Tjen Penge Med Din Egen App

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

lav
Lav

Tid

lav
Lav

Indkomst

lille
Lille
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

En svær måde at tjene penge på, men stort potentiale.

Ligger du inde med en god idé til en app, men er usikker på, hvorvidt du har de rette teknologiske evner til at føre den ud i livet?

Faktisk skulle der ikke være noget i vejen for, at du, med eller uden de teknologiske færdigheder, skulle kunne blive en del af app-markedet, og måske endda tjene på det.

Læs med her, hvor SkejsNinja.dk, Danmarks største side om at tjene penge online, guider dig til, hvordan du kommer i gang med din egen app

Idéudvikling

hvordan tjener man penge på en app

Første skridt på vejen til din egen penge-indbringende app er den gode idé. Begynd med at overveje, hvilken app du kunne ønske dig. Der skulle være gode odds for, at en del andre går og mangler præcis den samme app. Du kan f.eks. overveje det område du bor i. Bor du i en by der tiltrækker tourister, er mulighederne uendelige.

Du kan også overveje dine personlige interesser. Er du f.eks. kaffeentusiast og har opbygget et kendskab til en håndfuld gode steder rundt omkring i verden, hvorfor så ikke omdanne din viden til en guideapp og hjælpe andre kaffeentusiaster derude?

Der findes masser af apps, der ikke er centrerede omkring et bestemt område, men det er altid dem, der topper listerne. Du kender sikkert mange af dem; Temple Run, Draw Something, Minecraft…

Spil apps har det med at tjene flere penge end andre, da folk har det med at være mere villige til at betale for spil. Især hvis spillet bliver populært i omgangskredsen, spreder det sig lynhurtigt. Rigtig mange apps spreder sig blot fra mund til mund.

Giv ikke op hvis du finder noget, der ligner din idé på app store. Det er her, du må tænke udenfor boksen; hvad har din app, som de andre ikke kan tilbyde? Måske kan du indsamle personlige kommentarer fra caféernes ejere, give oplysninger om, hvad der er specielt ved lige nøjagtigt den enkelt café eller hvilken kaffe, man skal prøve på den pågældende café.

Forsøg at komme op med en idé, der ikke har alt for mange konkurrenter allerede. Men er du helt tom for idéer, kan du også kigge på nogle af de populære apps og overveje, om der er noget du kan gøre, for at gøre denne idé større og bedre.

Her er et par punkter, du bør overveje i din idéudvikling:

App-typer

Der findes mange forskellige typer apps. Her er de fleste af dem med nogle af de mere populære eksempler:

Udvikling

Nu hvor du har fundet din idé, er der kun tilbage at udvikle den… Vi går ud fra, at du, som de fleste andre, ikke har tonsvis af erfaring med programmering. Men frygt ej! Der er masser af muligheder til at komme i gang. Nogle har måske også lært lidt fra at have andre freelance jobs.

Der er en dyrere, men også meget belejlige, vej, hvor du hyrer en professionel til at udvikle din app. På sider som AppBooker kan du indtaste land, om din app er for et firma eller freelance og dit budget. Herefter foreslår AppBooker dig nogle udviklere, som passer til dine behov. Når du klikker dig igennem listen af udviklere, kan du se, hvilke kunder de har, og hvilke typer apps de specialiserer sig i.

En anden god side at kende er The App Developers. Her kan du vælge, om du udvikler en app som enkeltperson, firma eller agentur. De udvikler apps til både telefoner, tablets og computere. For at få information om priser er du nødt til at sende en detaljeret beskrivelse af den app du ønsker, hvorefter de vender tilbage med et prisforslag. Som vi kommer ind på om lidt, afhænger prisen på din app meget af, hvor kompliceret du forestiller dig, designet skal være.

