Tjen passive penge med Copy Trading

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Bitcoin… Den digitale valuta, som har gjort normale mennesker til millionærer – SkejsNinja #1 måde at tjene penge på i 2018

Det kan nemt virke skræmmende og uoverskueligt at begynde at trade på nettet. Ville det ikke være fantastisk, hvis du med 1-klik på en knap, kunne få en erfaren trader til at investere dine penge for dig?

Med Social Copy Trading kan du på kort tid, helt automatiske få erfarne og succesfulde investorer til at investere dine penge for dig. Det bedste ved det hele er, at det er 100% gratis!

Du ville have tjent $740(4475 kr.) på 6 måneder, ved at have kopieret de 3 bedste tradere på eToro med 500$ mellem September og Marts.

Copy trading er den nemmeste måde at tjene penge på online trading. Ved at lære hvordan og hvem du skal copy trade, gør det muligt at tjene rigtig gode penge på lang sigt. Du vil spare tid og energi på at skulle lære at trade selv, og i stedet helt simpelt kopiere handler fra erfarne og professionelle tradere, som tjener 1000-vis a dollar hver måned!

Se hvordan du med 1 klik på en knap kan tjene penge ved at kopiere tradere

 

Tjen penge paa Copy Trading

Du kan tilmelde dig den anbefalede Social Copy trading platform Etoro lige her.
Minimums indbetalingen er $200 (1200 kr.), hvilket er en fin start.

Obs:  Copy trading er ingen garanti for at tjene penge. Invester ikke flere penge end du har råd til at tabe.

6 steps til at begynde med Social Copy Trading

For at starte med at copy trading, skal du tilmelde dig eToro her, og følge de 6 steps:

Social trading platformen som vi selv bruger og også anbefaler er eToro. Når du kommer til tilmeldings siden, klik “Join now”, udfyld dine detaljer, og få din gratis konto. Tjen passive penge med Copy Trading
For at færdiggøre din tilmelding, skal du svare på et par spørgsmål. eToro guider dig gennem denne process, og dine information er 100% sikre hos dem. Dette tager 2 – 5 min Tjen passive penge med Copy Trading

eToros platform bruger $, men du kan let indsætte danske kroner. Vi anbefaler at du bruger dit kredit / debit kort eller Paypal til indbetalingen. Minimumsbeløbet på eToro er $200, hvilket svarer til ca. 1200 kr. Du kan altid få pengene tilbage betalt.

Tjen passive penge med Copy Trading

Før du kopierer en trader, bør du analyser deres trading historie og evaluere om ham/hende er god at kopiere. Vi anbefaler at du følger vores 5 step filtrerings process, som du kan finde længere nede på siden.

Tjen passive penge med Copy Trading

Som du kan se er det rigtig nemt at komme igang med denne form for trading. Det kræver ikke at du selv ved hvordan man trader online, men i stedet at du ved hvordan du skal spotte om en trader er god eller dårlig til at handle. Finde vores 5 step formular til at finde de bedste tradere at kopiere længere nede på siden.

Hos SkejsNinja undersøger vi hele tiden hvilke tradere der er de bedste at kopiere på eToro. Du kan ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtage månedlige opdateringer på de bedste tradere du kan føle. Få den opdaterede liste over de bedste tradere lige her.

SkejsNinja komplette guide til copy tradin

Hvis du er interesseret i at lære mere om Social Copy trading, kan du fortsætte med at læse og se vores videoer omkring de følgende emner.

 • Hvor meget du kan tjene på copy trading
 • De 3 bedste tradere at følge lige nu
 • Hvordan du kan finde de bedste tradere at kopiere
 • Hvordan du tilmelder dig og indbetaler på eToro

Hvor mange penge kan du tjene på social trading?

Der er ikke noget præcist svar på hvor mange penge du kan tjene på copy trading, da dette virkelig afhænger af hvor meget du investerer og hvem du kopiere. Vi giver her en ide om hvor meget du kan tjene, hvis du følger nogle af de bedste tradere på eToro.

Hvis du investerer $200 og har et stabilt afkast på 10% hver måned, vil du have: $627 på 1 år. $1.970 på 2 år. $6.183 på 3 år. $60.896 på 5 år!

