10 Måder at Tjene Penge på Med Din Smartphone

måder at tjene penge på med din smartphone
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Vidste du at det er muligt at tjene penge på nettet uden overhovedet at bruge en computer? Det er muligt at tjene penge bare ved at bruge din smartphone, så du kan supplere din indkomst og få ekstra penge at bruge til specielle formål, at gemme til en dårlig dag eller endda til at betale regninger.

Mennesker over hele verden tjener “mobile penge” gennem forskellige metoder, f.eks. kryptovaluta platforme, betalte undersøgelser og tjener penge på YouTube, og du kan også komme i gang. Det er slet ikke kompliceret. Læs videre for at lære om 10 forskellige måder du kan tjene penge på online, ved at bruge din smartphone, og komme på vej til den finansielle frihed, der kommer ved at have nogle ekstra penge på din bankkonto.

1. Viggle

Viggle betaler dig for at se fjernsyn og lytte til musik! Ligeså snart du har downloadet appen på din smartphone, så trykker du på appen når du starter et show eller afspiller en sang. Appen betaler dig for hvert minut du ser eller lytter, og giver dig ekstra point for at se reklamerne, gennemføre spørgeundersøgelser og svare på spørgsmål. Pointene kan blive indløst til gavekort til Best Buy, Starbucks og andre detailhandlere og restauranter.

Download appen her.

2. Gig Walk

Hvis du tit er på farten dagligt, kan du let tjene penge med Gig Walk. Tilgængelig for iPhones og mange Android telefoner, appen beder dig om at bekræfte stedet for ting som milepæle, vejskilte, transportfaciliteter, veje og andre ting. Appen er en af de letteste at bruge til at tjene penge på en smartphone.

Download appen her.

3. Pactapp

Håber du på at komme i form og samtidig tjene nogle ekstra penge? Du kan gøre begge dele med Pactapp. Med denne unikke app registrerer du dig, og indgår en pagt om at træne regelmæssigt. Når du træner, fortæller du appen hvordan du trænede og hvor længe du trænede i løbet af din session. 

Derefter vil du blive tildelt en lille finansiel belønning for at have gennemført din træningspagt. Hvis ikke du følger din træningsrutine vil du blive opkrævet en lille bøde. Bøderne bliver brugt til at betale de brugere der træner i henhold til deres træningsplan. Når du har tjent mindst 5 $, kan du overføre pengene til din PayPal-konto.

Download appen her.

4. Locket

Betaler dig for at låse din Android telefon op! Appen placerer betalte reklamer på din låseskærm. Når du tænder din telefon, swiper du den ene vej for at kigge på reklamen, og den anden vej for at få adgang til din telefon.

En algoritme holder øje med hvor mange annoncer du kigger på I løbet af dagen, og belønner dig med små mængder af penge baseret på antallet af gange, du kiggede på annoncer. Når du har tjent mindst 10 $ ved at låse din telefon op, kan du overføre pengene til PayPal. Hvis du låser din telefon op mange gange hver dag, kan du hurtigt tjene mange penge.

Download appen her.

5. Receipt Hog

Virksomheder har behov for markedsundersøgelse for at kunne udvikle og markedsføre deres produkter på den mest effektive made som overhovedet muligt, og én måde for virksomheder at indsamle informationer omkring potentielle kunder, er ved at undersøge deres købevaner. 

Receipt Hog er en smartphone app for iOS- og Androidenheder, der indsamler data vedrørende købevaner, ved at analysere informationen fundet på kvitteringer. Op til 20 gange pr. måned kan du indsende et billede af en kvittering for et køb du har foretaget dig. Det kunne være en kvittering fra en tankstation, et supermarked, et indkøbscenter, en kiosk eller en restaurant.

Når du uploader en kvittering belønner appen dig med virtuelle mønter. Når du får 1.000 mønter kan du forvandle dem til 5 $ og overføre pengene til PayPal.

Download appen her.

6. Field Agent

Mærker har behøv for informationer omkring hvordan deres produkter bliver udstillet i forretninger, og indgår kontrakt med Field Agent for at få den information fra folk som dig. Target, Tyson og et utal af andre store mærker benytter appen på nuværende tidspunkt. 

Ligeså snart du har downloadet appen til din smartphone, kan du gennemføre rigtig hurtige opgaver når du besøger forretninger. Du vil blive bed tom at dobbelttjekke udstillingerne, indtaste informationer og tage billeder. Opgaverne giver alt fra 3 – 12 $, og du kan udbetale pengene du har tjent fra din Field Agent konto, og sende dem til PayPal.

Download appen her.

7. PoshMark

Lader dig forvandle det tøj som du ikke længere kan passe, eller som du aldrig går i, til kontanter! Download appen og tag billeder af det tøj du gerne vil sælge. Giv en kort beskrivelse, og dit tøj vil blive tilføjet til PoshMark online forretning. Når nogen køber dit tøj, modtager du 80 procent af prisen fra forretningen, og sender tøjet til køberen.

Download appen her.

8. Shop Kick

Betaler dig for at gå ind i bestemte forretninger. Appen er partner med detailhandlere såsom Walmart, Old Navy og restaurantkæder over hele landet, og betaler dig for bare at besøge steder. Du belønnes med point, som du kan forvandle til penge og tjene ekstra point ved at scanne stregkoder med din telefon, og ved at få dine venner til at melde sig til Shop Kick. Point som konverteres til penge kan blive udbetalt til dit kreditkort, til at mindske din månedlige regning, eller sendt til PayPal.

Download appen her.

9. Easy Shift

Virksomheder bruger Easy Shift til at finde ud af hvordan deres produkter sælger hos detailhandlere over hele USA, og bruge denne information til at beslutte hvorvidt de skal sælge deres produkter i visse forretninger. Hvis du downloader Easy Shift til din smartphone, kan du tjene penge ved at tage hen til bestemte forretninger i dit lokale område og kigge efter særlige produkter. 

Derefter bruger du din telefon til at scanne stregkoder og indtaste den pris, som produktet bliver solgt til. Du kan tjene mellem 2 og 20 $ for hver opgave du gennemfører, og pengene betales direkte til dig via PayPal.

Download appen her.

10. My Likes

måder at tjene penge på med din smartphone

Hvis du jævnligt burger sociale medier på din telefon, så er My Likes appen en fantastisk pengemaskine til dig. Denne app tillader dig at deltage i adskillige reklamekampagner, og belønner dig med penge for at synes god tom og dele kampagnerelaterede opslag på Facebook, Twitter og andre sociale medier. Folk med mange følgere kan tjene mange penge med My Likes.

Download appen her.

Så er det muligt at blive millionær med din smartphone? Du kommer måske ikke op på en million, men du kan faktisk tjene penge til at supplere din indkomst og leve mere komfortabelt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?