Instagram Tools, du Bør Lære at Bruge

instagram tools
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Der er udviklet tusindvis af de såkaldte bedste Instagram tools og apps til det populære sociale medie, og indtil 2019 kunne du frit bruge dem alle. Det var indtil Instagram “trak sig” og efterlod mange udviklere tomhændede!

Hvad betyder det for dig, den store kreative tænker, der forsøger at komme frem på Instagram? Faktisk betyder det, at nogle af de bedste apps netop blev bedre og sandsynligvis meget mere troværdige med hensyn til beskyttelse af dine private data.

Det er slut med hemmelig deling af brugerdata fra tredjeparter, fordi de tilføjer yderligere funktioner i håb om flere køb i apps, så de kan overleve ind i det næste årti.

Vi vil starte med at gennemgå de bedste gratis tools og derefter gå videre med at diskutere de bedste betalte Instagram tools, der kan være værd at investere i.

Hvad sker der med udviklerne?

Instagram er desuden, på grund af Facebook/Cambridge Analytica-skandalen, holdt op med at acceptere indsendelser af nye apps og brudt forbindelsen med nogle af de uofficielle apps, der blev bygget på platformen.

Nogle udviklere har endda været udsat for en datareduktion i Instagram API, der er gået fra fra 5.000 ned til 200 opkald i timen. Hele fiaskoen nåede et punkt, hvor ProgrammableWeb kaldte det enden på API-økonomien.

Instagram har på grund af dette, for nyligt tilføjet mange nye funktioner på sine egne officielle tools, såsom “historier”, filtre og Boomerang. Der er dog mange andre apps, der kan hjælpe dig med planlægning, skemalægning, beregninger og videoredigering.

Det er på tide at udforske de bedste Instagram tools på markedet, og heldigvis er de fleste af de “bedste apps” stadig derude, og de fungerer på trods af den store ændring i markedet.

gratis tag

Gratis Instagram tools

Nogle af disse gratis applikationer gør underværker for at øge din profilside, trafik, likes og følgere. Husk dog, at nogle af dem tilbyder betalte tjenester med forbedrede funktioner. Vi gennemgår de gratis tools (med valgfrie abonnementer) først.

Det er selvfølgelig altid muligt at købe Instagram likes, for at komme i gang.

picplaypost

Med en app som PicPlayPost kan du redigere videoer og GIF-animationer, på samme måde som du kan med et billede. Du kan også tilføje lyd til videoen, skabe en vidunderlig “scene” eller Instagram-historie, der vil øge din trafik, følgere og likes. Dette program er fuldstændig gratis!

repost

Kan du huske, da folk sagde, at Instagram ikke var beregnet til social deling, men snarere til dine originale fotos? Tja, det holdt ikke så længe med alle de kreative app-udviklere. Repost giver dig mulighed for at dele andre Instagram brugeres billeder. Men i modsætning til Facebook har Instagram en tendens til at være mere følsom over for at “stjæle” andre brugeres billeder. 

Derfor reposter denne app professionelt – ved at nævne den oprindelige ejer og anmode om tilladelse via e-mail eller direkte besked til ejeren af billedet.

quick

Quick giver dig mulighed for at tilføje tekst til et billede, hvilket kan være super smart til at sælge produkter, skabe inspirerende citater eller endda lave sjove memes. Du kan ændre placeringen af teksten, størrelsen, skrifttypen og farven og derefter dele det færdige tekstbillede på Instagram. Det tager kun et par klik.

Selvom der er mulighed for at foretage køb i appen, er de fleste tekstfunktioner gratis.

feed them social

En meget praktisk funktion for dig, der har en hjemmeside og en du kun kan finde via direkte link, i modsætning til WordPress’ Plug-In-finder, der ikke altid fungerer.

Feed Them Social er et plug-in til visning af flere sociale medier, herunder Instagram, direkte på din side. En fantastisk måde at samle alt på ét sted og få flere Instagram likes.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers
stories ads

Denne app er gratis lige nu, og det vil ikke skade at prøve alle dens unikke funktioner for at forbedre dine videoer og gøre det nemt at fortælle en historie til dine Instagram-følgere. Brug professionelle videomodeller, tilføj tekst eller lav en collage af bevægende fotografier.

magic likes meter

Et af de bedste Instagram tools til målinger er faktisk også gratis, selvom der er forskellige køb i appen. Brug denne Instagram-lignende app til at analysere, hvorfor dine besøgende og følgere liker bestemte indlæg. Dette giver dig mulighed for at studere deres mønstre og adfærd.

shortstack

Et af de mest interessante gratis Instagram tools er ShortStack. De tilbyder gratis giveaway-konkurrencer på Instagram og hjælper dig faktisk med at organisere brugergenererede begivenheder, hvor dine følgere og andre besøgende kan deltage med et hashtag.

dollar sign

Instagram tools, der er alle pengene værd

Du behøver absolut ikke at have dårlig samvittighed over ikke at ville give dine penge til API-udviklere. Vi har alle gode år og dårlige år, og ikke alle apps er værd at bruge penge på.

Hvis du ikke har råd til at købe alle de nye fede apps, har vi her en liste over de mest effektive, der er pengene værd og som sandsynligvis vil give afkast på investeringen.

afterlight

Hvorfor stresse over at forsøge at lære et kompliceret program som Adobe Photoshop, når du kan bruge en nem billedredigeringsapp som Afterlight og begynde at eksperimentere med en række filtre, lyseffekter og forskellige avancerede justeringsværktøjer. 