Her er nogle gode spørgsmål til når du leder efter en udvikler:

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

Udgifter

Du er nødt til at bruge penge for at tjene penge. Siges det i hvert fald… Sådan er det dog ikke altid i app-verdenen, men det vender vi tilbage til. Lad os for nu antage, at du har besluttet at hyre en til at udvikle din app.hvordan tjener man penge på en app

Afhængig af hvilken app du ønsker at udvikle, ligger prisen mellem 7.000 og 1.700.000 kr. Det lyder selvfølgelig af mange penge, men du skal huske på, at den rigtige app nok skal tjene startudgifterne ind igen. Desuden ligger spil apps, som er de dyreste at udvikle, altid i toppen af hitlisterne.

Selvfølgelig vil du støde på udviklere, som tilbyder til all inklusive aftaler til 10.000 kr. Men vær opmærksom ved sådanne tilbud! Du har det med at få, hvad du betaler for. Egentlig synes vi, det er bedre at betale lidt ekstra for et kvalitetsprodukt, du kan være stolt af. Hvorfor spilde 10.000 kr. på en app, ingen alligevel gider købe?

Hvis du er i stand til at lave noget af appens indhold selv (såsom layout og grafik) vil du kunne skære lidt ned på de ellers heftige omkostninger. En anden måde sænke udgifterne er ved at tilbyde app-udvikleren en del af appens overskud. Det er dog sjældent, at udviklerne siger ja til sådan en aftale, medmindre de virkelig er solgt på din idé. Og vælger I denne løsning, skal du selvfølgelig også være forberedt på, hvad det vil betyde for din fremtidige økonomi.

Hvis du ønsker nogle specifikke tilføjelsesprogrammer såsom GPS eller muligheden for at dele på diverse sociale medier, koster det dig gerne 7.000 kr. eller mere.

At sælge din app gennem Apple koster dig ca. 700 kr. om året. Denne udgift er nu godt givet ud, da app-store har et tonsvis af brugere, der garanterer dig et en vis handel.

Hvor meget kan du tjene?

hvordan tjener man penge på en appEftersom din indtjening afhænger fuldstændig af din apps popularitet og hvor meget du har valgt at tage for den, er det svært at give præcise beregninger på din løn som app-ejer. Medmindre du er overbevist om, at du er den næste Mark Zuckerberg, så bør du nok ikke sige dit job op endnu og starte med at arbejde et andet sted end dit job.

Siden GigaOM Pro lavede en undersøgelse der viste, at mere end halvdelen af deres 352 adspurgte tjente mindre end 4.000 kr. om måneden. Ikke nok til at leve af, men selvfølgelig en pæn sjat ekstra lommepenge.

Du kan jo også gå efter at opfinde det nye Angry Birds og tjene godt og vel 6,5 mio. om måneden..! Der er ihvertfald potentiale for at tjene en god mængde ekstra penge!

For at få mest muligt ud af din app, så gå efter følgende tips:

  •  Sørg for at henvende dig til et bredt publikum og ikke en eller anden lille niche
  •  Start i de små og arbejd dig så op derfra
  •  Hold øje med hvilke apps der topper hitlisterne
  •  For tiden er det lettere at tjene penge med iOS apps
  •  Bed dine venner og familie om at rate og kommentere din app
  •  Overvej at lave en iPad-version af din app
  •  Hvis din app lægger sig op af dit allerede eksisterende firma, så sørg for at lave masser af reklame for din app på din hjemmeside og /eller sociale netværk

Når du sælger på App Store, tager Apple 30% af din profit, mens resten bliver direkte flyttet til din konto hver måned.

Du kan også overveje at lave en gratis app, hvor du i stedet tjener på reklamer eller hvor dine brugere har mulighed for at tilkøbe ekstra inde i spillet. Dette kan nogle gange være en god måde at få sparket sin app i gang og ud på markedet. Du kan også gøre folk opmærksomme på din app via sociale medier, som fx Instagram.

Sådan laver du selv din app

Har du ikke lige budgettet til at hyre en professionel udvikler? Fortvivl ikke, der er stadig masser af andre måder, hvorpå du selv kan gøre arbejdet. Eller måske ønsker du bare at lege lidt med din idé inden du hyrer en professionel? På de følgende sider har du i hvert fald mulighed for at udvikle apps gratis.

Vi håber at du har kunne bruge denne artikel som forhåbentligvis har lært dig hvordan du kan tjene penge på en app. Held og lykke med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top