Få Flere Følgere på Instagram: 8 Gennemtestede Metoder

få flere følgere på instagram
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”
Vi bliver tit spurgt om, hvordan man kan få flere følgere på Instagram, da Instagram er det hotteste sociale medie lige nu. Og en af de første ting, vi altid siger, er: “Du har godt indhold… men ingen ser det.”Her ser vi en ond cirkel: Del dit gode indhold med 10 eller 20 personer, der ikke deler dine posts. Du arbejder hårdt, for at skabe bedre indhold, og ingen bemærker det, så du skaber mere indhold.Men igen er der ingen, der ser det. Faktisk mister du måske følgere, fordi du ikke vokser. Dette er den fatale fejl, mange laver, når de forsøger at få flere følgere på instagram.Det er fordi hemmelighederne bag, hvordan man får flere følgere på Instagram, ofte bliver misforstået. De spørgsmål du skal stille dig selv er: Laver jeg målrettet indhold? Deler jeg dette indhold steder, hvor det bliver delt igen, eller i det mindste husket? Er mit indhold rigtigt for mit publikum?

Lad os diskutere 8 specifikke og dokumenterede måder, hvorpå du kan få flere følgere på Instagram:

brug mere tid på at udvikle din profil

1. Brug mere tid på at udvikle din profil for at lære at få flere følgere på Instagram

Begå ikke den fejl, at skabe en officiel Instagram-side uden at forklare dit publikum, hvorfor den er værd at følge. En bio er ikke bare en nummerplade – det skal være en beskrivelse, der er målrettet mod din målgruppe. Du har sikkert gjort den god og interessant, men har du søgeordsoptimeret profilen til dit publikum? Har du linket den til din hjemmeside og andre sociale medie med ét samlet navn, der er nemt at huske? Viser du dit brand i denne bio, som om du taler direkte til dine købere?

få flere følgere på instagram

Helpdesken minder os om, at Instagram-biografier ikke behøver at være så konkrete. Du kan og bør ændre dine oplysninger ofte og give dit publikum en ny grund til at besøge din hjemmeside – det kan endda være et par gange om måneden, hvis det er nødvendigt.

Havde du ikke succes med denne tilgang? Prøv én mere og hold din biografi relevant og frisk, så du kan få flere følgere på instagram. Lær hvordan du optimerer din Instagram-profil her.

opret en postingstrategi og hold dig til et skema

2. Opret en postingstrategi og hold dig til et skema

Problemet med at give rådet, “skabgodt indhold” er, at det kan være tilfældigt men godt indhold. Dit publikum kommer og går og husker sandsynligvis ikke engang hvad du skrev om, fordi de ikke er din målgruppe.

Men når du laver en indholdsstrategi, tiltrækker du den rigtige form for følgere. Læsere, der vil være opmærksomme, handle, dele indhold og engagere sig i mærket. Så du skal udvikle en strategi for dine indlæg, hvis du vil lære, hvordan du får flere følgere på Instagram og knytter indlæggene til specifikke mål, der er progressive og sekventielle.

få flere følgere på instagram

Dansk Markedsføring bemærker også, at konteksten er lige så vigtig som indholdet. Kontekst besvarer spørgsmål, som dit publikum kunne have: Hvad, hvem, hvornår, hvorfor, hvor og hvordan.

Du tilpasser konteksten, og du ændrer dig, i takt med, at du engagerer dig mere med dit publikum. Dette er i modsætning til blot at poste godt men tilfældigt indhold og derefter glemme det (og håbe at en masse mennesker opdager det). Vi anbefaler, at du læser artiklen 1000 True Fans af Kevin Kelly for at lære mere om dette.

Apropos “godt indhold”, hvad er det, der gør en profil vellykket, så du kan få flere følgere på Instagram?

fokuser på de visuelle aspekter af dit produkt/mærke

3. Fokuser på de visuelle aspekter af dit produkt/mærke

Udtrykket “visuelle” dækker over flere forskellige ting, som vil være det, der tiltrækker de åh så eftertragtede følgere.

Menneske-centreret indhold er det, der adskiller Instagram fra andre sociale medier. Undersøgelser fra Georgia Institute of Technology og Yahoo Labs viser, at et billede af en persons ansigt får 38 procent flere likes og 32 procent flere kommentarer.