Den fantastiske ting ved at investere, er at dine penge arbejder for dig. Med et normalt job, er det din egen tid og indsats der tjener dig penge, mens det med trading, er dine penge der laver dig penge. Derfor, tjener du flere penge, des flere penge du tjener.

Du vil selvfølgelig ikke tjene millioner ved at starte med en $200 investering, MEN på lang sigt, kan denne investering være rigtig rigtig mange penge værd. Dette er takket være det finansielle term “rentes rente”.

Ved at forstå hvordan rentes rente fungerer med finansielle investering som copy trading, vil du hurtigt se hvor hurtigt denne form for handel kan blive ekstremt profitabel.

Når du tjener 10% på din investering om måneden, vil din første investering stige med 10%. På 1 måned har du derfor $220, næste måned 242$, derefter 266,2$ osv. Med tiden, vil det beløb du har investeret stige, og du vil derfor tjene flere og flere måned for måned, selvom afkast % forbliver de samme 10%.

Det bedste ved det hele er, at alt dette sker mens du kan læne dig tilbage og slappe af.

Du ville have tjent så meget hvis du have kopieret de bedste tradere

For at finde ud af hvor mange penge du kan tjene med copy trading, vil vi her sammenligne præstationen hos de 3 bedste tradere hos eToro. Dette vil give os en ide, om hvor meget du ville have tjent hvis du havde kopieret dem.

Disse tradere har været top tradere i et helt år, og vi vil gå ud fra at de vil være nogle af de tradere med det højeste afkast i 2018. (Obs: Der er endda andre tradere som har endnu højere afkast!)

Nogle af de bedste tradere at kopiere på eToro

JeppeBonde

Tjen passive penge med Copy Trading

12 måneders profit:

%

Trades om ugen:

Trades om ugen:

Gns. trade længde:

måneder

Risk score:

LiborVasa

Tjen passive penge med Copy Trading

12 måneders profit:

%

Trades om ugen:

Trades om ugen:

Gns. trade længde:

måneder

Risk score:

JayNemesis

Tjen passive penge med Copy Trading

12 måneders profit:

%

Trades om ugen:

Trades om ugen:

Gns. trade længde:

uger

Risk score:

Opdateret: 5/4 – 2018

De 3 tradere som vi har valgt er blot nogle af de bedste præsterende investorer hen over de sidste 12 måneder. Vi har med vilje valgt tradere som har forskellige handels strategier og som investerer i forskellige sektorer (aktier, valutaer, krypto osv.). Dette betyder at vi divercificerer handlerne so vi kopierer, og hjælper med at minimerer risikoen for tab.

Hvis du havde kopieret de 3 tradere med $200 ville du have:

Copy trading er en langsigtet måde at tjene penge

Som du kan se kan copy trading være rigtig rigtig profitable, og det at tjene så mange penge med så lidt arbejde kan virke ret fantastisk.

David fra SkejsNinja har copy traded på eToro i 1,5 år nu, har forvandlet en indbetaling på $200 til hele $3810! Det er mere end 1000 kr. helt passivt hver måned!

Hvis du starter med en investering på $200 (ca. 1200 kr.), er det meget muligt at have fordoblet din investering på 6-12 måneder. Der er dog også en risiko ved at handle online, og dette er bestemt ikke en garanti for at blive rig. Trading er mere en måde at tjene penge på lang sigt, end det er en måde at tjene hurtige penge her og nu.

Kig på grafen nedenfor, og se hvordan en lille investering på $200 kan vokse, hvis man går ud fra at have det gennemsnitlige afkast fra de top 3 tradere.

3 års investerings udvikling med $200

Tjen passive penge med Copy Trading

Copy trading er et marathon og ikke en sprint, og vi anbefaler derfor at du ser dette som en lang tids investering.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste måder at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

5 steps til at finde de bedste tradere på eToro

I og med at vi copy trader, og ikke trader selv, er kriteriet for success ikke at være god til at trade, men i stedet at være god til at finde de rigtige tradere at kopiere.

Du vil her få en 5 step formular, som David fra SkejsNinja bruger til at finde de bedste af de bedste tradere at kopiere.

