Online Arbejde: 8 Måder at Tjene Penge på HVOR SOM HELST

Online arbejde: 8 måder at tjene penge på HVOR SOM HELST
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Føler du begrænset, når du arbejder på et kontor i stedet for online arbejde? Hvis du gør det, så er du ikke alene. Der er et stigende antal mennesker, der tilhører en ny generation af fagfolk, der ikke vil være bundet til et bestemt sted. Et standard 9-5-job på et varmt kontor, bliver mindre og mindre attraktivt. Fremtidens arbejdsliv er bogstaveligt talt hvor som helst, for nu kan folk som dig og mig arbejde online.

Takket være eksplosionen af freelancere, er der masser af muligheder online, så vi kan få den fleksibilitet og balance mellem arbejde og fritid, som vi så ihærdigt søger. Hvad der gør dette endnu bedre er, at det er utrolig nemt at få et online arbejde.

Der er helt sikkert jobs, der kræver erfaring og specialiseret viden. Men langt de fleste muligheder er tilgængelige for folk uden tidligere uddannelse eller erfaring. Så uanset om du vil begynde at arbejde online for at få lidt ekstra lommepenge, eller sige dit job op og springe i med hovedet først, er der noget for enhver smag.

For at begynde at tjene penge hvor som helst, skal du se vores liste nedenfor med 8 måder at få et online arbejde på:

Betalte undersøgelser- bliv betalt for at dele dine meninger

YouTube – bliv vlogger

KAPITEL 1 Freelancing - et sandt online arbejde

Freelancing er en af de mest almindelige metoder til at begynde at tjene penge online. Freelance-økonomien giver os nu mulighed for at vælge jobs, der passer til vores færdigheder, og udføre et online arbejde direkte fra vores soveværelse.

Kapitel 1 - Freelancing

Fra tekstforfatning, design af hjemmesider, til opbygning af mobile apps, er der noget for enhver smag. Som freelancer dikterer du din egen arbejdstid og arbejder så meget, eller så lidt, som du vil. Der er mange freelance jobs online, og der bliver udgivet tusindvis af nye stillinger dagligt. Alt hvad du skal gøre er at oprette en profil, begynde at ansøge og få dit første online arbejde!

Der er to primære måder, du finde freelance jobs på:

Upwork

Den første er gennem freelance jobplatforme som Upwork, hvor virksomheder lægger projekter med detaljerede krav ind, hvor du som freelancer derefter kan byde og fortælle, hvorfor du er den rette til jobbet.

Google Alerts

Den anden måde, som vi synes er mere effektiv, er at oprette underretninger om søgeord relateret til freelance og fjernarbejde jobs, ved hjælp af Google Underretninger. På denne måde vil du aldrig gå glip af en god mulighed for et online arbejde, når et firma søger efter en freelancer. Der er ingen grænser for, hvor mange jobs du kan finde på den måde!

Freelancing - et sandt online arbejde

Endnu en fordel ved freelancing er, at du kan udføre opgaver, der bliver til langsigtede kunder. På denne måde kan du opbygge en stabil indkomst, så du kan tjene penge online, uden hele tiden at skulle søge efter nye jobs.

KAPITEL 2 Kryptovaluta - brug virtuel valuta til at øge din indkomst

Kryptovaluta (krypto) er overalt i nyhederne lige nu, da mange er blevet millionærer ved at investere i altcoins. Hvad er kryptovalutaer? Det er forskellige “mønter”, der opererer adskilt fra fiat-valutaer, som er valutaer der kontrolleres af regeringer eller centralbanker, som f.eks. den danske krone.
Kapitel 2 - Kryptovaluta - brug virtuel valuta til at øge din indkomst

Kryptovalutaer er 100% digitale: de opbevares, byttes og købes online. Du kan dog købe og sælge kryptovalutaer ligesom du ville med forskellige aktier, og opnå en fortjeneste, hvis din valgte valuta stiger i pris, efter du har købt den. Sådan tjener de fleste penge med kryptovaluta. Nogle eksempler på almindelige coins er: Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Du kan investere i en enkelt valuta, eller diversificere din portefølje med mange forskellige.

