5 Måder at Tjene Penge på Twitter

Tjen penge på Twitter
“SkejsNinja’s primære mål er at hjælpe vores læsere med at forbedre deres finanser. Vi samarbejder med andre virksomheder som deler denne samme vision. Nogle af linksne i artiklen her kan være fra vores partnere. Sådan tjener vi penge.”

Twitter er ikke bare stedet, hvor du laver updates om dine måltider eller praler med din tid i træningscentret, det er også et sted med masser af muligheder for at tjene lidt ekstra. Læs med her, hvor SkejsNinja.dk guider dig til 5 måder at tjene penge på Twitter.

tjener hjemmefra

Sværhedsgrad

medium
Medium

Tid

medium
Medium

Indkomst

medium
Medium

Først og fremmest: Hvad er Twitter?

Twitter is a social network that started in 2006 . What separates Twitter from many other social networks is that you only have 140 characters available, often requiring a bit of creativity. Today, Twitter has over 3 million. users, and many of them use Twitter for more than just personal news updates. Celebrities use Twitter to gain even more popularity, journalists use Twitter to share new stories, and businesses use Twitter to communicate with their customers.

If you have something interesting to say or products to promote, you should probably be able to use Twitter to make a little extra.

1. Tweet for at sælge produkter

Twitter er et essentielt sted for dig at gøre reklame for dine produkter.

 • har du en Etsy shop, som sælger håndlavede smykker?
 • en blog du bruger til at sælge hjemmelavede kort?
 • eller har du en masse julegaver du ikke kan vente med at få solgt på din eBay?

Har du et hvilket som helst produkt du ønsker at sælge, er Twitter stedet du kan gøre folk opmærksomme på, og tiltrække dem til, din online-shop.

Twitter kan være et vigtigt sted for markedsføring af dine produkter, hvis du gør jobbet ordentligt. Research efter lignende produkter og se, hvilke hashtags der bliver brugt, så du kan bruge dem i dine tweets. Du kan også promovere dig produkt ved at tilføje såkaldte ”social share buttons” til dine tweets. På den måde kan læserne dele dit link fra deres egen personlige profil og sprede budskabet yderligere.

Men du skal selvfølgelig ikke bare lave et dagligt tweet med linket til din side. Du er nødt til også at krydre din Twitter med sjove og interessante tweets, så du får en masse følgere. Det er også en super idé at reklamere med diverse rabatkoder, der især virker tiltrækkende på førstegangskøbere.

2. Tweet for at promovere dine kvalifikationer

At gøre lidt reklame for sig selv og sine kvalifikationer kan ofte have gavnlig effekt når det kommer til at sælge din arbejdskraft.

 • er du f.eks. professionel webdesigner?
 • har du unikke kreative evner?
 • eller prøver du simpelthen bare at finde et job?

At promovere sig selv på Twitter er en super, gratis måde at finde arbejde, sælge dine evner og tjene penge.

Mange professionelle bruger Twitter til at holde kontakt med andre i industrien. Denne form for digital networking giver dig mulighed for at få nye bekendtskaber, udvikle diverse partnerskab og sælge dig selv og dine kvalifikationer til nye arbejdsopgaver.

Desuden kan tweets om dine seneste og nuværende arbejdsopgaver få opmærksomhed fra folk fra hele verden. Twitter er en universal platform for marketing, så tøv ikke med at drage fordel af det. Lidt selvpromovering kan hurtigt lede til yderligere salg eller måske endda et job.

Men pas samtidig på med, at din Twitter ikke bliver én lang smørre af alle dine fantastiske bedrifter. Dét bliver folk trætte af at læse om. Mix din side med brugbart materiale, sjove ting, spørgsmål eller små quizzer. Sørg for at skabe noget interesse om din profil, så bliver folk også interesserede i, hvad du laver til hverdag.

3. Sponsorerede tweets

Mange kendte har taget Twitter til sig for at tjene lidt ekstra penge. De mange millioner følgere der følger med Kim Kardashian, Rihanna eller Justin Bieber gør det muligt at tjene en sørens masse penge på et enkelt tweet.

Det er usandsynligt at en ”normal” person nogensinde vil nå det antal følgere, men har du f.eks. en blog eller en YouTube side med en vis succes, er de sponsorerede tweets bestemt ikke udenfor rækkevidde.

Hvis et selskab mener, at deres produkt vil matche dine følgere, kontakter de dig med tilbud om sponserede tweets. Ofte indebærer det et tweet eller to om ugen i en vis periode, med tilsvarende betaling. Betalingen for et sponsoreret tweet afhænger både af antallet af følgere og af aftalens omfang. Nogle firmaer kan også finde på at tilbyde dig reklame på deres side som betaling.

Når du laver et sponsoreret indlæg skal du selvfølgelig altid gøre opmærksom på, at det er sponsoreret. Ellers vil dine følgere måske tro, at du forsøger at narre dem til at købe et bestemt produkt.

ProfitFarmers: Den nemme måde at tjene penge online.
Vi testede det selv: resultatet?
€2.141 Profit. Mindre end 25 min. Om dagen.
Se vores anmeldelsesvideo og lær hvordan du også kan tjene penge
Recent News Banner
ProfitFarmers tjente os €2.141 på et par uger.
Vil du se hvordan du også kan tjene penge med ProfitFarmers

4. Tweet for andre firmaer

Selvom du måske ikke har millioner af følgere, kan du stadig med en vis mængde forsøge at tjene penge på at linke til andre firmaer, såkaldte ”affiliate links”.Hvis du altså mener at dine følgere vil have interesse i et bestemt produkt, kan du kontakte firmaet og forhøre dig om et affiliate link.Linket deler du her og der, hvor du nu synes det passer ind. Hver gang nogen bruger dit link og går ind og køber det pågældende produkt, vil du få en lille del af fortjenesten. Det lyder meget let og simpelt, men det kræver alligevelTjen penge på Twitter
 • at du har en del følgere
 • at dine følgere stoler på dine anbefalinger
 • at dine følgere er oprigtigt interesseret i at købe, og ikke bare klikker ind og kigger.
Affiliate links vil højst sandsynligt ikke gøre dig rig, men hvis du alligevel har tænkt dig at reklamere for et produkt, hvorfor så ikke få lidt fortjeneste ud af det?Husk altid på, at Twitter er offentligt. Så hvis du kommenterer noget vedrørende firmaet, så husk at firmaet altid vil kunne gå ind og se det. Hvis du repræsenterer et firma, så tænk altid over, om det du skriver kan blive opfattet negativt overfor firmaet.

5. Sælg dine produkter for en tweets pris

Siden Pay with a tweet giver folk mulighed for at købe dit produkt til gengæld for at tweete om det. Selvom du ikke tjener direkte penge ved denne ordning, betyder det, at du vil få en masse reklame for dit produkt, som forhåbentlig vil føre til flere salg. Især for nye produkter er det altafgørende at få noget omtale, så eventuelle købere får kendskab til dit produkt.

Omvendt er der også mange firmaer, som er interesserede i at få spredt budskabet om deres produkter. Hvis du mener, at dine følgere vil være interesserede i et vist produkt, kan du tage kontakt til firmaet og forsøge at udarbejde en aftale om, at du bliver betalt et eller andet pr. tweet.

Sørg for at få aftalens punkter skrevet ned og sørg for at have bevis for de tweets, du har lavet for firmaet. Samtidig skal du passe på med ikke bare at blive en ren reklameside, da det hurtigt vil skræmme dine følgere væk. Du er nødt til at flette dine reklamer ind i din Twitter, uden at det bliver alt for synligt og afskrækkende. For mister du følgere, mister du også den tiltrækkende effekt på firmaer og mister måske din aftale.

Ting, som virker på Twitter

Hvis du gerne vil have folk til at følge, dele eller favorisere dine tweets, er du nødt til at undersøge, hvad der virker på Twitter. SkejsNinja.dk har fundet nogle stykker:

 • Citater! Især citater der giver motivation, eller som folk kan relatere til. Citater er gode til at få folk til at dele eller favorisere dine tweets.
 • Vittigheder, sjove billeder eller søde dyr er altid en sikker vinder.
 • Hvis du gider arbejde lidt for det, så forsøg at skaf nogle rabatkoder til dine følgere. Alle elsker at få lidt ekstra!
 • En gang om måneden, eller oftere hvis muligt, så forsøg at få fingre i en give-away. Opfordr dine følgere til at dele og favorisere for at være med i konkurrencen. På den måde bliver dit budskab spredt og flere får kendskab til din Twitter.
 • Brug hashtags! Hold øje med hvilke der hitter og forsøg at implementere dem i dine tweets.

Huskeliste til Twitter

Tjen penge på TwitterMan bliver ikke rig på én dag på Twitter, men tager du dig tid til at opbygge en solid mængde følgere, kan det blive en pengemaskine, der ender med at gøre dig rig.

 • Nøglen til at tjene penge gennem Twitter er følgere. For at tiltrække dem, er du nødt til at kunne bruge flere kontoer samtidig og have kreativitet til at skrive sjove, brugbare, relevante tweets, som dine følgere har lyst til at læse
 • Du skal være god til at markedsføre dig selv, og hele tiden være up to date med diverse trends og begivenheder
 • Hvis du udskifter hele din Twitter med reklamer, mister du hurtigt dine følgere og dermed din chance for at tjene penge gennem tweets. Du er nødt til fortsat at lave en side, som folk har lyst til at læse
 • Det er ikke let at tjene penge på Twitter, men er du tålmodig og arbejder målrettet, skulle det nok kunne betale sig af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top