Hemmeligheden til at få flere følgere på Instagram, er at bruge Instagram på den måde, som det blev designet til, og på en måde, som dets brugere foretrækker: Alle undersøgelser af hvordan man får flere følgere på Instagram antyder, at “ansigtskvalitet”er en myte. Nej, det er ikke bare attraktive kvinder eller børns ansigter, der skaber disse resultater og alle dine likes. Alle ansigter, uanset køn eller alder, er statistisk mere tilbøjelige til at få dit publikum til at interagere.

få flere følgere på instagram

Det skal du huske på, når du vil humanisere din virksomhed, mærke eller profil.

tilføj mere substans, og brug relevante hashtags

4. Tilføj mere substans, og brug relevante hashtags

Hvis du vil lære at få flere følgere på Instagram er det en god ide at skrive gode tekster til dine billeder, selvom det er nemt at glemme det, da appen er skabt til hurtige billeder og ikke lange artikler. Alligevel hjælper det at skrive en kort billedtekst, da læserne bliver mere engagerede. Brug tekst til at beskrive et nyt produkt, forklare fremstillingsprocesser eller endda nævne nogle programmer eller værktøjer, der har hjulpet dig i din virksomhed.

Hvad med memes og citater? Det er helt klart en “nem løsning” til at få flere følgere på Instagram, men sørg for at organisere disse memes og citere billeder, så de fremmer dit mærke og retter opmærksomheden mod det, du gør. Ellers mister dit publikum fokus på det, din side virkelig handler om.

Overvej memes fra influencers, industriledere, statistikker om dit felt, nyhedsartikler der påvirker dig direkte, og how-to-indlæg. Disse er mere interessante og relevante memes/billeder, som vil hjælpe dig med at få flere følgere på Instagram.

En god anmeldelse fra en tilfreds kunde kunne også nemt blive omdannet til et citatbillede, som vil skabe en mere dramatisk effekt.

få flere følgere på instagram

Sørg for at undersøge hashtags (ved hjælp af en gratis hjemmeside som KeywordTool), hvis du ikke er sikker på, hvilke søgeord der tiltrækker folk. Instagram er faktisk ret brugervenlig, da den giver brugerne de “seneste” hashtag-indlæg med et enkelt klik, så det er endnu lettere end på andre populære hjemmesider som Facebook, Twitter og Reddit.

Glem ikke nøglen til at få en højere responsrate – et call to action. Instagram er et visuelt medium, så du skal sørge for at opfordre til handling (det vil sige en direkte invitation til, at brugeren gør noget) enten på dit billede eller i teksten. Det menneskellige element fungerer bedst, så vær personlig, sjov hvis det er passende, og skriv mere personligt om dig selv. Hvis du vil lære at få flere følgere på Instagram, skal du have et call to action i din Instagram-bio og på enhver anden online profil, du har.

Hvis du er interesseret i at lære at skrive, blogge og tjene penge, mens du gør det, kan du læse vores artikel her.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

involver dine følgere ved at poste brugergenereret indhold

5. Involver dine følgere ved at poste brugergenereret indhold

At nå ud til et større online og lokalt offline fællesskab hjælper dig ikke kun med at få flere følgere på Instagram, men det vil også forbinde din profil med selve branchen. Det vil skabe et fællesskab og engagement omkring dit mærke, som kun kunder/ følgere kan skabe.

Selv store virksomheder ser fordelene i at lade frivillige styre dem eller rapportere en historie, der involverer deres følgere.

Synes du, det lyder spændende, men er du stadig ikke sikker på, hvordan du får flere følgere på Instagram? Skab incitament med enkle strategier som:

brand-evangelister

Bed dine mest loyale tilhængere (“brand-evangelister”) om at skabe specifikt indhold og bruge deres egen kreativitet

giv dem anerkendelse

Giv dem anerkendelse, og lad dem få del af æren

tilbyd incitamentet som en belønning

Tilbyd incitamentet som en belønning – ikke nødvendigvis til alle, men til vinderen af en konkurrence

bed dine følgere om feedback eller hvilket som helst andet mål

Bed dine følgere om feedback eller hvilket som helst andet mål, direkte

følg influencers og innovatører i din branche

6. Følg influencers og innovatører i din branche

Når vi dækker, hvordan man får flere følgere på Instagram, fortæller vi normalt folk at de skal undgå spammere, spam-bots eller brugere, som følger alle uden at tænke. Det skaber ikke kun svage engagement taktikker (da spammere sjældent liker alt på din side), men din målgruppe bliver også for spredt, i stedet for at du fokuserer på din egen branche. Det kan være en god måde at få flere følgere på instagram hurtigt, men er det kvalitetstrafik og langsigtede følgere?

få flere følgere på instagram

Du tror måske, at det er høfligt bare at følge alle, der følger dig, men følger du faktisk profiler der skaber forandring i din branche? Dem, der offentliggør nyhederne, tendenser, markedsbevægelserne og fremtiden for branchen, som du elsker?

