6 Måder at få et Hjemmearbejde Til at Fungere

6 måder at få et hjemmearbejde til at fungere
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
For mange lyder det helt perfekt at kunne arbejde hjemmefra – du kan sove længe, beholde dine sweatpants på og mødes med vennerne om eftermiddagen. Internettet at proppet med annoncer om arbejde, som kan klares hjemmefra, hvilket er idealt for studerende, der uden tvivl sagtens kan bruge lidt ekstra lommepenge.Desværre er det sværere end man lige skulle tro, så SkejsNinja.dk har indsamlet lidt tips og tricks til, hvordan du kan få det til at fungere.

1. Find det rigtige job

Du har truffet beslutningen om at arbejde hjemme, har sat te på kanden, smækket fødderne op og mangler nu egentlig bare en ting: jobbet.

Det er super vigtigt – og vi kan ikke understrege det nok – at du tager det seriøst. At finde hjemme-arbejde er fuldstændig det samme som at finde et normalt arbejde. Du vil være nødt til at skrive profiler og ansøgninger, og når du får et job, vil du selvfølgelig have en deadline at overholde og nogle krav at leve op til. Som med alt andet går indsats og udbytte hånd i hånd, så hvis du ikke agter at gøre det 100%, så lad være.

Er du ikke skræmt væk endnu, er det på tide at starte din jobsøgning. Der findes utallige online jobsider derude, så det er bare med at gå i krig.

Du kan også vælge at freelance, hvilket ofte giver mere fleksibilitet og mere varierende arbejdsopgaver. Læs i den forbindelse SkejsNinja.dk’s store guide til freelancing. Du kan også vælge at finde freelance jobs, hvilket ofte giver større fleksibilitet og forskellige arbejdsopgaver.

2. Bliv ikke snydt

Udtrykket ”for godt til at være sandt” holder (næsten) altid stik på internettet, så vær opmærksom! Når du vil tjene penge hjemmefra kan du lige så godt glemme at blive betalt 500 kroner i timen, for det er der simpelthen ikke nogen, som er villige til at betale – medmindre du er topprofessionel indenfor et eller andet usædvanligt område, som at handle med kryptovaluta.

Når du læser en jobannonce online, så lav altid lidt research på firmaet inden du ansøger – præcis som var det ethvert andet job. Og forvent altid i mindste fald at skulle gennemføre et telefoninterview inden eventuelt jobtilbud.

Du har sikkert hørt det mange gange før, men stol aldrig blindt på nogen – især ikke nogen du aldrig har mødt. Det kan i værste fald ende med, at du udfører arbejde uden løn, eller at du måske endda taber penge.

3. Skru op for viljestyrken

At slænge sig i sengen mens pengene ruller ind lyder ikke helt tosset, men det kræver en del viljestyrke ikke bare at rulle om på den anden side og snue videre.

Når du arbejder hjemmefra, er der ikke nogen som ringer til dig, hvis du kommer for sent eller på anden måde er efter dig, hvis du ikke får lavet dine ting. Det er derfor udelukkende op til dig at holde en vis arbejdsmoral kørende. Også når dine roommates indleder en FIFA-turnering…

4. Undgå ensomhed

6 måder at få et hjemmearbejde til at fungere

På samme tid som at hjemme-arbejde kan være det allermest sociale job i verden, hvor du har tid til at møde dine venner til en fadøl om eftermiddagen, kan det samtidig også være det mest ensomme job i verden. Når du arbejder hjemme vil du ikke kunne brokke dig over den nye chef henne ved vandautomaten i pausen eller kaste papirsflyvere til fyren i nabobåsen.

Som hjemmearbejder vil du være nødt til aktivt at opsøge alle former for socialt samvær, hvis ikke du ønsker at sidde alene derhjemme og kukkelure hele dagen.

5. Arbejd ikke for mange timer

Det kan sagtens friste at tage ekstra timer, når timerne foregår hjemme i sofaen. Men pas på ikke at glemme dine andre forpligtelser – måske har du et engelsk essay eller en matematikrapport som venter?

Lad ikke muligheden for at tjene penge nu og her tage tiden fra dit egentlige fokus, nemlig dit studie. De fleste universiteter anbefaler at man som studerende ikke arbejder mere end 15 timer om ugen, hvis man også skal have tid til sine studier.

6. Væn dig til at arbejde selvstændigt

Selvom de fleste firmaer er gode til at guide dig i dit arbejde og svare på spørgsmål, skal du ikke forvente at de sidder klar ved deres e-mail kl. 3 om natten.

Derfor må du som hjemmearbejder vænne dig til, at hjælpen findes mellem 9 og 5, hvorefter du vil være nødt til at klare dig selv. En god idé er at lave en oversigt over, hvad du vil lave den pågældende dag og kigge efter, om der er noget du er i tvivl om. På den måde vil du kunne stille alle dine spørgsmål midt på dagen og arbejde uforstyrret om aftenen, hvis det er der, du arbejder bedst.

Det skal dog siges at…

Hjemmearbejde kan fungere rigtig godt! Hvis ikke du er skræmt helt væk af ovenstående og er indstillet på at gøre en indsats for at finde det rigtige job, så har du god mulighed for at få dig det (måske) bedst tænkelige studiejob.

De helt klare fordele ved at arbejde hjemme er først og fremmest, at du ikke behøver at bruge tid eller penge på at tage til og fra arbejde, og desuden at du kan arbejde når som helst i døgnet det passer dig – hvilken fleksibilitet det giver!

Men er du blevet en smule skræmt efter denne guide, så fortvivl ikke! På SkejsNinja.dk har vi masser af andre guides til hvordan du kan tjene lidt ekstra lommepenge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top