Tjen nemme og hurtige penge med disse indtjenings metoder

Find den bedste måde at tjene hurtige penge på i SkejsNinjas officielle 2020 udvalg.
Vi har testet hver indkomstmetode og scoret dem ved at kigge på deres sværhedsgrad, tidsforbrug og indkomst potentiale.

Ser du grafen nedenfor? Dette er din nøgle til at finde den bedste måde at tjene penge online.

SværhedsgradHøj
Høj
Medium
Medium
Lav
Lav
TidHigh
Høj
Medium
Medium
Lav
Lav
IndkomstLille
Lille
Medium
Medium
Stor
Stor

De 9 bedste måder at tjene penge

ProfitFarmers

ProfitFarmers

Hvis du har mere end 5000 kr. at investere for, er dette vores top anbefalede metode. Lav en konto og tjen nemme penge gennem trading med blot et klik på en knap

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene krypto-profit i dag gennem vores anmeldelse

Betalte undersøgelser

Tjen hurtige penge med betalte undersøgelser – tilmeld dig blot en af de gratis hjemmesider og kom i gang i dag. Det er nemt at komme i gang og det koster dig ikke en øre.

Lav
Lav
Medium
Medium
Lille
Lille

Du kan finde en liste med links til de bedste betalte undersøgelsessider her

Trading

Trading

Trading er en af de mest populære måder at tjene hurtige penge i dag. Fra olie og guld til digitale valutaer som Bitcoin, der er mange måder at tjene penge med trading.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se den bedste måde at tjene penge med trading i vores 2020 trading guide

Youtube

Youtube

Du kan tjene penge ved at dele din viden, vise dine skills, ja selv ved at få folk til at grine når du poster videoer på YouTube. Find et emne som du er interesseret i at tale om og begynd at optag i dag.

Medium
Medium
Medium
Medium
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene flest penge med YouTube her!

Kryptovaluta

Cryptocruisers

Krypto valuta er en af de nyeste typer investering som har transformeret måden folk tjener penge online. Der er flere forskellige metoder som tjener millioner for mennesker verden rundt.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se hvordan du kan tjene penge med krypto i vores komplette 2020 guide

Blogging

Blogging

Blogging er en god måde at tjene penge på, ved at skrive omkring din passion eller hobbies. Lav en hjemmeside tilføj frisk indhold, voks dit publikum og se kontanterne flyve ind.

Medium
Medium
Høj
Høj
Stor
Stor

Læs vores dybdegående guide om hvordan du tjener penge på blogging

Instagram

Instagram

Hvis du elsker at poste omkring hvad du laver så vil du elske denne indtjeningsmetode. Tjen penge på Instagram ved at vokse en målrettet mængde følgere og post ting som interesserer dem.

Medium
Medium
Medium
Medium
Stor
Stor

Vil du tjene penge på Instagram? Vores artikel viser dig hvordan

Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er en af de mest omtalte investeringsmuligheder i verdenen i dag. Prisen bevæger sig ofte meget hver dag, og grundet dette er der gode muligheder for at tjene hurtige penge.

Lav
Lav
Medium
Medium
Stor
Stor

Find ud af mere omkring de forskellige måder at tjene penge med Bitcoin her

Freelancing

Freelancing

Du kan tjene penge fra hvor som helst når som helst! Få dig en færdighed som folk leder efter online, find nogle klienter og start med at producere kvalitet arbejde for dem. Det bedste ved det hele er at du selv bestemmer hvordan du vil arbejde.

Lav
Lav
Lav
Lav
Medium
Medium

Se hvordan du kan komme i gang i vores 2020 guide: Freelancing for begyndere

CryptoCruisers

CryptoCruisers er en platform som tillader dig at tjene hurtige penge gennem kryptovalutaer. Deres formål er at give dig let forståeligt information omkring hvilke kryptoer der kunne gå op i pris.

Medium
Medium
Lav
Lav
Stor
Stor

Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du kan tjene penge med CryptoCruisers.

Tips til at komme i gang med at tjene nemme penge

Er du stadig usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du prøver Betalte Undersøgelser. Det er nemt at komme igang og hvis du leder efter en smule ekstra kontanter er dette den perfekte metode for dig.

Undersøgelser kan tage op til 15 minutter at færdiggøre og du kan blive betalt så meget som 100 kr. per udfyldt undersøgelse.

