Tjen penge på Twitch.tv

Tjen penge på Twitch.tv
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

I internettets tid er der en række måder at få lidt ekstra kontanter på, bare ved at lave de ting, du elsker og brænder for. Hvis du er en ivrig og dedikeret gamer, kan Twitch.tv lige være din gyldne billet til verdenen af indtjening på internettet.

Twitch.tv er en online streaming-tjeneste, udelukkende dedikeret til videospil. Det er den mest populære hjemmeside at bruge til at broadcaste dig selv når du spiller videospil eller, mest almindeligt, for at slappe af med nogle popcorn og se populære gamere spille dine favoritspil. En masse populære gamere poster spil- og reaktionsvideoer for at tjene penge på deres YouTube-kanal.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

høj
Høj

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium

Twitch tager det til det næste niveau. Du kan søge på hjemmesiden efter et spil, som spilles direkte, du gerne vil se, eller slå din favorit-streamer op og nyde deres kommentarer, mens de går gennem deres gaming-bibliotek. Twitch er uden tvivl en af de bedste måder at tjene penge på ved at spille videospil! Det er ikke kun spil på Twitch, du vil endda finde kryptovaluta streaming.

Hvis du er til eSports, er Twitch.tv en guldmine. Her kommer professionelle spillere til Twitch, for at streame deres kampe for et publikum af tusinder, hvilket gør dem i stad til at tjene en hel del penge gennem både deres popularitet som spillere og de reklamer, der er placeret på deres spil. Disse pro-gamere har lagt mange timers arbejde og engagement i deres Twitch.tv-kanaler, og for at tjene så meget som dem, selvom du ikke deltage i eSports, skal du udføre den samme mængde arbejde.

Over halvdelen af Twitch-brugerne ser i gennemsnit tre timer Twitch, om dagen. Grib disse brugeres opmærksomhed og du kan tjene penge på ingen tid. Ved at være aktiv, bruge PayPal, få seertallet til at vokse og bliver en Twitch-Partner, kan du nemt hive en seriøs indkomst hjem. Her er hvordan du kan komme i gang.

Skaf dig det rigtige udstyr

For at streame, (eller endda bare at spille uden at ville stoppe eller slå et hul gennem skærmen på grund af forfærdelig FPS), skal du naturligvis bruge en anstændig gaming-computer. Noget med en processor svarende til Intels Core i5 Sandy Bridge og mindst 8GB RAM vil gå an. Du kan også vælge at streame fra en PlayStation 4 eller Xbox One, ved hjælp af en ekstern capture-enhed, som kan tilsluttes både til dit tv og din computer.

Til PC er der en gratis streaming-tjeneste kan du bruge kaldet Open Broadcaster Software (OBS), eller en premium-tjeneste med ekstra fordele kaldet XSplit. For konsol-streaming, er tjenesten, Elgato HD60, den anbefalede indstilling.

Du er fuldstændig klar... Så, hvordan tjener du penge?

Som med ethvert andet job, skal du først og fremmest dukke op jævnligt. Hvis du aldrig er online og aldrig spiller, opbygger du ikke et publikum af seere, der er interesserede nok i dig til at fortsætte med at vende tilbage til din kanal. Uden seere mister du muligheden for at få et ry og overbevise folk om at trykke på den 5 $ per måned abonnementsknap. Med et abonnement deler du pengene med Twitch, sådan at I får halvdelen hver, men det bliver helt sikkert til mange penge efter at nok folk abonnerer.

Hvis du bruger PayPal, er det klogt at integrere en donationsknap i afsnittet med beskrivelsen af din konto. Udover at få abonnenter og blive Twitch-partner, er dette en anden måde at tjene ekstra indkomst på.  Ved at opbygge gode relationer og have en personlighed, der skiller sig ud på Twitch, vil folk være mere villige til frit at donere til din stream, og de kan gøre dette via PayPal.

Bliv en Twitch-Partner

Hvis du opbygger en stor nok tilslutning, med et godt antal abonnenter, kan du ansøge om at blive en Twitch Partner, hvilket tillader dig at tilføje annoncebannere på din kanal, som også øger dine indtægter. Twitch kontrollerer dog ikke hvilke annoncer der bliver placeret på hvilken kanal. Det er op til skaberen af selve annoncerne at bestemme, hvilken type af annoncer der skal placeres hvor, og på hvilke videoer de ønsker at placere dem.