Der er mere avancerede metoder, når det kommer til kryptoinvestering, men når du køber en kryptovaluta er det klart det nemmeste bare at købe og holde den. Derefter venter du, indtil du kan tjene penge på at sælge den igen!

Bitcoin
Bitcoin
Litecoin
Litecoin
Ethereum
Ethereum

KAPITEL 3 Blogging - byg dit eget aktiv

Blogging er en af de måske ældste former for online arbejde, det er ihvertfald en af de ældste måder at tjene penge online på.

Kapitel 3 - Blogging - byg dit eget aktiv

I modsætning til andre metoder i denne artikel, er blogging bestemt ikke en hurtig måde at generere indtægter på. Som blogger er dit arbejde primært at opbygge en blog med indhold, som folk ønsker at læse. Du skal også promovere den, så et stort antal mennesker vil besøge din blog. Noget af det der gør blogging så anderledes er, at du skaber dit eget digitale aktiv. Når din blog er virkelig populær og fuld af interessant indhold, kan du endda gøre det til en virksomhed.

Der er flere metoder til at tjene penge på blogging. Én normal metode er at have reklamer eller sponsorerede indlæg på din blog. Mærker i din niche vil også kontakte dig, så du kan anmelde deres produkter. Det bedste er, at du over tid kan hyre freelancere til at skrive for din blog, i stedet for at du skal bruge din egen tid på det!

Noget andet fedt er, at det er rigtig nemt at starte en blog for at tjene penge online. Du kan endda starte en blog helt gratis! Der er forskellige platforme til rådighed, der alle giver dig mulighed for at oprette en blog med nogle få klik, komplet med rigtig flot design. Platforme som Wix, Squarespace og WordPress er populære til at skabe dit eget online arbejde.

Hvis du foretrækker at have fleksibilitet og kunne tilpasse alt selv, er WordPress det mest populære valg til at bygge hjemmesider og blogs med. Du behøver heller ikke at have nogle specielle færdigheder, da der bogstaveligt talt er tusindvis af både gratis og premium temaer til rådighed. Du skal bare vælge et tema, du kan lide, installere, og du er klar til at begynde dit online arbejde!

wix.com
Squarespace
Wordpress

KAPITEL 4 Betalte undersøgelser- bliv betalt for at dele dine meninger

Alle virksomheder har brug for markedsundersøgelser, både for at validere deres produkter og for at forstå deres målgruppe. For at gøre det, bruger de undersøgelser for at forstå hvad vi, de potentielle kunder, tænker om dem. Betalte undersøgelser er en af de nemmeste måder at få et online arbejde og generere en anstændig indkomst.

Kapitel 4 - Betalte undersøgelser

Nøglen er her at vælge et godt og legitimt undersøgelsesfirma. Vi anbefaler at oprette dig som bruger på alle undersøgelsesvirksomhederne (i hvert fald de gode) for at modtage alle tilgængelige undersøgelser. Der er også flere metoder som f.eks. brug af browserudvidelser til at udfylde visse oplysninger eller tekstudvidelse for at gennemføre undersøgelser hurtigere, så du kan tjene flere penge i timen på at udføre betalte undersøgelser.

En form for betalte undersøgelser, der giver rigtig godt, er når du tilmelder dig fokusgrupper. Fokusgrupper bruges basalt set til at få meninger om bestemte produkter eller problemer, fra personer i en lignende demografisk gruppe. I modsætning til undersøgelser, er fokusgrupper lidt mere ustrukturerede i forhold til de svar, du kan give og tager også længere tid. De kan variere fra 30 minutter til 1 time, men lønnen er generelt meget højere end almindelige betalte undersøgelser. Du kan læse mere i vores guide til udfyldning af betalte undersøgelser som en form for online arbejde.