Selvom du ikke er “fan” af disse mennesker, skal du huske, at deres udsagn og opslag kan udløse en idé hos dig, eller give dig idéer til et andet billede, et andet meme, et andet citat og måske en helt ny vinkel, du ønsker at udforske. Mange brugere har fået flere følgere på Instagram ved at appellere til en berømtheds fans, og endda til kendissen direkte.

udforsk apps, ekstra funktioner

7. Udforsk apps, ekstra funktioner og analyser for bedre at forstå dine brugertendenser - og følg op på det

Instagram selv har en række funktioner, der kan “tilføjes” med specielle apps. Gennem HootSuite kan du planlægge indlæg, så de bliver offentliggjort på et bestemt tidspunkt, f.eks. i de bedste timer som er kl. 9:00, 13:00 og 17:00.

Instagram-appen har selv en unik funktion, der ofte ignoreres: placeringstags. Dine fremtidige følgere søger måske ofte igennem billeder af begivenheder, der finder sted i nærheden af dem. For at nå et mere lokalt publikum, kan du enten hashtagge en by eller et fællesskab, eller bruge Instagrams geotag-funktion på dit billede.

få flere følgere på instagram

Brugere kan søge via hashtags eller geotags ved at klikke på forstørrelsesglas-ikonet, vælge “Places” og derefter skrive navnet på en placering. De kan endda klikke på geotagget for at finde flere indlæg som det, så en andens indlæg kunne linke til dit, hvis du husker at bruge lokale søgeord og lokalt relevant indhold. Brugere kan endda søge efter indlæg fra et nærliggende område, ved at gå ind i “Places” og vælge “Near Current Location.”

Når du overvejer, hvordan du får flere følgere på Instagram, skal du downloade nogle gratis apps og lære at analysere brugeradfærd i henhold til deres reaktioner på dine indlæg, og ændre din strategi i overensstemmelse hermed.

Her er nogle apps, vi anbefaler:

media crawler

Media Crawler

til Android eller Apple hjælper dig med at øge dine rangeringer ved at sammenligne din Instagram-side med andre sider og analysere klik, visninger og andre oplysninger

instatag

Instatag

til Android er mere end bare almindelige søgeord, da den viser dig, hvad der bliver søgt meget på på Instagram for tiden

followers

Followers

til Apple iOS lader dig følge eller unfollowe brugere og har en “perception”-opgradering for betalende abonnenter, der forklarer, hvordan dine brugere interagerer med dig

Pas på enver app, der reklamerer med at “få Instagram-følgere gratis”, da disse sandsynligvis giver lav kvalitetstrafik og illoyale kunder. Enhver kan få gratis Instagram-følgere og miste dem igen inden for et par dage eller uger. Kvalitetstrafik forsvinder sjældent, fordi brugerne er engagerede i hvem du er, og vender regelmæssigt tilbage, for at lære mere. Det du altid skal tænke på, er hvordan man får RIGTIGE følgere på Instagram.

invester i betalte reklamer på Instagram

8. Invester i betalte reklamer på Instagram

På din jagt efter at få flere følgere på Instagram har du nok opdaget, at  virksomheden tilbyder betalte reklamer. Dette hænger sammen med den “historie”, du deler med dit publikum, som indebærer et fokus på en bestemt ide, ting eller begivenhed. Reklamer kan vises i et stort format, der er let at følge, som f.eks. et foto, en video op til 60 sekunder, en glidende karrusel af produkter eller fotos, eller ved at fremhæve en “historie” og forbinde med andre Instagram-brugere.

Du kan få flere følgere på Instagram ved at:

Hemmeligheden bag at få flere følgere på Instagram er helt sikkert at studere dine kunder og deres adfærd og derefter give dem mere af det, de vil have. Med øvelse og ved at udforske alle muligheder du har, kan du drastisk øge dit antal af følgere, på under en måned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top