For at blive partner med Twitch.tv, skal du planlægge at din stream går online, mindst 3 gange om ugen. På samme tid, skal du opretholde et gennemsnit på 500 + seere på hver stream du udsender. Alternativt, hvis du er en populær YouTuber, der har 100.000 + abonnenter og har 15.000 + visninger på hver video, kan du også ansøge om at blive en Twitch-Partner.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste måder at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

Bliv betalt for visninger

Tjen penge på Twitch.tvEn anden grund til at det er vigtigt at få et betydeligt antal af seere, er Twitch’s betalingssystem. Twitch praler af et “effektiv pris pr. 1000 visninger” (eCPM) system, der betaler dig en vis mængde af penge for hver 1000 visninger du modtager.

At øge din eCPM er lige så nemt som at møde op på “arbejdet”–at spille jævnligt og interagere med dine seere regelmæssigt. At opbygge relationer til dem, er den bedste måde at få dit seertal til at vokse på, og du kan endda nå målet om at få dem til at slå deres annonceblokkere fra, for dig. Ved at deaktivere annonceblokkere, åbner dine seere op for en anden måde hvorpå du kan blive støttet, og dette vil hjælpe dig med at tjene endnu flere penge gennem Twitch.

Når du er godkendt til Twitch-partnerskabsprogrammet, begynder du med at tjene et sted mellem 0,70 $ og 1,40 $ pr. 1000 visninger. Dette stiger typisk til 1,00 $ til 2,50 $, når du har bygget op din seerbase. Tæller det med, sammen med den rene opdeling af den månedlige abonnentdonation du deler med Twitch.tv, og du kan tjene nogle seriøse penge. Efter stigende popularitet og opbygge et ry, som en jævnlig spiller, kan du forhandle din eCPM med Twitch og eventuelt få en højere udbetaling for hver af de 1000 visninger du opnår.

Tips for succes

Her er nogle ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at tjene penge med Twitch:

  • Kommunikér med dine seere så meget som du kan. Jo mere du taler med de folk, der følger dig, jo større et indtryk kan du gøre på dem.
  • Tal hele tiden, selv om folk ikke ser med. Du ved aldrig hvornår en person kan finde på at deltage, og du har kun et par sekunder til at fange deres interesse.
  • Skriv en god beskrivelse af din kanal, der vil opbygge interesse.
  • Lav lidt forskning for at finde ud af, hvordan man tilføjer stream-advarsler, for at lade dig vide, når du får donationer eller nye tilhængere. At takke dem personligt, vil gøre underværker i opbygningen af en god rapport.
  • Nævn tilhængere og donorer på dine streams. Dette kan opmuntre andre folk til at donere og følge dig.

Opret en tidsplan over streaming, og holde dig til den. Dette vil ikke blot hjælpe dig med at vise at du er en jævnlig streamer, men det vil også give seerne mulighed for at komme online og se dine streams.

Undgå disse fejltagelser

Undgå disse almindelige fejltagelser, som mange nybegyndere på Twitch.tv laver. Du skal ikke:

  • Lade det komme an på giveaways, at få seere. Dette kan tiltrække opmærksomhed i løbet af din reklamekampagne, men bagefter vil folk være tilbøjelige til at gå deres vej.
  • Glemme at kommunikere med folk på chat. Jo mere du taler med andre, jo mere sandsynligt er det, at de kommer

Holde op med at have det sjovt. Hvis du kun ser på Twitch.tv, som en forretning, er det usandsynligt at dine videoer vil være spændende og sjove for dine seere.

Konklusion

At tjene penge med Twitch.tv er en viderevarende proces. Du tjener måske kun 100 $ til 250 $ i de første par måneder, men gennem tiden kan du opbygge et godt publikum. Folk, der har 20.000 seere kan tjene 1600 $ pr. uge, hvilket giver en løn på mere end 76,000 $ om året! Så der er en rigtig god chance for at blive rig på denne platform.

Den mest vigtige ting at huske er, at Twitch.tv sandsynligvis vil ikke kunne være dit fuldtidsjob for et stykke tid. Du er nødt til at fortsætte med at producere kvalitetsindhold og få din kanal til at vokse, for at tjene gode penge på det.

Hvis du er interesseret i at tjene penge online, så tag et kig på vores forskellige måder at tjene penge på, på internettet lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?