KAPITEL 5 YouTube - bliv vlogger

Som det fremgår af en artikel fra Computerworld, er YouTube verdens næststørste søgemaskine, endnu større end yahoo. Med denne store mængde trafik er der masser af plads til at skabe dig et online arbejde, ved at lave interessant videoindhold og uploade det til YouTube.

Kapitel 5 - YouTube - bliv vlogger

Fra populære sjove vloggere som Morten Münster, til videoer med madanmeldelser, henvender YouTube sig til alle mulige interesser. Du behøver ikke engang at have professionelt videoudstyr for at komme i gang. Det du dog absolut har brug for, er noget interessant, sjovt, følelsesmæssigt eller engagerende at dele med verden.

Der er flere metoder til at have et online arbejde og tjene penge på YouTube. Den ene er at blive YouTube-partner, som du skal søge om, når du opretter en YouTube-kanal. Hvis du bliver godkendt, har du mulighed for at få Googles annoncer på dine videoer. Jo flere der ser din video, desto højere er indtjeningspotentialet.

Den anden måde er at blive influencer. Hvis du fokuserer på en bestemt niche, kan du ansøge på forskellige influencer-platforme, der forbinder mærker med YouTube vloggers. Indtjeningen vil variere afhængigt af hvert mærke, men en fed ekstra fordel er, at du normalt får lov til at beholde deres produkter!

YouTube - bliv vlogger
YouTube - bliv vlogger

KAPITEL 6 Instagram - bliv iværksætter eller influencer

Instagram er et af de mest populære sociale medier, der primært har fokus på smukke billeder. Dette giver et stort udvalg af unikke muligheder for både mærker og personer, der ønsker et online arbejde.

Kapitel 6 - Instagram - bliv iværksætter eller influencer

Kapitel 6 - Instagram

Før du begynder din rejse på Instagram, er det allerførste, du skal gøre, at vælge en niche. Uden et bestemt fokusområde kan det være svært at tjene penge på Instagram, selvom du godt kan få en masse følgere.

Når du har valgt din niche, er der to primære måder at tjene penge ved hjælp af Instagram. Du kan:

​Starte en virksomhed

​Starte en virksomhed

Blive influencer

Blive influencer

Hvis du vil starte en virksomhed på Instagram, kan du begynde at sælge produkter, som din niche vil være interesseret i. Du behøver ikke engang at have dine egne produkter for at gøre dette, da du kan dropshippe til dine kunder. Alt hvad du skal gøre er at gøre en indsats med din markedsføring på Instagram, poste gode billeder regelmæssigt og opbygge et publikum. Faktisk er der virksomheder, der kun eksisterer på Instagram, og de trives rigtig godt. Mode, rejserelaterede produkter og livsstilsprodukter fungerer enormt godt på Instagram.

Hvis du vil blive influencer, skal du stadig poste gode billeder og opbygge et publikum. Dine følgere og måden du interagerer med dem på er trods alt afgørende for at kunne tjene penge på Instagram. Men som influencer behøver du ikke at sælge nogle produkter. I stedet, når du har bygget en god fanbase, kan du komme ind på Instagram influencer-platforme eller kontakte forskellige mærker direkte, for at få et online arbejde hos dem.

Selv når du er en mikro-influencer med omkring 5.000 til 10.000 følgere, kan du stadig sælge din tid og evner til andre Instagram-konti, for en anstændig sum penge.

KAPITEL 7 Fjernarbejde - tag den fjerne livsstil til dig

At arbejde eksternt er ikke kun begrænset til freelancere

Kapitel 7 - Fjernarbejde

Faktisk forstår flere og flere virksomheder, at man godt kan arbejde andre steder end på et kontor. Sådanne virksomheder opbygger stadig en ekstern arbejdsstyrke, og som følge heraf er der ingen mangel på fjernarbejde, så du kan få dig et godt online arbejde.

