Tjen Nemme Penge på Videospil

Tjen penge på videospil
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

At spille videospil kan være afslappende og sjovt, for ikke at nævne udfordrende, men folk, som bruger masser af tid på at game, bliver ofte kritiseret for at spilde tid med sysler, der udelukkende er for underholdning. Du kan jo heller ikke tjene nogen penge ved at spille videospil, siger folk.

Men det er ikke helt sandt.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

medium
Medium

Indkomst

stor
Stor

Sandheden er, at der er måder for ivrige gamere at forvandle deres hobby, til nogle ekstra penge. Mens det, for de fleste folk, ikke vil det være muligt at leve af ellr blive millionærer, udelukkende ved at spille videospil, kan næsten alle tjene nogle ekstra penge til at dække udgifter, opspare til større køb eller blot til at finansiere deres gaming-hobby.

Der er fem primære måder, du kan tjene penge på ved at spille videospil: videospil-blogs, videospil-guides, YouTube-videoer, spil-tests og e-sport. Læs videre for at lære mere om hver af disse fem måder, du kan tjene lidt penge på, ved at lave noget du elsker.

1. Bliv en videospil-blogger

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at begynde at tjene penge på online, ved at spille videospil, er det at tjene penge på at blogge svaret. Mange folk bruger i dag internettet til at søge efter oplysninger og nyheder om spil, hvilket skaber muligheder for spillere, der kan lide at skrive og er i stand til at bruge simple blogging-værktøjer, som WordPress eller Blogger.

Du kan gribe fat i videospil-blogging fra en række forskellige vinkler. Du kan have en anmelderside hvor du beskriver spil, opremser deres fordele og ulemper og derefter giver karakterer. Du kan oprette en hjemmeside, der indeholder videospil-nyheder om kommende udgivelser og nye teknologier i branchen. Niche-hjemmesider er også en mulighed. Måske vil du gerne skrive om en bestemt videospil-serie, som du elsker, om vintage eller klassiske spil eller endda om emner som den måde kvinder fremstilles i videospil.

Uanset hvad du planlægger at skrive om, ønsker du at sikre at de indlæg du producerer, er af god kvalitet. Du ønsker at producere indhold, der vil appellere til læserne og gøre din hjemmeside til den, de ønsker at besøge, over en anden. Udover at skrive interessant og informerende indhold, ønsker du at din gaming-blog skal være tiltrækkende for øjet og let at navigere rundt på. Du kan bruge skabeloner til at tilpasse din hjemmeside, på meget kort tid.

Når du begynder at skrive, er du nødt til at fremme din blog for at gøre den til en succes. At have en blog og dele artikler på sociale medier er en smart strategi for at tjene penge. Faktisk kan monetisering af din Instagram, Facebook eller Twitter, booste din blog betydeligt. Du kan også slå artiklen op på gaming-forummer og lave ordninger med andre bloggere, om at dele hinandens arbejde.

For at tjene penge med din videospil-blog, er du nødt til at annoncere med Google AdSense eller Yahoo Publisher. Disse sider placerer annoncer på hjemmesiden og betaler dig penge, når folk klikker på links. Du ønsker at sikre dig, at uanset hvilken form for monetisering du vælger, så vil den give målrettede annoncer, der med sandsynlighed vil appellere til læserne. Ellers vil du ikke have meget håb om at tjene nogen penge gennem klik.

Når du begynder at opbygge din hjemmeside og øge trafik, kan du komme i kontakt med spiludgivere for at se, om de gerne vil have dig til at anmelde deres spil. Dette kan betyde, at du får gratis kopier af spil, så du ikke behøver at købe dem, hvilket vil ende med at du sparer penge.

2. Bliv en spilguide-forfatter

Hvis du elsker at spille videospil, så ved du hvor frustrerende det kan være når du når til et punkt i spillet, hvor du ikke kan komme videre, fordi du ikke kan finde ud af hvad du skal gøre eller ikke kan fuldføre den rigtige rækkefølge af bevægelser, for at komme videre. Når det sker, tjekker du sandsynligvis internettet for spilvejledninger.

