Opinionsland Anmeldelse

opinionsland anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Hvor godt er Opinionsland? Er Opinionsland et legitimt betalt undersøgelsessted?

Opinionsland er en af de mest kendte blandt legitime undersøgelsessteder. Det er mere populært end Toluna og er en fremragende platform til at tjene penge online ved at være en del af markedsundersøgelser. Folk er normalt skeptiske, når de hører om at tjene penge online, da de hovedsageligt vil støde på illegitime hjemmesider. Opinionsland er dog meget pålidelig og troværdig til at tjene penge online.

Den eneste grund til, at folk måske tænker på Opinionsland som svindel, er fordi de tror, at tilbuddet er for godt til at være sandt, kun indtil de tager en betalt undersøgelse og begynder at tjene. Vi har stødt på folk, der har været forbundet med Opinionsland siden de sidste par år og har tjent en ret anstændigt indkomst. Hvis du bruger et par timer dagligt på betalte undersøgelser, vil du kunne tjene flere hundrede dollars hver måned. Mens undersøgelser ikke gøre dig til en millionær, vil det give dig lidt ekstra penge i lommen, og det elsker alle.

For at få et detaljeret indblik i, hvordan Opinionsland fungerer, besluttede vi os for at tilmelde os og gennemgå det selv. Det er et meget legitimt websted, og du vil kunne tjene godt ved at være en del af Opinionsland-undersøgelser.

Tilmelding til dette websted er let og bør ikke tage dig over fem minutter. Der er ingen måde hvorpå at denne hjemmeside er en fupnummer, og vi har stødt på folk, der har tjent ekstra pengefra Opinionsland i nogen tid nu.

Et overblik over Opinionsland

Opinionsland anmeldelse

Kørt og drevet af lederen indenfor markedsundersøgelser, Survey Sampling International LLC eller SSI, OpinionOutpost.com er et søsterselskab for Survey Spot, da begge organisationer drives af SSI, hvilket gør dem meget legitime og ansete.

Oveni det, kan du også tjekke Opinionslands profil på DollarDino.com.

Som forventet havde Opinionsland en meget anstændig vurdering og en positiv gennemgang. Der var i alt 261 klager over moderselskabet Survey Sampling International, hvoraf 261 klager blev lukket efter en beslutning fra selskabet.

Klagerne var overvejende angående leveringsspørgsmål og produkt/service klager, der drejede sig om hvordan checks blev sendt til panelmedlemmerne. De øvrige klager vedrørte annoncerings- og salgsproblemerne, som ikke havde noget at gøre med de betalte undersøgelser, de tilbyder.

Alle klager blev løst af selskabet og lukket. Klagerne var også hovedsageligt fra før 2007, hvilket var den tid, de plejede at give udbetalinger i form af checks.

Funktionen af betalte undersøgelsespaneler

Før du lærer mere om Opinionsland, er det vigtigt, at du forstår, hvordan undersøgelsessteder fungerer.

Både online og offline betalte undersøgelsespaneler er afgørende for virksomheders markedsundersøgelsesformål. Generelt vil de fleste produkttest og undersøgelser, der er tilgængelige på markedet, have været igennem flere runder af markedsundersøgelser.

Opinionsland anmeldelse

Ved at udsætte deres produkter og tjenester for markedsundersøgelser vurderer virksomhederne kundens adfærd og måden, hvorpå de opfatter deres produkt. Dette hjælper dem med at indarbejde vigtige forslag i produktet, før det lanceres på markedet.

Undersøgelsesvirksomheder bygger broer over kløften mellem virksomheder og undersøgelsestagere. Virksomhederne ansætter undersøgelsespaneludbydere som Opinionsland, som igen udnytter deres eksisterende kundebase for at vide om feedback og mening fra personer af en vare eller tjenesteydelse i særdeleshed.