Tip: Du kan få Davids månedlige liste, over de 5 bedste tradere du kan kopiere lige her.

Du kan bruge eToros søgning- og filtrerings system, når du leder efter tradere. Dette gør du på “Copy People” siden, og dette kan hjælpe med at finde de bedste trader at kopiere.

Bemærk: eToro har allerede sat et par filtre op for dig i første omgang. Du bør ikke ændre i disse.

Du kan finde filtreringsmulighederne i toppen af “Copy people” siden. Det første filter, filtrerer de traderer fra, som ikke har haft et afkast på mere end 15% henover de sidste 6 måneder.

Tjen passive penge med Copy Trading

Du kan også ændre dato indstillingerne til 1 måned, 3 måneder, 1 år osv. Vi har fundet frem til at det er bedst at holde sig til 6 måneder, da dette giver et godt billede af traderens præstation på både lang- og kort sigt.

På “copy people” siden vælger du helt simpelt at du kun vi se tradere som har haft et afkast på +15% over de sidste 6 måneder.

Det næste filter som vi anbefaler at du sætter, filterer alle de tradere ud som har mindre end 20 som kopierer dem. Klik på “Advanced search” og du vil se dette:

Tjen passive penge med Copy Trading

Ved at sætte dette filter, får du en liste med tradere der allerede har folk der følger dem, og dette er en god måde at sikre dig at traderen allerede har haft succes.

Du har nu en liste over de potentielt bedste tradere du kan kopiere lige nu. Disse tradere har alle haft nogle meget succesfulde 6 måneder, de har folk der allerede følger dem, og man må gå ud fra at de vil få succes med deres fremtidige handler.

Det er nu tid til at lave et manuelt tjek af deres trading historie.

“Stats” siden

Du bør først tjekke traderens “stats side. Her kan du se en komplet oversigt over traderens tidligere trading måneder. Ved at kigge på dette, kan du evaluerer om traderen har haft samtllige succesfulde måneder.

Tjen passive penge med Copy Trading

Vær ikke bange for at kopiere en trader med samtlige negative måneder. Det er ikke unormalt at finde en trader som har tabt igennem flere måneder. Dette betyder bestemt ikke at traderen vil ende med et overordnet tab gennem året.

En god tommelfinger regel er, at vælge en trader som har haft 9 ud af 12 måneder med overskud.

Du skal nu kigge på traderens trading graf

“Chart” / graf siden

Du kigger her efter en trader som har haft en stabilt stigende graf, uden for høje op- og nedture, og lange tabs perioder. Deres graf bør have en positiv “upward trend”, hvilket betyder at grafen er stødt stigende og ikke svinger for meget. Grunden til dette er, at vi leder efter professionelle trader, som ved hvad de laver, og ikke blot gamblere og tradere som har været heldige.

Tjen passive penge med Copy Trading

Dette er et godt eksempel på en trader med en “upward trend”. Som du kan har grafen været stødt stigende.

Hvis traderen ikke har en stødt stigende “upward trend” graf, bør du ignorer traderen, da han/hun typisk vil være for risikabel at kopiere.

Efter at have kigget på traderens trading stats og graf, bør du nu kigge på “additional stats”.

På bunden af traderens “stats” side, kan du se deres “additional stats”

Disse ekstra talk, inkludere traderens gennemsnitlig handler om ugen, gennemsnitlige periode de holder deres handler, hvor længe de har handlet på eToro og deres profitable uger i procent.

Tjen passive penge med Copy Trading

Du leder her efter tradere med:

Trades per week (Handler per uge): +1
Avg. holding time (Gennemsnitlig længde de holder en handel): Mindre end 7 måneder
Active since (Aktive siden): Mere end 1 år
Profitable weeks (Profitable uger): + 50%

Sørger du for at traderen er indenfor disse tal, sikre du dig at traderen aktivt handler, at han/hun er legitim og at størstedelen af personens trading uger er profitable.

Ved at bruge disse 4 filtrer, har du nu en liste over potentielle tradere som du kan kopiere. Næste step er at kigge på deres risk score.

