Tjen penge som Produkttester

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

høj
Høj

Tid

medium
Medium

Indkomst

lille
Lille
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Få tilsendt produkter gratis, mod at du tester dem. Behold produktet eller vær så heldig at få penge for at teste dem.

For mange kan lommerne sommetider føles noget tomme, og typisk er overskuddet der ikke til at kombinere nuværende arbejde eller studie med ekstra fritidsarbejde.

Men heldigvis findes der andre måder at holde sulten for døren og lære at blive rig! Flere firmaer er villige til at betale eller give produkter for forbrugertests – læs med her og bliv klogere på hvilke.

 En introduktion til produkt testing

 En beskrivelse af, hvad du kan forvente at modtage for dine ydelser

 De bedste sider og firmaer til produkt testing

 Nogle tips og tricks

De 4 bedste produkt tester kampagner lige nu:

Deltag og test den nye iPhone 7

Tjen penge som produkttester

Bliv produkttester af en Sony Xperia X

Tjen penge som produkttester

Deltag og test en Aspire Switch

Tjen penge som produkttester

Få chancen for at teste en iPad Air 2

Tjen penge som produkttester
hjemmearbejde

En introduktion til produkt testing

Der er firmaer derude, som er villige til at belønne dig for at teste og anmelde deres produkter. De vil enten sende dig deres produkter gratis til gengæld for din feedback (produkter som du bagefter kan sælge online) eller ganske enkelt betale dig kontant.

Hos SkejsNinja.dk finder du masser af guides til at tjene lidt ekstra, og i denne guide vil vi fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om produkt testing.

Hvad kan du forvente at modtage?

Der er ingen garanti for kontant betaling –faktisk er det de færreste gange, du er så heldig. Men er det så stadig det værd? Som udgangspunkt JA. Arbejdet er let, og du vil altid modtage et eller andet af værdi. Nogle eksempler på, hvad du vil kunne modtage for dine ydelser:

Det er dog værd at bemærke, at du ikke nødvendigvis er garanteret ting og sager, blot fordi du har oprettet dig som tester. Der er tusindvis af brugere, og naturligt nok har firmaerne ikke råd til at sende ud til alle. Men du får selvfølgelig aldrig noget, hvis ikke du giver det et forsøg!

De gode sider til produkttesting

For at komme i betragtning som anmelder, er du selvfølgelig nødt til at oprette dig på en af de mange hjemmesider indenfor området. Der er mange at vælge imellem, og der kommer hele tiden flere. SkejsNinja.dk har fundet 5, som er til at stole på.

Formegentlig det bedste sted at modtage produkter for dine anmeldelser. Du opretter blot en profil og så kan du ellers gå i gang med at teste eller udfylde spørgeskemaer.

Sådan gør du: Hvis du går ind under ”testing”, har du mulighed for at ansøge om at blive anmelder for diverse produkter. Bliver du valgt, vil produktet blive sendt hjem til dig. Så er det ellers bare med at få produktet prøvet af, hvorefter du udfylder et spørgeskema om, hvad du synes om produktet. Som belønning vil du få lov at beholde produktet.

Eksempler på produkter: udvalget skifter hele tiden, men produkter du ofte vil støde på er shower gel, tandpasta og andre former for kosmetik.

Dine chancer for at blive valgt som testperson: Normalt vil der være brug for 200-500 testpersoner, som bliver valgt tilfældigt.

Super fed side der betaler dig for at anmelde hjemmesider. Du tester godt nok ikke egentlige produkter, men de mange diverse hjemmesider burde nok holde dig underholdt.

Sådan gør du: Når du opretter en profil vil du blive bedt om at lave en testanmeldelse. Går det godt, vil du herefter fra tid til anden blive tilsendt hjemmesider, som du vil skulle anmelde.

For hver hjemmeside du anmelder, modtager du 10 dollars på din Paypal (det tager ca. 20 min at lave en anmeldelse).

Eksempler på produkter: Kun hjemmesider, som du naturligt nok ikke vil kunne beholde.

Dine chancer for at blive valgt som testperson: Nok skal du lave en testanmeldelse for at blive godkendt som testperson, men det er kun lige omkring 1%, som bliver afvist…

En ganske betroet side, som desuden er en af de bedst betalende. Desværre kommer testinvitationerne ikke så ofte.

Sådan gør du: Du oprettet blot en profil, hvorefter du vil kunne udfylde spørgeskemaer og fra tid til anden anmelde produkter.

Eksempler på produkter: kosmetik, mad, drikke mm.

Dine chancer for at blive valgt som testperson: Antallet af produkter som skal testes er noget lavere end på de andre hjemmesider, men tilsvarende er der heller ikke helt så mange testpersoner at konkurrere med…

En af de førende sider indenfor marketings research, og de er mere end villige til at belønne dig for dine meninger.

Sådan gør du: Det handler blot om at udfylde spørgeskemaer vedrørende diverse produkter eller dine personlige købsvaner. Sommetider vil du være nødt til at få tilsendt produkter for at kunne udfylde spørgeskemaerne.

Eksempler på produkter: Elektroniske produkter, små el og hvidevarer

Dine chancer for at blive valgt som testperson: Kun sjældent vil du blive tilsendt testprodukter, men det du får for bare at udfylde diverse spørgeskemaer er klart tiden værd.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Godt at vide

Vær opmærksom på dine odds

Det ville da være dejligt, hvis alle produkter vi skrev os op til, blev sendt direkte til vores postkasse, så vi alle kunne blive millionærer ved at teste produkter. Desværre arbejder de fleste firmaer indenfor et budget, der begrænser antallet af testpersoner. Idet der ofte vil være tusindvis af ansøgere til hvert produkt, vil du naturligt nok ikke blive valgt hver gang.

Vær selektiv omkring hvilke produkter du ansøger om

Man kan hurtigt blive revet med og ansøge om alt mellem himmel og jord. Men overvej lige et øjeblik, om det overhovedet er et produkt du er interesseret i. Hvis ikke, så spild ikke din tid her, men fortsæt i stedet i din søgen efter de gode produkter.

Glem aldrig at give feedback!

I realiteten er der ikke nogen, som vil kunne komme efter dig, hvis du ikke gik ind og anmeldte produktet efter at have modtaget det. Men hvis du ønsker at blive valgt som testperson til flere ting, så HUSK ALTID AT ANMELDE PRODUKTET. Med masser af testpersoner derude vil du hurtigt blive fejet af bordet, hvis du ikke opfylder kriterierne.

Følg med

Opretter du en profil for derefter aldrig at vende tilbage til siden, vil du højst sandsynligt aldrig modtage nogen testprodukter. Vend i stedet tilbage regelmæssigt og tjek op på, hvilke nye produkter der er. Testpersoner med en fyldestgørende profil og som har vist sig som loyale testere, vil have større chance for at modtage de gode produkter.

Lav en separat email til tests

I takt med at du lærer hvordan produkttestning fungerer, lærer du også hvordan der er at være freelancer! Det er vigtigt at have god orden når du arbejder for dig selv, så hvis du vil undgå at miste nogle testmuligheder i din almindelige email’s spam, så opret en ny og brug den til dine testhjemmesider. Det kan også være til gavn med en ekstra email, hvis du ønsker at prøve nogle nye sider, men ikke er helt sikker på, om de er til at stole på.

At være testperson lyder måske næsten for godt til at være sandt, men de sider, som SkejsNinja her har fundet, ER ægte. Viser du dig som en loyal testperson, vil firmaerne glædeligt levere dig nok produkter til at holde dit forbrug på et minimum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top