Online markedsundersøgelser er meget omkostningseffektive, og virksomhederne får bedre forståelse af kundernes feedback på en bedre måde, selv før produktet lanceres. Med et stort antal produkter og tjenester, der lanceres dagligt, er det vigtigt, at virksomheder indarbejder undersøgelser for at holde sig på markedet og sikre højere niveauer af kundens accept og tilfredshed.

En kort gennemgang af Opinionsland

For at få en bedre ide om funktionen af Opinionsland og fordelene ved Opinionsland besluttede vi at undersøge det i detaljer ved at tilmelde os og give en detaljeret gennemgang. Vi brugte Opinionsland i lang tid, så vi har en rimelig ide om det.

Ligesom med registreringsprocessen for andre undersøgelsespaneler anmodede Opinionsland et par personlige oplysninger, før vi modtog en e-mail, om at vores medlemskab blev bekræftet. Men nogle få mennesker gav udtryk for, at de ikke var trykke ved at udlevere deres personlige oplysninger.

Opinionsland anmeldelse

På samme måde spørger de betalte undersøgelsesselskaber dig om dine personlige oplysninger i detaljer, så de kan vurdere, om du kvalificerer dig til et bestemt sæt betalte undersøgelser eller ej. Sørg derfor for, at de oplysninger, du giver, mens du gennemfører din profil, er ægte og ærlige.

Du vil blive tiltrukket af hjemmesiden ved det første blik. Det har et vestligt tema, og du vil blive forbløffet over at se på den måde, den er designet på. Det har cowboyhatte, ikoner mv. for at give det et tiltalende udseende. Webstedet som helhed er meget brugervenligt, og folk kan nemt gennemskue navigationen.

Opinionsland stiller mange personlige spørgsmål, når brugerne ønsker at tilmelde sig for første gang. Det kan også omfatte spørgsmål om din indkomst, shopping præferencer, familiebaggrund, vaner mv, som ellers anses for at være følsomme og private.

Men hensigten bag at Opinionsland spørger om dette er at give dig specifikke undersøgelser, der passer til dig, i stedet for at du skal gå gennem screeningsprocessen hver gang. Fordelen ved dette er, at du kun får specifikke undersøgelser, der er rettet mod dig, og udbetalingen af disse betalte undersøgelser vil være forholdsvis højere, hvilket generelt er over $50 (ca. 350kr).

Desværre, ligesom andre undersøgelsesfirmaer, der betaler dig for at tage de kvalificerende undersøgelser, gør Opinionsland ikke det. Du vil enten være berettiget til en bestemt undersøgelse, eller du vil ikke få nogen fordel for at deltage i den kvalificerede betalte undersøgelse.

I tilfælde af at du kvalificerer dig til en bestemt undersøgelse baseret på den demografi du har udfyldt, er udbetalingen fremragende, da undersøgelsen skal betragtes specifikt til dig og et par andre mennesker og derved sikre en høj udbetaling. De penge, du tjener, gør dig måske ikke rig, men de kan gøre dit liv meget lettere.

Henvisningspolitikken på denne hjemmeside er også god, da den belønner dig med 1$ (ca. 6kr) for hver af dine henvisninger, der tilmelder sig Opinionsland.

Belønninger for undersøgelser i Opinionsland

De belønninger du tjener ved at tage undersøgelser på Opinionsland kaldes Opinion Point. De Opinion Point, du tjener, afhænger af undersøgelsens emne og den indsats, der er involveret i undersøgelsen. Det ligner andre online undersøgelsespaneler på det grundlag, hvorpå belønninger beregnes.

Opinionsland anmeldelse

Hver undersøgelse, der kommer din vej, kan tjene dig en belønning på mellem 10 og 100 point og et par undtagelsesvise betalende undersøgelser, der går så højt som 250 point pr. undersøgelse. Så på hver undersøgelse du tager, vil du tjene $0,10 (ca. 0,6kr) i gennemsnit.

Som en del af deres konkurrencer er der en Opinionsland instant win, hvor en vinder bliver valgt tilfældigt. Den kontante udbetaling for dette er $10000 (ca. 6000kr) og konkurrencen afholdes en gang i kvartalet.