Traderne som har klaret det gennem din filtrerings process er nogle af de personer som er bedste at kopiere lige nu. Før du tager valget om hvem du vil kopiere, bør du evaluere deres “eToro risk score”. Du kan finde en oversigt over traderens tidligere risk scorer, og se dres nuværende på “stats” siden. eToro risk scoren går fra 1-6, hvor 1 er lav risiko mens 6 er høj. Scoren gør det muligt for dig ikke alene at få en føling af risikoen, men faktisk at måle risikoen med kolde tal. Des højere end risk score, des højere er chancen for at kopiere. Risk scoren er baseret på traderens tidligere handler på eToro, og vil derfor give en ret god ide om risikoen ved fremtidige handler ved at kopiere en trader. Tjen passive penge med Copy Trading Bare fordi at en trader har en lavere score end en anden, betyder dette ikke at traderen med den lave score er bedre at kopiere. Ofte vil du se, at en trader med en lavere risk score også ofte har lavere afkast, mens en trader med en højere risk score ofte har højere afkast. Grunden til dette er, at det at tage større risiko, og ofte betyder potentiel højere afkast. Mange af de succesfulde tradere med en risk score mellem 5-6 invetere oftere, og i mere risikable sektorer som kryptovalutaer. Det er op til dig selv at finde ud af om hvorvidt du vil kopiere en mere risikabel trader, med potentielt højere afkast, eller være mere på den sikre side og kopiere en trader med lav risiko. Der er dog ikke altid en sammenhæng mellem høj risiko og høj profit, eller lav risiko og lav profit, og det er derfor du selv skal evaluere om en trader er god at kopiere.

Du har nu fundet de bedste tradere at kopiere!

De tradere som du har fundet nu, skulle meget gerne være nogle af de bedste at kopiere. Det er derfor nu tid til at bestemme dig for hvor mange penge du vil kopiere dem med.

Minimums beløbet du kan kopiere en trader med er $200.

Hvis du kun har $200: Lad det ikke skræmme dig hvis du kun har penge til at kopiere 1 trader, da dette da er helt fint. Du bør helt simpelt vælge en trader med en riskscore mellem 1-4, da sandsynligheden for at ende med et tab da vil være væsentlig lavere.

Tjen passive penge med Copy Trading

Du kan vælge at ligge alle dine penge på en enkel trader, men vi anbefaler at du vælger mellem 2-5 at kopiere, hvis du har pengene til det. Ved at gøre dette spreder du din risiko, og minimerer dine chancer for at tabe.

Vælg nu et Copy Stop Loss

Med et Copy Stop Loss stopper du automatisk med at kopiere en trader, hvis hans/hendes handler falder under det beløb du har sat. Hvis du har investeret $200 og dit limit er 60%, vil du automatisk stoppe med at kopiere hvis traderes handler falder under 60% = $120.

Vi anbefaler at du sætter CSL’en til 55%, da dette vil give traderen du kopiere en chance for at genvinde eventuelle tab. Det er ikke unormalt med trading, at man først taber lidt penge, for senere hen at vinde dem igen.

Tjen passive penge med Copy Trading

Før du færdiggøre din kopi, spørger eToro om du vil kopiere open trades. Vælger du at gøre dette, vil du automatisk kopiere traderens åbne og nuværende handler. Gør du ikke dette, vil pengene som du investerer først blive brugt når traderen laver nye handler.

Som standard vil du kopiere “Open trades” og vi anbefaler også at du gør dette, da du da vil få dine penge investeret med det samme.

Sidste step er at klikke på den store blå knap “Copy”

Tillykke! Du har nu succesfuldt fundet og kopieret en eller flere tradere på eToro. Du kan se hvordan dine handler går, hos de forskellige tradere som du har kopieret. Du finder alt dataen ved at klikke på “Portfolio” i venstre side af eToro.

Sådan kommer du igang med eToro – Tilmelding, indbetaling og udbetaling

Det er 100% gratis, og rigtig nemt at oprette en konto hos eToro. Det tager ikke mere end 5 minutter, og du skal blot give brugernavn, adgangskode, email adresse og tlf. Nummer.

Du kan forneden se de præcise skridt du skal igennem, for at få en eToro account og hvordan du kan indbetale og udbetale penge.

