Danske Meninger Anmeldelse

Danske Meninger Anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Det har aldrig været nemme at tjene penge online end det er nu. Du kan arbejde hjemmefra, starte og tjene penge på en blog, lære om kryptovaluta for at handle med det, tjene penge med en YouTube-kanal og endda betale online undersøgelser. Danske Meninger er populær blandt online betalte undersøgelse sider. Desværre er der mange mange nye deltagere i online betalte undersøgelsepaneler der ikke kender Danske Meninger, som ellers er et rimelig belønnende og lovende undersøgelsepanel.

Da mange ikke kender siden, får de ofte det indtryk at Danske Meninger ikke er en legitim side og måske er svindel. Men, med denne anmeldelse, bringer vi dig detaljerede beskrivelser om Danske Meninger og måden den virker på, så du kan gøre dig selv bekendt med dem inden du skriver dig op.

Hvor legitim er Danske Meninger?

Drevet af et selskab kalder Research Now, som er baseret i London, startet af Chris Havemann og Andrew Cooper tilbage i 2000 med navnet Research Now Limited. Det blev derefter opkøbt af e-Rewards Inc. I 2009, af Hal Brierly, der er ekspert i loyal marketing og tidligere direktør for EDS Corp og Perot Systems Corp.

Et andet firma ejet af e-Rewards Inc er Peanut Labs Inc, som er et socialt markedsføring og teknologi firma der arbejder med interaktive reklamer, så folk kan se reklamer online og deres opførsel kan registreres til brug for videnskabelig og data forskning.

Danske Meninger Anmeldelse

Denne side er blevet meget populær og antallet af brugere i USA alene var over 600.000 med over 13.000 nye mennesker skrevet op hver måned. De er til steder i 37 lande med 6 millioner deltagere i deres betalte undersøgelser. Men man kan ikke gå blindt efter tallene, da en høj kundebase ikke nødvendigvis forsikrer at selskabet er pålideligt og til at stole på.

Da vi tjekkede DollarDino, havde Danske Meninger en fantastisk god rating, hvilket betyder at kunderne er meget tilfredse med Danske Meninger.

Danske Meninger tillader kunder at tage betalte undersøgelser på 15 forskellige sprog og er aktiv i 20 forskellige lande over hele kloden.

Belønningerne for undersøgelserne taget er i form af kuponer der kan veksles til kontanter. Deltagere har også en chance for at vinde i kontant-lodtrækninger der afholdes hvert kvartal. Folk der tager undersøgelser i hvert givent kvartal kvalificerer sig til denne konkurrence.

Betalte undersøgelser med Danske Meninger

At skrive sig op til Danske Meninger koster ikke noget og er fri for gebyrer. De vil bede dig om at indtaste dine oplysninger når du registrerer dig hos dem og når du har indtastet alle de krævede informationer, vil du modtage en bekræftelses-e-mail på at du er registreret hos Danske Meninger.

For at kunne begynde at modtage invitationer til betalte undersøgelser, skal du sørge for at din profil er komplet ved at udfylde alle felter. Du vil få adgang til betalte undersøgelser ved at deltage i miniundersøgelser, som du også får invitationer til via Danske Meninger. Men du vil ikke blive betalt for at deltage i miniundersøgelser. Hvis dine svar matcher kravene, vil du blive sendt en invitation til den overordnede undersøgelse.

Undersøgelseinvitationer du modtager fra Danske Meninger kan gennemføres på 20 minutter og den gennemsnitlige kompensation for hver af undersøgelserne strækker sig fra 5 – 35 k. En gang imellem, vil du også modtage invitationer til betalte undersøgelser der betaler så meget som 350 kr.

Når du gennemfører undersøgelsen, vil det tage 28 dage før pengene viser sig på din konto. Du kan holde øje med de undersøgelser du har gennemført og det beløb du har tjent ved at logge ind på din Danske Meninger konto, så du sikrer at du ikke bliver snydt for betalinger eller undersøgelser.

Belønninger på Danske Meninger

En anden lovende ting ved Danske Meninger er, at medlemmerne vil få adgang til lodtrækninger der afholdes på siden. Præmierne er meget attraktive, den bedste er en iPhone. Men da vi tog et nærmere kig på hjemmesiden, indså vi at den næste undersøgelse dato var en gang i 2015, hvilket betyder at enten er siden ikke opdateret, eller det var sidste gang Danske Meninger afholdte en lodtrækning.

Danske Meninger Anmeldelse

Belønningen for hver betalte undersøgelse er udtrykt i kontanter. Men du kan ikke trække pengene ud direkte og du vil være nød til at købe gavekort eller veksle dem til diverse goder der er til rådighed på Danske Meninger.

En af fordelene er, at du kan trække pengene i form af Amazon.com gavekort og det vil blive udstedt øjeblikkeligt til din e-mail ID når du anmoder om en udbetaling.

Den minimale mængde der kan tjenes online på en udbetaling er $120 kr. , hvorefter du kan veksle den til et Amazon gavekort. Du kan også veksle pointene til kuponer til forskellige e-butikker.

Udvalget af virksomheder der tilbyder gavekort på Danske Meninger er begrænset. Men på den anden side, du kan få Amazon gavekort, som er ligeså godt som valuta og de sendes til din indbakke øjeblikkeligt.

Brugeranmeldelser af Danske Meninger​

Det er god praksis at tage et kig på hvad andre mennesker har at sige om et selskab, så vi forstår selskabet bedre. Vi så at Danske Meninger blev anmeldt godt af brugere og folk påskønnede kvaliteten af de betalte undersøgelser på Danske Meninger. Læs videre for at se vores analyse:

Selvom udbetalingerne var høje, var folk ikke tilfredse med antallet af undersøgelser de modtog hver uge, hvilket generelt ikke var mere end en.

Der er en forsinkelse på at kontoen bliver krediteret med pengene, men folk troede på Danske Meninger og siger at de var ærlige med udbetalingerne

Nogle få klagede over at Amazon.com gavekort ikke var til rådighed. Nogle gange, selv hvis du har mere end den kvalificerende mængde, vil du ikke være i stand til at trække pengene da Danske Meninger påstod at de var løbet tør for Amazon gavekort. Men folk sagde også at gavekortene blev til rådighed igen efter to dage.

Kvaliteten af udbetalingerne var høj på Danske Meninger. Folk påstod at de var i stand til at tjene flere penge per time på Danske Meninger sammenlignet med andre betalte undersøgelsepaneler og at undersøgelserne var overkommelige og kortere frem for lange og kedelige.

Når tilgængeligt, kunne brugere modtage Amazon.com gavekort øjeblikkeligt i deres e-mail indbakke

Mange brugere påskønnede Danske Meninger og påstod at det var det bedste online betalte undersøgelsepanel. De påstod også at kundeservicen hos Danske Meninger var fantastisk.

Endelige vurdering: Er det en god idé at skrive sig op til Danske Meninger?

Danske Meninger AnmeldelseVi har anmeldt adskillige betalte undersøgelse sider og Danske Meninger er en af de bedste undersøgelse sider til rådighed. Folk nyder at tage undersøgelser på Danske Meninger og de modtager også en anstændig mængde højtbetalende undersøgelseinvitationer. 

Udbetalingen foregår smertefrit og du kan modtage Amazon gavekort direkte i din e-mail indbakke. For at begynde at tjene penge fra hjemmet med online betalte undersøgelser, er Danske Meninger et godt undersøgelsepanel og har høj pålidelighed. Det er helt sikkert en af de bedste undersøgelsepaneler du kan tilmelde dig for en anstændig indkomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.

15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable

Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers?