GlobalTestMarket Anmeldelse

GlobalTestMarket Anmeldelse
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

GlobalTestMarket er alment kendt blandt online betalte undersøgelse paneler for deres gode udbetalinger for gennemførelsen af undersøgelser. Disse udbetalinger vil ikke gøre dig rig, men de vil give dig lidt ekstra penge.

Læs videre for at lære mere om GlobalTestMarket for at forstå udbetalingerne og hvor meget du kan tjene på GlobalTestMarket. Vi skrev os op på GlobalTestMarket og anmeldte dem ud fra egne oplevelser, frem for at læse anmeldelser online.

Hvor legitimt er GlobalTestMarket?

Førstegangstagere af betalte online undersøgelser, vil ikke være klar over om GlobalTestMarket er legitim eller ej, når det kommer til udbetalinger.

Hvad det angår, er det en meget pålidelig og legitim betalt undersøgelse side. Og, GlobalTestMarket har været i industrien siden 1999 og har opereret uden klager siden det blev startet. Således kan folk med lethed eliminere chancerne for at GlobalTestMarket er et fupselskab.

GlobalTestMarket Anmeldelse

Grundlæggeren af GlobalTestMarket var Global Market Insight Inc, som har over 1400 kunder i 60 forskellige lande. GlobalTestMarket er et af de største markedsforskningsselskaber i verden.

Oveni det, kan du også tjekke GlobalTestMarkets profil på DollarDino. De har god feedback om GlobalTestMarket og anmeldelsen på DollarDino er uafhængig og meget pålidelig, hvilket kan bruges som en indikator. Panelmedlemmer på GlobalTestMarket har modtaget udbetalinger uden problemer og tilliden og tilfredshedsniveauet blandt panelmedlemmerne på GlobalTestMarket er høj.

Der er dem der har været affilieret med GlobalTestMarket i lang tid, og de er glade for måden hvorpå det hjælper med finanserne. Derfor, hvis du leder efter et sted at tjene nogle hurtige kroner på månedlig basis, er det klart anbefalet at du registrerer dig hos GlobalTestMarket og begynder at tjene penge online fra den første dag. Og, nu hvor du er sikker på legitimiteten af GlobalTestMarket, kan du nu læse anmeldelserne af GlobalTestMarket og lære om fordelene.

Du vil helst sikkert ikke være i stand til at tjene en formue på GlobalTestMarket. Men det vil supplementere din månedlige indkomst og du vil kunne gøre det uden at gå på kompromis med din familietid.

Anmeldelse af GlobalTestMarket

GlobalTestMarket Anmeldelse

Når vi anmelder GlobalTestMarket, er det overordnede idé, at blive bekendt med hvordan udbetalingerne hos GlobalTestMarket er. De ligner udbetalingerne fra andre online betalte undersøgelse sider og medlemmer bliver betalt for at deltage i undersøgelser om produkter og tjenester.

Men, GlobalTestMarket udbetaler ikke direkte i kontanter og gør i stedet brug af et system med markedspoint. Du kan senere indløse disse optjente markedspoint til kontanter.

For hver 1000 markedspoint optjent på GlobalTestMarket, vil der være en udbetaling på $50(ca. 350kr).

Tiden det tager at tjene $50 er afhængigt af antallet af undersøgelser du tager og frekvensen af undersøgelserne. Hvis du tager undersøgelser regelmæssigt, vil du snart nå de 1000 markedspoint og hurtigt kunne indløse dem. Og, hvis du deltager i undersøgelser der giver flere markedspoint, vil du hurtigere nå de 1000 point.

Lær mere om tips og tricks til håndteringen af betalte undersøgelser her.

Ydermere afhænger udbetalingen for en undersøgelse af hvor mange mennesker der inviteres til at deltage i undersøgelsen. Du er ikke nødvendigvis kvalificeret til at deltage i alle undersøgelserne, men der er altid en rimelig mængde undersøgelser tilgængelige og du vil være nød til at tage dem hurtigt, så du tjener dine markedspoint hurtigere.

GlobalTestMarket sender adskillige betalte undersøgelsesinvitationer dagligt. I gennemsnit, modtager du over 5 undersøgelsesinvitationer dagligt, hvilket er anstændigt. Ved at tage alle undersøgelser der kommer din vej, vil du nemt være i stand til at tjene dine point.

GlobalTestMarket Anmeldelse

Det basale krav for at deltage i GlobalTestMarket er, at du skal være mindst 14 år. Dog er dette en alme retningslinje og selvfølgelig er folk under 14 år generelt ikke klar over at der findes betalte undersøgelser. Ud over dette, er der ikke yderligere krav til at deltage i GlobalTestMarket.

GlobalTestMarket er til stede i 60 lande verden rundt, blandt andet USA, Canada, Australien, Tyskland, Israel, Philippinerne, Rusland, Israel, Indien, Pakistan, De Forenede Arabiske Emirater, Storbrittanien og Sydafrika.

For at lære mere om hvilke lande GlobalTestMarket opererer i, kan du besøge deres hjemmeside.

Når du skriver dig op til GlobalTestMarket, er der adskillige spørgsmål du vil blive stillet for at tilpasse din profil og lære mere om din demografi. Baseret på de svar du angiver, vil GlobalTestMarket betragte dig til de undersøgelser der er tilgængelige. Sørg for at du udfylder alle dine personlige detaljer korrekt, da de er væsenligt for at kvalificere dig til de tilgængelige undersøgelser. Generelt er de fleste undersøgelser tiltænkt specifikke typer af personer. Derfor er det anbefalet at du udfylder dine detaljer korrekt, mens du gennemfører din profil.

Der vil også være betalte undersøgelser der kræver yderligere kvalificeringer. Du vil være nød til at deltage i en sorteringsundersøgelse, for at kvalificere dig til hovedundersøgelsen.

GlobalTestMarket Anmeldelse

Hvis du ikke kvalificerer dig til hovedundersøgelsen, vil GlobalTestMarket give dig et lod til deres lodtrækninger gratis. For de få minutter du bruger på en betalt undersøgelse, vil du være berettiget til at vinde noget i konkurrencen, der afholdes ofte.

Tidligere har GlobalTestMarket givet point til folk, der ikke kvalificerede sig til deres undersøgelser, og pointene var meget mindre. Men de har ændret deres politik nu, og folk, der ikke kvalificerer sig til en undersøgelse, vil stadig have en fair chance for at vinde i konkurrencerne, ved at besvare spørgsmålene i de forudgående tests.

GlobalTestMarket bekymrer sig virkelig om sine paneldeltagere og opfordrer dig til at få flere mennesker til at deltage. Som en del af deres henvisningsprogram vil du modtage 20 markedspoint for hver af dine henvisninger, der tilmelder sig og fuldender deres profil, eller når de gennemfører deres første betalte undersøgelse, så du kan tjene penge hjemmefra uden at gøre noget.

Brugeranmeldelser af GlobalTestMarket

Going by the impressive policies and terms of GlobalTestMarket, it is obvious that many people would recommend GlobalTestMarket. We decided to have a look at the other reviews of users and here are our findings:

De fleste anmeldelser værdsatte GlobalTestMarket. Paneldeltagere var imponerede over det store antal undersøgelser, der var tilgængelige på GlobalTestMarket, sammenlignet med de andre undersøgelsespaneler online. På grund af det store antal undersøgelser, der er til rådighed, er det indlysende, at folk ender med at tjene mere, når de er forbundet med GlobalTestMarket, når det kommer til at finde et online job.

Mange af de mennesker, der havde skrevet anmeldelser, var meget tilfredse med, at de var i stand til at udfylde undersøgelserne hjemmefra. Dette tillader mange mennesker, der er interesserede i at arbejde hjemmefra, at få en freelance stilling eller have lidt ved siden af for at tjene lidt ekstra penge fra deres bløde sofa eller endda deres seng!

Et par personer nævnte, at kundeservicen for GlobalTestMarket ikke var god. Vi fandt dog ikke nogen problemer med kundeservicen og havde en god oplevelse hver gang vi kom i kontakt med kundesupporten hos GlobalTestMarket.

Det eneste problem med udbetalingen hos GlobalTestMarket er, at de betaler dig gennem check, og det vil tage en rigtig lang tid, før checken når dig. For indbyggere i Danmark, tager det op til 6 uger før checken når dig. Betalte undersøgelsestagere vil helt sikkert foretrække hurtigere udbetalinger. Dette er et aspekt, hvor GlobalTestMarket kan forbedre deres kvalitet, for at sikre bedre niveauer af kundetilfredshed.

Der er ingen løbende udbetaling for henvisninger, som er tilfældet med andre undersøgelsespaneler. Du tjener kun en gang, det vil sige når din henvisning registreres, og det giver 20 markedspoint. Det ville være bedre, hvis GlobalTestMarket tilbød udbetaling som provision for henvisningerne.

Endelige vurdering af GlobalTestMarket

Baseret på vurderinger og erfaringen vi havde med GlobalTestMarket, vil vi helt klart anbefale GlobalTestMarket på grund af det store antal betalte undersøgelser og betydeligt større belønninger for hver undersøgelse afsluttet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top