Når du har akkumuleret 100 point, der oversættes til 10 dollar (ca. 60kr), vil du kunne hæve pengene, eller du vil modtage et gavekort, der kan bruges på Amazon, Restaurant.com, eller du kan trække din indtjening til din PayPal-konto. For udtrækninger til PayPal-konti er der et minimum på 100 point, og hvis du ønsker at indløse det til et gavekort, kræver det minimum 50 Opinion point.

Tidligere blev betalingen til kunder gjort i form af checks. Men de har nu avanceret deres proces, og i et forsøg på at overvinde checksvindel har de taget brug af forskellige metoder. De har også bedt medlemmer om at IKKE indbetale checks, hvis de modtager en uden deres navn på den.

Brugeranmeldelser af Opinionsland

Brugere, der er interesseret i at deltage i Opinionsland, er ivrige efter at vide, hvor legitim Opinionsland er, og efter at have gennemgået flere anmeldelser, kunne vi vurdere, at den generelle mening fra folk om Opinionsland var ret positiv.

Selvom de fleste mennesker udtrykte deres tilfredshed med den relativt gode udbetaling på Opinionsland, var nogle af dem utilfredse med, hvordan deres data blev brugt, nogle gange af tredjepartswebsteder.

Opinionsland anmeldelse

Opinionsland har også markeret et par konti og hævder dataproblemer. Dataproblemer betyder, at det betalte undersøgelsessted mistænker undersøgerens ægthed, hvis de skynder sig gennem spørgsmålene. Men nogle få medlemmer fik deres konti markeret på trods af at de havde afsluttet dem ærligt. Derfor ville det have været bedre, hvis dataproblemer og kontomarkering skete ved også at tage hensyn til andre aspekter.

De fleste af de klager folk havde om Opinionsland var at betalingerne var savnet. Dette var dog før 2007, da de plejede at sende en betalingscheck. Opinionsland startede med elektroniske betalinger efter det, og nu kan midler trækkes tilbage til en PayPal-konto eller direkte til din bankkonto, hvorved alle checksvindler og ubesvarede betalinger elimineres på grund af den manglende check.

Fordele ved Opinionsland

Du vil altid være fuld af undersøgelsesinvitationer, og du kan måske ikke engang finde tid til at deltage i alle de betalte undersøgelser

Du kan udfylde undersøgelserne, mens du arbejder hjemmefra, da alt med Opinionsland er gjort online. Du har stort set samme frihed som med et online job, hvor du kan vælge dine timer, hvor og hvordan du arbejder.

At indløse dine point er nemt med PayPal eller gavekort. Du kan også donere dine point til Røde Kors.

Kvalificering til de fleste af de betalte undersøgelser er nemt, og når dine profiloplysninger er udfyldte, vil du modtage gode undersøgelser, hvor du ikke engang skal deltage i screeninger.

Hvis du deltager i en screeningsundersøgelse og ikke kvalificerer dig til en bestemt undersøgelse, får du mulighed for at deltage i deres konkurrencer, eller du kan donere $0,10 (ca. 0,6kr) til Røde Kors

Opinionslands kundeservice er fantastisk

De vil aldrig spamme din indbakke eller annoncere noget.

Ulemper ved Opinionsland

I gennemsnit betaler undersøgelserne $1-$2 (ca. 6-12kr). Hvis antallet af undersøgelsesinvitationer du modtager er større, er det sikkert, at de fleste af dem er lavt betalende.

Medlemmets dashboard på deres hjemmeside har et problem. Selv når du ikke kvalificerer dig til en undersøgelse, viser det nogle gange, at undersøgelsen er startet, når du besøger din profil

Hvor pålidelig er Opinionsland?

Baseret på de anmeldelser, vi har set, er det sikkert, at Opinionsland er yderst pålidelig og er førende, når det kommer til betalte undersøgelser. Derfor vil vi stærkt anbefale førstegangs online betalte undersøgelsetagere at deltage i Opinionsland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top