Mens der er gratis ressourcer til rådighed for spilvejledninger, er betalte vejledninger ofte de bedste muligheder for dem, der ønsker den bedste rådgivning og oplysninger om spil. At blive forfatter til disse vejledninger, kan hjælpe dig med at tjene en anstændig indkomst.

Killerguides.net er en af hovedkilderne til spilvejledninger, relateret til MMO online spil. Vejledninger på denne hjemmeside købes som en e-bog, der normalt er på omkring 80 sider. Mange af vejledningerne sælges for omkring 30 $, hvor forfattere modtager en del af pengene fra hver enkelt der bliver solgt, i form af royalties. Når du udgiver en e-bog på hjemmesiden, skal du fortsætte med at skrive opdateringer til din vejledning, så længe spillet eksisterer for fortsat at modtage royalties.

Du kan øge din indtjening ved at promovere dine vejledninger, ved hjælp af sociale medier og videospil-forummer.

3. Udgiv YouTube-videoer og monetisér dem

Spilvejledninger er ikke de eneste steder, hvor folk finder oplysninger de behøver for at komme forbi vanskelige dele af videospil. Mange spillere foretrækker at se vejledninger og demonstration, live på skærmen, og vil besøge YouTube for at finde dem. Ved at oprette videoer af handlingen på skærmen, mens du spiller spil, uploade videoerne til YouTube og monetisere dem, kan du tjene nogle ordentlige penge.

Der er nogle hager ved at lave videoer om videospil, på YouTube, og bruge dem til at opnå en fortjeneste. Hovedsageligt, er der nogle bekymringer om, om disse videoer kan være i strid med loven om ophavsret. Generelt set, er juridiske eksperter enige om at så længe du kommer med kommentarer mens du spiller spillet, er du dækket af lovene om fair brug og kan lovligt producere videoer. YouTube vil derfor kun tillade monetisering, hvis videoer omfatter et trin for trin kommentarspor.

For at tjene penge med videoer på YouTube, kan du bruge Google AdSense. Du kan tilmelde dig en konto og derefter vil tjenesten tilføje reklamer, der spilles før dine videoer. Hvis nogen klikker på annoncen, vil du modtage penge. For at få de midler, der er akkumuleret fra videoklik, skal du tjene et bestemt minimum dollar beløb, som Google opdaterer ofte.

Twitch.tv er et andet sted, hvor du kan tjene penge med videospil-videoer. En nyere hjemmeside, Twitch er dedikeret udelukkende til videospil, og dens antal besøgende vokser hver måned. For at tjene penge på hjemmesiden, skal du udfylde en formular og blive en partner. Derefter, kan du kvalificere dig til regelmæssige betalinger baseret på indtægter fra dine videoer.

For at blive en bidragsyder, skal du opfylde visse krav, fastsat af Twitch. Du skal vise tegn på en jævnlig udgivelse af videoer, og du skal have et godt stort publikum. Derfor er du nødt til at udsende videoer gratis på Twitch, i et stykke tid, og opbygge tilhængere og et publikum, før du ansøger.

Hvis du virkelig ønsker at tjene penge med YouTube eller Twitch, vil kvaliteten af dine videoer betyde meget. Mens der er millioner af folk, der ser videospil-vejledninger og demonstrationer, er der også tusindvis af andre folk der laver disse videoer. Derfor skal du producere indhold, der er unikt.

Kommentarer, der er specielt sjove eller kloge, demonstrationer, der viser hemmeligheder og tips, som få folk kender til og andet kreativt indhold vil bidrage til at skille dig ud fra andre videoproducenter, og sætte dig på sporet til at tjene penge med monetiserede videoer.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

4. Test videospil professionelt

Før et videospil kan frigives til salg, skal det afprøves for at sikre, at det er fri for fejl og mangler, der forstyrrer spillet. Fordi det kan tage tusindvis af timer, hyrer videospilsudgivere specialiserede testere til at spille deres spil for dem.

