Tjen penge på Dropshipping

Tjen penge på dropshipping
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Undersøgelser viser, at online-salget er stigende samtidig med at fysiske butikker kæmper for at holde trit med den store mængde af mennesker, der ønsker at nyde bekvemmeligheden ved at købe ting fra hjemmet. Med den eksploderende mængde af e-handel, er det nemt at se, hvorfor mange mennesker overvejer at åbne online butikker.

Hvis du er en af dem, skulle du måske overveje at blive en dropshipper i stedet for at åbne en konventionel butik, der lagrer varer. Med en dropshipping-aftale, bliver du partner med en grossist og sælger deres produkter til offentligheden. Når en kunde foretager et køb, fortæller du det til grossisten. Derefter er de ansvarlige for leveringen af varerne til kunden og betaler dig for at få salget.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

lav
Lav

Indkomst

lille
Lille

Den største fordel ved dropshipping er at det eliminerer de omkostninger og risici der er, ved at have eget lager. Plus at det er meget let at komme i gang med drop shipping. Du fokuserer på at starte en online butik, promovere den og administrere den. Besværet med ordreopfyldelsen er grossistens byrde, så du kan fokusere på at få din virksomhed til at vokse og tjene penge.

Hvis du ønsker at komme i gang med at tjene penge på dropshipping, kan du finde tusindvis af grossister der er på udkig efter partnere på Salehoo.

Hvordan Dropshipping fungerer

Lad os tage et nærmere kig på hvordan dropshipping fungerer

Du indgår en aftale med dropshipperen eller grossisten, om at blive en uafhængig salgsperson eller afsætningsmulighed for dem. De ejer hele lageret. Du vil aldrig røre eller håndtere produkterne selv, og ikke have noget finansielt ansvar for dem. Dette gør det lettere for dig at fokusere på, bare at tjene penge online!

Så snart du har en dropshipping-aftale på plads, sælger du produkterne, enten gennem din egen hjemmeside eller en online markedsplads, som Amazon eller eBay.

Her er hvordan et salg vil foregå.

1. Kunden finder det produkt, de ønsker at købe, på din hjemmeside eller online markedsplads, tilføjer det til deres indkøbskurv og betaler for det med et kassesystem.

2. Du modtager informationen om ordren og provenuet fra salget (minus enhver kommission, som den online markedsplads tager.)

3. Du sender oplysningerne om ordren til dropshipperen og betaler dem for udgifterne til varerne.

4. Du beholder resten af pengene fra salget, som din margen eller kommission.

5. Dropshipping-virksomheden opfylder ordren og sender varerne til kunden.

6. Du håndterer al kommunikation med kunden, såsom at lade dem vide, hvornår deres ordre er modtaget, opdaterer dem omkring leveringsstatus og håndterer spørgsmål og klager efter ordren er modtaget.

Den vigtigste del af et dropshipper-forhold, er tillid. Du skal være sikker på, at grossisten vil sende produktet til din kunde i god stand og til tiden. Dropshipperen skal ligeledes have tillid til at du vil levere pengene for salget, som lovet. I vil begge løbe nogle risici, men hvis du arbejder med en velkendt grossist, burde du ikke bekymre dig om at komme i en dårlig situation.

Fordele ved Dropshipping

Så hvorfor skulle du ønske at begynde at tjene penge på dropshipping, i stedet for at åbne en traditionel online butik? Her er nogle af grundene til, hvorfor dropshipping ofte er et bedre valg:

1. Ingen køb af varer

Når du drop shipper, er du i stand til at sælge varer uden først at skulle købe dem, for at sælge dem til dine kunder. Det betyder, at omkostninger ved at starte din e-handelsforretning, er meget lavere. Du behøver heller ikke at gå gennem besværet med at bestemme, hvornår du skal bestille flere produkter, eller prøve at gætte hvilke produkter dine kunder vil kunne lide. Ordningen giver dig mulighed for at sælge en bred vifte af varer.

2. Intet lager

Med en almindelig detailbutik, er det at opretholde et lager, en vanskelig og dyr opgave. Når varer ikke sælger, ender du med at skulle nedsætte prisen på dem og sælge dem for en lav fortjeneste, eller endda med et tab for at slippe af med dem. Dette vil aldrig være et problem med dropshipping.

3. Enkelthed

Som butiksejer, vil du kunne fokusere udelukkende på at få din online-forretning til at vokse, og leverer god kundeservice til dine klienter, med dropshipping. Der vil ikke være nogen grund til at pakke varer, beskæftige sig med rederier eller bruge tid på at organisere lageret. Med en hjemmeside som Amazon eller eBay, behøver du ikke engang at have udgifter til at starte din egen hjemmeside, og dette er en af grundene til, hvorfor du kan tjene hurtige penge med denne metode.

4. Lovlighed

Dropshipping er en fuldstændig lovlig aftale mellem dig og en grossist. Mens det kan synes som en usædvanlig aftale, har du sandsynligvis købt fra en dropshipper før, uden selv at vide det, da mange eBay og Amazon sælgere og hjemmesider i dag, opfylder hele eller en del af deres ordrer med dropshipping.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

At finde dropshipping-virksomheder

Tjen penge på dropshippingSom tidligere nævnt, er tillid helt afgørende for en vellykket dropshipping-aftale. Det er derfor det er vigtigt, at du finder en veletableret grossist med et dokumenteret ry for at levere rettidig, professionel dropshipping-service.

Husk, at du har lov til at arbejde med mere end én leverandør, hvis du ønsker det. Faktisk er det ofte bedst at finde flere grossister at arbejde med, i tilfælde af, at noget ikke fungerer med en af dem.

Hvor mange penge kan du tjene?

Den mængde af penge, som du tjener på dropshipping, kan variere meget. I begyndelsen tjener du måske kun 1.300 kr. til 3.300 kr., men gennem tiden, kan du tjene et fem eller seks cifret beløb pr. måned. Den måde, som du markedsfører din virksomhed, dit niveau af kundeservice og kvaliteten og appellen af de produkter, du vælger, vil alle bidrage til din evne til at leve godt af dropshipping.

Dropshipping er en meget god made måde at tjene penge på, på internettet, og er varmt anbefalet hvis du ønsker at skabe en langvarig ekstra indkomst. Sammenlignet med mange andre metoder på denne hjemmeside, kræver dropshipping noget tid og nogle anstrengelser at komme i gang med, men så snart du er begyndt, og du har fået de første par kunder, vil dropshipping være en god indkomstmetode.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top