Ipsos / I-say Anmeldelse

Ipsos / I-say anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Nutildags er der mange måder at tjene penge online, og med en pålidelig internetforbindelse er der meget du kan gøre, fra at lære om kryptovaluta til at tjene penge på en YouTube-kanal og endda betalte undersøgelser. En af de bedste og førende betalte undersøgelses sider er Ipsos I-say eller almindeligvis kendt som I-Say af Ipsos, som er meget innovativ og gør det muligt for sine kunder at tjene penge nemt.

Den har en masse høje betalende undersøgelser i panelet, hvor belønningen går op til $90(ca. 560kr) pr. betalt undersøgelse.

Nogle organisationer og virksomheder har også en eksklusiv tilknytning til Ipsos for deres undersøgelser. Betalingsmønsteret for I-say er også meget pålideligt, og der har aldrig været nogen problemer med udbetalingen hos Ipsos.

Du vil næppe finde nogen, der ikke taler for I-say, og dermed er det et yderst pålideligt selskab.

Det gode ved Ipsos/I-say

Med de fantastiske tilbud og udbetalinger hos Ipsos vil folk helt sikkert tro, at det er for godt at være sandt.

Men kun få forstår at undersøgelser faktisk kan betale sig, og det er en høj pris virksomhederne betaler for deltagelse i undersøgelserne. Tilbagemeldingen af undersøgelserne er indarbejdet af virksomheder, og hjælper dem med at generere flere indtægter.

Kun folk, der har været i marketingbranchen i lang tid, vil vide, hvor værdifulde bruger undersøgelser er. Når virksomheder får kunder til at deltage i undersøgelser, er de meninger og feedback, de modtager, ærlige og upartiske, hvilket hjælper dem med at tage beregnede beslutninger i markedsføringen. Kundeundersøgelser er således højt værdsat af virksomheder på grund af den ærlige og upartiske feedback.

Ipsos / I-say anmeldelse

Tidligere brugte virksomhederne produkttest og fokusgrupper til at få en bedre forståelse af deres produktperspektiv. De har imidlertid flyttet det til onlineundersøgelser for nylig, på grund af den bedre eksponering med hensyn til kundebase og effektivitet, hvilket gør online betalte undersøgelser meget pålidelige for dem.

Ipsos er en platform, hvor markedsforskere kan modtage feedback fra ærlige kunder, der giver en upåvirket og konkret feedback, hvilket er meget værdifuldt. I-say har været i erhvervslivet i de sidste ti år, og kunderne har løbende fået gavn af udbetalinger gennem de betalte undersøgelser.

Hvis du overvejer at deltage i et betalt undersøgelsespanel, er I-Say helt sikkert en af de bedste online undersøgelsespaneler til at tjene ekstra penge.

En detaljeret gennemgang af Ipsos I-Say

Ipsos er uundgåeligt et af de bedst betalte undersøgelsespaneler. Folk der har været tilknyttet i lang tid, roser det og er sikre på, at I-say er blandt markedsførende undersøgelsesselskaber.

Kunder, der har taget undersøgelser for Ipsos, ser snesevis af undersøgelseinvitationer, hver gang de planlægger at tage en undersøgelse. Der er blevet udbetalt undersøgelser på Ipsos, der har haft undersøgelserinvitationer med præmier så højt som $95 (ca. 600kr), selvom de er sjældne. Generelt er den gennemsnitlige udbetaling for undersøgelser tilgængelige på Ipsos ca. 70 kr.

Belønninger på I-say ligner de andre betalte undersøgelsespaneler, hvor medlemmer bliver belønnet i point. Disse point kan indløses til gavekort, eller brugerne kan vælge at købe blandt de gaver, der er tilgængelige på Ipsos.

Men kontante udbetalinger er bedre, da du ikke behøver at vælge nogen af de tilgængelige belønninger. Dette gør I-say til en af de bedste muligheder for at tjene penge online.

