Toluna Anmeldelse

Toluna anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Toluna er et af de mest kendte navne blandt betalte undersøgelses websteder. Men hvis du stadig ikke kender Toluna, vil du være bekendt med det, når du er gennem denne artikel, da vi har lavet en detaljeret gennemgang af hjemmesiden sammen med fordele og ulemper.

Før du læser mere om Toluna, bør du være opmærksom på, hvor mange penge du kan tjene på Toluna, hvorefter vil du være i stand til bedre at forstå den detaljerede gennemgang af webstedet. Du kan læse dette i anmeldelsen.

Oprindelsen af Toluna portalen

Toluna Survey er et firma, der er grundlagt og drevet af Toluna Group Ltd., der hovedsagelig er i markedsundersøgelser og har hovedkontor i Dallas, Texas, mens det registrerede hovedsæde er baseret i Paris.

Det er en global leder inden for markedsforskning og undersøgelser, mens den konkurrerer med andre populære virksomheder som Pinecone. Det er et veletableret selskab og har 16 filialer i Europa, Asien og Stillehavsområdet og Nordamerika, mens de arbejder tæt sammen med de bedste mediehuse og undersøgelseskanaler.

Nogle af Toluna’s populære kunder omfatter Financial Times, Advertising Age og Time Magazine, da det er et førende betalt undersøgelsesfirma og har en bred base af betalte undersøgelser. De har for nylig lanceret et innovativt værktøj til at forbedre udvælgelsesprocessen for undersøgelsespartnerne, hvilket i sidste ende fører til bedre nøjagtighed. Dette sofistikerede værktøj hedder SmartSelect.

Toluna har en over 2,5 millioner burgere, som udfylder betalte spørgeundersøgelser rundt omkring i hele verden.

På grund af den store mængde risici forbundet med undersøgelsesfirmaer i disse dage er det vigtigt, at du kigger på firmaets stående hos DollarDino. Som forventet har Toluna en god anmeldelse fra webstedet og er også akkrediteret, hvilket viser, at Toluna er et meget legitimt firma.

Der var kun 17 klager over Toluna, der blev noteret på DollarDino og til vores overraskelse blev alle klager løst, hvilket sikrer, at virksomheden ikke efterlader nogen og gør deres for sine kunder.

Svindel relateret til Toluna

Toluna anmeldelse

Toluna har for nylig erhvervet et firma ved navn Greenfield Online, som var et 100% legitimt selskab. Men svindlere har skabt et lignende firma, der hedder Greenfield Financial, DollarDino har udtrykkeligt nævnt på deres hjemmeside, at begge virksomheder ikke bør forveksles, og Greenfield Financial er et falsk checkinvesteringsselskab.

Derfor anbefaler vi folk at holder sig væk fra sådanne organisationer, da der er mange hjemmesider, der kan synes at være nøjagtigt de samme, men er tvivlsomme.

Efter at have brugt et par minutter på internettet for at undersøge ethvert firma, vil du have en rimelig god ide om deres troværdighed, og de kan ikke skjule deres anmeldelser længe. Derfor, før du beslutter dig for at investere din tid eller penge på en hjemmeside, skal du sørge for at kontrollere alle detaljer vedrørende deres anmeldelser, så du har en god oplevelse.

En af de bedste måder at teste om et panel er ægte eller ej, er at tilmelde en mail til deres mailingliste og derefter afmelde den. Hvis virksomheden fortsætter med at sende dig e-mails, selv efter at du har afmeldt, kan du være sikker på at panelet ikke er troværdigt, og det er bestemt ikke en god indikator.

Benyt en test e-mail id til disse formål. Kun virksomheder, der overholder deres politikker, kan anses for værdige. Toluna sender dig aldrig e-mails, når du beslutter dig for at afmelde dig fra deres mailingliste.

Toluna er et firma, der værdsætter sine kunder og gør aldrig noget, der tilsidesætter deres tillid. De har været i erhvervslivet i 10 år nu og over denne periode, har de etableret sig som et meget pålideligt betalt undersøgelsesselskab.

Måden du tjener penge hos Toluna

Ikke mange mennesker vil være vant til det faktum, at betalte undersøgelser online faktisk betaler sig. Toluna er et firma, der hjælper folk med at supplere deres indkomst ved at tage undersøgelser med nogle få regler og reguleringer, der skal følges. Når du er fortrolig med det, er det nemt at tjene penge med et internet baseret job som Toluna, og det vil tjene som en anstændig kilde til parallelindkomst.

Toluna anmeldelse

Til at begynde med ligner Toluna ligner de fleste andre betalte undersøgelsespaneler og er gratis. For at registrere sig hos dem er der ingen gebyr involveret, og de vil ikke bede om nogen form for betaling. På lignende vis sikrer det ikke en månedlig indkomst, og du tjener ud fra, hvor mange undersøgelser du tager. 