At blive en af disse testere kan tillade dig at tjene en temmelig god supplerende indkomst; arbejdet kan dog være meget vanskeligt. Du skal være meget detaljeret orienteret og indsigtsfuld, og være i stand til at føre en nøjagtig logbog over de fejl og mangler, som du finder. For det meste af tiden, skal testere arbejde under højtryk på grund af deadlines, og skal opfylde en vis kvote for antallet af mangler og fejl, som de finder.

Tjen penge på videospilVideospilstestere tjener typisk et sted mellem 17.000 $ og 25.500 $ pr. år. Testere, der er meget gode til det de laver og er erfarne, kan undertiden tjene op mod 42.000 $ årligt. Du behøver normalt ikke at have en bestemt uddannelse eller anden form for erfaring, for at ansøge om et job som videospilstester; men folk, der har baggrund i edb-programmering, spil-design, grafisk design og områder i forbindelse med videospilsudvikling kan dog blive valgt før andre, til åbne positioner.

Verdenen af videospilstest kan være meget konkurrencedygtig, da mange folk finder idéen om at blive betalt for at spille spil, tiltalende.

Før du ansøger om et job som spiltester, er det vigtigt at være opmærksom på nogle af ulemperne ved disse typer af job. Timelønnen er ofte meget lavt, når man tænker på hvor meget arbejde det kan kræve, for at finde det nødvendige antal fejl for at modtage betaling.

Fordi arbejdet kan være så tidskrævende, kan spiltestere være ude af stand til at opretholde fuldtidsstillinger inden for andre områder. Der er meget lidt jobsikkerhed i branchen, og du kan gå i perioder, hvor du overhovedet ikke kan finde arbejde. Det betyder, at spiltest normalt ikke er en mulighed, som primær indtægtskilde.

En klar fordel til hvorfor du burde tjene penge som en spiltester er, at du er i stand til at arbejde hjemmefra. Der er ingen krav til hvor du sidder henne i verden, og det gør et spiltester job meget attraktivt.

Hvis du ønsker at få succes som en videospilstester, skal du gå ind i jobbet og tænke på at finde fejl, i stedet for at tænke på at spille. Du vil sandsynligvis ikke nyde at spille spillet på den måde, som du gerne vil med de spil, du har købt.

Udover positioner som professionelle videospilstester, er der almindelige sider, der tillader dig at tjene små mængder af penge for at spille spil i korte perioder. Du kan prøve en side, som PlayerResearch.com der betaler et bestemt gebyr for at du spiller en spil i 45 minutter, og derefter besvarer spørgsmål eller giver tilbagemeldinger omkring oplevelsen.

5. Bliv en e-sport-deltager

Hvis du er god til at spille videospil, kan e-sport være noget for dig. Til e-sportskonkurrencer kæmper topspillere om kontantpriser enten alene, eller i hold. Mens mestrene i e-sport ikke tjener lige så meget som professionelle sportsfolk, kan de mest succesfulde af dem tjene en stor mængde penge.

Tag Jae Dong Lee, som et eksempel, den mest succesfulde deltager til dato, der har tjent over 500.000 $ i gevinster, eller Marc Mangiacapra fra UK, der har tjent næsten 65.000 $.

For at komme ind i verdenen af konkurrencedygtig e-sport, er det bedst at starte ud med lokale konkurrencer. Du kan søge på internettet for at finde konkurrencer, der er tæt på hjemmet. Disse dyster har måske kun mindre pengepræmier, men de vil tillade dig at se hvordan verdenen af konkurrencedygtige gaming er. Nogle konkurrencer kan kvalificere dig til større konkurrencer med større præmier, og jo mere du konkurrere, jo mere sikker bliver du og du vil være bedre forberedt til at deltage i større konkurrencer.

At være en e-sport deltager kan også give dig noget autoritet til en videospils-blog, YouTube-konto eller Twitch-konto, så du kan tjene flere penge gennem andre indtægtskilder, mens du arbejder mod at vinde præmier.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top