Ipsos / I-says troværdighed

Ipsos / I-say anmeldelse

I-say er en af de mest pålidelige online-undersøgelsesvirksomheder og er kendt for at have gennemført 6 millioner undersøgelser hvert år, spredt over 100 lande. De skaber fremragende markedsundersøgelser og opererer i flere lande uden nogen klager fra kunder til dato. Det er blevet bredt accepteret blandt kunderne.

Folk, der har været i den betalte undersøgelsesindustri i nogen tid, er bekendt med Ipsos I-say og dets driftsselskab Ipsos Insight.

Du kan også kigge på flere emner om meningsforskning og hvordan det virker, for at vide mere om den slags undersøgelser, der er beværtet på I-say. Pålideligheden af Ipsos er fantastisk, og den er meget pålidelig for online betalte undersøgelser.

Brugeranmeldelser af Ipsos

Brugeranmeldelser er meget vigtige for at forstå en virksomheds pålidelighed. Vi lavede en liste over de anmeldelser, vi har set på pålidelige websteder, og anført nedenfor, er vores resultater:

Størstedelen af anmeldelserne af I-say er positiv, og de er kendt for at sende betalingen til tiden uden problemer. Brugere hævder, at de får en hel del undersøgelsesudbud og indtægtsstrømmen vil være stabil på grund af dette. Hvis du har fritid, vil du aldrig løbe tør for betalte undersøgelser på Ipsos.

Ipsos belønner også folk, hvis de ikke kvalificerer sig til hovedundersøgelsen, men tager kvalifikationsundersøgelsen. Alt, hvad brugere skal gøre, er at besvare et par screeningsspørgsmål, og de bliver omdirigeret til hovedundersøgelsen, hvis de bliver kvalificerede. Hvis ikke, får de få point for at deltage i screeningsprocessen. Selvom de tildelte point ikke er betydelige, er det stadig bedre end ikke at modtage nogen point overhovedet

Der var et par klager fra brugere vedrørende det indløsningssystemet på I-say. Alle klager kom i november 2016. Men folk, der havde klaget, var yderst tilfredse med den måde, hvorpå Ipsos havde behandlet deres problem, og de nævnte også, at kundesupportteamet på Ipsos var yderst lydhør. Eftersom klager fra brugerne blev løst, er det rimeligt at antage, at de samlede anmeldelser af I-say er positive, og Ipsos er meget pålidelig. De kunder, der tidligere havde klaget, roste dem alle for den måde, hvorpå deres spørgsmål blev behandlet af kundesupportholdet hos I-say.

Ipsos was much appreciated by customers owing to the prizes it gives out on regular basis. Recently, they offered a $5000 college scholarship in the US. The offer is no longer active, but there are other prizes they offer frequently such as iPads, electronic gadgets etc. The qualifying criteria for these prizes are that you need to take part in a certain number of paid surveys monthly, and you might turn lucky. Hence, you can also be assured that you might just win a prize when you participate in the surveys.

Endelige dom af Ipsos

Ipsos / I-say anmeldelse

I-say er utvivlsomt et af de bedst betalte undersøgelsespaneler, da brugerne tjener godt og også har det sjovt, mens de tager undersøgelserne. Alle undersøgelserne kan udfyldes ud fra dit hjem, hvilket gør det nemt for dig at bruge I-say til at tjene penge fra dit hjem

De tilbyder højtbetalende undersøgelser og er gennemsigtige med deres belønningssystemer og vilkår. Forvent ikke øjeblikkeligt at blive rig på disse undersøgelser, du skal lægge hårdt arbejde og tid i det. Hvis du begynder at tage betalte undersøgelser nu, er Ipsos et fantastisk undersøgelsespanel og anbefales stærkt. Når du har taget undersøgelser på andre paneler, vil du indse, at undersøgelser med I-say er en helt anden oplevelse.

Så hvorfor vente? Vær en del af Ipsos og begynd at tjene hurtige penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top