Du bør derfor ikke forvente at erstatte denne måde at arbejde hjemmefra, med et rigtigt job med en månedsløn. Forvent ikke at undersøgelser vil gøre dig til en millionær, det er bare en måde at hjælpe dig med at få lidt flere penge i lommen.

Nogle af de betalte undersøgelser, der tilbydes af Toluna, er specifikke for visse demografier, som f.eks. kun personer fra et bestemt område eller personer, der tilhører en bestemt indkomstgruppe. Derfor er din indkomst med Toluna afhængig af en række faktorer.

Du kan også bruge iOS-appen til at tage undersøgelser, når du tager undersøgelser på Toluna.

Toluna fortæller dig ikke om de point, de tildeler til den vellykkede gennemførelse af hver undersøgelse. De tilbyder ikke kontant direkte, og de belønner point for hver undersøgelse, der er gennemført med succes. Disse point kan dog senere konverteres til kontanter eller indløses for godbidder eller varer, der tilbydes på Toluna.

Incitamenter for at tage undersøgelser

Toluna tilbyder 500 point, når du registrerer dig hos dem for første gang. Senere har hver af de betalte undersøgelser du tager en belønning på mindst 1000 point.

For hver 3000 markedspoint optjent på Toluna, vil der være en udbetaling på $1(ca. 0,6kr).

Der er et minimumkrav på 60.000 point, du skal tjene, før du kan indløse eller konvertere pointene i Toluna. Du kan indløse det til et gavekort, få det overført til din PayPal-konto osv., at nå de 60.000 point er ikke svært på Toluna, da de gennemsnitlige point, der tilbydes for at tage hver undersøgelse på Toluna, er 15.000.

Toluna anmeldelse

Toluna, som en del af sin marketingkampagne, belønner folk, der er aktive på selskabets sociale netværk så du kan endda tjene penge gennem Instagram, Facebook eller Twitter. . Du kan oprette meningsfora og afstemninger i et forsøg på at få tildelt mere. Det beløb, du tjener, er direkte proportionelt med antallet af personer, der deltager i sådanne meningsfora og afstemninger.

Hver måned har Toluna en lodtrækning på $2.500 (ca. 15.500kr), og hvis du er registreret medlem af webstedet, vil du være berettiget til en gratis adgang til denne konkurrence. Der er ingen yderligere point eller gebyr, der skal betales til indtræden i denne lodtrækning.

Du kan tjene penge hos Toluna ved at udnytte det store fælleskab, de har. Deltagelse i meningsmålinger og afstemninger vil også resultere i, at du tjener ekstra penge.

Husk, Toluna-undersøgelser vil aldrig hjælpe dig med at skabe en formue. Men det tjener som en anstændig parallel indkomst, hvis du bruger 2-3 kvalitetstimer på det dagligt.

Bruger anmeldelser af Toluna

Vi besluttede at tjekke anmeldelser af Toluna som givet af et par brugeranmeldelsesider:

Selvom Toluna forsikrer dig om point for hver undersøgelse, informerer den dig ikke om de point du tjener på forhånd. Først efter at du har gennemført en undersøgelse, får du en besked om antallet af point du har tjent

Nogle anmeldelser tyder på, at folk var glade, da de fik flere undersøgelsesinvitationer på Toluna i forhold til andre virksomheder. Men de pegede også på, at de ikke var berettigede til alle de betalte undersøgelsesinvitationer, der kom deres vej

Et par personer klagede over, at deres point udløb. Dette er faktisk sandt, og det fremgår også af vilkårene for Toluna. Hvis et medlem ikke er aktiv i en periode på over 6 måneder, vil alle point i deres konto udløbe. Men hvis du er aktiv på Toluna, vil det ikke være et problem.

Et af de højt værdsatte træk ved Toluna er, at der er en øjeblikkelig udbetaling. Så snart du anmoder om en udbetaling, kan dine point udveksles til Amazon gavekort, eller overføres til din PayPal-konto efter et par minutter

I sidste ende har alle hjemmesider en masse fordele og ulemper. De fleste af de anmeldelser, vi så, var til fordel for Toluna, da udbetalingen er stor, og de betaler som lovet. Hvis du bruger et par timer dagligt, vil du kunne tjene en fornuftig indkomst hver måned.

Resultat af Toluna anmeldelsen

Toluna anmeldelse

Toluna er utvivlsomt et af de mest legitime betalte undersøgelsessteder til rådighed. Derfor, hvis du leder efter et undersøgelsespanel, er Toluna din bedste mulighed, da du vil være i stand til at tjene en rimelig parallelindkomst hver måned ved blot at bruge et par timer på at tage undersøgelser.

Det er også let forståeligt, og du kan begynde at tage betalte undersøgelser næsten umiddelbart efter registrering på Toluna.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top