Prisen er kun 6 kr., og du får adgang til en bred vifte af professionelle redigeringsfunktioner.

superimpose

Hvis du er en kunstner, eller bare gerne vil være mere populær på Instagram, kan du skabe surrealistiske billeder med et program som Superimpose. Selv uden nogen som helst erfaring, kan du tage et billede, fjerne baggrunden og indsætte det oven på et andet billede for at ændre scenen, lige efter Salvador Dalis forskrifter. Du kan også rotere billedet eller nemt redigere teksten. 

Det koster kun 6 kr. at bruge, hvilket er en lav pris for et af de bedste Instagram tools.

vintagio

Det Superimpose kan gøre for billeder, kan Vintagio gøre for dine videoer. Du kan filme en scene og derefter redigere videoen eller anvende filtre for at give den et vintage eller retro look Du kan endda lave din egen stumfilm! App’en giver dig også mulighed for at indsætte lydeffekter eller en sang til videoen. Prisen er forholdsvis lav på 25 kr.

foursixty

Ved du hvad der virkelig er svært? Sælge et produkt på Instagram, for så at lede dine kunder til en hjemmeside og derefter til en salgsside. Impulskøbere vil have alting lige nu, og hvis du vil sælge dem et produkt, skal de kunne købe, så snart de er klar. Derfor kan FourSixty hjælpe dig.

Du kan faktisk sælge produkter på Instagram ved at linke dem til en produktside, som derefter bliver til en brugervenlig online indkøbskurv.

Du behøver ikke at surfe på internettet på udkig efter en butik. Abonnementer er dyre, men hvis dit mål er at tjene penge hver dag, er 300 kr., 600 kr., eller 2000 kr. for forskellige funktioner en lille investering.

Dette er et af de mere konkurrencedygtige Instagram tools til markedsføringsfolk og produktsælgere, der ønsker at oprette deres egen Etsy eller eBay-lignende setup.

soldsie

Soldsie går et skridt videre og gør købsprocessen utrolig nem. Det er ikke overraskende, at mange købere ikke forstår, hvordan de kan komme til at købe et produkt. De vil impulsivt sige ja… så hvorfor ikke gøre salget officielt, så snart de skriver ordet “SOLGT!” i dine Instagram-kommentarer?

Dette er ideelt til bestemte typer af produkter, da både køber og sælger skal have appen installeret. Men hvis dit publikum ofte handler på Instagram (som det er tilfældet med den kvindelige demografi eller niche-mode) så vil det gøre alles liv lettere.

Så snart de skriver ordet, sender Soldsie dem en faktura, de kan betale via PayPal eller kreditkort. De opkræver 300 kr. om måneden med et gebyr på 5,9%.

hashtagify

Dette værktøj vil hjælpe dig med at finde ideer til hashtags, så du kan bruge dem effektivt i stedet for bare at gætte tilfældigt.

Undersøg hvad der trender på forskellige platforme og søg så efter et søgeord i din niche. Få idéer fra skyen og gå endnu dybere ind i andre nicher. Det er meget nemmere end at bruge Google Keyword Research, og det er meget mere enkelt at undersøge på grund af billederne. Tjenesten koster 390 kr. per måned.

gleam

Gleam er en af de bedste apps til Instagram og den er perfekt, hvis du vil afholde konkurrencer og andre interaktive arrangementer med dine gæster. App’en giver dig mulighed for at tilføje en Instagram-widget til din hjemmeside, så læsere øjeblikkeligt kan følge dig eller få rettet opmærksomheden mod et indlæg på Instagram.

De bedste funktioner (inklusiv tilpasning og et attraktivt forsidebillede) koster alt fra 60 kr. om måneden til 600 kr. om måneden.

hootsuite

Ifølge nye undersøgelser kan man se, at de bedste tidspunkter at poste på Instagram, er mandag, onsdag og torsdag kl. 08:00 eller kl. 17:00.

Det Hootsuite gør, er at organisere alle dine konti og indlæg på et enkelt dashboard og derefter planlægge dem efter det ideelle tidspunkt.

Den lægger ekstra posts i køen og kan integreres med Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn og YouTube. Dette giver dig mulighed for hver gang at udgive nyt indhold på det ideelle tidspunkt, lige på klokkeslaget. Dette er en mere strategisk tilgang, der kan give gode resultater.

Dit publikum begynder at forvente, hvornårt du poster nye indlæg og links, og lærer at holde øje med dig. Du får også mulighed for at analysere nogle af de data, der er udledt fra dine indlæg, f.eks. engagement og deling.

Opsummering

instagram tools

Du kan ikke rigtig udforske Instagram som en seriøs indtjeningsmulighed eller virksomhed, før du begynder at analysere de mest nyttige tools, der er designet til erhvervslivet. Dem der er designet til at hjælpe dig med at gøre din profil, din hjemmeside og dit netværk af sociale medier professionelle.

Mens apps som disse ikke giver dig en million følgere med et enkelt klik, vil de hjælpe dig med at finde din målgruppe og gøre dem til engagerede følgere og rigtige fans.

Det er den slag følgere, du vil have, fordi de tager alt hvad du poster seriøst, og altid gerne vil interagere med dig offentligt.

At bruge og lære de bedste Instagram tools at kende, nogle der er gratis og nogle der koster penge, vil sikre at din Instagram profil vil forblive fokuseret og vellykket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top