Måder for hjemmegående forældre at tjene penge på derhjemme

Måder for hjemmegående forældre at tjene penge på derhjemme
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

At være en hjemmegående mor eller far er et fuldtidsjob i sig selv, men det er desværre ikke et, som du bliver betalt for. Mange hjemmegående forældre kigger efter måder at tjene ekstra penge på mens de tager dem af deres børn, så de kan bidrage til families indkomst. Hvis du er en af dem, skal du være forsigtig, da der er mange scams, der er målrettet mod hjemmegående forældre; der er dog nogle velrenommerede selskaber, som kan hjælpe dig med at tjene penge og nogle andre måder at tjene penge på hjemmefra.

Her er tre idéer der er perfekte for hjemmegående forældre:

1. Tjen penge på at se fjernsyn

Viggle er en tjeneste, der betaler dig penge for at se fjernsyn! For at bruge den, downloader du en iOS eller Android app til din telefon eller tablet. Derefter, når et show kommer på, trykker du for at tjekke ind. Derefter lytter appen efter, for at bekræfte, at du ser det show som du har angivet. Du kan optjene credits for hvert minut af tv du ser, op til 12 timer.

Yderligere credits er tilgængelige for at gøre ting som at besvare trivielle spørgsmål, se reklamerne og se mere end én episode af et show. De penge du tjener fra appen kan hurtigt blive til flere; en kvinde tjente nok til at hun var i stand til at ombygge sit hjem, udelukkende ved hjælp af indtægterne fra Viggle.

2. Forvandl din hobby til penge

Hvis du har noen form for kunst eller håndtverk som hobby, kan du overføre dine kreative evner til en inntektskilde ved å selge det på Etsy. Nettstedet er en markedsplass for håndlagde ting som gir deg mulighet til å selge alt fra kunst til klær og gaver. 

Du kan sette opp din egen butikk, ta bilder av produktene som er tilgjengelige og skrive beskrivelser for produktene på en ettermiddag og begynne å tjene penger med en gang. Amazon Handmade er en nyere markedsplass site som har likheter med Etsy og er et annet sted og forsøke å selge kunst og håndtverk.

3. Få dine evner i brug

Måder for hjemmegående forældre at tjene penge på derhjemme

Hvad er du god til at lave? Træne i fitnesscenter? Planlægge sunde menuer? Organisere dit hjem? Oprette en tjeneste hvor du yder rådgivning til andre folk, du møder lige fra hjemmet ved hjælp af Skype.

Én hjemmegående far, der er i god fysisk form, var i stand til at lancere en vellykket forretning, som en langdistance personlig træner. Han sammensætter fitnessprogrammer til klienter og hjælper dem med at træne én eller flere dage om ugen uden at forlade hjemmet, og tjener et smukt gebyr på 150 $ pr. én times træning. 

For at starte din forretning, har du brug for en hjemmeside eller du kan finde en markedspladsside, der lader dig annoncere dine tjenester til offentligheden.

4. Blogge om dine børn eller hvordan det er at være forældre

Det kan være ret udfordrende at være forældre, og nogle af de bedste blogs derude hjælper andre forældre på deres rejse. Der er en god grund til, at mødre blogge er en fantastisk måde at tjene penge på blogging og kan endda blive til et fuldtids online job! Nogle forældre starter blogs der tjener så mange penge, at de kan bygge virksomheder ud fra dem. 

De ansætter folk til freelance jobs, så de kan lave e-bøger, coaching programmer og meget mere. Du kan fortælle din egen unikke forældrehistorie, forbinde med andre forældre som dig og tjene penge samtidig!

Andre idéer til at arbejde hjemmefra

Hvis de tre nævnte idéer til at arbejde hjemmefra stadig ikke er præcis det du finder interessant, bør du I den grad se indtjeningsmulighederne vi har listet op, på denne side. Her kan du se de bedste måder at tjene hurtige og lette penge på, og det hele kan klares hjemmefra!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top