er op til dig at træffe de bedste beslutninger, og du kan læse denne vejledning igen, hvis du har brug for mere support.

Heldigvis er der mange apps og gratis hjemmesider, der er klar til at hjælpe dig. Bare husk at købe Instagram likes på de sider, vi har nævnt her, og hold dig væk fra suspekte sider eller spam-robotter, der vil påvirke din status på Instagram. Hvis du er interesseret i at dyrke din IG-konto mere, anbefaler vi at du tjekker vores guide til at købe følgere sikkert og lovligt. For at udvide din online profil, kan du også læse om at tjene penge på blogging og med en YouTube-kanal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen