Køb Instagram Followers og se Din Konto Stige Til Vejrs!

køb instagram followers
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Arbejder du hårdt for at få flere followers naturligt, uden at se nogen resultater? Det er du slet ikke alene i. Det er blevet mere og mere normalt at købe Instagram followers for at få et lille forspring på det populære sociale medie.

I dag er det at investere penge i alle mulige former for markedsføring, blot en del af spillet på Instagram. Du er nødt til at bruge penge for at se resultater, uanset om du bruger dem på at skabe originalt indhold eller købe likes eller followers.

Vi har allerede gennemgået de bedste måder at få flere likes på Instagram, og i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan købe Instagram followers hurtigt, men lovligt! Følg vores råd for at øge din indtægt på Instagram effektivt.

Vigtige tips til at købe Instagram followers

Instagram har nogle meget strenge regler for spam, så den første overvejelse du skal gøre dig er at sikre, at du ikke overdriver det. Køb ikke hundredtusindvis af followers på en konto, der er 2 dage gammel.

Du skal også være forsigtig med hvilke firmaer, du arbejder med., Der er mange, der ikke ved, hvad de laver. Hvis du spilder dine penge på et dårligt firma, kan du risikere at blive suspenderet.

Det første skridt til at lære at købe Instagram followers er at forstå, hvordan processen virker. Instagram followers og likes er kun værd at betale for, hvis de er fra egentlige Instagram-brugere – dem der er aktive og surfer dagligt. Dårlige firmaer gør brug af gentagne spambots eller inaktive konti, der følger dig.

Undgå at slæbe rundt på dødvægt.

køb følgere på instagram

Du bør lære om de strategier, disse virksomheder bruger. De bedste virksomheder har et system til at filtrere, hvilke brugere de følger eller interagerer med. Disse er ikke kun “følger for følger”-udvekslinger, men tager højde for vigtige detaljer som placering, hashtags, kontotyper, køn og så videre.

Der er dog nogle virksomheder, der vil tilbyde at købe dig followers, ene og alene baseret på tal. For nogle er dette det eneste mål, så døde eller inaktive konti er okay for dem. Men du skal være forsigtig, hvis du gerne vil købe ægte Instagram followers.

Det største problem er, at Instagram holder øje med præstationsmålinger. Engagement er afgørende for at afgøre din samlede rang – og det påvirker direkte, hvor mange mennesker din side og dine indlæg bliver vist til.

Derfor vil Instagram genkende alle disse døde konti, hvis du køber Instagram followers og har masser af dem, men samtidig ikke har noget engagement med rigtige mennesker.

Det kan føre til, at de straffer dig, eller bare ikke hjælper dig, med at fremme din profil til andre brugere. Instagram kan endda forhindre dine indlæg i at blive set i dine followers’ nyhedsfeeds. Hvis det er tilfældet, hvad er så pointen? Du er her for at tjene ekstra penge!

Spørgsmålet er så: Hvilke hjemmesider kan du stole på?

De 10 bedste sider at købe Instagram followers hos

I denne top 10-liste vil vi gennemgå fordelene og ulemperne ved hver firmas tilbud, samt priserne. Efter at have læst vores evaluering af hver enkelt side, kan du træffe en velinformeret beslutning.

1. Charisma

charisma

Vil du gå “viral” på kort tid? Det er Charismas motto, og de er blevet kaldt den absolut bedste side for viral vækst. Charisma siger selv, at de kan hjælpe kunder med at få 50.000 ægte og engagerede followers hver måned.

proffes ikon

Fordele

Firmaet retter sig mod “Instagram Udforsk”, hvor alle automatisk går hen for at finde det mest interessante brugerindhold. Virksomhedens “viral vækst-hackere” har knækket koden for, hvad man skal gøre for at blive vist der ofte. Og vi ved, at det virker… Læs bare vores liste over virale sensationer hvis du ikke tror på os!

ulemper ikon

Ulemper

Charisma er det bedste sted at købe Instagram followers, men de er meget seriøse om deres strategi. Som følge heraf er det en stor investering at arbejde med Charisma. Deres priser kan være ret høje for begyndere.

prisikoner

Pris

Vælg mellem 8000 kr. pr. Måned for 21% engagement, 13.000 kr. pr. Måned og 20.000 kr. pr. Måned, eller del dem over i en 14 dages prøveperiode.

instajool

Instajool har en mere automatiseret tilgang, men lægger stadig stor vægt på smart markedsføring. Firmaet har indrømmet, at de bruger en “bot liker”, men skræddersyer hver interaktion til brugere, der deler dine interesser eller placering.

proffes ikon

Fordele

Firmaet tilbyder ubegrænsede followers samt en uges gratis prøveperiode. Du kan sætte botten til at like, kommentere og følge, men udelukkende baseret på specifikke hashtags og geolokationer. Softwaren fjerner også automatisk brugere, som unfollower dig.

ulemper ikon

Ulemper

Nogle brugere vil stadig ikke være glade for Instajools tilgang. Du behøver dog ikke være bekymret for at blive suspenderet, da firmaet lover sikkerhed ved at  automatisk reducere hastigheden, så det ikke registreres som spam.

prisikoner

Pris

Instajool er en af de bedste måder at købe Instagram followers billigt, da de tilbyder en basispakke til 40 kr. pr. Måned og en avanceret mulighed for 70 kr. pr. Måned. Det er klart den bedste løsning, hvis du har et lille budget

famoid

Famoid er svært at modstå, da de tilbyder markedsføringshjælp til Instagram, YouTube og andre sociale websteder. Det er faktisk ikke en dårlig idé også at overveje YouTube som en relateret måde at tjene penge på, hvis du allerede er på Instagram.

Famoid  tilbyder specifikke “køb Instagram followers” -pakker med likes, followers og videovisninger.

proffes ikon

Fordele

Levering er øjeblikkelig, privat og sikker. Selvom firmaet bruger en lille smule automatisering, lover de virkelige og aktive followers; ingen døde konti.

ulemper ikon

Ulemper

Denne tjeneste er kun baseret på tal, hvilket betyder, at de kan garantere aktivitet, men der kan være mangel på ægte engagement, hvilket kan være et problem, hvis du har langsigtede mål for dit indhold og konvertering.

prisikoner

Pris

Men med en startpris på 20 kr. for 100 followers er det ikke et stort  tab. For 990 kr. kan du få 25.000 followers, hvilket er deres dyreste pakke.

Stop kampen mod dine finanser. Find en måde du kan tjene penge i dag.

Bliv én af tusinde andre som har ændret deres liv ved at tjene penge online.
15+ forskellige metoder, alle afprøvet, alle profitable.

På udkig efter at tjene ekstra penge?

Vi har en liste over de bedste side at tjene penge i dag.

Alt du behøver at gøre er at vælge én, og begynde at tjene penge i dag.

socialempire

Social Empire Pro tilbyder en blanding af markedsføringstaktik, i stedet for bare at være en metode til at købe Instagram followers. De hævder at have et netværk af fem millioner målrettede brugere.

proffes ikon

Fordele

Social Empires unikke funktioner omfatter sponsorerede placeringer, med over seks hundrede hjemmesidepartnere. De arbejder også med influencer markedsføring, hvilket er en relativt ny trend på markedet.

Det er svært at slå deres garanti, som er en indbygget beskyttelse mod at miste followers, så snart du har fået dem.

ulemper ikon

Ulemper

Markedsføringen er faktisk dyrere end man skulle tro, da du skal betale separat for pakker af “kvalitets”-Instagram likes, auto-likes, followers og nye visninger.

prisikoner

Pris

Skalerbarheden er dog stadig imponerende, da pakkerne spænder fra meget billige (3 kr. for 100 auto-likes pr. indlæg, eller 250 kvalitetslikes for 30 kr. og 15 kr. for 250 visninger.)

Den dyreste pakke koster 170 kr. og er for 2500 followers.

5. Coin Crack

coincrack

Coin Crack tilbyder forskellige typer markedsføring, f.eks. at købe Instagram followers med standardpakker som kvalitet, sikkerhed (mod at blive suspenderet) og ægte Instagram followers.

proffes ikon

Fordele

Ud over de hurtige resultater, tilbyder firmaet også en penge-tilbage-garanti, samt en “Daily Followers” -mulighed, som faktisk gør, hvad Instagram selv foreslår: den tilføjer langsomt og gradvist followers, en efter en, i stedet for allesammen på én gang.

Firmaet tilbyder endda 10 procent rabat, hvis du køber Instagram followers med kryptovaluta.

ulemper ikon

Ulemper

Der er ikke meget at hente, hvad angår viral markedsføring. Social Empires specialitet er desuden i samlede tal, ikke i “aktive” konti, som med andre, dyrere udbydere.

prisikoner

Pris

Du kan få 500 followers for 60 kr., 2500 followers for 230 kr. og 9000 followers for 580 kr.

cheap followers like

Buy Cheap Followers Likes har en direkte tilgang, der giver et stort antal followers, øjeblikkeligt og til en lav pris. De tilbyder også hurtig levering og en fastholdelsesgaranti.

proffes ikon

Fordele

Der tilbydes en penge-tilbage-garanti, samt en masse pakker med likes, visninger, story-visninger, kommentarer, auto-likes og en fastholdelses garanti på livstid! Virksomheden forsøger også at sprede de købte likes og followers så meget som muligt ud, så du er sikret.

ulemper ikon

Ulemper

Denne udbyder tilbyder ikke lige så mange unikke strategier som andre virksomheder, men fokuserer blot på tal. Prissætningen er også lidt kompliceret, og rangerer fra billig til meget dyr.

prisikoner

Pris

Du kan få 1000 followers for bare 60 kr. eller 5000 followers for 250 kr. og 20.000 followers vil koste dig 825 kr. Pakkerne går helt op til 200.000 followers for 6000 kr. Alt i alt er dette en af de bedste muligheder for at købe Instagram followers, billigt.

7. Audience Gain

audiencegain

Audience Gain lover ægte Instagram brugere, de promoverer din profil for dine nye followers og de har en penge-tilbage-garanti. Til foto-markedsføring tilbyder de likes og udnytter “virale kampagner”.

proffes ikon

Fordele

Audience Gain tilbyder meget konkurrencedygtige priser samt genopbygning af konto (hvilket betyder, at de vil dele tips til nødvendige side/profilændringer, der kan gøre din profil bedre), og endda interaktion; med andre ord tages der hensyn til feedback fra nye followers.

 Hvis du anvender denne service, vil du sikkert også gerne lære mere om at lave en fantastisk Instagram profil på egen hånd.

ulemper ikon

Ulemper

Audience Gain er en meget langsommere måde at købe Instagram followers på, så husk på, at jo flere followers eller likes du køber, desto længere tid det tager at opfylde det samlede antal, nogle gange op til 20 dage.

prisikoner

Pris

Du kan betale 50 kr. for 500 followers eller 800 kr. for 10.000 followers. Den dyreste pakke er 1.500 kr. for 20.000 followers. For likes er prisen lidt lavere: 45 kr. for 500 eller 650 kr. for 20.000.

buzzoid

Buzzoid går efter en lavere pris, når de sammensætter pakker til at købe Instagram followers, og de sælger dem i tre kategorier: followers, likes og videovisninger. Deres dedikerede team af eksperter, der evaluerer din side og giver dig den mulighed, som giver mest værdi til den laveste pris, er et aspekt der gør dette firma meget unikt.

Disse ekstra ydelser er et stort plus for disse tjenester, men du har allerede mange værktøjer til rådighed, så du har faktisk ikke rigtig brug for dem.

proffes ikon

Fordele

Udover de samlede tal tilbyder virksomheden også kvalitetslikes og hurtige ordrer, der leveres på mellem 60 sekunder og fem minutter.

ulemper ikon

Ulemper

Buzzoid tilbyder ingen konkurrencedygtige markedsføringsideer. For dem handler det mere om tal, selvom du er garanteret kvalitetsbrugere.

prisikoner

Pris

 Du kan købe 100 likes for så lidt som 20 kr. eller 500 likes til 45 kr. Hvis du vil have 5.000 followers, er prisen lidt højere på 260 kr. Videovisninger prissættes forskelligt. Du kan få 500 for 15 kr. eller 2.500 for 45 kr. Du kan endda bestille 25.000 videovisninger for 330 kr.

boostgram

BoostGram tilbyder en mere organisk tilgang til at købe followers på Instagram.

Virksomheden tilbyder en gratis prøveperiode på tre dage, samt en meget vigtig “målrettet” tilgang, som sikrer mere engagement. Boostgram målretter folk, der er mere tilbøjelige til at kunne lide din side. Andre funktioner omfatter muligheden for at planlægge indlæg.`

proffes ikon

Fordele

Kontrolaspektet er imponerende, da du kan vælge mellem en masse handlinger, som giver dig mulighed for at målrette mod meget specifikke fans, f.eks. efter køn og placering.

ulemper ikon

Ulemper

Ser man bort fra den målrettede tilgang, er den høje pris ikke så sjov. Selvom det næppe er den dyreste løsning, er det højst sandsynligt uden for rækkevidde for mange begyndere.

prisikoner

Pris

650 kr. pr. Måned, som du kun opdager efter den gratis prøveversion.

mr insta

Mr. Insta har mange specielle målretningsfunktioner samt et unikt tilbud til kvikke Instagram-brugere eller Instagram til forretningsbrugere. Deres indledende salgsmetode er, at du kan få gratis followers blot ved at udfylde en undersøgelse (eller like deres sider). Inden for 24 timer får du dine followers.

proffes ikon

Fordele

Mr. Insta tilbyder en række forskellige pakker af followers, kun fra USA. Du kan få mandlige eller kvindelige, automatiske eller “rigtige” likes, mandlige eller kvindelige likes, visninger og kommentarer.

Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du bare bestille deres pakketilbud og få en kombination af alle deres funktioner.

ulemper ikon

Ulemper

Når du køber Instagram followers, er resultaterne ikke øjeblikkelige, og det kan tage op til 72 timer. Tjenester varierer også fra gratis, til rimelige, til meget dyre, afhængigt af din valgte pakke.

prisikoner

Pris

Du kan få en basispakke til 520 kr. (2000 followers, 1000 visninger, 500 likes, 10 brugerdefinerede kommentarer) eller bruge 900 kr. på 5000 followers, 2.500 visninger, 1000 likes og 25 brugerdefinerede kommentarer.

Den dyreste pakke koster 1.400 kr. for 10.000 followers, 5000 visninger, 2000 likes og 50 kommentarer, spredt ud over 1-10 indlæg.

Tilføj et affiliate program

Hvis disse muligheder ikke lige er noget for dig, kan du starte et affiliate program i stedet eller som supplement. Der er mange måder at tjene penge på nettet med online jobs og Instagram giver dig chancen for at tjene en provision og finde andre hjælperessourcer, som f.eks. Live overvågning af din udvikling.

Det bedste sted til en affiliate mulighed, er Mr. Insta, da den tilbyder en konkurrencedygtig pris på 10 procent, tilbagevendende provisioner der fortsætter på ubestemt tid og en minimumsudbetaling på 200 kr. Der er muligheder for affiliate markedsføring overalt, så hvis du ønsker at bevæge dig ud over Instagrams grænser, er der meget at tage fat på.

køb instagram følgere

There are resources available to you, sometimes for very cheap, so it’s time to start experimenting! Look out for free trial offers and guarantees so that you can take the risk factor out.

Konklusion

Det kan virke som en skræmmende opgave at tjene penge på Instagram, men det er faktisk rigtig sjovt og kan være meget givende og lukrativt. Sørg for at undersøge hvad der har virket for andre, blandt andet stjernerne med rigtig mange Instagram followers.

Der er en masse ressourcer der kan hjælpe dig med at få flere followers (og højere indkomst), nogle gange er de meget billige, så det er på tide at begynde at eksperimentere! Hold øje med gratis prøveversioner og garantier, så du kan mindske risikofaktoren.

Nu hvor du forstår, hvordan du køber Instagram followers, hvilke firmaer vi anbefaler, og hvad de specifikt kan gøre for dig, er det tid til at planlægge din Instagram berømmelse, så du bruger dine penge fornuftigt, og kan blive en Instagram-stjerne med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top