Hvordan du kan tjene hurtige penge med vores udvalgte indtjeningsmetoder

Takket være opfindelsen af internettet, er der i dag mange måder at tjene nemme penge på. Dette er suverænt da der er mange muligheder for dig og alle andre til at tjene hurtig penge!

Men, med så mange muligheder at vælge imellem kan det nogen gange være svært at finde ud af hvor du skal starte. Du kunne vælge en hvilken som helst metode fra denne side og med nok vilje og den rette motivation så kan du tjene penge på den.

Med alle disse muligheder tænker du måske bare at vælge en eller anden tilfældig, og håbe på det virker.

Det ville IKKE være en smart idé…

Du bør forholde dig til mere end bare hvor mange penge du kan tjene på det. Elementer som hvor meget tid du har til rådighed, hvad du er interesseret i, og dine finansielle mål er alt sammen noget som du bør overveje når du leder efter en hurtig måde at tjene penge på.

Denne side serverer et hurtigt overblik over de forskellige metoder som vi har fundet til at være de bedste til at tjene penge i 2020. Som vi sagde tidligere så brug vores SkejsNinja Score til at få en hurtig idé om hvorvidt eller ej en metode er værd for dig at kigge på.

Når du har fundet noget som du er interesseret i så klik blot på ”læs mere” og se hvad de næste skridt er for at begynde din online indtægt.

Tjen hurtige penge med indkomstmetoder

Andre metoder som du kan overveje at prøve

Hvis ingen af metoderne ovenfor passer din smag så er der her nogle flere som du kan vælge imellem. Ligesom metoderne ovenfor så klik blot på den du finder interessant og læs den dedikerede artikel omkring hvordan det virker og hvordan du kan komme i gang i dag!

Tjen penge på Etsy

Tjen penge på Etsy

Brænder du for antikviteter og vintage-mode? Er du en spirende kunstner? Er håndværk en hobby, som du elsker? Hvis du svarede ja til et af disse spørgsmål  og ønsker at få et fantastisk online job selv, er der penge at tjene på Etsy! Hvis du ikke kender til Etsy, så er siden en online markedsplads,

Læs mere >>
5 steder du kan tjene penge på dine billeder

5 Steder du Kan Tjene Penge på Dine Billeder

Er du en af dem, som har dit kamera som tro følgesvend, og som finder motiver overalt omkring dig? Hvorfor så ikke få lidt ekstra lommepenge ud af dine billeder? SkejsNinja.dk har fundet nogle hjemmesider, hvorpå du kan sælge dine billeder uden meget arbejde, når først du har redigeret og uploaded dem. Dette er en

Læs mere >>
5 måder at tjene penge mens du sover

5 Måder at Tjene Penge Mens du Sover

De fleste af os er opdraget til, at man ikke kommer sovende til noget. Men der ER faktisk måder, hvorpå du kan tjene lidt ekstra lommepenge, mens du sover. SkejsNinja.dk giver dig her lidt gode tips og tricks til at øge din indkomst uden de store anstrengelser. Desværre er der ikke mange lovlige måder at

Læs mere >>
6 måder at få et hjemmearbejde til at fungere

6 Måder at få et Hjemmearbejde Til at Fungere

For mange lyder det helt perfekt at kunne arbejde hjemmefra – du kan sove længe, beholde dine sweatpants på og mødes med vennerne om eftermiddagen. Internettet at proppet med annoncer om arbejde, som kan klares hjemmefra, hvilket er idealt for studerende, der uden tvivl sagtens kan bruge lidt ekstra lommepenge. Desværre er det sværere end man lige

Læs mere >>
10 måder at tjene penge på med din smartphone

10 Måder at Tjene Penge på Med Din Smartphone

Vidste du at det er muligt at tjene penge på nettet uden overhovedet at bruge en computer? Det er muligt at tjene penge bare ved at bruge din smartphone, så du kan supplere din indkomst og få ekstra penge at bruge til specielle formål, at gemme til en dårlig dag eller endda til at betale

Læs mere >>

Konklusion

Vi håber at du er i stand til at finde en metode som du kan tjene penge hurtigt på.

Som du måske kan se er mulighederne mange, men for at få succes, er det vigtigst af alt at finde noget som du er passioneret omkring.

Hvis du finder det så er du allerede halvvejs til at få succes.

Fra alle os her hos SkejsNinja:

Held og lykke med dit online indtjenings eventyr!
Tjen hurtige penge med indkomstmetoder

Scroll til toppen