Det første du skal gøre for at få din gratis eToro konto, er at udfylde nogle personlige oplysninger. Du kan også tilmelde dig via din Facebook eller Google konto hvilket også er helt fint.

Tjen passive penge med Copy Trading

Efter at du har tilmeldt dig, vil der poppe en tekstboks frem, som beder dig om at færddiggøre din profil. Det er ikke påkrævet at du færdiggøre din profil for at indbetale og begynde at trade, men du kan lige så godt gøre det nu.

Det tager ikke mere end 2 min. at færdiggøre din profil og informationerne du giver er 100% sikre hos eToro.

Tjen passive penge med Copy Trading

Vi vil her vise dig præcis de spørgsmål som eToro vil spørge dig om, og hvilken information de kræver.

Tjen passive penge med Copy Trading

Tjen passive penge med Copy Trading

Du vil her blive spurgt om dine pas detaljer. Det kan virke lidt mærkeligt at skulle dette give væk, men dette er en del af en EU lov, som skal sikre mod snyd. De præcis samme regler gælder for enhver anden online handels platform, og er slet ikke noget du bør bekymre dig om.

Tjen passive penge med Copy Trading

Tjen passive penge med Copy Trading

Det er rigtig ligetil og nemt at indbetale penge til din eToro konto, og kan gøres med følgende betalingsmuligheder:

 • Kredit / debit kort – Penge med det samme (anbefalet)
 • Bank overørsel
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort / Giropay
 • Unionpay
 • Yandex
 • Webmoney

Alle eToro kontoer er administreret i amerikanske dollar. Du kan dog sagtens stadig indbetale penge med danske kroner, da disse blot bliver konverteret.

Dette er et eksempel på indbetalings siden på eToro, når du bruger kredit / debit kort.

Tjen passive penge med Copy Trading

Det er rigtig nemt at udbetale dine penge fra din eToro konto, og tager ikke mere end 2 min. At gøre. For at starte udbetalings processen, skal du blot klikke på “Withdraw funds” i venstre side af eToro hjemmesiden. Når du klikker her, vil du se denne boks:

Tjen passive penge med Copy Trading

Minimums beløbet du kan udbetale er $50.

For at få dine penge udbetalt, skal du færdiggøre verifikationen af din konto. For at gøre dette, skal du sende et billede eller scan af dit kørekort, pas eller lignende ID. Etoro, er ligesom enhver anden handelsplatform, påkrævet at spørge om disse information af en EU lov. Informationerne er KUN brugt til din verifikation, så der er ikke noget problem i at give disse info.

Her skriver du blot det beløb du vil udbetale, og klikker submit. Du vil få udbetalt pengene det samme sted som du brugte til at indbetale. Har du derfor brugt dit kredit / debit kort til indbetaling, vil du få udbetalt penge det samme sted.

Udbetalings processen tager 1 dag for eToro at udføre, og hvor lang tid der går før du selv modtager dem afhænger af hvilken metode du har brugt:

 • Kredit / debit kort: Op til 8 arbejdsdage
 • Bankoverførsel: Op til 8 arbejdsdage
 • Paypal: 1-2 arbejdsdage
 • Neteller: 1-2 arbejdsdage
 • Skrill: 1-2 arbejdsdage
 • Unionpay: 1-2 arbejdsdage
 • Webmoney: 1-2 arbejdsdage

Det koster $25 at få udbetalt sine penge.

Konklusion

Du har nok nu fået en ret god idé om hvordan man tjener penge på copy trading. Det er nu tid til at du selv prøver at tjene penge på denne måde. Kom igang ved at tilmelde dig eToro her, og husk at du kan få opdateringer på de bedste tradere ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Hos SkejsNinja mener vi, at dette er en af de bedste og nemmeste måder at tjene penge online. Dette gælder specielt, hvis man kigger på hvor mange penge det er muligt at tjene på lang sigt

Du har også mulighed for at læse en guide til hvordan du selv trader på platformen, og endda læse en anmeldelse af eToro her.

Hvis du ikke har penge til at komme igang med copy trading, anbefaler vi dig at du kigger på nogle af de andre måder du kan tjene penge her.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at ligge en kommentar fornede, og vi vil vende tilbage til dig inden længe.

Mange gangen held og lykke med dit copy trading eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen