Tjen penge online på Fiverr

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Sjov indtjeningsmetode på SkejsNinja.dk

Fiverr er en side hvor man kan tjene penge på småjobs, i form af hobby projekter eller ting der kan gøres hjemmefra. Siden er ekspanderet hurtigt, med 1,9 millioner jobs, og over 4.000 nye tjenester på tværs af 120 kategorier der bliver tilføjet hver dag.

Tjen penge på Fiverr hjemmesiden

Siden bliver benyttet af mange der tjener penge som virtuelle assistenter, og dette er med god grund. Fiverr’s princip er relativt simpelt, og går sådan set ud på at connecte købere og sælgere af en række små ydelser, som bliver udført som freelance jobs. Køberen modtager som standard 5$ for det udførte arbejde, men kan tage mere for sine ydelser hvis dette er nødvendigt.

Selvom normalprisen er 5$ er lidt over halvdelen af transaktionerne mellem 10$ og 100$, takket være en stigning i antallet af “premium” gigs, hvor det er muligt at forøge prisen på sine tjenester, som nu kan sælges for helt op til 500 dollar. Så selvom det måske ikke er stedet du bliver millionær, kan du helt sikkert tjene gode penge.

De udbudte services man sælger kaldes for ”gigs”. Der er mange forskellige kreative forslag på gigs og der er både sælgere og købere fra hele verden.

De gigs man sælger kan være alt lige fra grafisk design, promovering af virksomheder, social networking og reklamering, sjove videoer, og oversættelse eller redigeringsarbejde og så videre. Det handler om at være kreativ. Nogle tilbyder at lave en video af dit navn i skaller på stranden eller holde et skilt for dig, mens de faldskærmsudspringer.

Hvis man browser gennem de tilgængelige gigs på Fiverr kan man se, hvor varierede de er, der er næsten alt tænkeligt eller utænkeligt. Den bedste del er at alle kan tilmelde sig til Fiverr som sælger og begynde at sælge deres tjeneste. Det at tjene penge på Fiverr, er faktisk såkaldt freelance arbejde, og dette kan du læse mere om her.

Det er rimelig let at komme i gang med at tjene penge på Fiverr. Nedenfor kan du se hvilke trin der gennemgås for at man kan tjene penge.

For at finde ud af hvad man har lyst til at sælge, eller eventuelt kan tjene penge på, er det en god idé at starte ud med at se på hvad andre sælgere har succes med. Under hver kategori kan man vælge at få ’gigs’ene inddelt efter popularitet eller bedst sælgende; dette kan give en idé om hvad der kan betale sig at lave og hvad der er efterspørgsel efter. Det kan også være man bliver inspireret til at finde på noget ingen andre har lavet.

Når man foretager en søgning efter lignende gigs vil man bemærke at nogle af dem har bedre billeder end andre. Det handler om at skille sig ud og her kan ens gig billede virke. Igen er det en god idé at kigge på hvad andre har valgt, og måske lade sig inspirere af de der er positivt anderledes. Man kan fx vælge PicFont.com til at oprette sit Fiverr gig billede, eller alternativt, hvis man virkelig ønsker at skille sig ud, hyre nogen på Fiverr at gøre det!

Beskrivelsen er også en meget vigtig del af ens gig, som man har brug for at kunne sælge. Ligesom man kunne med billeder, kan man søge rundt Fiverr og se på, hvad de andre top sælgere har skrevet, og bruge deres beskrivelser som inspiration. Bare husk at det ikke er tilladt at kopiere deres beskrivelser da det vil få ens gig slettet. De kan bruges som inspiration til at lave ens egen unikke beskrivelse.

Et af de vigtigste dele af et gig er de etablerede tags og søgeord. Det er vigtigt at man tagger ens gig korrekt så det får den korrekte optimale placering i Fiverrs søgeresultater.

Man har også mulighed for at tilføje en video til sit gig for at få den til at skille sig ud. Dette medvirker til at øge placeringer og salg. Man kan bruge Video Maker FX til at lave en iøjnefaldende video til sit gig, men det behøver ikke at være noget særligt. Ofte har købere nemmere ved at relatere til en sælger hvis de kan se noget video, fx bare hvor man fortæller om sit gig.

Hvad koster det?

Det er gratis at oprette profil en profil på Fiverr.com, men de tager 20% gebyr på alt hvad man tjener. Hvis man fx sælger et gig på 5$ vil man kun få sat 4$ ind på sin konto. Selve udbetalingen af pengene foregår gennem Paypal, og disse penge vil også blive pålagt et lille gebyr.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

Hvor meget kan der tjenes?

Det kan være en fordel at starte med små 5$ gigs for at teste markedet, og derefter langsomt opbygge sit niveau, med gradvis prissætning efterhånden som man får bygget sit omdømme op på sitet. Som ny bruger på Fiverr kan man blive forfremmet til niveau et, hvis man har været der i 30 dage og fuldført 10 ordrer. Når man er steget i niveau får man mulighed for at tage en højere grundpris for sine gigs.

Der er i princippet ingen grænse for hvor meget man kan tjene på Fiverr, da det blot afhænger af hvor meget efterspørgsel der er på den ”vare” man kan udbyde, og hvor meget tid man ønsker at lægge i det. Når man ønsker det kan man få sine penge overført til sin konto, via PayPal.

Når man tjener penge på Fiverr, vil man hurtigt opdage at der er mulighed for at skabe en god ekstra indkomst. Det kan være svært at leve alene af at tjene penge på Fiverr, men det at man med Fiverr kan tjene penge hjemmefra, gør det ekstremt attraktivt. Nogle af de rigtig dygtige på Fiverr, som virkelig tjener gode summer penge på det, har folk ansat til at udføre deres arbejde.

Disse typer jobs er ofte rimelig ligetil og kan være jobs som eksempelvis logo design og tekstforfatning. Man skal være klar over at man med den rette snilde og en del gå på mod, sagtens kan stabe sig en stabil indtægt, som man faktisk også sagtens kan leve af. Der er også andre sider du kan freelance på end Fiverr, som du kan læse mere om i denne guide.

Som nævnt er der ingen grænser for hvor mange penge man kan tjene, og hvem ved, måske er du den næste top sælger på Fiverr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top