Fjernarbejde er fantastisk, når du vil have fleksibiliteten til at arbejde hvor som helst, samtidig med at opretholde en vis stabilitet. Så hvis det at skulle finde dine egne freelance opgaver får dig til at tøve med at forfølge et liv fyldt med fleksibilitet og balance mellem arbejde og fritid, er et online fjernarbejde en fantastisk måde at tjene penge på.

Alene på Indeed.com er der over 19.817 tilgængelige fjernstillinger i øjeblikket. Og det er faktisk ikke den eneste jobside, hvor du kan søge efter eksterne jobmuligheder. Der er mange flere som f.eks. Jobnet, Jobindex og StepStone, hvor du kan finde tusindvis af fjernjobs, så du kan få et online arbejde og tjene gode penge, selv som universitetsstuderende.

indeed.com
Jobnet.dk
Jobindex.dk
Stepstone.dk

KAPITEL 8 Affiliate marketing - sælg andres produkter og tjenester

Mange mennesker ønsker et online arbejde, i form af at starte en virksomhed. Heldigvis for de fleste spirende iværksættere, behøver de ikke engang skabe deres egne produkter og tjenester, for at starte en online virksomhed. Hvorfor? Affiliate marketing.
Kapitel 8 - Affiliate Marketing

For at sige det kort, er affiliate marketing en form for markedsføring, hvor du promoverer andres produkter og tjenester til dit eget publikum. Når du skaber et salg, får du en portion af pengene. Det er faktisk en win-win-win-situation for alle involverede: Du behøver ikke investere tid og penge i at skabe dit eget produkt og tjenester. For dit publikum er der fantastiske produkter og tjenester, der passer til deres behov. Og de mærker, du reklamerer for, får salg og kunder, uden at skulle bruge millioner af kroner på reklamer og markedsføring.

Det bedste ved affiliate marketing er, ud over at der er masser af affiliate marketing programmer derude, at der heller ikke er nogen grænse for, hvilke sider du kan bruge til at promovere til dit publikum. Du kan vælge at bruge affilieret marketing på din egen blog, en Facebook-gruppe, Instagram eller endda via YouTube-videoer.

Uanset hvilken platform du arbejder med, kan du altid bruge affiliate marketing til at tjene penge online, så længe du har et publikum. Dette er også en måde, hvorpå mange teenagere tjener penge online. Sociale medier er noget de alligevel bruger i deres fritid, så det er et godt og nemt online arbejde at begynde at promovere produkter de elsker, eller som de synes er sjove at bruge!

Du skal naturligvis vælge produkter og tjenester, der vil være interessante for dit eget publikum. Men som tidligere nævnt, vil du aldrig løbe tør for produkter at promovere, da der findes så mange affiliate programmer.

Affiliate marketing - sælg andres produkter og tjenester

De fleste affiliate marketingfolk promoverer enten fysiske produkter eller digitale varer, som e-bøger og apps. For fysiske produkter er den største aktør på markedet Amazon. Som Amazon-affiliate, får du en procentdel af hvert salg du skaber, gennem dit eget affilierede link. Det bedste er, at du stadig får en provision, selv hvis folk køber et andet produktet end det, du linker til, så længe de bare er gået ind på Amazon via dit link.

Konklusion...

Der er mange flere metoder til at begynde at tjene penge online end vi har nævnt i denne artikel.

Konklusion

Men hvis du ønsker at forblive fuldtidsansat, er der et stigende antal virksomheder verden over, der muliggør og accepterer fjernarbejde. På denne måde kan du beholde stabiliteten ved et fuldtidsjob, samtidig med at du altid har fleksibilitet med hensyn til hvor og hvornår, du vil arbejde.

Der er tusindvis af succeshistorier online. Hvis du har tid, lidenskab og passion, vil du kunne få et godt online arbejde og opbygge en solid indkomst. Med tilstrækkelig dedikation og engagement kan du endda skabe flere indtægtskilder. Alt hvad du skal gøre er at starte nu og tage det første skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen