YouGov Anmeldelse

YouGov anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Selvom det ikke er set som en af de bedste betalte undersøgelsessider, har YouGov langsomt vist sig at være et af de mest kendte betalte undersøgelsespaneler, og folk tjener anstændige pengeved at være en del af dette panel. YouGov kan nu regnes blandt en af de bedste marketingforskningsvirksomheder verden over.

Du vil dog ikke finde mange anmeldelser af YouGov. Er det værd at tilmelde sig som et online job? Vi tænkte på at give dig et indblik i, hvordan YouGov fungerer, og fordele og ulemper ved at være en del af YouGov.

Et kort overblik over YouGov

YouGov blev etableret i maj 2000 og er baseret i Storbritannien, og er omdannet til et internationalt selskab på grund af retningen givet af grundlæggeren Stephan Shakespeare, som også er administrerende direktør for virksomheden i øjeblikket. Ligeligt ansvarlig for den hurtige vækst i selskabet er ex-CEO, Nadhim Zahawi, der var ansvarlig for flere vigtige transformationer i virksomheden.

YouGov voksede hurtigt og købte også Siraj, et markedsundersøgelsesselskab, der ligger i Dubai, efterfulgt af erhvervelsen af Polimetrix, som også var et online meningsmålingsselskab, der blev grundlagt af en berømt professor fra det prestigefyldte Stanford University, Douglas Rivers.

YouGov havde sine rødder i USA mellem 2009 og 2011 og gik videre med overtagelser ved at erhverve virksomheder som Harrison Group, Definitive Heights og Clear Horizons, som efterhånden blev bragt under samme paraply af YouGov-gruppen. I mellemtiden har YouGov også erhvervet forretningsmæssige interesser i Frankrig og andre små virksomheder i Storbritannien.

Med en bred vifte af virksomheder under YouGov, betragtes den nu som en pioner inden for online forskning og stikprøveundersøgelser, der har bidraget til at give analytikere til flere brancher som universiteter, virksomheder og politiske partier. YouGov har også været det foretrukne markedsundersøgelsesselskab for flere store virksomheder.

YouGov anmeldelse

Normalt kommer store virksomheder til markedsundersøgelsesselskaber, således at de får mere at vide om, hvordan markedet accepterer deres produkter, så de kan omarbejde eller ændre det inden en officiel markedsstart. YouGov hævder, at det er et globalt forskningsfirma og ikke er et betalt undersøgelsesfirma, der kun inkorporerer feedback fra republikanske eller demokratiske statsborgere, så den forskning, de udfører, er retfærdig, upartisk og ikke har nogen forudforståelser blandt mennesker.

YouGov indgår også partnerskaber med andre organisationer, der samler udtalelser og feedback fra medlemmerne på vegne af YouGov. Selvom svarene fra kunderne er meget fortrolige, er det ikke nødvendigt, at de kontaktoplysninger, der er leveret på YouGov, bliver i YouGov, da tredjepartspartnerskabet det går ind for, ikke sikrer kundernes privatliv.

Når du kigger efter YouGov på DollarDino, har den en god rating, som kun er en af de bedste tilgængelige værdier. Det er blevet akkrediteret af DollarDino fra 2015, og der har kun været 11 klager over YouGov de sidste par år, hvilket er en god indikator.

Normalt er det almindeligt at have et par dusin klager selv for de bedste virksomheder. YouGov har dog en relativt lavere klagefrekvens på trods af den store brugerbase, hvilket tyder på, at YouGov er klar og kundevenlig.

YouGov havde erhvervet et betalt undersøgelsesfirma ved navn PollingPoints.com. Kunder, der tidligere har været en del af PollingPoints.com, er nu flyttet til YouGov, efter at overtagelsesprocessen er afsluttet.

Gennemgang og anmeldelse af YouGov

Når du tilmelder dig på YouGov, er der intet registreringsgebyr involveret, og registreringsprocessen er også enkel. Mens du registrerer dig, vil de stille dig et par spørgsmål vedrørende din profil, og du kan afslutte det inden for 5 minutter. Når du har besvaret alle spørgsmålene, vil din registrering være komplet, og du vil optjene 1000 point med det samme, når du tilmelder dig. Hvis du har meget fritid og ønsker at dyppe dine tæer i at arbejde hjemmefra, før du finder et fantastisk freelance job eller tjener penge på en YouTube-kanal, kan denne platform være et forsøg værd.

Under registreringen skal du sikre dig, at du angiver din korrekte boligadresse, da YouGov vil levere dine belønninger og gratis godbidder, der tjenes ved at tage betalte undersøgelser, til den adresse du nævner her. De vil også tage hensyn til din boligadresse, før de inviterer dig til at deltage i politiske undersøgelser vedrørende et bestemt område.

I lighed med de andre undersøgelsespaneler, der er tilgængelige, sender YouGov også e-mails, der linker til undersøgelser, der er tilgængelige. Udbetalingen for hver undersøgelse du tager varierer fra $0,15 til $1,50 (ca. 3Kr til 10kr), afhængigt af undersøgelsens længde og besvær.

Der er også en undersøgelse med navnet ”Omnibus“, der finder sted hver måned. Der er dog ingen præmie eller belønning for at tage denne undersøgelse, hvilket betyder, at disse muligheder ikke er virkelig gunstige, hvis du forsøger at supplere din egen indkomst. Den giver dig adgang til forskellige konkurrencer foretaget af YouGov. Det er også obligatorisk for alle registrerede på YouGov at tage denne undersøgelse, da svarene du giver, bruges til at vurdere, hvor passende du er til forskellige typer af betalte undersøgelser.

Hvis du ikke deltager i Omnibus-undersøgelsen, er der store chancer for, at du vil stoppe med at modtage invitationer til andre undersøgelser i fremtiden, hvilket gør det obligatorisk for dig at tage denne undersøgelse.

YouGov anmeldelse

For at deltage i konkurrencen behøver du ikke nødvendigvis at deltage i Omnibus-undersøgelser. Du kan også få adgang ved at bruge de point du tjener.

Du skal være forsigtig, når du deltager i YouGovs betalte undersøgelser. Umiddelbart efter at du har gennemført en undersøgelse, vil YouGov bede dig om at bruge de point, du netop har tjent til at købe en post i en af sine konkurrencer. Men gå forsigtigt gennem siden, og du vil også finde et link, der giver dig mulighed for at holde dine point og ikke bruge den til at deltage i en konkurrenceindgang.

Hvis du er en del af YouGov, får du regelmæssigt undersøgelser omkring en gang om ugen. Du vil dog nyde at deltage i disse undersøgelser, da de er meget interessante i forhold til de undersøgelser, der tilbydes af andre undersøgelsespaneler.

De betalte undersøgelselinks, du modtager fra YouGov, tager dig til meget professionelle undersøgelser, og de er ikke som de regelmæssige og højt annoncerede undersøgelser, der er bredt tilgængelige.

Hvis du regelmæssigt deltager i Omnibus-undersøgelsen, vil du løbende modtage undersøgelser og YouGov vil aldrig diskvalificere dig fra undersøgelser, hvilket gør det til en god handel.

YouGovs belønningssystem og udbetalinger

Generelt betaler betalte undersøgelsesselskaber gennem checks. Tilsvarende giver YouGov også sine udbetalinger i checks. Der er dog en fangst ved dette. Du kan kun modtage en udbetaling, når du har tjent ca. 350 kr., hvilket er det højeste minimumsbeløb, der kræves for udbetaling i forhold til andre populære betalte undersøgelsessteder.

Du vil kun kunne tjene dette beløb, hvis du deltager i alle undersøgelsesinvitationer du modtager. Hvis du er en gennemsnitlig deltager, kan det tage op til 2 år, før du kan få din første udbetaling fra YouGov, hvilket er lidt frustrerende.

Ikke mange mennesker vil fortsætte med at tage undersøgelser i to år, før de modtager deres første udbetaling.

Og, når folk får deres første udbetaling, vil de blive trætte, fordi de kun har tjent ca. 350 kr. de sidste par måneder, og derfor er der en meget mindre chance for, at de forbliver forbundet længe.

Er YouGov et foretrukket undersøgelsessted?

YouGov anmeldelse

YouGov tilbyder absolut nogle af de bedste og mest professionelle undersøgelser, som du ikke kommer på tværs af i andre undersøgelsespaneler. De undersøgelser, du deltager i her, har generelt et større perspektiv og har indflydelse.

Den eneste ulempe er, hvordan siden forsøger at få dig til at deltage i konkurrencer ved at betale i point, hvilket bestemt ikke er et godt tegn, da minimumsindkomsten for en udbetaling alligevel er høj.

For folk der ønsker at blive forbundet med YouGov på lang sigt, er det et godt valg. Hvis du er ny i betalte undersøgelser og forsøger at tjene hurtige penge, er YouGov ikke for dig. Du kan tilmelde dig YouGov og se hvordan det går, før du dømmer YouGov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top